Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy tanács: minden meccs után beállítások/save and load/save és ha elkapnak, akkor atl+f4, így nem kell másolgatni oda-vissza.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Persze lowon (gyak. SM2) tényleg ronda ez is (mai szemmel), hát hadd nem mondjam még sima DX9-nek sem nézett ki, inkább 7/8-nak (kibpróbáltam onnan tudom).
Viszont legalább annyival gyorsabb, hála annak, hogy a gpu órajele a kevesebb effektre már bõven elég 😊
amúgy én is max-on játszom, haverom meg levette, mert nem erõgépe van...érezhetõen nagy a különbség, de még úgy is élvezhetõ
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Legerõsebb AGP kártya HD 3850, második az 1950GT/Pro (ezek ugyanazok) és HD 3650 egy zinten (textúrázásban elõbbi jobb a 256 bites memóinterfész miatt, de shaderezésben utóbbi nyerõ). Meg egy totál feltuningold 2600XT is befér ezen kettõ kártya mellé (2GHZ-es memóriákkal bizony már le is veri az alapórajeles 1950 GT-t/Pro-t).
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
A legfõbb problámám azzal van, hogy ha full grafikán játszol úgy meglehetõsen "ronda" vagy legalábbis elég érdekes a grafika. Hát basszus úgy világít az egész égbolt, mintha napkitörés lenne. Egyszerûen elcseszték azt az effektet, amit a MW-ben például nagyon eltaláltak. Én pont emiatt le is vettem a World effectet alacsonyra és úgy szépnek mondható a játék.
És már nem azért, de mi az, hogy hova lehet még ezt fokozni??? Ne mondd már, hogy a Pros streetnek nem volt szebb a grafikája, mert rögtön dobok egy hátast.
Összesítve: IGEN tetszik a játék, de ahhoz képest, hogy mennyire beharangoztál sokkal többet vártam tõle. És ezzel nem vagyok egyedül.
Tehát lényegében azért mégiscsak jó... 😊
Próbáltad már a reinstallt? Esetleg azt láttad, hogy milyen fájlokat módosított a patch?
Azért az látszik, hogy biztosra akart menni az EA, és olyan igazán forradalmi újítás nem volt a játékban, se a grafikus motor, se a játékmenet tekintetében. Valószínûleg kivárnak, és egy nagyobb fejlesztésbe kezdtek bele idõközben. A rajongókat viszont nem akarták újabb rész nélkül hagyni, így készült el az Undercover.
Mindenesetre én élvezem és jól szórakozom közben😊
De úgy látom, hogy amiket feltételeztem lehetõségeket, mindkettõt tartalmazza a patch 😄
De egyelõre ez még csak találgatás.
Sebaj, majd este kipróbálom én is és beszámolok a fejleményekrõl, hátha sikerül kideríteni <#vigyor>#vigyor>
Elsõ ránézésre nagyobb felbontásúnak tûnnek a textúrák.
Második ránézésre viszont úgy tûnik, hogy inkább csak a bloom effektet vették lejjebb, ami miatt kevésbé homályosodik el a kép és így jobban látszódik a textúra.
Ha meg tudnád mondani, hogy ezzel a patchel gyorsabb vagy lassabb lett a játék, akkor azzal sztem el lehetne dönteni, hogy mit csinál 😊
hiányzik a kalap meg a répaorr<#action>#action>