Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah melyik lesz az év autós játéka?<#vigyor2>#vigyor2>
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Tab, G, 9-0, +-, amikkel a menüt lehet kezelni. Iszonyat zavaró, hogy ha tuningolni szeretnék, akkor lekell csavarnom a DFP-t hogy hozzáférjek a billhez, és szeretném a DFP-re rakni ezeket.
Van már zenekiszedõ progi? (úgyemlékszem eddig volt minden részhez)
http://flickr.com/photos/zolika90/
Telefonon nem volt ilyen bugos...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
kivétel (unkonown software exteption (0x40000015))történt az alkalmazásban a következõ helyen 0x00a1a72d
Valaki tudja mit kell csinálni, hogy ne fagyon meg állandóan?
elõre is köszi
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Nekem ien autóm van. a Lotus azért rossz mert kicsi,és könyû a Rendõrök könnyen tologálják
ITT egy bug(menetközben beleér az aszfaltba)
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ez ugye vicc...
2: Nevetséges, hogy beírod a szaros profilnevet de azért Játékost ír ki...
Minek egyáltalán akkor profil választás. menüt ugyis lesporolták, következõ résznél elindítod, intró reklám hátán aztán már nyomhatod is a gázt...
szégyen...
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
1. Nem tudom h miért nem teszik bele végre újra a nehézségi fokozatokat. Unalmasan könnyû az eleje.
2. Végül is nem lényegi kérdés.
3. Fõleg a driftet sajnálom h nincs. Egyik kedvenc versenytípusom.
Ja és eszembe jutott egy 4. 😊 Van amikor éjjel van a játékban?
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Vagy ha lehet sem értek hozzá hogy kéne!
Valaki megnézné hogy jó e egyáltalán a feltöltésem?
BattleTag: kabel15#2672
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Szóval ide <#idiota>#idiota>
Itt a mentés!
C:\Documents and Settings\Ábel\Dokumentumok\NFS Undercover
be csinálj egy Clley nevü mappát és abba ted bele!
1. Lehet-e a nehézségi szintet beállítani vhol?
2. Be lehet-e állítani vhol, h verseny közben ne Játékos-t írjon ki, hanem azt a nevet, amit beírtam a profilomba?
3. Sprinten, körversenyen, lehagyáson kívül van-e másfajta verseny is a játékban? (pl. drift, drag, speedtrap)
Elõre is köszi.
Nekem semmi bajom a forgalommal, sõt még jobbra tartanak ha egyik sávba megyek -persze ez konzolon.
A rendõröket simán le lehet rázni kb 40 mp alatt. De nagy feladatnál 2 perc alatt bõven.
Most szeretnék venni egy Logitech DUAL ACTION GAMEPADOT vagy egy Speedlink SL-6555 SBK 360STYLE GAMEPADOT és azt szeretném megtudni, hogy támogatja a játék ezeket a gamepadokat?
köszi
cash is van dögivel?
Itt a mentésem ha valaki unná a játékot és csak száguldozni szeretne!
Van még 1-2 verseny amit nem csináltam meg de a sztorinak vége!
szerintetek hogyan volt már meg nekik minden NFS (meg minden EA) játék sokszor hetekkel, hónapokkal a kiadás elõtt?
Na, így.
Persze a GS-nek meg van mondva, hogy mennyi a minimum %, amit adhatnak a játékra.
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
olvastam..szinte minden hozzászólást elolvasok a legutóbbi hozzászólásom után...
...de akkor sincs semmi köze ehhez a témához...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
mellesleg ugyan az a verzsó mint reloaded. rld is hibátlanul fut, csak ne lennének benne ezek a civilautók, akik az ai-val büntetnek minket vezetés közben. sokakl több a kihívás, mint mondjuk a versenytársaknákl
Ha kell berakok 1 mentést!