Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ppmarci
Ezelõtt egy EVO IX-es kapott promóba, ha jól tudom. Ott feszített vele a Petõfi hídon.

[HUN]FaTaL
Játszik még valaki evvel a fossal?😄 lol

http://goo.gl/gd6Zi5

kicsikacsa23
mi van, ha megveszed boltban?😄

is it okay if i think its lame to dance?

Sziasztok valaki tudna segíteni mert az off topickban nem hajlandó senki sem válaszolni!! 1 hete játszok vele semmi probléma nem volt, már végig is vittem, mára meg nem indul el, állandóan kifagy ahogy elindítom a játékot a töltés felénél!! Leszedtem, újra feltettem, kitöröltem a mentéseket és semmi!! Erre valaki megoldást tudna, mi lehet a probléma? mert én sose találkoztam ilyennel hogy 1 hétig jó és utána többet nem indul el lövésem sincs mi lehet a probléma!!! elõre is kösz csáo
kicsikacsa23
miért vele nyomatják? Valaki válaszoljon, ha már ez egy faq😄

is it okay if i think its lame to dance?

DJ Skyline
Porséja' is van már. :C szarul megy a bolt

Bárki átverhet, de az EA nem. <#hehe>. Ez a barom tényleg kormánnyal nyomja? Fogadok egy GRID-ben elhasalna egybõl. 😄

Nekem csak AA-val dobja ki a taccsot, anélkül hibátlanul megy maxon. NA jó az árnyékok nekem is recések, de ez van. Egy-két bug talán, de semmi komolyabb.

ppmarci
Gáspár Laceee Rulez!

hát igen, aki a trailer alapján megvette pc-re, az szerintem jól benyelte a véreres fasztot... 576shopban most akcijósan 10800huf... ez a nem mindegy... én reloaded verziót szedtem le... szaggatott, mint a vadállat és ocsmányul nézett ki full grafon is... :S alacsony grafikán is ugyanúgy szaggatott és nem sokkal nézett ki rosszabbul :S új vga-driverrel is megnéztem, azzal is ratyi maradt... aztán megkapta a neki járó shift+delt... szerintem elveszített most az ea jópár nfs fant... fõleg, hogy szerintem az utolsó normális autós játékuk a mw volt 3 éve... elõtte meg a hp2-vel bezárólag minden nfs csúcs volt szerintem... ha ezt nem teszik helyre valami bazinagy folttal vagy a következõ nfs is hasonlóan gagyi lesz pc-n, szerintem felesleges is lesz pc-re kiadni :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

deestroy
Még gondolkodtam hogy megrendelem eredetibe! PFFFFF

deestroy
Szóval elszarták az UC-t? leszedtem 2 verziót, mert a clone akadt mint az atom, de ezek után már ki se merem próbálgatni.....

"A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk...."
hehe... akkor nem csak szerintem fosch a játék... 😊 adtak már ki hozzá valami patchet vagy akármit, hogy optimalizáltabb legyen a motorja ennek a fikának, meg nézzen ki mellette valahogy? vagy ea-éknál mw óta tesznek magasról a pc-sekre? szerintem a flatout2 egy radeon9600pro-val, 1magos amd-vel 1000szer szebb és jobban megy, mint ez egy 2ghz-es x2-n 9600gt-vel :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Maxtreme
Itt nem, nálam másiknál fagyott szarrá teljesen a gép a játéktól. Kép kimerevedett, a hang ment tovább..
Ezt eljátszotta ugyanott 3x, és ment is neki az uninstall.

Dettó ugyanez volt nálam. a Reloaded verzió orvosolta a hibát, mert hiába krekkelsz utólag akármivel, a clone verzió úgy fosh ahogy van. Bár én már megbántam hogy egyáltalán a sávszélességemet is képes voltam erre áldozni <#idiota>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

bpeti72
Nem ide szántam

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

bpeti72
sziasztok tudom nem ide való, de szeretném m

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

VRSDM
ma az megyek szabályosan az egyik autópályán. majd jön szembe egy zsaru. a hátulján meg " ahogyabikákkúrnak " pózban, egy másik rendõr rácsusszanva alvázzal a alantabb levõ rendõr fenekére, nos mondom ez szép (sajnos printscreent elfelejtettem menteni), koccantam elõttük egy jó nagyot, elkezdenek üldözni, hihíí. és végig így követtek, hogy a kan, ott húzatta magát félig a csajon 😄 mókás volt.

i love this "game" 😄

u dont have to listen anybody else but me

MerlinW

[merlinw.org]

Peetboy
Végre adtak ki grafiaki modot, de ahogy nézem az összehasonlító képeket, csak az árnyék lett benne több. Az Xboxos bemutató videókon sokkal szebb az egész grafika, mint a PC-s képeket, amit ide betettetek.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Dark Angel 666
hol lehet megnézni hogy hány %nál vagyok ?

MerlinW
Le van írva, olvass 10 hsz-t vissza...

[merlinw.org]

MerlinW
Olvasgasd még azt a nyelvtan könyvet...

Felszólítás a felkiáltójeles, a feltételes bármi lehet.

[merlinw.org]

danny94
háát mert nem vagyok benne biztos ,h azt töltöttem-e le...
az a bajom ,h kék képernyõ lesz és a házakat nehezen tölti be és az átvezetõ videóknál pedig képkockás...
a Call of Duty World at War közepes grafikán simán megy
mi lehet a gond???

Sziasztok, nekem sem volt texmod.exe, letudnátok írni hogy honnan lehetne letölteni?
elitehun
''ha rippelt verziót töltöttem volna le...''
A volna a hangsúlyos
Viktor9202
Nem tudtam hogy a kérdõjel felkiáltójel egyben<#lama>

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Viktor9202
NFO

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

elitehun
De mivel nem töltöttél le ezért nem tod megnézni. (mert feltételes módban írtál)
danny94
hy
ha rippelt verziót töltöttem volna le ,akkor azt hol tom +nézni???

svédcsepp
Ennél a melónál nekem mindig kifagy a gamma.Volt valakinek ilyen gondja?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Vázza.Bár nem ígazán illik szvsz egy fritz vasra a japó betû,de szerintem iszonyatosat ût a géped.nekem nagyon bejön <#eljen><#eljen>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

kulabácsi
nálam azért észrevehetõ volt a javulás...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
nem lehet valahogy atirni a savegame-t hogy tobb penzt adjon vagy hasonlo?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MrXL
Egy kis nosztalgia: Most Wanted BMW-vel az Undercover-ben.

GIGABYTE GA-EP45-DS4;Intel Core2 Quad Q6600;Geil Ultra Plus Dual 4 GB;Samsung HDD 500 GB;Sapphire HD4870;Chieftec 550W;Logitech G25;X-530 5.1;Win 7 Ultimate 64 bit;Samsung Syncmaster T240 24\"

reaper4
az elsõnek letöltött mod- ban nem volt texzmod.exe . ezért nem ment. megszereztem a hiányzó file-t és úgy csináltam ahogy te is leírtad, de nem vettem észre minõségbeli javulást. azért thx a helpet!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

kulabácsi
Egy kis segítség:
Telepítés: a letöltött fájlt csomagoljuk ki és a benne található összes tartalmat másoljuk át a Need for Speed: Undercover fokönyvtárába. A "Texmod" nevu mappában találunk egy "Texmod.exe" fájlt. Indítsuk el, majd kattintsunk a program bal-felso részében található mappa ikonra. Itt keressük meg az "nfs.exe" fájlt. Ha megtaláltuk, válasszuk ki! Ezek után elérhetové válik a program közepén lévo kicsi mappa ikon. Kattintsunk rá (ha kattintás után egy kisebb menü jön le, a Browse... pontot válasszuk), majd keressük meg a Need for Speed: Undercover fokönyvtárában található "NFSUC_HD_PATCH.tpf" nevu fájlt. Ha ezzel is megvagyunk, kattintsunk a Run gombra és élvezzük a HD nyújtotta élményt. A játék következo elindításakor már nem kell újra végigjátszanunk ezt a patchelést, ez egyszeri és örök alkalom.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ja és ha a vásárlást kiterjeszted határon kivülre is még többet lehet vele sprolni. Pl. az élõzõ 6000+ proci törökországban 10K postaköltséggel max. 13-15K. tehát megint csak nyertél vele 5K-t.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

reaper4

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 processzor 20K-32K között. Az a proci ami nekem van most nem kapható, de sima 5000+ 13K-28K között van. Most néztem meg. Ez elég nagy árrés ahoz hogy megérje egy-két órát rászánni a nézelõdésre.

Igen 32 bites Xp-m van mert ez van eredetiben meg nekem. Tudom hogy sok hozzá a 8GB, de ha van minek legyen a polcon.

Ha balról nem Te lősz akkor ki a f.szom az! ProStreet:BlacksheepHUN0 TDU:BlacksheepHUN GRID:SanyiHUN77

reaper4
vagy tulajdonképpen az egészet elmagyarázhatná vki, mer lehet h eddig se jól csináltam.

reaper4
"3. Make sure to run in Package Mode and select the "NFSUC_HD_PATCH.tpf" in your "..*\Need For Speed Undercover" folder" ezt valaki megmagyarázná? #6156 os hd mod readme-jében van.

Maxtreme
Pont karácsonykor/után HW-t fél áron mi? <#idiota>

Teljesen igazad van. Nem is bántásból mondtam. Én is kicsiben kezdtem, és amikor volt mibõl félretenni akkor tettem. Évvégen meg egy csomó akció van és ha jól válogatsz, (google a barátunk) akkor sok cuccot fél áron is meg lehet venni a különbözõ boltokban.

Maxtreme
és legalább 32 bites xp-vel nyomod?

kulabácsi
és mindehez 8600gts <#banplz>

Ennyit tud kezelni max az alaplap. Felesleges mert nincs kihasználva, de mit csináljak vele ha egyszer van. Xp-m van, mert a VISTA nem gyözött meg a DX10 meg egy-két játéknál kétszer nagyobb rendszerkövetelménnyel nem éri még meg. Legalábbis szerintem.

pénz kérdése. (jah és MSN nincs fent rajta) 20 FPSen már nagyon szépen gurul

Maxtreme
Ennyi ramnak is sok értelme van abban a gépben.

sok értelme lenne xDDD