7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#5539 próbáld meg másik crackel -
cash888 #5538 Hali! Lécci, segítsetek, sehogy sem boldogulok: belépek az Autók-menübe, erre lefagy a játék és a Windows kidob egy ilyen hibaüzit: VPU Recover has reset your graphics accelerator as it was no longer responding to graphics driver commands. Sapphire 3870-es 512MB-os videokarim van, drivere a legfrissebb, ahogy a DirectX is, próbáltam már Catalyst-ban a VPU-t kikapcsolni, meg próbáltam már a Catalyst Control Center törlésével is, de semmi eredmény! Valakinek van ötlete még? -
#5537 nem naon tom ,h mi az a led???
(talán a billentyűzeten lévő 3 sárgán világító égő vagy talán házhűtő lenne???) -
#5536 Jah jó ronda lett a játék. -
#5535 3LEDES a géped??? -
#5534 a játékban fényképezni az F12-vel lehet???
és ha igen ,akkor hova menti őket??? -
SzocsA #5533 matricákat hogyan tudom levenni? -
#5532 valószínű hogy nem fog sehogy se menni neked -
#5531 Hi!
Kormánnyal játszom és az a gond hogy a játék nem érzékeli a fékpedált, de amikor meg a vezérlőpult/játékvezérlőkbe letesztelem az összes gombot meg pedált akkor meg minden működik. Mi lehet a gond? HELP -
tomcsa4 #5530 Azért van az, mert az alaplapi VGa-don nincs diszkrét memória, ergo a rendszermemóriából szakít magának! És az XP a megjelenítéshez (mármint a Windows megjelenítéshez) a processzort használja fel, addig a Vista a VGA-t.
PS-t tudta futtatni, arra nem tudok mit írni tapasztalat híján. -
laca1984 #5529 Crack hiba nem hiszem hogy lenne: (Reloaded) -
#5528 Én eddig egy autót se vettem,amiket kaptam abból kiválasztottam a legjobbat és azzal meygek 0 tuningal.Jelenleg egy Evo X em van az is gyári semmi tuning nincs rajta és viszi a 270et.Rengeteg versenyt nyertem vele most azért már van1-2 amihez kevés de 20 versenyt simán mentem eddig vele és gallardot murciélagot fordgt-t mindent legyőztem. -
#5527 [IMG][/IMG][IMG][/IMG] -
#5526 Szevasztok!! Itt a verdám:D
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nfsuc_20081123_155155.png
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/nfsuc_20081123_155144.png -
titan15 #5525 amugy a prostreet-et vitte... -
titan15 #5524 a legfrissebb van fenn... vistaval. ami az erdekes szamomra, hogy ha vistam van akkor a driver miatt 256 mb-os a kartya, ha xp van (akkor csak 6-os verzio van 7-es helyett), mar csak 128 mb:D LOOOL... nagyon remelem hogy esetleg ablakban elindul...
-
#5523 Lenne egy kérdésem eléggé fontos nekem.
Hogy kell a játékot ablakban futtatni?
Fontos, hogy a játék mellett lássak mást is.
-
tomcsa4 #5522 De mivel az említett VGAnak (alaplapi) nincs shaderegységei, így ne reménykedj sok jóban, csoda, hogy megmozdult. -
tomcsa4 #5521 Frissítsd a VGA drivert ha lehet. -
titan15 #5520 elindult valakinek intel extreme graphics 945GM-en? Sajnos a normalisabb szamitogepem alaplapja folmondta a szolgalatot... Elindul, de a menu-hoz irva feher minden, viszont a hang mukodik. Esetleg van ra mod, hogy mukodjon? -
tomcsa4 #5519 Lehet crack hiba. Nézz másikat! -
gematta #5518 hali
én találtam valami érzékenységállitot
de lehet csak gamepadnál müködik -
Szabi1991 #5517 pro street.. -
#5516 Mivel ez a legnépszerűbb téma, itt kérdezem meg:
Melyik nfs sorozatokban van többekközt csak Honda Accord és bármely tipusú Lexus? (ezek az álomautóim) -
#5515 Vagy inkább ne tegyen fel egyet sem! a játéknak van kodekje amúgy is. én pl. egy kodek szart sem használok, és mindent tudok nézni.
gyerekek! inkább pro streetezzetek vagy Carbonozzatok, ha szép grafikát akartok látni, meg tunning hangulatot:D -
laca1984 #5514 Hello mindenkinek!!!
Egy kis segítségre szorulnék!! Volt időm belekezdeni végre a játékba, tetszenne is csak sajnos, az első úgynevezett "Munka" küldetés után mikor fel kell kelteni a banda érdeklődését, nem mükszik!! Lenyomom a futamot jön is a videó ahogy a góré mondja hogy válasz egy verdát aztán jön a töltés képernyő és egyszercsak fekete kép és utánna semmi!! Gondoltam várni kell de negyed óra után ugyanúgy fekete kép!! A gépem meglenne hozzá bőven!! Valakinek valami hasonló vagy esetleg ugyanez a probléma? Ha tudnátok segíteni hálás lennék!! Köszi -
#5513 Na megvan a játék de nekem túl érzékeny az autók irányítása,eddig nemvolt ilyen egyik résznél se,nem lehet valahogy átállítani?Nyomok egy jobbra nyilat és egyből kipördül a kocsi meg minden=/ -
#5512 Kodekhiba, tegyél fel rendes kodekeket!!! -
JencyJasko #5511 hogyan lehet azokat a qrva autokat kiharcolni, mert most egy elist kínozok de a gallardo meg a hasonlók állvahagynak hiaba nitrozok...már 5ös szinten vok de még az autók közül csak a legfosabbakat tom megvenni....a választ előre is kösziiiii -
tomcsa4 #5510 A játék mappájában lévő video mappát nevezd át vagy töröld és akkor nem játssza le a vidiket. Ez sok játéknál működik, remélem itt is! -
#5509 nem lehet v.hogyan kivágni az átvezető videókat???
(mert akármit nyomok nem ugorja át) -
#5508 jah :-)
a feliratot látom, a hangot hallom ,csak kép nincs...
marha jó -
#5507 ez 1 olyan játék, h ha pl: l.a racing vagy tuning race nevet viselné akkor 10 perc után a 90% törölné, de mivel nfs ezért nyomják. biztos vagyok benne, h sokan csak azért játszanak vele... -
#5506 ez a játék újítása, kis puzzle -.- -
#5505 help me -
#5504 a leszálitós küldiknél összelehet törni a kocsikat csak ne legyen totálkáros tök mind 1 milyen álapotban viszed el a megadott helyre ugyananyi pénzt kapsz érte csak érj oda idöben -
#5503 -
tomcsa4 #5502 Csak azt nem értem, ha a MW ennyire jó (szavazás), akkor az Undercover miért szar? Hisz detto ugyanaz. Oké, rókabőr. De ha valaki szeret egy játékot, akkor a rókabőreivel is eljátszogat, nem? -
#5501 Ide is:
Hát, a topik napi szintű olvasgatása után könnyedén le lehet szűrni: az EA elkurvult... a fejlesztőit csak ostorozza [a minél nagyobb negyedévi bevétel érdekében], határidőket szabdos és rókabőr akciót folytat.
Az a - 1 kézen, pár újjon megszámolható - néhány projekt, ami sikeres lett, vagy eleve sikeresnek volt predesztinálva tompít(hat)ja azt a szomorú jövőképet, ami mindez elénk vetít:
Jövőre még szarabb NFS kerülhet a polcokra.
Bár, az Undercover-nél csak jobb jöhet, az biztos. Sőt, talán pont ez is volt a stratégia! -
Blacksheep77 #5500 A fagyás is valószinűleg programhiba, nállam is és még sokaknál kifagy, fügetlenül attól hogy eredeit vagy másolt a játék.
Nállam különböző időközönként 10 pperc, 40 perc, 2 óra, és különböző helyeken verseny, koborlás, vagy éppen autó építés közben fagy ki. Még nem találtam rá megoldást, de szerintem nincs is, talán majd a javító csomag, ha lesz.
Még mindig nem tudom, hogyan lehet a lőkhárítókra foliákat tenni. Vajon ez is kimaradt, vagy kifelejtették???