Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ÉS a soha nem látott effekktek.

Hali.Akinek szaggat az ezt azoldalt nézze meg nekem be jött.
http://m0008.gamecopyworld.com/games/pc_nfs_undercover.shtml
erieskrisz
Kiváncsi vagyok a válaszokra<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

erieskrisz
Hát én kurvára kiváncsi lennék hogy tényleg csak az én gépem ijen szar ehez a játékhoz vagy a warez verziok ijen szarok mert ez igy játszhattatlan 800x600 csak az autok vannak macra felhuzva élsimitás 2 minden más minimum és produkál átlag 20 FPS- T MIG CRYSIS VAREHEAD [/img] ilyen graffal megy 20-40 fps közöt

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Prince of Máté
Döbbenetes vezetési modell

A vadonatúj játékmotor segítségével fantasztikus mutatványokat vihetsz véghez autóvezetés közben.

gabo91
Nehézségi szintet lehet állítani valahol?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Konzolon nyomod.

Peetboy
Le vagy maradva, a Pro Street az 1 évvel ezelõtti játék.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

examinee
<#eljen> Ennyi!

atila4
A Pro Street az elõzõ volt<#banplz>

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Mi van, a ProStreet meg a Undercover két külõn játék.

Endiman
most akkor nem ProStreet lett a játék neve hanem Undercover?

Prince23
Végigvittem ezt a játékot!
A grafika szemkifolyós, cseppfolyós állagú, PS-é szebb volt, ha már itt tartunk. Ez túlságosan is mesés. A hangok, zenék rendben. ez nagy pozitívum a játéknak. Játék-technikailag csak ez az egy pozitivuma van ill a történet vezetés! csorbát szenved hangulatilag, meg most wanted rõkabõrének tûnik, amit jól elcsesztek. kedvenc nfs sorozatom az mw. A vége felé már a kocsivásároknak nincs is értelme. kb 5 autót vettem, és tunningoltam. A végkifejletben pedig nem saját kocsinnkal zúzhatunk. Mondanom sem kell, h maggi volt a hunyó. már a legelején lehetett tudni, én legalábbis õ rá gondoltam, írtam is ide, h tuti õ lesz a fõvezér. xd lol, 1 perc alatt kivégeztem 😄

Ami jó:
- Maggie Q (miatta érdmes szenvedni)
- magyar lokalizálás
- jó zenék, hangok
- történetvezetés (mintha a Halálos iramban 10. részét néznük xd)
- rpg beütés (sofõrszintek elérése)
- a történet a játék közepe fele lendületet kap!
- jól optimalizált tavalyi vga-ra (8800 GT-n tesztelve, játszva)
- bandavezérek kiiktatása
- országuti párbajok, sprintek
- hosszú játékidõ (kb. 10-12 óra)

Ami rossz:
- szemkifolyós, idegesítõ grafika
- civilautók és versenytársaink AI-i büntetnek: a civilek szándékosan akadályoznak vezetésben!
- nincs hangulat, így ezáltál nincs is beleélés sem, tehát a fõhõssel egyáltalán nem tudunk azonusolni, lehet ez még köszönhetõ a hiányos actori tudásnak is
- ötlettelen
- nincs esõ 😊 csak napfény, bezzeg az uttestek levannak ratyizva.
- nincs menûú
- nincs EA tracks
- rossz fizika
- rossz vezetési modelezés (magyarán egy debil is tud vele jácani még 4 évesen is)
- néhány "aszfaltbug"
- összecsapott tunningrendszer, még mindig nem részletes UG óta😞
- túl könnyú, nincs semmi kihívás a fõküldikben
- összecsapott, és fullra kiszámítható végkifejletek

Faktorban -is- mérve:
Grafika: 6.8
Hangok: 9.2
Hangulat: 4.5
Irányíthatóság: 9
Küldetések felépítése: 6

Érték: 38%

examinee
Na megnézte.
Érdekes modon 60%-nál vagyok és eddig 1 autó se fordult csak ugy be elém, szval ezt is nemértem hogy mi ez hogy átjön a sávomba és direkt befordul elém.

Aztán marha sokat barangoltam néztem a kamionokat autokat, és nem találtam 1 olyat sem aminek a kereke szögletes lenne...

Érdekelne hogy akinek eredetibe van meg konzolon annak szögletesek -e a kereke és hogy befordul-e elé mindig a szembejövõõ...

Akkor errõl is ennyit asszem... Warez powa.

Kezdetektõl olvasom a topicot, és nagyrészt akik itt szarozzák az Undercovert, azok szarozták a ProStreet-et is, vagyis részben miattuk, és a hozzájuk hasonlók miatt kaptunk megint egy számomra (és tulnyomó részt az igazi, régi NFS-esek számára, értsd: 1-6 részek) gagyi Most Wanted, Carbon folytatást. Pro Street legalább szebb volt (sírtatok a gépigény miatt, nesze itt vannak az ocsmányabb textúrák, megfõztétek, hát egyétek), sírtatok a fizika miatt hogy nehéz nektek, nesztek, megkaptátok a gagyi ótvar fizikát... Akkor most aztán ne sírjon itt senki, egyétek, amit kreáltatok! Miért, mit gondoltatok, ki tehet róla, talán az EA a hasára csapott és kipattant a fejükbõl, hogy nah, ezen az irányvonalon fojtatják tovább???!!! A pics..ba

Te el vagy tévedve, nem mondtam hogy szar a pro, hanem aszt hogy nem jött be a legális versenyzés ez az egyik,a másik a MW többször ki játszva nem láttam annyi hibát mint az Undercoverbe egy óra allat,két játék irányítása is más nem is kicsit, a grafikai is nem ilyenen anyón efektezet lófasz,ha szar a Undercover akkor szar a MW is ez nem így van, láthatod a fönti szavazáson is illetve a gamer újságok tesztjei alapján is, jó lett volna,ha kapuk egy MW2 õt de nem így lett ez egy tál bélsár,ez csak a pénz miatt készült mint a sims..(nincs egy normális menüje, akad minden gépen mint a disznó,a kocsival úgy mész mint egy tzs vonattal hol van ez a MW ugyan már)

A ProStreet grafjával szebb lenne a game szerintem.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

tökéletesen egy véleményen vagyok veled<#eljen>

Ez teljesen a MW mintájára készült, pont azért, mert a fajtád sírt rítt a pro street után. Szóval ha szerinted ez szar, akkor a MW is szar, és fordítva.

Mellesleg megkérdezmén, hogyha a szerinted a Pro Street is szar volt meg ez is szar akkor mégis milyen NFS-t akarsz?

Nem elfelejteni, ez a rész pont azért lett ilyen, mert a tizenéves vérpistikék húzták a szájukat a pro street után.

Akkor most egyék meg szépen amit fõztek, de most aztán ne húzzák a szájukat!

broman191
Ahogy elnézem nem kis géppel tolod...és így sem tölt be ezt-azt elõre. G.Á.Z. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kabel15
RELOADED szed le az elvileg jó!

BattleTag: kabel15#2672

sziasztok! az a problémám hogy egy 2,33 ghz-es 2 magos procival és egy ati 4850-el fps gondok vannak! irreálisan alacsony néha 10 fps-el megy! a fura az hogy ha állítgatok a részletességen olyan mintha nem történne semmi, mert a grafika már ps2 szintû de az fps még mindíg ugyanannyi! nem tudjátok hogy ez miért van?? egyébként már a pro street-el is ez volt! köszi
Én is így vagyok vele,carbont is hümmögve de azért sokat toltam, a kanyon versenyek miatt az jó volt izgalmas,pro az nem jött be annyira ez legális versenyzés dolog, a MW azt csíptem, de hát ez nagyon alul múlta várakozásokat ez egy kaki..

atila4
Most betonozzák xD

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Nah elõzõt elbaxtam...

Nincs kész az út még!!??

IMG]http://kepfeltolto.hu/i/?294084&t=img[/img]<#idiota>

examinee
Mondjuk ha utánanéztél volna milyen a gém... akkor tudnád mit kapsz és nem állna feljebb....

kabel15
Szemétládák 20perc után elkaptak <#mf1>

kabel15
Szemét rendõrök már 10perce mászkálok 2 kerékel ellenük a francért nem fogynak már el!<#falbav>

kabel15
Én is rá gondoltam vagy a ZONDA de nem tok dönteni!

Veyron

kabel15
Melyik legjobb 1-es szintü kocsi?
Vennem kéne egyet de nem tök dönteni! Szerintetek?

Prince23
sztem még senki sem vitte végig, de van egy tippem: 20... én most 16-os vagyok, már érzem h a végnél vana játék, és közeledik az uninstal😊
viszont kibaszott hosszú játékideje van 😞((
Biztos carbon után meg ps után sokan fanyalogtak, h miez m,á h 4-5 óra alatt végigjátszható, erre tessék, 12-15 óra, sõt 20 óra is kihozható belõle😞 csak hát a játékmenete és a hangulata, beleélés nem olyan jól eltalált.

kabel15
Simán meglehetne csinálni SM2.0 ra de az NVIDIA és az ATI tömi pénzel a fejlesztõket hogy az õ kártyájuk keljen hozzá! Az rohadtúl nem érné meg a gyártóknak hogy megvesznek tõlük egy kártyát és 5évig vígan elvagy vele!

erieskrisz
figyu te milyen beállitásokal játszol <#fejvakaras><#fejvakaras>

Evil
Valaki megmondaná hány sofõrszint van a játékban? Azaz mikor van vége?

Prince23
Na most jöttem havertól. Szaggat még a menüje is. pedig sm 2.0-ás kártya. csaka kocsi jött be neki. a világ, autóit nem látszott. csak az autó. azért szvsz egy ilyen autós játékot legalább 2.0-ás vgaval is kéne futattni minimunon. az egy dolog, h manapság sm 3.0-ás kari kell mindenhez. felpakoltuk az ati legujabb driverét, nem segített az sem. viszont a régebbi cuccosok jobban mennek neki.

Kezdem unni hogz minden évben az megz hogz JAjj jöjjön má ki, meg milyen jó lesz, oszt mindig egz kalap szart kapunk. Én most érzem a legnagyobb csalódást...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

kabel15
Na nehogy azt mond nekem hogy te a ferrari felnit rárakod egy toyota ra!
A másik meg nem eladod az autót csak kirakod a garázsból!

Nameg vkinek már volt olyan bug, hogy a két rendõrautó egymás tetején ment nyugisan? Sajnos elfelejtettem lefényképezni, mert döbbenetemben leestem a székbõl... Mi ez? Kéremszépen? A menü meg röhej...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

próbálta itt már valaki HD-Tvn nyomatni az nfst?

Az létezik, hogy ha eladom az autómat, akkor nem kapok érte pénzt? Csak ugy mint a vynilekért meg a többi cuccért, meg hogyha megveszek egy pl.: felnit a kocsimhoz, és azt egy másik autómra is akarom tenni, akkor mégeccer meg kell vennem? Ha mi ez? Baszkiii...

ha carmen-t kellett megmentenem akkor kb hol lehetek?

AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu

kabel15
Rose lehagyva <#ravasz1>

emberek ismét játszottam az ucvel és rájöttem arra hogy amire eddig is jó volt az nfs eztán is jó maradt. fél üveg black velvet után simán játszunk haverokkal, és bármennyire is szar az árnyék tök jól elvagynk vele.<#wave>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

John Cena
ennyi Underground 2 for ever😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

kabel15
na ja a BUGATTI mat megelõzte(vagyis nem az enyém vólt csak én vezetem)
"Nem lopott csak nincs kifizetve"<#ravasz1>

Érdekes ez a játék néztem ezt a videotnem hitem hogy ilyen lesz, pedig de ezek hülyék,már úgy megyek mint egy rakéta a rendõr csip meg lazán megelõz röhej ez game..

Marci0115
utána 1-2 versennyel

kabel15
Én most elkötöttem a 4 verdát leszálítottam és megkaptam a 911 gt2-est
Ti merre jártok?