Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
<#kacsint>#kacsint>
Magával a játékkal még csak-csak eljátszogat az ember,bár szerintem fan bõfen elvárások alatt van.De, ami borzalom az a grafika szerintem is.Komolyan néha olyan ,mintha egy festményt néznél egy akváriumban...<#idiota>#idiota>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olyanokat ráadásul,amiket az elõzõ 2 részben lehetett...<#gunyos1>#gunyos1>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
Tisztességes munkával 25 év után tudna ilyet venni - hétköznapi ember ugyanis 1-2 milliót keres egy évben.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Chips & Cola magazin 5.száma - Left 4 Dead és NFS : Undercovert videóteszt!
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
3
2
1
GO és sehol sincsenek már!
szóval gáz!
az U hoz nincs pénz trainer olyan ami mûxik is!
MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO
a WOW azért nem jó így, mert állandóan fizetni kell érte
de a TDU-nak csak 1 szervere van, vagyis csak eredetivel lehet játszani, és igen, megéri az árárt (ami ma már csak 2ezer, de én a 4ezret is boldogan kipengettem érte)
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9
Plusz gondolat: a Bioshock eredeti példányát csak 3-szor (háromszor!) telepítheted egyazon gépre! Utána fel kell keresni a Support-ot, és egy Revoke Code-ot kell kérni... Érzed már?
Az v1.1 Patch annyit javított a dolgon, hogy korlátlan megkezdett, de be nem fejezett telepítéseid lehetnek... s kiadtak egy offline Revoke progit - szarnak pofon.
Szóval, ilyesmikért vagyok dühös a kiadókra, fejlesztõkre!
Jobban megéri kivárni 1-2 hetet és feltört Securom
Azért érzem zsigerelésnek, mert a - jobb esetben - drágán megvett játék [így jártam a Bioshock-kal] csak akkor indul el, ha otthon van neted is - érzed az árukapcsolás-szagot?
Tudom, tudom, hogy ez az online-védelem...
Azt is, hogy pl. a GTA IV már úgy is aktiválható lesz, hogy csak azon a gépen lehet játszani, amivel aktiváltad...
De, hogy visszatérjek: nekem OTTHON nincs netem. Hosszú lenne elmesélni miért. Akkor tehát, ha játszani akarok, minden anyagi és fizikai nehézség ellenére köttessek be internetet?! Csak azért, hogy a fejlesztõ/kiadó cég a magyarországi terjesztõtõl megkapja a maga 5-10 dollárnyi hasznát?!
Nem, nem akarok én ingyen semmit - de ha rákényszerítenek <így volt a Bioshock-kal, így lesz minden online-aktiválós marhasággal>így volt a Bioshock-kal, így lesz minden online-aktiválós marhasággal>, akkor bizony warezes módszert alkalmazok ahhoz, hogy a megvett játékommal akkor és úgy játszak, ahogy akarok.
Na, ezért érzem kizsigerelésnek.
"Az online-védelemtõl (Securom, Steam és késõbbi társai) meg felfordul a gyomrom: egyszerûen zsigerelésnek érzem."
Ja persze. Gondolom mindent ingyen szeretnél játszani mindennel. Szerinted ez így komolyan reális?
Az online-védelemtõl (Securom, Steam és késõbbi társai) meg felfordul a gyomrom: egyszerûen zsigerelésnek érzem.
Amúgy ahogy belemélyed az ember, nem olyan rossz game ez. Pl. az új szállítós meg üsd ki a csávót küldik tetszenek a legjobban. És azért már találkoztam egy két nehezebb versennyel...
10k-ért azonban valóban sok ANNAK, aki már jópár NFS-t kinyomott. Fõleg a rokon MW-t és Carbont.
"az egyedüli kényszerítési eszközünk pedig a warez - tetszik, nem tetszik, több, mint 20 éve ez az egyetlen fegyverünk. " (IMYke, #6284)
És nem hatásos. Mert sírnak rínak, online védelmet nyomnak rá (RELOADED és tsai már röhögve törik fel) és mégsem láttam még céget tönkremenni warez által okozott veszteség miatt.
Fogadok hogy a név ígyis vissza hozza jócskán a fejlesztési költségeket, az összes platformot egybeszámolva akár többszörösen is.
játékok közül meg szerintem a blizzard termékei azok, amik nem okoztak eddig még csalódást (nekem)... és szerintem az sc2-t és dia3-at is meg fogom venni eredetiben, mert tudom, hogy õk aztán igazából odateszik magukat és azt a minõséget várom tõlük, amit elvárok... az ea-nál meg nem értem, hogy egy ekkora cég hogy engedheti ezt meg magának, amit most csináltak egy ekkora névvel? ez olyan, mintha a milka szaloncukrok ilyen nugátos szarból készülnének :S
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
Tehát: épp az lenne a piacfejlesztõ magatartás, ha kikényszerítenénk, FOGYASZTÓK, a CÉLKÖZÖNSÉG, hogy márpedig a pénzünkért igenis rendesen elkészített terméket nyomjanak a kezünkbe... az egyedüli kényszerítési eszközünk pedig a warez - tetszik, nem tetszik, több, mint 20 éve ez az egyetlen fegyverünk.
szerintem ne legyünk naivak... az ea-nél itt nem a morálról volt szó, hanem arról, hogy csináltak egy hihetetlenül rossz konzol-portot... a mw-ig jobban odafigyeltek az nfs-sorozatra, ezt a részt rengetegen várták, mert mindenki azt hitte jobb lesz, mint a mw... aztán jött a hideg zuhany... 😞 a pc-kben rejlõ teljesítménypotenciál töredékét sem használja ki a játék és pl nálam 3800+ x2-vel, 2giga 800as ddr2-vel meg egy 9600gt-vel szaggat fsaa nélkül low grafikán is, mint a vadbarom... sokkal jobban, mint pl a farcry2 benchmark 1280x1024 ultra-n 4xfsaa-val... :S
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
* a Need for Speed-sorozat elvakult rajongója és EZT kapta - minden bejelentett csili-vili helyett
* a játék nem váltotta valóra mindazt, amiért az ember joggal adna ki pénzt - akár 12 ezer Ft-ot, akár 60 dollárt...
* a warez scene visszajelzései alapján még jól is tette, hogy nem vásárolta meg ezt a hulladékot.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.