Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hoffi
Üdv

én most rendeltem meg a játékot de szeretném megkérdezni hogy szerintetek melyik játékhoz hasonlithato? tuningolási téren

Elõre is köszzi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Guillotine
Szóval nem tudja senki a választ a kérdésemre?
Vagy nem is lehet GPS segítségével oda autókázni ahová akarok?

www.guillotine.atw.hu

kabel15
Ja amúgy 1TIPP!
Mikor a csajt kell lenyomni a végén kapsz 1 bmw m6-ost a verseny elöt még tudtok kóborolni úgyhogy menyetek el egy garázsba és válaszátok ki a leg gyorsabb kocsit vagy amit szeretek és azzal vágjatok neki a versenynek!
<#bee1>

BattleTag: kabel15#2672

szabii98
ezt nem értem

I met God. She's black

DAVE23
akkor sikerült fotózni mikor a csajt kell követni aki selby bá által tervezett járgányba ül

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

komoly.<#wow1><#bdead>

bpeti72
Egy Nvidia 8800-as, vagy annak megfelelõ kártyával szerelt gép sajnos nem elég ehhez, 1024x768-as felbontáson is lejjebb kellett adnunk az igényeinkbõl, ami a megjelenítés részletességét illeti. Egy Radeon 9800-as, vagy hasonló kategóriájú videokártyával már kellemes sebességet érhetünk el. MI VAN??? Radeon 9800????

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

DAVE23
Na talán így:
Szép jó estét mindenkinek a HIRADÓ-ban bemondták h az UNDERCOVER ûrsikló föld körüli pályára állt:

DAVE23
de 3x veszítheted el nem csak 1x

red bull
Amit elvettek a rendõrök kocsit, azt nem lehet valahogy visszaszerezni? Jó lenne ha visszalehetne mert most vettem egy Veyron-t és ahogy megvettem és kimentem az utcára kipróbálni jöttek a zsaruk, és hát persze hogy az 1. akadály egy ilyen sz@r szöges rúd volt :@

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

DAVE23
hmm a kép nem fért fel majd máskor😄

Én is,ha bírom idegileg.<#guluszem1>

Attelee
na megyek csinálok pár versenyt!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Jó megy nekik,mért nem 1200 ladával jõnek..<#eplus2>

Attelee
és ilyenkor ha CTRL+ALT+DELETE-vel befejezed a játékot
ennél a képnél ,akkor nem menti el!
De lehet tévedek!<#buck>

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

erieskrisz
És különben is mi ez COBRRA 11 autopálya rendõrség amerikában vagy mi faxom van [/img] csupa porsche rendõr autó <#zavart1><#boxer><#fejvakaras>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Ez ment a levesbe.

erieskrisz
WTF gyökér csaló játék [/img]
elsõre elvették az audimat alig 200-300 ezer dolcsit költöttem rá buzi csaló játék <#mf2><#idiota><#boxer><#gun><#falbav><#wilting>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Az is érdekes hogy a rendõrök sokkal szívósabbak mint a MW ba, vagy legalábbis nagyon nehéz õket kilökni,erre még a faszálitól kamionokat, meg a konténeres kamionokat kivetek,amik a MW be voltak azért egy kamion alatti, átbújássál meg lehetett õket zavarni, vagy ha le lökted a rakományt,itt ha elérek egy szintet nagyon nehéz meg lépni, ''vagy inkább lehetetlen'' ott a helikopter alagút meg sehol, meg a terepjárók is repesztenek mint az én csúcsgépem ki érti ezt..<#wilting>

erieskrisz
Csokának se ment 8800 as karival 1024x768- ban rendesen jól optimizált 1 játék<#wow1><#idiota><#duhos2>nah akkor mégsem a warezban van a hiba és nem dobtam ki 12 ropit az ablakon<#mf2><#eplus2><#banplz>

erieskrisz

<#eplus2> érdemes végigolvasni ennyit a warez azé szar témához föleg a vége érdekes Porsche, szemetek, száguldás
2008. 11. 21., 22:38Utolsó módosítás: 2008. 11. 22., 18:16
eszközök:

Az alvilág sofõrjévé válhat a játékos a Need For Speed sorozat legújabb, Undercover alcímû epizódjában: sajnos ezzel a sztoribeli csavarral csak a konkrét újítások hiányát leplezték a készítõk.

Az Electronic Arts pár hónapja nyilvánosan is elismerte, hogy a megvásárolt jogokra épülõ játékok évente, minimális újdonsággal felruházott változatainak megjelentetése elhibázott lépés volt, nem szolgálta sem a cég, sem a játékipar érdekeit. A Dead Space-szel vagy a Mirror's Edge-dzsel a fenti gyakorlat ellen dolgoztak, cikkünkben pedig azt vizsgáljuk meg, hogy autós sikerszériájuk legújabb darabjába, a Need For Speed Undercover-be sikerült-e a fejlesztõknek friss vért pumpálniuk.

Forrás:
Még több kép az új Need for Speedbõl

A deja vu-hiba a mátrixban

A Need for Speed Undercover elsõ, második, de harmadik pillantásra is szinte minden elemében megegyezik az elmúlt években megjelent részekkel; az Undercover 1-2-höz, illetve a Most Wantedhez hasonlóan egy szabadon bejárható város utcáin kell száguldoznunk, a legfõbb különbség, hogy most mindezt a helyi alvilágba beépülõ fiatal ügynök bõrébe bújva kell megtennünk.

A játék helyszínéül szolgáló Tri-Cityben ugyanis az utóbbi években egyre komolyabb méreteket öltött a bûnözés, és a drogügyleteket csak a tuningolt járgányokkal száguldozó nyikhajok bizalmába férkõzve lehet felderíteni. Már a játékot felvezetõ, interaktív mozinak is felfogható jelenetekbõl kiderül, hogy mi is várja a játékost a folytatásban: szirénázó rendõrautók, áttörhetetlennek tûnõ kordonok, melyeken csak padlógázzal és jószerencsével lehet átjutni. A történetet felvezetõ képsorok után megkezdhetjük az amúgy kifejezetten méretesnek mondható város felderítését, a gondjainkra bízott Nissan 240SX persze csak egy lesz a játék során megszerezhetõ, és tuningolható járgányok sorában.

Forrás:

Mielõtt újabb, a történetet elõmozdító verseny következne, megismerünk néhány versenymódot, hiszen bármi is legyen egy Need for Speed-játék sztorija, a hangsúly továbbra is száguldozáson és versenyzésen van. Sok újdonság nem vár ránk, a sprint során megadott pályaszakaszon kell legyõzni ellenfeleinket, a körversenyeken megadott számú kört kell elsõként teljesítenünk, a szökés nevû módban pedig a nyomunkba eredõ rendõröket kell minél gyorsabban leráznunk. Az említettekhez hasonló típusú versenyek során legtöbbször pénzt nyerünk, melyet a járgányunk feldíszítésére, és tuningolására költhetünk, és ha kiemelkedõen jól teljesítünk a versenyek során, a képességeink is fejlõdnek. Néhány, általában a történethez kapcsolódó verseny után egy-egy autóval is gazdagabbak lehetünk, nem árt, ha garázsunkban több verdát tárolunk, ha ugyanis a rendõrök háromszor elkapnak minket ugyanazzal az autóval, akkor azt elkobozzák, és ha olyan szerencsétlenül jártunk, hogy éppen pénzünk sincsen, akkor rosszabb esetben újra is kell kezdenünk a játékot.

Száguldás az alvilág mélyére

Míg az utóbbi néhány Need for Speed-játék szimplán a - leginkább a velük egy idõben megjelent hollywoodi filmek által keltett - divathullámot lovagolta meg, és az illegális versenyzés világába vezette el játékosait, addig az új rész, hát, nagyjából ugyanezt teszi, csak megpróbálja a beépített ügynök történetével megfûszerezni a nem túl egyedi alapsztorit, amely a versenyek közt élõ szereplõkkel felvett átvezetõ filmek formájában jelenik meg. Az egyik elsõ, történetet elõremozdító küldetés során "el kell hitessük a bûnözõkkel, hogy nem csupán beépülésre készülõ ügynök vagyunk", ehhez meg kell lógnunk a nyomunkba szegõdõ számtalan rendõr elõl. A hasonló, kevésbé életszerû feladatok elhagyása talán sokat segített volna a játékon, bár maga a száguldozás, a versenyzés hozza az elmúlt években megszokott színvonalat, a szájbarágós, felesleges sztori csak hátráltatja a beleélést.

Forrás:

A sofõr képességeinek fejlõdése mellett másik újítás, hogy a versenyek elindításához, a garázsban álló járgányaink megtekintéséhez, tuningolásához nem kell kötelezõen különbözõ boltokba, és egyéb helyszínekre eljutnunk, a játékot egy felesleges méter megtétele nélkül is teljesíthetjük, szimplán egy-egy gomb lenyomásával, a GPS-es térkép és egyéb menük használatával rögtön az adott helyre ugrunk. Ez egyébként teljesen feleslegessé teszi a szabadon száguldozás lehetõségét, nagy eséllyel csak a megszállott rajongók fogják a várost járni úgy, hogy a felfedezés öröme mellett túl sok hasznuk nem lesz a benzin pazarlásból.

A grafikával egyébként sikerült a megszokott szintet elérni, az Xbox 360 vagy PlayStation 3 változat természetesen a legnagyobb felbontáson is az elvárható gyors sebességet produkál, a Wii-re és PlayStation 2-re, illetve a Nintendo DS és Sony PSP-re készült változat valószínûleg kevésbé penge grafikailag, bár ezeket nem próbáltuk. A nagy kérdés az volt, milyen PC-s konfigurációból tudunk hasonló sebességet kicsikarni, a konzolos verziókban látható részletesség mellett. Egy Nvidia 8800-as, vagy annak megfelelõ kártyával szerelt gép sajnos nem elég ehhez, 1024x768-as felbontáson is lejjebb kellett adnunk az igényeinkbõl, ami a megjelenítés részletességét illeti. Egy Radeon 9800-as, vagy hasonló kategóriájú videokártyával már kellemes sebességet érhetünk el, persze nem árt mellé egy kétmagos processzor, és legalább két gigabájt memória sem.

Száguldás a Need for Speed Undercoverben

Az áttörés várat magára

A magyar feliratos PC-s és Xbox 360-as verziójának kipróbálása után úgy véljük, a Need for Speed Undercover csak egy kevésbé figyelemreméltó epizód az EA autóverseny-sorozatának láncolatában, az fejlesztõk adósak maradtak az idén hangoztatott ígéretek második részének beváltásával. Szerencsére már látszik az alagút vége: a Need for Speed sorozat esetében azt a megoldást választoták, hogy két, egymástól teljesen független csapatot állítottak rá a fejlesztésre, hogy míg az egyik kétévente új ötletekkel, új technológiával áll elõ, addig a másik, az elõzõ csapat által megteremtett elemekre épít egy újabb, kevésbé újszerû epizódot. A Need for Speed Undercover le sem tagadhatná, hogy az utóbbi csapat munkája, ugyan tisztes iparosmunka, de még a Hubble-teleszkópot használva sem sikerülne bármilyen újítást, innovációt nyakon csípni benne.

Tóth Tibor

Attelee
Akkor rakd fel az Underground 2-öt mert ebben sajnos nincs ilyen!
Egyébként van igazság a dologban ugyanis nekem már nincs kedvem
kocsikázni csak ugy,lehet h pont emiatt!
Mára már odáig fajult a dolog h csak nyomkodom a TAB-ot h minél hamarabb tul legyek ezen a rémálmon!<#idiota>

<#taps><#eplus2>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hali! azt szeretném kérdezni hogy a gps-t nem lehet vhogy úgy beállítani, hogy kocsikázás közben mutassa az utat nekem h merre kell mennem az adott célpont felé? vagy ez kimaradt a játékból? mert most úgy van h rákattintok a célpontra ahova akarok menni és oda dob rögtön, de én szeretnék egy kicsit kocsikázni is a városban, úgy h a gps mutassa nekem az utat a cél felé...

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

RoyalPredator
A játékban hihetetlen logikai gubanc, hogy a SUV-ok amellett, h vannak vagy 5 tonnásak, és kutyák vannak bennük (Busted videóbol tudom) 250Mph-al is mennek, és szarrá lökdösnek , miközben próbálod eltalálni azt a csajt, akirõl eddig azthitted hogy a fõnököd, és ráaádsul nemelég hogy ugyanolyan M6os BMW-t sóznak rád, Nem tudod azt késöbb átfesteni rendesen, és a nitros gombot is csak az ellenfél látja a kormányon.
Wtf?!

Másik, hogy a Lexus-os questnél, de alapjáraton is, amikor kinyírok egy 5-10kocsis konvojt mögöttem, a semmibõl elõbukkan egy csodaszép SUV az orrom elé.

De az se semmi, hogy amikor a Veyronnal meg kell lógni, az autópályán döcögök 120-al és semminek se megyen keki, szembejön vagy 200al egy zsaru. utána 2 percel leáltam az õt szélére, és ugyis bespawnolt egy rendõrkocsi a túloldalt, ahol 4 Mp alatt, átvágva magát a pihelykönnyû vízesdobozokon ,már a nyomomban volt.

Nade iet...

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Attelee
Egyébként megoldodott a problémám!
Szóval akinél hasonlo a helyzet az annyit tegyen h csináljon pár versenyt,majd kis idö mulva térjen vissza a fagyásos "munkához",és talán továbbmegy mint nállam!

Na végigvittem a sztorit. Kiléptem. Beléptem. Unable to load-ot ír ki. O.o Mi a f*sz mondom. Kilépek, belépek megint ugyan az. Elraktame gy mappába a mentést. csináltam egy profilt ugyanazon a néven lenyomtam egy versenyt, hogy elmentse. kicserélem a fájlt. unable to load.Lehet vele csinálni valamit mert ha nem akk én k*rva ideges leszek
Lemondott a posztjáról, miután kiadták a játékot<#idiota>

akyyy
mi folyik itt mér nincs itt a házi gazda úrfi?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Igen.

Látom még mindig nem sikerült rájönni, hogy az ember, akinek a nagy felbontású kép kellett a játékból, már 2.5 órája megkapta mástól. Pedig csak pár hsz-el volt az én akkori hsz-em alatt. Kínos. <#nezze>

kabel15
1. warez
2. nem jó a kormány
3. ARCADE játéknál szerintem felesleges a kormány!

kabel15
játékban!

mármint hol? a valóságban, vagy a játékban?

kabel15
Amúgy ez a leggyorsabb autó?

kabel15
ja ja tudom csak nem foglalkoztam vele anyit!
De egy ilyen K-9 telepjárót elfogadnék mert 400km/h behúzott elém autópályán<#idiota>

Tuning-nál állítsd át a váltóáttételt a végsebesség felé maximálisan, a Tapadás csúszkát is tedd maxra. Így a 430 km/h is meglesz 😊

kabel15
Én 405km/h mentem vele 😊

Lui76
Nos én is kipróbáltam .
Az utóbbi részeket már nem nyomtam végig csak fiam miatt szoktam telepíteni , de ebben a részben végre normálisan reagál a kormányra az autó (NFS-hez viszonyítva).
Fiamnak bejön mert sokfelé lehet utatvágni 😊
Nemtom eddig volt e rendes motorblokk kinézet a motorháztetõ alatt.
NFS-nek ez a rész sem rosszabb.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

L7wy
Kevés a gravitáció, nyomjá rá egy kicsit...

http://www.zeitgeistmovie.com/ - NAGYON JÓ FILM!!! mindenkinek ajánlom letölteni, a hivatalos oldalról (alul van a downloads) és torrenten letölthető.

N o N a m e
OFF:
Újra feltelepitettem az Underground 2 játékot és a játékon belül nem müködik az ESC és az ENTER gomb. Lassú az egész ha egérrel kell minden gombot megnyomjak, eljutottam odáig hogy szponzort kell válasszak, de ide már enter kell, egérrel nem tudok. Már egy csomószor újrainstalláltam, patchet felraktam, de még mindig nem müködik. Azért irom ide mert az Underground 2 topikba nem jár senki, gondolom hátha tudja valaki innen hogy mit lehet csinálni ilyenkor. Köszi!
ON.
erieskrisz
vagy rakj be 1 direktlinket

erieskrisz
ahhh használd már a kép beszurása opciot

SötétBarom
Mai napig nem értem, mi a baj a prostreettel.. :s

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

dragon11
Komolyan mondom, a Pro Street meg az Undercover-rel elásta magát a szemembe az EA. Ilyen szar játékkal nem játszottam még. A pro street is jobb volt, esküszöm.

A karriert kinyomtam,azt nem tudom megnézni mennyi idõbe került.

Guillotine
Hogyan kell a GPS segítségével oda menni a célhoz?
Mert nekem állandóan csak odaugrik.
De én oda szeretnék vezetni.
Segítsetek!

www.guillotine.atw.hu

erieskrisz
Ment a játék is képet nekem oda rakja ahova a fraps azaz abba a mappába amit frapsnak adtam meg hogy oda mentsen

RoyalPredator
Low PCsek 😄DDD

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

kulabácsi
eredeti a játékod?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.