Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az baj, sehogy nem kapod vissza. Ez le is van írva. Büntetést sem tudsz visszavonni. Egyedül a körözöttségi szintedet tudod, ha haladsz a történetben (asszem az a piros csík bal alsóban azt jelenti).

Egy tanács: minden meccs után beállítások/save and load/save és ha elkapnak, akkor atl+f4, így nem kell másolgatni oda-vissza.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

mondjuk érdekes hogy eddig még nem nagyon találkoztam olyannal, akit valóban el is kaptak a rendõrök, Bálint az elsõ. Könnyû meglógni ezek szerint? 😊
De ha REBISZ-es vagy már teljesen más a képlet. Bár akkor el sem vették volna<#wow1>...
még engem se kaptak el, mondjuk nem tartok még olyan nehéz szinten...
ha zsanettnak hívnak, nem túl sanszos...😄
Engem még nem sikerült elkapniuk a csúnya rendõrbácsiknak, de attól tartok, hogy ha egyszer elveszik, akkor az a verda végképp ugrott...
Hy, ha a rendörök elvették az autom mikor hogy kapom vissza? THX
Szerintem egy Nvidia 9600 vagy egy ati 4850 megteszi. De az eggyel alacsonyabbi kategóriákon is már akadásmentesen mehet.
Attól függ milyen régi. Mert ha tudja az SM3-at akkor elvileg meg tudja jeleníteni a max grafikát, kérdés mennyi fps-sel. X1950Pro is SM3-as.Pl. csak kíváncsiságból a Crysist felvettem 7600GT-n (P4 rendszeren), gyönyörû volt, de szaggatott mint az atom.
Persze lowon (gyak. SM2) tényleg ronda ez is (mai szemmel), hát hadd nem mondjam még sima DX9-nek sem nézett ki, inkább 7/8-nak (kibpróbáltam onnan tudom).

Én is 1950-el zúzom, nekem már ez a látványvilág is bejön. Ezek a nem támogatott effektek a DX10-esek, vagy nincsenek így szabványosítva? Milyen vga kéne a jó megjelenítéshez?
Persze, ez triviális, hogy a régebbi videókártya mivel nem támogat rengeteg új effektet, ezért hiába van felvéve minden maxra, nem tudja megjeleníteni. Ergo sokkal csúnyább a játék.
Viszont legalább annyival gyorsabb, hála annak, hogy a gpu órajele a kevesebb effektre már bõven elég 😊
Csak a Mustang😊
amúgy én is max-on játszom, haverom meg levette, mert nem erõgépe van...érezhetõen nagy a különbség, de még úgy is élvezhetõ
tomcsa: meglepõ játékváltás, mondhatni szakmát váltottál😄
Hatványozottan igaz, amit írsz. Én is feltettem totál maxra és meg se közelíti azt, amit öcsémnél láttam HD 4850-en (de azért nem bõvítek, már keveset játszom).

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

NWN2 most pihen nekem és evvel szoktam játszani napi pár meccset. Megvettem a Bugatti Veyront (persze csináltam egy kimentést, hátha szar). Kicsit merev a kocsi, de gyors.

Nekem egy PCIE Radeon X1950 Pro-m van 512es és nálam megy minden jól, de tegnap elmentem haveromhoz, neki 8800GT-je van OC kiszerelésben és ami a két megjelenés között különbség volt az leírhatatlan. Tanácsolom, h te is nézd meg egy jobb videókártyán és rájösz, hogy nem is olyan szar az a grafika...
Végül is majdnem mindenben egyet értek. El lehet vele játszani.

Legerõsebb AGP kártya HD 3850, második az 1950GT/Pro (ezek ugyanazok) és HD 3650 egy zinten (textúrázásban elõbbi jobb a 256 bites memóinterfész miatt, de shaderezésben utóbbi nyerõ). Meg egy totál feltuningold 2600XT is befér ezen kettõ kártya mellé (2GHZ-es memóriákkal bizony már le is veri az alapórajeles 1950 GT-t/Pro-t).

Jó de ha megnézed a kocsikat iszonyat jól megcsinálták...lehet, hogy az eget nem...
Abban igazat adok Icciri-nek, hogy valóban az elvárásaim voltak magasak. Csakhogy ezt maga az EA hozza ki az emberekbõl. ha nem dobnának ki minden nap a játékot megelõzõ hónapokban valami infot, hogy így a legjobb meg úgy a legjobb, hanem egyszer csak elénk raknák, lehet nagyobb lenne a meglepetés ereje...

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

Jaja, utána eszembe jutott, mikor megláttam a sarokban a GTA San Andreas szöveget! <#vigyor> Most már mindig benne marad. <#smile> Kicsit még buzerálni kell a beállításokat, mert szerintem nég így is sok a bloom. <#rolleyes>

Igaz nekem még egymagos procival rendelkezõ gépem van, de elég izmos kis masina. Pro Street megy MAX grafon 1280x1024-ben, és ez a játék is megy 1280x1024-ben full grafikán. A videókarim pedig a legerõsebb AGP kártya: Sapphire ATi Radeon X1950 Pro 512 MB GDDR3.
A legfõbb problámám azzal van, hogy ha full grafikán játszol úgy meglehetõsen "ronda" vagy legalábbis elég érdekes a grafika. Hát basszus úgy világít az egész égbolt, mintha napkitörés lenne. Egyszerûen elcseszték azt az effektet, amit a MW-ben például nagyon eltaláltak. Én pont emiatt le is vettem a World effectet alacsonyra és úgy szépnek mondható a játék.
És már nem azért, de mi az, hogy hova lehet még ezt fokozni??? Ne mondd már, hogy a Pros streetnek nem volt szebb a grafikája, mert rögtön dobok egy hátast.
Összesítve: IGEN tetszik a játék, de ahhoz képest, hogy mennyire beharangoztál sokkal többet vártam tõle. És ezzel nem vagyok egyedül.

Maxtreme
Shift + F12?

Szerintem az elõzetes elvárásaid voltak magasak. Engem sem az EA, sem a fejlesztésbe ölt idõ nem foglalkoztat különösebben. Én pont azt érzem, hogy ebben a részben sikerült összegyúrni a régebbiek erényeit, a kevésbé jókat pedig elhagyták. A Pro Streetet nem szerettem, ezt igen.
Nem szeretnék tolakodó lenni egyáltalán, de milyen videókártyád van?
"Tetszik a bejárható úthálózat, tetszenek a küldetések, az átvezetõ videók magas színvonalúak és az irányítással sincsen különösebb bajom"

Tehát lényegében azért mégiscsak jó... 😊
De most ha jól értem (lehet hogy nem) a fõ problémád a grafikával van... Ezt te hova akarnád még fokozni?? és egyébként meg a legtöbb jól bevált NFS-es dolgot benne hagyták...
Na azért srácok ácsi-ácsi. Miközben teljes vállszélességben kiálltok az EA mellett azt azért hozzátenném, hogy elméletileg az EA-nek az UNDERCOVER lett volna a nagy dobása. Rengeteget cikkeztek arról, hogy míg a Pro Streetet készítették, azalatt egy külön csapat már javában dolgozott a következõ részen vagyis az UC-n. És tökéletesen emlékszem, amikor többször is kihangsúlyozták, hogy az UC 2 azaz kettõ évig készült!! Hát mit ne mondjak nem látszik rajta. És most ne jöjjön senki nekem azzal a szöveggel, hogy akkor menjek a francba, meg hogy nem kötelezõ ezzel játszani, mert akár hiszitek, akár nem óriási NFS fan vagyok. Csak már megint sikerült engem és még gondolom több ezer embert lelombozniuk ezzel a játékkal. Nem azt mondom, hogy hulla gagyi ez a rész, mert ez nem igaz. Tetszik a bejárható úthálózat, tetszenek a küldetések, az átvezetõ videók magas színvonalúak és az irányítással sincsen különösebb bajom, hiszen ez egy arcade játék. De legyünk realisták! Ez a játék ma már akkor is kevés. Az autók kinézetét leszámítva a Most Wantednek szinte szebb a grafikája, de legalábbis szinte ugyanaz. Sõt!! Ez szinte a San Andreasra hajaz, ami azért valljuk be elég gáz, na meg a Most Wanted is egy 2004ben készült játék. Az pedig, hogy a tuningot egy az egyben kiemelték a ProStreetbõl, arra már nem is mondok semmit. Pontosabban nem egy az egyben, mert egy két dolgot még ki is vettek belõle. Ezt azért röhejesnek tartom. Egyszerûen képtelen vagyok felfogni azt, hogy az EA miért csinálja azt mindig, hogy a bevált dolgokat kiveszi az NFS bõl. Nem rosszak az újitásaik, de ha ugyanakkor a régi jó dolgokat meg kiszedik belõle akkor az olyan, mint a szarnak egy pofon.. már bocsánat.. Nekem ez a véleményem...

Ajjajj, ez nem annyira jó hír...
Próbáltad már a reinstallt? Esetleg azt láttad, hogy milyen fájlokat módosított a patch?
Igen sejtettem. Majd azért kipróbálom. Megvenném én eredetiben, ha mégérné, de sajnos az EA nálam idén nem érdemel 12000 Ft-ot sajnos.. :S

egyetértek kurtaanya-val... az Nfs tipikusan egy olyan játék aminek kell folytatásnak lenni...
Nekem többet nem akar mûködni a HDR/Bloom állítás! <#shakehead> A textúra az megy, de a d3d9.dll-es HDR/Bloom állítás nem. Elsõnek jó volt, de már másodszorra nem. <#rolleyes> Másnak jól megy többszöri elindításra is?! <#confused>

Legjobb az lenne, ha összeszedetten szólnál hozzá egy témához... a világ szegényebb lenne NFS nélkül😊

Azért az látszik, hogy biztosra akart menni az EA, és olyan igazán forradalmi újítás nem volt a játékban, se a grafikus motor, se a játékmenet tekintetében. Valószínûleg kivárnak, és egy nagyobb fejlesztésbe kezdtek bele idõközben. A rajongókat viszont nem akarták újabb rész nélkül hagyni, így készült el az Undercover.

Mindenesetre én élvezem és jól szórakozom közben😊
HUN Fittikém
Legjobb az lenne, ha nem lenne több rész.

Valószínûsítem, hogy igen. De ha nem ilyened van rakd fel, max egy reinstall. De érdemes eredeti játékkal próbálkozni.
Az érdekelne, hogy a patch csak eredeti játékkal mûködik? 😊

BSA rulez😄
igen, miért??
Bobo neked eredeti játékod van??

Nah kipróbáltam a patch-el jobb, bár nekem eddig sem volt túl sok problémám vele...
Szintén egy 512 megás 9600GT tulajdonos vagyok, szóval nem hiszem, hogy azzal probléma lenne 😊
De úgy látom, hogy amiket feltételeztem lehetõségeket, mindkettõt tartalmazza a patch 😄
A patch azt csinálja, hogy a HDR/Bloom-ot megfelelõen belövi és a textúrákat nagyobb minõségûre (innen a HD) cseréli. 😊 Ha elég mem van a videókártyán, akkor nem nagyon lehet észrevenni lassulást! <#wink>

Megfelelõ felbontás mellett egyébként nem feltétlenül kell hozzá akkora monitor, kisebben is bõven észrevehetõ a különbség. Fõleg akkor, ha az van, amit a második lehetõségre feltételeztem, mert akkor a mellett, hogy szebb, elvileg még gyorsabb is lehet.
De egyelõre ez még csak találgatás.
Akkor nem jutottunk elõrébb, hogy mit is csinál a patch.
Sebaj, majd este kipróbálom én is és beszámolok a fejleményekrõl, hátha sikerül kideríteni <#vigyor>
Akinek 22, 24es vagy annál nagyobb monitora van, az biztos érzékelni fogja a változást.
Hogy õszinte legyek, nem néztem fps számot, de nem éreztem lassulást, talán 1-2 fpsnyit.

Hmmm, nem rossz, nem rossz.
Elsõ ránézésre nagyobb felbontásúnak tûnnek a textúrák.
Második ránézésre viszont úgy tûnik, hogy inkább csak a bloom effektet vették lejjebb, ami miatt kevésbé homályosodik el a kép és így jobban látszódik a textúra.
Ha meg tudnád mondani, hogy ezzel a patchel gyorsabb vagy lassabb lett a játék, akkor azzal sztem el lehetne dönteni, hogy mit csinál 😊
Nincs rá nagy affinitásom, de mások biztos hasznát veszik... 😊
Hopp, mit találtam. <#smile>

NFS Undercover HD-Patch! Letöltés, KATT!

Eredeti kép, KATT!
HD Patch kép, KATT!

Eredeti kép, KATT!
HD Patch kép, KATT!

hát igen...jó lenne élõben is vezetni egyszer egy Mustang-ot
hiányzik a kalap meg a répaorr<#action>
Legalább valami autó lehetne hóból 😛