Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Visszaolvasni luxus?! <#banplz>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ley Roland
hogy szerezhetem vissza azt a kocsit amit a rendõrök lefoglaltak ?😄
lefoglalták a porsche-m at :S

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

THX! Ha marad akkor letörlöm a francba... Nagy élményt így se nyújtott! 😊 Azért még1x kösz!
hát akkor így jártam, a karrier móddal már végeztem, szerintem rövidesen következik az uninstall😊

Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít.

Driver. De marad benne hiba majd amúgy.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogy a textúra hibák mitõl lehetnek? kipróbáltam már minden beállítást de vhogy nem lett jó semmivel sem.
Ati x850 em van. Elõre is köszi a megoldást....

Lol? Áá gyerekek, aki ilyen enter nyomkodós (és nem alt+f4-ezõs), az az automatikus mentést kapcsolja ki és akkor nincs gond. 😊

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

hajj csodálatosss...1 veyron volt😊

Igényes munka, nekem tetszett!

RoyalPredator
Low Skill.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Annak búcsút mondhatsz sajnos.

Sordoran
Én nem képet linkelek kocsimról, hanem ITT egy videó róla! Akit érdekel nézze meg!

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

bekell állnod közmunkásnak<#idiota>

sziasztok!
Mi van olyankor hogyha a rendõrség elkapott és nem volt pénzem kifizetni a bírságot, ezért lefoglalta az autómat. Valahogyan vissza tudom azt szerezni?

SeanJRRussel
Bugatti Veyron

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

csinálj versenyeket a térkép külömbözõ pontjain mert nekem is ien mezei futam útán adta be se lvl up se semmien fõsztori csak 1 sima verseny után

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

uhh hát nekem már lvl 12nél beadot mindent

Sziasztok!
14 szintû vagyok és hármas szintû kicsot tudok csak venni és profi csomagom sincs
Mikor ad már be további cucokat mert már nagyon kevés a kocsim<#szomoru2><#szomoru2>
na lenne egy kérdésem gyûjtöttem össze egy kis pénzt mit ajánlotok mien autót készítsek(karrier 100%)

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Hali!
LEnne 1 olyan gondom hogy ajáték néha fogja magát és elkezd 1-2 fps-el futni, azelõtt meg fut normálisan. ez mért van és mit tudok ellene tenni?
Amugy szerintem ez eddig a legjobb nfs!

grebber
Amiket nyertél azokat nem tudod eladni.Baszd ki õket másra nem jók. De ilyet hogy nem lehet eladni mekkora fos már!

Next PC upgrade: 2022

Üdv..

Elárulná nekem valaki hogy hogyan lehet a kocsikat eladni..?

mivel van 3 olyan ami már nem kell..viszont kellene a pénz új kocsira!

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

TopGun
Ez kiraly! lenyultad a rendoroktol? vagy visual tuning?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

king + segítség 0 (ilyen szar ABS TC SM ezek)

no comment <#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Nyilván king fokozaton játszottál ugyebár, és nem úgy hogy mindenféle segítség be volt kapcsolva?

nálam a ps be se volt hatással a törés a teljsítmenyre (350el repesztetem high damagen)

nálam sokkal jobban megy az undercover medium grafikán (+ hd patch) a lent látható konfigomon...

TopGun
Az igaz, tenyleg ugyanugy megy tovabb az auto utana is, a pihenos kerdesemre nem tudsz valaszolni?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Van törés, csak nincs hatása az autó teljesítményére. Nem úgy mint a Pro Streetben.

Ugyanazon a konfiguráción szaggat az undercover, amin a PS full dítélen szalad. És eddig a topicban legalább tíz screenshot volt belinkelve, ami durva grafikai hibákat ábrázolt az undercoverben.

Ennyit arról, melyik van jobban optimalizálva.

TopGun
Igy az elejen, tul egy hatos rendor autos uldozesen es egy milkrun versenyen, meg nem lehet talalni valami helyet ahol meghuzhatom magam kicsit pihenni? vagy esetleg egy garazst? mert a GPS terkepen nyomat sem lattam semmi ilyennek. Szivesen megneznem, hogy milyen autokat hasznalhatok majd a kesobbiekben.

TopGun
Eleg butan van megcsinalva ez a jatek az elejen, mert a kormanyt erzekeli ugyan, de a pedalt nem, minek kovetkezteben sulyos serulest okoztam az egyik jarorkocsi karosszeriajan a fejemmel, a helikopteres fiuk hathatos segitsegevel es az elso rabositasig nem is tudjuk konfiguralni a jatekot. Mas, ki mondta, hogy nem torik a jarmu? En egy ovatlan mozdulattal kozelebbrol is megismerkedtem egy "szivelyes" betonfallal, mikoris egy kormanymozdulat utan felpattant a motorhazteto kb a szelvedo kozepeig, egy felso csikon lattam csak ki,ezert aztan jol telibe kaptam egy soderszallito teher autot 😞 Mikor kivulrol megneztem akkor lattam, hogy eleggel elvan anyatlanodva az eleje a jarganynak.

szerintem az undercover jobban meg lett optimizálva mert jobb grafikán és szebben fut a gépemen...

no comment <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Ez a végleges!

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Elkészült ez is végre. Mire rájöttem, hogy hogyan kell a foliát áthúzni majd meg hülyültem!

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

Ez teljesen igaz. Valóban a versenyek voltak a gyenge pontjai a Pro Streetnek. Sajnos a szabad kóborlás a kötött pályás versenyek miatt eleve kiesett.

Viszont olyan kiválló irányítása, kezelése volt(king fokozaton, persze) amilyet NFS-ben nemnagyon láttam az utóbbi 8 évben. Emellett remekül volt optimalizálva(sokkal jobban, mint az undercover). Összességében remek rész volt, szerintem az utóbbi évek NFS-ei közül a legjobb.
Más kérdés, hogy a GRID ellen még a PS se állja meg a helyét.

Olyan opció nincsen,hogy feliratot vezetés közben is bekapcsolni annak,ha valamit éppen telefonon közölnek velünk menet közben?
Hello!

Valaki kérem segítsen már. Vistám van próbálom feltelepíteni de a windows installer adatvégrehajtási része vagy micsoda megakadályozza a telepítõt és kilép. Nem tudjátok mi a módja ennek?
DJ Skyline
srácok legyen(ek) még szavazás(ok) vagy ne? láthatóan sokkal kevesebb ember szavazott már erre a kérdésre (fele sem). ha szeretnétek akkor lehet nyugodtan, csak akkor mondjatok pár ötletet, mert nekem nincs sok.

DarkSector
Carbon elõtt. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Sztem ez hülyeség ebben. Azt a kocsit mért nem lehet eladni amit elnyertél? Tök értelmetlen
elitehun
Nekem többek között azért nem tetszett mert nem volt benne szabad kóborlás és a versenyek se jöttek be annyira
Freddycom
Azokat a kocsikat lehet csak eladni, amiket megvettél.
Tehát amit elnyertél, tod amikor felajánlja a forgalmikat, és egyet elfogadsz, na azt az autót nem tudod eladna, csak eltávolítani.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

hi! hogyan lehet eladni a kocsikat ? mert nekem csak olyan lehetõség van hogy eltávoltás :S

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Freddycom
Az SA csak azért van benne, mert ahhoz is készült egy ESNBSerieses mod (vagy mi)

Amúgy ebben a részben van éjszakai versenyzés, vagy teljesen eltûnt? Mert nálam vmiért kezd alkonyatszínûre változni a játék... <#wow1>

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

sziasztok

Szerintem ezen a játékon lesz mit javítani a fejlesztõknek mert nagyon sok bug van benne és ezt ugye senki nem szereti mert s játékélmény ezzel nagyon romlik de ez csak az én véleményem .A HD patch meg igen nem tudom ki hogy van vele de nálam nem müködik mert mit keres a GTA SAN ANDREAS AZ NFS BE

Az a HD patch nem hivatalos, valami rajongó készítette. Eleve nem kellett volna felrakni.

Miért is? Kifejtenéd?