Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És akkor a hadjáratot még el se indítottad.
Szóval arcade autóverseny kategóriában majd egy éve a GRID a király.
Az EA az Undercoverrel akarta visszavenni a "trónt", de ez finoman szólva nem sikerült neki. Az undercover nemhogy a GRID-et vagy a Pro Streetet nem tudta megszorongatni, de még a MW-Carbon párosnál is gyengébb lett, mert azok legalább technikai gondokkal nem küzködtek.
De az undercover még szaggat is, bugos és bûnronda.
World effect-et alapból levettem pedig alacsonyra, mert különben nem látok semmit csak a fényt, meg még a car effect-ekkel kísérletezek hogy legalább az autó látszódjon rendesen, ne pedig úgy mint 1 sötét tükör
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A GRID pedig a stílus legjobbja.
Tervezem hogy megveszem a játékot.Viszont csak akkor ha a G25-öt rendesen be lehet rajta állítani.Valaki próbálkozott ilyennel?
Más.
Ford GT a nagy szerelmem.Van a játékba? Valaki használ GT-t?Ha igen linkeljen már egy képet gyönyörködnék a verdájába.<#vigyor3>#vigyor3>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Carbon=szar
MW detto.
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
így spórolnak az effectekkel, ha majd gyorsan kell menni.
És így kevésbé fog akadozni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"
Elõre is thx
Ezek visszafelé fejlõdnek. <#levele>#levele><#buck>#buck>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(csak vicc volt, minden tiszteletem a tisztességes rendõröké!!!)<#vigyor3>#vigyor3>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Majd, ha a neten lesznek normális trainerek (csaló programok), esetleg...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aszonta nem olyan faxa mint eddigi autós játékok, ez magyarra fordítva "SZÁNALMAS HULLADÉK"
A bugot kivéve (alantabb), még felfigyeltem a tunningrendszerre!!!!
Hol vaunk 1989-ben????
No Comment!!!
EGY BUG!!!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Statisztikát hol tudom megnézni?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Most csak úgy van beállítva ha jobbra kihúzom a vlc playert akkor aztán nézem a filmeket.....
Hogyan lehet csökkenteni a rendõrök számát az utcákon?
Mert nekem annyira sok van hogy nem is lehet rendesen meghajtani a kocsikat! Ha valaki tud segítsen!!!!! Elõre is kösz!
Next PC upgrade: 2022
mint a fájlnak
Egy tanács: ha játékkimentéseket tesztek el, cakk-pakk az egészet mindig.
A játék néha fogja magát és kilép az asztalra. Fönt van a gépen az Underground 2 is és az is kilép elég sûrûn. Mi lehet a gond? Tudtok rá gyógyszert? Ja ! Mindkét játék "Biztonsági Másolat" !
SAVE
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)
am. én kb 3 órát játszottam öszevissz a gameval vagy nemtom namsokkal többet így napota lenyomok 1-2 futamot és már 12-es vagyok és amit látom 18-ig megy szóval akaratomon kívül végigviszem, de egész jókis játék, modenjuk ugye már nemköt le annyira mint az Underground 1, de mostmár egyik játék se köt le szinte semmennyire, megnõttem 😄 meguntam az egész pc játékos dologt inkább havrok stb nemmintha valaki kérdezte volna csak ugy most kijött belõlem 😄 😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money