Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A GRID-et már a tehnikai megoldásai is magasan az NFS széria fölé emelik. Gyönyörû grafika, ami maxon fut olyan gépeken is, amin még a PS se. Emellett ide oda lehet tekergetni a visszajátszást, bármikor,és az NFS-ekkel ellentétben a GRID-ben igényes zenék vannak.

És akkor a hadjáratot még el se indítottad.
Szóval arcade autóverseny kategóriában majd egy éve a GRID a király.
Az EA az Undercoverrel akarta visszavenni a "trónt", de ez finoman szólva nem sikerült neki. Az undercover nemhogy a GRID-et vagy a Pro Streetet nem tudta megszorongatni, de még a MW-Carbon párosnál is gyengébb lett, mert azok legalább technikai gondokkal nem küzködtek.
De az undercover még szaggat is, bugos és bûnronda.

Valaki plíz segítsen hogyan kell eltávolítani a HD patchet, mert bûnronda lett az út 😄 olyan mintha elõzõ nap esett volna, úgy tükrözõdik, persze kockákkal határolva, stílusosan 😄

World effect-et alapból levettem pedig alacsonyra, mert különben nem látok semmit csak a fényt, meg még a car effect-ekkel kísérletezek hogy legalább az autó látszódjon rendesen, ne pedig úgy mint 1 sötét tükör

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

elitehun
Sztem eddig a PS volt a legrosszabb NFS rész. (Persze még nem játszottam az UC-vel)
Hol maradjak? <#nyes>

A PS szerintem is csúcs. Az utóbbi idõk legjobb NFS-e volt, messze jobb mint a MW,Carbon, Undercover.
A GRID pedig a stílus legjobbja.

HUNMemphis
Jah én nagyon szerettem a Most Wantedot.
Tervezem hogy megveszem a játékot.Viszont csak akkor ha a G25-öt rendesen be lehet rajta állítani.Valaki próbálkozott ilyennel?
Más.
Ford GT a nagy szerelmem.Van a játékba? Valaki használ GT-t?Ha igen linkeljen már egy képet gyönyörködnék a verdájába.<#vigyor3>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

elitehun
Juj
elitehun
Maradjál már a Most Wanted tök jó volt!
És ha neki tetszett? Nekem meg a Grid közepes, PS meg csúcs.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Te mirõl beszélsz?
Carbon=szar
MW detto.

DJ Skyline
Carbon után? inkább a Hot Pursuit 2 után 😄

Fiatalabbak jöttek!<#vigyor3>

Peetboy
Ja szerintem is spóroltak a látvánnyal, ne akadozzon. Aztán még igy is nagy a gépigénye. Bénák ezek nagyon. <#eplus2> Szerintem a Carbon után megváltozott a fejlesztõ csapat. Azért adnak ki ilyen szarokat.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

SeanJRRussel
Köszi szépen.

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

DarkSector
Nem csak ha állsz, akkor is homályossak.
így spórolnak az effectekkel, ha majd gyorsan kell menni.
És így kevésbé fog akadozni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MrXL
Nekem mind a 7 ott van az autókereskedésben.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

Krisz018
Amikor beírtam a kódokat a Bónusz autót hol találom? pl: BMW M3 E92, Porsche 911 Turbo. valakinek valami ötlete?

Elõre is thx

Peetboy
A fák nem értem miért olyan rondák. A most Wantedben ezerszer szebben nézett ki a környezet és a házak is.
Ezek visszafelé fejlõdnek. <#levele><#buck>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

DarkSector
Találkoztam itt olyanokkal, akikkel ezügyben tudnál vitatkozni...<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Megölsz néhányat...<#vigyor1>

(csak vicc volt, minden tiszteletem a tisztességes rendõröké!!!)<#vigyor3>

Ez a játék mind grafikailag mind játékélmény miatt egy vicc, de most komolyan hol van ez a grid-hez képest? a béka segge alatt, vagy még ott se!

IMYke2.0.0.0
Beírtam ezt: "NFS Undercover Trainer" a közkedvelt gugliba... lyukasra röhögtem a hasam ezen: need for speed: undercover trainer search results (8643 torrents)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sehogy.
Majd, ha a neten lesznek normális trainerek (csaló programok), esetleg...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HELL! Hogyan lehet csökkenteni a rendõröket mert rengeteg van!

DarkSector
Haverom eljött megnézni a játékot.
Aszonta nem olyan faxa mint eddigi autós játékok, ez magyarra fordítva "SZÁNALMAS HULLADÉK"

A bugot kivéve (alantabb), még felfigyeltem a tunningrendszerre!!!!
Hol vaunk 1989-ben????
No Comment!!!

DarkSector
lol
EGY BUG!!!

GPS térképen 1-es és utána 2-es gomb.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Krisz018
OFF Topik

SeanJRRussel
Hali
Statisztikát hol tudom megnézni?

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

valaki fel tudná rakni vhova az alap paul.ddl fájlt?

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

broman191
Olyan mintha a fényerõ és a kontraszt el lenne tekergetve kicsit...<#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

DJ Skyline
szerintem rondább mint volt, jobban kilettek emelve a szar minõségû textúrák. persze értékelendõ a munka, de a végeredmény szerintem nem lett szebb

mind1, már + oldódott

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy tudnám kitenni a tv-m kijelzõjére az nfs-t más neme akarok ott futtatni csak azt, ha lehetséges. ??
Most csak úgy van beállítva ha jobbra kihúzom a vlc playert akkor aztán nézem a filmeket.....

Sziasztok!
Hogyan lehet csökkenteni a rendõrök számát az utcákon?
Mert nekem annyira sok van hogy nem is lehet rendesen meghajtani a kocsikat! Ha valaki tud segítsen!!!!! Elõre is kösz!

nem haragszok <#integet2>

Bocsi, tényleg igazad van!

grebber
ok k0ssz

Krisz018
Meg csináltam már csak a Nagyfõnök van hátra!!!!!

SAVE

ugyanaz kell a folder neve is legyen
mint a fájlnak

Mappával együtt add. Ne csak magát a fájlt, hanem a profilod neével fémjelzett mappát is add vagy áruld el, mert így nem mûködik.

Egy tanács: ha játékkimentéseket tesztek el, cakk-pakk az egészet mindig.

Hedgehunter
A jatekban gondoltam nem a kocsidon....<#zavart1> Semmilyen nezetnel sem tudom elocsalni nincs meg a beallitasi lehetoseg...
Csá!
A játék néha fogja magát és kilép az asztalra. Fönt van a gépen az Underground 2 is és az is kilép elég sûrûn. Mi lehet a gond? Tudtok rá gyógyszert? Ja ! Mindkét játék "Biztonsági Másolat" !
egy hülye kérdés de valaki meg tudná csinálni a The Trap missziót az én mentésemen ( amikor elindul a 2 kocsi akkor kidob a játék) Utána küldje vissza v. linkelje. THX

SAVE

broman191
Nem rémlik ilyen...<#vigyor3>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
A két SUV együttes erõvel megsemmisítette...<#buck>

DAVE23
van 1 porsché-s küldi "országúti hajsza" vagy mi és el kezdõdik a forma dob egy 180°-os fordulót és elindul másik irányba ez BUG vagy mindenkinél ezt csinálja? 😄

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

Jagumo
nekem is 8800 GTS-em van és elviszi maxon teljesen jól , ez a kártya még mindig jó, pedig nyáron akartam újjat venni de nemvolt pénzem mert másra kellett, ezért majd serintem most nyáron veszek ,de nembiztos mind1 😄

am. én kb 3 órát játszottam öszevissz a gameval vagy nemtom namsokkal többet így napota lenyomok 1-2 futamot és már 12-es vagyok és amit látom 18-ig megy szóval akaratomon kívül végigviszem, de egész jókis játék, modenjuk ugye már nemköt le annyira mint az Underground 1, de mostmár egyik játék se köt le szinte semmennyire, megnõttem 😄 meguntam az egész pc játékos dologt inkább havrok stb nemmintha valaki kérdezte volna csak ugy most kijött belõlem 😄 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Hedgehunter
megkerdezem megegyszer hol a visszapillanto tukor? <#conf>