Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én most rendeltem meg a játékot de szeretném megkérdezni hogy szerintetek melyik játékhoz hasonlithato? tuningolási téren
Elõre is köszzi!
TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)
Vagy nem is lehet GPS segítségével oda autókázni ahová akarok?
www.guillotine.atw.hu
Mikor a csajt kell lenyomni a végén kapsz 1 bmw m6-ost a verseny elöt még tudtok kóborolni úgyhogy menyetek el egy garázsba és válaszátok ki a leg gyorsabb kocsit vagy amit szeretek és azzal vágjatok neki a versenynek!
<#bee1>#bee1>
BattleTag: kabel15#2672
Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Szép jó estét mindenkinek a HIRADÓ-ban bemondták h az UNDERCOVER ûrsikló föld körüli pályára állt:
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
ennél a képnél ,akkor nem menti el!
De lehet tévedek!<#buck>#buck>
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
elsõre elvették az audimat alig 200-300 ezer dolcsit költöttem rá buzi csaló játék <#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#boxer>#boxer><#gun>#gun><#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
<#eplus2>#eplus2> érdemes végigolvasni ennyit a warez azé szar témához föleg a vége érdekes Porsche, szemetek, száguldás
eszközök:
Az alvilág sofõrjévé válhat a játékos a Need For Speed sorozat legújabb, Undercover alcímû epizódjában: sajnos ezzel a sztoribeli csavarral csak a konkrét újítások hiányát leplezték a készítõk.
Az Electronic Arts pár hónapja nyilvánosan is elismerte, hogy a megvásárolt jogokra épülõ játékok évente, minimális újdonsággal felruházott változatainak megjelentetése elhibázott lépés volt, nem szolgálta sem a cég, sem a játékipar érdekeit. A Dead Space-szel vagy a Mirror's Edge-dzsel a fenti gyakorlat ellen dolgoztak, cikkünkben pedig azt vizsgáljuk meg, hogy autós sikerszériájuk legújabb darabjába, a Need For Speed Undercover-be sikerült-e a fejlesztõknek friss vért pumpálniuk.
Forrás:
Még több kép az új Need for Speedbõl
A deja vu-hiba a mátrixban
A Need for Speed Undercover elsõ, második, de harmadik pillantásra is szinte minden elemében megegyezik az elmúlt években megjelent részekkel; az Undercover 1-2-höz, illetve a Most Wantedhez hasonlóan egy szabadon bejárható város utcáin kell száguldoznunk, a legfõbb különbség, hogy most mindezt a helyi alvilágba beépülõ fiatal ügynök bõrébe bújva kell megtennünk.
A játék helyszínéül szolgáló Tri-Cityben ugyanis az utóbbi években egyre komolyabb méreteket öltött a bûnözés, és a drogügyleteket csak a tuningolt járgányokkal száguldozó nyikhajok bizalmába férkõzve lehet felderíteni. Már a játékot felvezetõ, interaktív mozinak is felfogható jelenetekbõl kiderül, hogy mi is várja a játékost a folytatásban: szirénázó rendõrautók, áttörhetetlennek tûnõ kordonok, melyeken csak padlógázzal és jószerencsével lehet átjutni. A történetet felvezetõ képsorok után megkezdhetjük az amúgy kifejezetten méretesnek mondható város felderítését, a gondjainkra bízott Nissan 240SX persze csak egy lesz a játék során megszerezhetõ, és tuningolható járgányok sorában.
Forrás:
Mielõtt újabb, a történetet elõmozdító verseny következne, megismerünk néhány versenymódot, hiszen bármi is legyen egy Need for Speed-játék sztorija, a hangsúly továbbra is száguldozáson és versenyzésen van. Sok újdonság nem vár ránk, a sprint során megadott pályaszakaszon kell legyõzni ellenfeleinket, a körversenyeken megadott számú kört kell elsõként teljesítenünk, a szökés nevû módban pedig a nyomunkba eredõ rendõröket kell minél gyorsabban leráznunk. Az említettekhez hasonló típusú versenyek során legtöbbször pénzt nyerünk, melyet a járgányunk feldíszítésére, és tuningolására költhetünk, és ha kiemelkedõen jól teljesítünk a versenyek során, a képességeink is fejlõdnek. Néhány, általában a történethez kapcsolódó verseny után egy-egy autóval is gazdagabbak lehetünk, nem árt, ha garázsunkban több verdát tárolunk, ha ugyanis a rendõrök háromszor elkapnak minket ugyanazzal az autóval, akkor azt elkobozzák, és ha olyan szerencsétlenül jártunk, hogy éppen pénzünk sincsen, akkor rosszabb esetben újra is kell kezdenünk a játékot.
Száguldás az alvilág mélyére
Míg az utóbbi néhány Need for Speed-játék szimplán a - leginkább a velük egy idõben megjelent hollywoodi filmek által keltett - divathullámot lovagolta meg, és az illegális versenyzés világába vezette el játékosait, addig az új rész, hát, nagyjából ugyanezt teszi, csak megpróbálja a beépített ügynök történetével megfûszerezni a nem túl egyedi alapsztorit, amely a versenyek közt élõ szereplõkkel felvett átvezetõ filmek formájában jelenik meg. Az egyik elsõ, történetet elõremozdító küldetés során "el kell hitessük a bûnözõkkel, hogy nem csupán beépülésre készülõ ügynök vagyunk", ehhez meg kell lógnunk a nyomunkba szegõdõ számtalan rendõr elõl. A hasonló, kevésbé életszerû feladatok elhagyása talán sokat segített volna a játékon, bár maga a száguldozás, a versenyzés hozza az elmúlt években megszokott színvonalat, a szájbarágós, felesleges sztori csak hátráltatja a beleélést.
Forrás:
A sofõr képességeinek fejlõdése mellett másik újítás, hogy a versenyek elindításához, a garázsban álló járgányaink megtekintéséhez, tuningolásához nem kell kötelezõen különbözõ boltokba, és egyéb helyszínekre eljutnunk, a játékot egy felesleges méter megtétele nélkül is teljesíthetjük, szimplán egy-egy gomb lenyomásával, a GPS-es térkép és egyéb menük használatával rögtön az adott helyre ugrunk. Ez egyébként teljesen feleslegessé teszi a szabadon száguldozás lehetõségét, nagy eséllyel csak a megszállott rajongók fogják a várost járni úgy, hogy a felfedezés öröme mellett túl sok hasznuk nem lesz a benzin pazarlásból.
A grafikával egyébként sikerült a megszokott szintet elérni, az Xbox 360 vagy PlayStation 3 változat természetesen a legnagyobb felbontáson is az elvárható gyors sebességet produkál, a Wii-re és PlayStation 2-re, illetve a Nintendo DS és Sony PSP-re készült változat valószínûleg kevésbé penge grafikailag, bár ezeket nem próbáltuk. A nagy kérdés az volt, milyen PC-s konfigurációból tudunk hasonló sebességet kicsikarni, a konzolos verziókban látható részletesség mellett. Egy Nvidia 8800-as, vagy annak megfelelõ kártyával szerelt gép sajnos nem elég ehhez, 1024x768-as felbontáson is lejjebb kellett adnunk az igényeinkbõl, ami a megjelenítés részletességét illeti. Egy Radeon 9800-as, vagy hasonló kategóriájú videokártyával már kellemes sebességet érhetünk el, persze nem árt mellé egy kétmagos processzor, és legalább két gigabájt memória sem.
Száguldás a Need for Speed Undercoverben
Az áttörés várat magára
A magyar feliratos PC-s és Xbox 360-as verziójának kipróbálása után úgy véljük, a Need for Speed Undercover csak egy kevésbé figyelemreméltó epizód az EA autóverseny-sorozatának láncolatában, az fejlesztõk adósak maradtak az idén hangoztatott ígéretek második részének beváltásával. Szerencsére már látszik az alagút vége: a Need for Speed sorozat esetében azt a megoldást választoták, hogy két, egymástól teljesen független csapatot állítottak rá a fejlesztésre, hogy míg az egyik kétévente új ötletekkel, új technológiával áll elõ, addig a másik, az elõzõ csapat által megteremtett elemekre épít egy újabb, kevésbé újszerû epizódot. A Need for Speed Undercover le sem tagadhatná, hogy az utóbbi csapat munkája, ugyan tisztes iparosmunka, de még a Hubble-teleszkópot használva sem sikerülne bármilyen újítást, innovációt nyakon csípni benne.
Tóth Tibor
Egyébként van igazság a dologban ugyanis nekem már nincs kedvem
kocsikázni csak ugy,lehet h pont emiatt!
Mára már odáig fajult a dolog h csak nyomkodom a TAB-ot h minél hamarabb tul legyek ezen a rémálmon!<#idiota>#idiota>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Wtf?!
Másik, hogy a Lexus-os questnél, de alapjáraton is, amikor kinyírok egy 5-10kocsis konvojt mögöttem, a semmibõl elõbukkan egy csodaszép SUV az orrom elé.
De az se semmi, hogy amikor a Veyronnal meg kell lógni, az autópályán döcögök 120-al és semminek se megyen keki, szembejön vagy 200al egy zsaru. utána 2 percel leáltam az õt szélére, és ugyis bespawnolt egy rendõrkocsi a túloldalt, ahol 4 Mp alatt, átvágva magát a pihelykönnyû vízesdobozokon ,már a nyomomban volt.
Nade iet...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Szóval akinél hasonlo a helyzet az annyit tegyen h csináljon pár versenyt,majd kis idö mulva térjen vissza a fagyásos "munkához",és talán továbbmegy mint nállam!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
2. nem jó a kormány
3. ARCADE játéknál szerintem felesleges a kormány!
De egy ilyen K-9 telepjárót elfogadnék mert 400km/h behúzott elém autópályán<#idiota>#idiota>
Az utóbbi részeket már nem nyomtam végig csak fiam miatt szoktam telepíteni , de ebben a részben végre normálisan reagál a kormányra az autó (NFS-hez viszonyítva).
Fiamnak bejön mert sokfelé lehet utatvágni 😊
Nemtom eddig volt e rendes motorblokk kinézet a motorháztetõ alatt.
NFS-nek ez a rész sem rosszabb.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.
Újra feltelepitettem az Underground 2 játékot és a játékon belül nem müködik az ESC és az ENTER gomb. Lassú az egész ha egérrel kell minden gombot megnyomjak, eljutottam odáig hogy szponzort kell válasszak, de ide már enter kell, egérrel nem tudok. Már egy csomószor újrainstalláltam, patchet felraktam, de még mindig nem müködik. Azért irom ide mert az Underground 2 topikba nem jár senki, gondolom hátha tudja valaki innen hogy mit lehet csinálni ilyenkor. Köszi!
ON.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mert nekem állandóan csak odaugrik.
De én oda szeretnék vezetni.
Segítsetek!
www.guillotine.atw.hu