Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a hang nem kitalálva lett, hanem felvéve 😊
Bár nagyon jó itt a játékban is, élõben feledhetetlen élmény 😊))
Nekem, már a kocsi bemutatása óta ez a kocsi a kedvencem és már nagyon várom, hogy vezethessem.
Igen, ez ellen én is tiltakozok, hogy az slr 2-es szintû!!!
Viszont van más annyi jó kocsi, hogy ez legyen a legnagyobb baj 😊
Mondjuk a fincsi lambo 😄 (persze csakis a murciélago 😊))
MrXL
Neten nem nyomtam, mert Magyar megjelenés elõtti külföldrõl rendelt verzió: XD

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

nekem a Most Wanted-ben is a Mutang volt a kedvenc...itt is az lesz..igaz, hogy nem olyan gyors de azért a hangja elég jól ki lett találva...
Sordoran
nekem a Bugatti nem igazán jön be, jónak jó, de a külsejével nem vagyok kibékülve :S
nekem a McLaren F1 inkább akkor 1. szintbõl 😄

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Én már a Bugatti Veyront várom, de sajnos még nem tartok ott. Annál jobb kocsi nem nagyon kell szerintem😄.
Na az jól hangzik, hogy a mellékküldetések még ennyi plusz játékidõt biztosítanak. Neten nyomtad már?
Sordoran
1. szintû autó kell? hát akkor McLaren F1 😄
de amíg tudom SLR-el nyomom, bebizonyítom h az tévedésbõl 2. szintû :p

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

MrXL
Így van, a karriert én is 10 órán belûl teljesítettem, de vannak még egyébb elérhetõ küldetések is.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Nekem asszem kicsit tovább fog tartani...😊
MrXL
Nem volt nehéz a vége se, de kellet hozzá egy 1.-es szintû autó fullra tuningolva.

nemtom aki 7-8 óra alatt végigviszi az már nagyon durva... én sztem sosem lennék képes 7-8 órát egyfolytában játszani...
Lehetünk õszinték: ezek az eredmények különbözõ oldalakról vannak... De egyes felhasználóknak tetszhet a játék. Nekem például nagyon bejön, és ha valaki azt mondja rá, hogy szar attól nem kell nekem is azt mondanom, h rossz a játék. Nagy ívben teszek arra, h mint mond az IGN, én játszok vele, nekem megy el az idõm, nem az IGN-nek... De szerintem rajtam kívül sokan vannak, így, hogy bejön nekik a játék.
Hát az érdekes, én most tartok körülbelül annyinál, de a %-os eredményemet inkább nem írnám le, nem szeretnék nevetség tárgyává válni...
Sordoran
az elég gyors, én inkább 12-15 órát
de az csak karrier amit hallottam

Amiga
Legyünk õszinték:

Gamerankings.com összesített értékelése: 56 %
ebbõl pl.:
Gamespot - 70 %
IGN - 50 %.

Sajnos ehhez nincs mit hozzátenni. <#gonosz3>

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Látom nem sietted el 😊
Másoktól ilyen 7-8 óra játékidõt hallottam.
Gratulálok! Nehezek voltak az utsó küldetések?
MrXL

Durva...mennyi idõdbe telt???
MrXL

Én játszom vele nap mint nap, és nálam horpad az eleje nem is kicsit, a motorháztetõt és a lõkhárítót is el szoktam hagyni😄😄😄. De a Pro Streethez hasonlóan ebben is van Totálkár, csak nagyon oda kell csapni a falhoz, nem úgy mint a Pro Streetben, hogy a legkisebb rossz mozdulat és restart...
Ha megfigyeled, a legtöbb kordon mellett van egy résnyi hely, ahol pont elfér egy autó, szóval azért csak jó lenne az a törés 😊
Egyébként pedig ez a finomhangolás sajnos nagyon alapvetõ dolgokra terjed csak ki, az underground 2-ben sokkal részletesebb volt (fékpad és 1/4 mérföldes teszt rulz 😊)
Nem azt mondom, hogy törjön rongyá és utána total car, és leáll a kocsi, csak egy picit néha behorpadhatna az eleje vagy ilyesmi... de ezzel nem szidni akarom a játékot, vagy az EA-t...mivel írtam is, hogy kb nálam ez a favorit mostanában...
Ebben a játékban is lehet finomhangolni a kocsidat, ugyanúgy mint a Pro Streetben. Csak oda kell figyelned, hogy mit hova állítasz, mert ha valamit nagyon elnyomsz akkor lehetnek problémáid. Pl ha nagyra állítod a leszorítóerõt akkor nem biztos, hogy minden kanyart be tudsz majd venni normálisan. A törésrõl meg annyit, hogy ha játszol a játékkal és mondjuk 20 rendõr van mögötted és bele kell rongyolnod egy rendõrkordonba akkor nem biztos, hogy azt mondod: De jó lenne ha törne az autó. Meg nem szívesen nézegetném a rongyá tört Bugatti Veyronomat.
A Proo Street nekem is csalódás volt... szerintem ezt a törés dolgot is úgy kéne megcsinálni, hogy mondjuk egyes küldetések után az is feladatod lenne, hogy meg kelljen javítani a kocsidat... de persze nehezen lehetne kivitelezni, fõleg miután beleszálsz kb 300-al rendõrkordonba.
Sordoran
szerintem normális törés kivitelezhetetlen ha vannak rendõrök, és akkor inkább legyenek rendõrök és ilyen szintû törés
Grid-ben törnek az autók, itt meg rendõrök vannak, a kettõ együtt nem jó :p

Sordoran
De ami a legjobban szúrja a szemem az egészben, hogy az SLR-t besorolták egyszerûen a 2. szintû kocsikhoz... azért ez rohadt nagy túlzás, mintha direkt ki akarnának szúrni a mercivel (utolsóként bemutatott autó volt, 2. szint)

Szerintem a grafikája jobb lett, ez nem annyira szubjektív vélemény, régebbi játékok megjelenését az eltelt idõ szépíti meg. Összehasonlításképp felraktam a Pro Streetet is mellé, szerintem szembetûnõ a különbség. A játékmenetrõl csak annyit, hogy számomra a Pro Street volt csalódás, a Most Wanted után többre számítottam. Ízlések és pofonok, ugye...
Mondjuk azért elvárható lenne végre ennyi idõ után, hogy normálisan legyen megcsinálva a törés, meg a morfologus által említett finomhangolás is...

Nekem az a benyomásom, hogy az EA kezd elmozdulni a nagyobb tömegek és a lámák felé, hogy minél többen nyomják ezt a játékot. Csak ez az elõbb említett hiányosságokkal kell hogy együtt járjon a dolog, ami viszont nem nyeri el a komolyabb NFS fanok tetszését. Hát meg kell tanulni lavírozni a két tábor között legalábbis.

Félreértés ne essék, ettõl még nagyon jó játék a mostani, csak remélem hogy nem fog folytatódni ez a trend.
Hát igen, a rendes törést már a porsche óta siratjuk. A pro streetben már kezdtem fellélegezni, hogy végre elkezdõdött valami, de úgy tûnik az ea-nél nem így gondolták <#zavart2>
examinee
Te, nincs mivel nem pc-n nyomom hanem xboxon. Amit meg feltölt nfs.com-ra képet az meg kicsi. Szval maradt a fényképezõ... hülye azért nem vagyok...

nekem jobban bejön, mint az U2... mondjuk arra számítottam, hogy rendesen törni fog a kocsi de ez sajna ebbõl is kimaradt... mondjuk ez legyen a legnagyobb problémám vele<#vigyor4>
Azokat pedig megértem, akiknek most nem tetszik az uc. Önmagában véve egyáltalán nem rossz játék, de akik játszottak már több nfs résszel, azoknak jogosan bökheti pár dolog a szemét.
Egyrészt ugye hiányzik az újdonság ereje, ami ott volt még az elsõ nfs-nél, a hot pursuitnél ahogy lettek rendõrök, a high stakesben volt törés, az 5-ben ugye csak porschek voltak, mégis sztem az volt a legjobb rész az idõbeli haladás és a remek hangulat miatt, az underground a tuningolós témával. A most wanted már kicsit másabb volt, ugyanis az lehetett volna akár hot pursuit 3 is, de mivel akkorra már jelentõsen gyorsabbak lettek a gépek, ezért sokkal másabb látványt nyújtott így még ez is felfogható újdonságnak.
Viszont ez a mostani rész se játékmenetben, se grafikában nem nagyon tud újat mutatni, sõt, kevésbé lehet már az autókat finomhangolni (nálam ez hatalmas fekete pont).
Na befejezem már, azért pár óra kellemes szórakozást még ez is tud nyújtani 😊
Gyanítom nem véletlenül nem lett túl népszerû ez a Motor City az NFS-el ellentétben, én még csak nem is hallottam róla.
Szerintem egyszerûen technikai akadálya van a dolognak, amellett, hogy nagy újítás lenne és bizonytalan lenne a siker. Szerintem a sebesség, grafika és a kemény gépigények miatt kissé nehezebb lenne megalkotni és ugyanolyan élvezhetõvé tenni, mint pl a wowot...
Sordoran
A Most Wanted és az Underground 2 után a 3. helyen áll nálam pillanatnyilag a játék, bár lehet végére beelõzi nálam a U2-õt is. Az irányítás eléggé béna, és sok a grafikai bug is, meg a minõség se a legjobb. A hangulata viszont jó!
Az hogy van története, és a tab gombbal lehet menni versenyekre nagyon tetszik. Menüvel sincs bajom, de azért meghagyhatták volna azt hogy lehessen szabadon autót tuningolni és gyors versenyekre menni (én csak gyorsverseny funkciót láttam, szabad autó tuningot nem). És a rendõrség is töltelék fõleg, nincs komoly kihívás benne. MW óta nincs sajna nehézségi szint állítás, és a mérce egyre lentebb kerül (sok lámának így is nehéz gondolom a világon) és ez is minusz pont. De amúgy ennyit vártam, hangulatos játék.

Ha mmo nfs-re gondolsz, akkor azt kell mondanom, hogy volt már (nem kapta meg a need for speed nevet, de szintén az ea-hez fûzõdik, talán még a fejlesztõcsapat is ugyanaz lehetett).
Motor City Online volt a neve, de valószínûleg nem játszották elegen, ezért viszonylag hamar vége lett (olyan 2 évet futott ha jól tudom).
Manapság már jóval több mmo van (ez még 2001-ben indult), talán nagyobb sikere lenne, de nem csodálkoznék, ha a régi emlékek miatt nem merne belevágni az ea.
Szerintem ez nem szar... jó nálam még mindig az underground meg a Most Wanted viszi a pálmát, de 4napja játszom vele és kezdem egyre jobban azt érezni, hogy ez most a favoritom
Lehet benne valami, én már a kezdetek óta tolom a játékot, talán az 1 és a 2 maradt ki, de nagyon tetszik. Nem tudom miért kell ezt a részt is oltani, vannak benne pozitívumok és negatívumok mint minden játékban. Nem lehet minden tökéletes. Ami különösen tetszik benne, hogy visszarakták az idõlassítás funkciót ami az MW-ben is a Carbonban is volt.
Szerintem ha visszaolvasol, kiderül, hogy ennyire nem egyértelmû a helyzet. Inkább a Most Wantedos vonalat követi, szerintem ez nem tetszik azoknak, akik csak Pro Streettel kezdték el a sorozatot.<#kacsint><#kacsint>
nandorb
hat ha mar van kikell hasznalni a lehetosegeket

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ahhoz képest, hogy mindenki azt írta ez nem jó játék meg, hogy szar azért elég sokan nyomják

nandorb
jah es nagyon egeti a kereket mikor fekez nem letezik az hogy ennyire kaparjon

NE IDE TEGYÉTEK BE AZ AUTÓITOKAT HANEM A GARÁZS TOPIKBA! AZÉRT VAN AZ KITALÁLVA. http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1226951024

RoyalPredator
Te, neked nincs PRT SC -gombot az F12 mellett?

Próbáld ki, nyomd meg,utána paintbe Control+V.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

nandorb
mit is mondjak felraktam de az iranyithatosaga 0 erre nem lehet mit mondani,picit nyomom meg erre rogton ugy reagal mint a rendorok

Sordoran
Én a TT után nyertem egy EVO-t, és elvileg jobbnak kellett volna lennie, gyakorlatilag a TT-re visszaváltottam, mert az ment jobban :p

examinee
Bocsi, fénykép!