7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#6149 nekemsincs most pénzem.
de ezen is fut minimumon. :)
ATI Radeon HD2600PRO 512MB
1GB RAM
AMD 4800-as 2x 2.5 MHZ -
#6148 nekem nincs penzem olyan masinara amin kitunoen fut
a grafikusom:8400GS 512MB 64Bit
1GD DDRAM
1.80Ghz dual core
ez van es neha beakad,de szar jatekot nemtom mert erdemes nekik akkor gepeigenyt adni nemertem inkabb adtak volna gyenget es jolvan. -
#6147 hy
van valahol oylan oldal min le van írva hogy hogy lehet interneten jáccani?
(ne töröld!!!) -
#6146 de működik -
RYO21 #6144 ameik leállítaná azt nem kell bántani. -
#6143 okos vagy grat anelkul nem muxik a windows,az internetet kell kikapcsolni es szepen fut -
Szabi1991 #6142 és akkor leáll a gép -
#6141 -
RYO21 #6140 vagy csak kapcsoljatok ki minden háttérben futó programot (explorer.exe-t is) és ugy játszatok. -
#6139 Tudom, vegyünk 7300GT-t. -
#6138 hát valamelyik cfg fileba bele is van írva hogy mostwanted2 szal.. :) -
Szabi1991 #6137 PSP és mobilon a legjobb autós gém.. állítólag boxon is nagyon jó, de PC-re ritkán rossz lett :/ -
#6136 erdekel -
RYO21 #6135 az is
-
RYO21 #6134 érdekel benneteket hogyan lehet felgyorsítani a játékot? -
#6133 ez AKÁR most wanted 2 is lehetne -
#6132 Vagy egyszerűen az eladási lista sponsored by EA :)
Látták hogy milyen gány értékeléseket kapott a játékuk, gondolták mentsük ami menthető. -
#6131 2kérdés lehet rendőrautóval lenni és rendőrautót tuningolni?:) -
#6130 hat hihhetetlen a reklam vagy a név mindent visz
raadasul igy a topon van hogy 90%nem veszi meg
hat ez durva
-
keepernext #6129 kösz lacko -
Lacko86 #6128 csak azokat a kocsikat tudod eladni amiket úgy vettél meg, amiket nyertél azokat nem:) -
#6127 "A grafikus motor elég jól optimalizált...de néha azért megakad hosszabb-rövidebb időre."
"Egyébként egy kicsit mintha fejlődött volna a testület mesterséges intelligenciája az előző részekhez képest." - Fejlődött hát, a K-9 Heavy SUV is 400-zal tép...
"Amikor magasabb sofőr-szintre lépünk, további pályák nyílnak meg, melyek nehézségükben az adott vezetési szintünkhöz igazodnak." - Na persze amikor a GT500KR mellé betol a játék egy Zondát az reális, és szinthez mért...
(Ipon.hu teszt - -->*) -
#6126 ofc.. rögtön negyedeli nem?
Maximum ha filmet készítesz akkor eshet le radikálisan az fps (ami érthető is) -
#6125 én tegnap próbáltam ki , szerintem nem olyan rossz mint ahogy itt leírjátok -
keepernext #6124 Valaki tudna segíteni?
Van már 3 fölös kocsim elszeretném adni de csak eltávolítás van olyan nincs,hogy eladás. -
#6123 beépített FPS mérő nicns a játékban, frapsal mérik. -
tomcsa4 #6122 Picit hadd védjem meg már RYO21-et. Ha neki fut a játék, akkor fut a játék. Ki mennyivel lesz kevesebb ettől? A Fraps meg akár felezheti is az FPS-t, pláne egymagos gépeken. -
BigDaddyJoe #6121 Sziasztok! Tudnátok abban segíteni hogy hol tudom bekapcsolni az FPS számlálót hogy mutassa a képernyőn? Köszi -
bgabor #6120 Mi bajod van?
Egyáltalán nem lassítja, hülyeségeket beszélsz. -
barmi #6119 Naja :) Olyankor a 35 fps is visszaesik 25-27-re (nálam) Vagy ha pl 6-7 rendőr cikázik körülöttem folyamatosan én pedig haladok 270km/h környékén a kacskaringós belvárosi utakon hatalmas toronyházak és forgalom között :) -
#6118 Másrészről jó hogy nem oylan képet teszel be ahol fal mellett állsz.
Kiv lennék mikor ban előtted 4-5 autó, illetve belátsz 1 viszonylag nagy területet, akkor mi van.. -
RYO21 #6117 FIGYELEM A FRAPS ( frepsz) LASSÍTJA A JÁTÉKOT!!!!
-
SzocsA #6116 na ha nekem jött a rendőrauto mert megáltam a lámpánál és jött mögöttem koccantunk majd a jobbról jövő rendőrautó elkezdett szirénázni
amikor meg belémjött egy személyautó akkor is engem kezdtek el üldőzni! -
barmi #6115 Azért ez az árnyék dolog is érdekes. Néhol olyan az árnyék mint az okádék néhol meg tű éles sehol egy rece-fice :) Pl ezen a képen szeréntem rendben van a lámpaoszlop árnyéka teljesen. Kár hogy nem ilyen frankó mindenhol ...
-
RYO21 #6114 na hamarosan j0n a t0bbi kép -
barmi #6113 Miattam nem kell.. Elhiszem ha Te mondod .) -
RYO21 #6112 és a nfs.exe 14 MB -
#6111 Ugyanaz mint a többi vazze csak hiányoznak belőle a zenék, filmek stb.. -
RYO21 #6110 akkor visszajavök fél óra mulva és csinálok pár képet ok? -
barmi #6108 Faszák a képek csak az a baj velük hogy a frame/sec nem látható egyiken sem :( Marha szép meg jó de attól még lehet diavetítés vot ez :)))