Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
lefoglalták a porsche-m at :S
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ati x850 em van. Elõre is köszi a megoldást....
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Mi van olyankor hogyha a rendõrség elkapott és nem volt pénzem kifizetni a bírságot, ezért lefoglalta az autómat. Valahogyan vissza tudom azt szerezni?
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
14 szintû vagyok és hármas szintû kicsot tudok csak venni és profi csomagom sincs
Mikor ad már be további cucokat mert már nagyon kevés a kocsim<#szomoru2>#szomoru2><#szomoru2>#szomoru2>
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
LEnne 1 olyan gondom hogy ajáték néha fogja magát és elkezd 1-2 fps-el futni, azelõtt meg fut normálisan. ez mért van és mit tudok ellene tenni?
Amugy szerintem ez eddig a legjobb nfs!
Next PC upgrade: 2022
Elárulná nekem valaki hogy hogyan lehet a kocsikat eladni..?
mivel van 3 olyan ami már nem kell..viszont kellene a pénz új kocsira!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Ennyit arról, melyik van jobban optimalizálva.

Ez a végleges!
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Elkészült ez is végre. Mire rájöttem, hogy hogyan kell a foliát áthúzni majd meg hülyültem!
Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77
Viszont olyan kiválló irányítása, kezelése volt(king fokozaton, persze) amilyet NFS-ben nemnagyon láttam az utóbbi 8 évben. Emellett remekül volt optimalizálva(sokkal jobban, mint az undercover). Összességében remek rész volt, szerintem az utóbbi évek NFS-ei közül a legjobb.
Más kérdés, hogy a GRID ellen még a PS se állja meg a helyét.
Valaki kérem segítsen már. Vistám van próbálom feltelepíteni de a windows installer adatvégrehajtási része vagy micsoda megakadályozza a telepítõt és kilép. Nem tudjátok mi a módja ennek?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tehát amit elnyertél, tod amikor felajánlja a forgalmikat, és egyet elfogadsz, na azt az autót nem tudod eladna, csak eltávolítani.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
Amúgy ebben a részben van éjszakai versenyzés, vagy teljesen eltûnt? Mert nálam vmiért kezd alkonyatszínûre változni a játék... <#wow1>#wow1>
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szerintem ezen a játékon lesz mit javítani a fejlesztõknek mert nagyon sok bug van benne és ezt ugye senki nem szereti mert s játékélmény ezzel nagyon romlik de ez csak az én véleményem .A HD patch meg igen nem tudom ki hogy van vele de nálam nem müködik mert mit keres a GTA SAN ANDREAS AZ NFS BE