Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem olyan bonyolult ez a dolog!
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
<#idiota>#idiota>
Szóval, hogy miféle játék is ez az Undercover? Összességében szórakoztató, hû követõje a Most Wantednek, ám attól tartok, hogy olyan „újrajátszás” feelingje lesz az egésznek, fõleg a tuning erõteljes visszavágása, és a lineáris történet miatt.""
Ez igen! Képzeljétek el, most sikerlült majdnem megcsinálnom egy versenyt, +7sec, mondom fasza, gyerünk. Sprint volt, 97%-nál járok, látom a célt, erre berak elém egy kibaszott taxit <#violent>#violent><#violent>#violent><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog> BAKKI A SÍRÁS SZÉLÉN ÁLLOK. IDEGILEG KIKÉSZÍT EZ A FOS!!!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
H.lye audi, sose szerettem õket 😊
De...próbáld ki, gyorsul tõle a kocsid. 😊
Úgy mint anno az UG2-ben, amikor közel mentél, asszem adott nitrót 😊
Annál a résznél tartok, amikor egy Audival kell szállítóskodnunk egy idegen csajnak. 7-es szinten próbáltam...nem ment...11-esen most...és még mindig van egy hajszál "híja"...
Annyira már rájöttem, h a kocsik mellett kell elmenni...elég közel, és akkor gyorsul egy kicsit. Lehet h. nem a kijelölt útvonalon kell menni? Hanem van egy másik, rövidebb is?
Pls. Help!!
ha létezik tényleg ilyen rendszer és ez nem minõsül a játék csalásának, szerintem akkor is szopatás... olyan, mintha pl fps-ben a mob, ha rosszul áll hp-val simán sebezhetné a szokásosnak 3-4szeresét, csak, hogy esélyesebb legyen a harc... ez egy másik dolog, hogy az nfs egy sima arcade játék, de akkor is idegesítõ, hogy az ember hiába szedi tökéletesen a kanyarokat meg mindent, akkor is ráelõz a gép, mert csal... ehelyett lehetne finomítgatni az ai-t, hogy a gépi ellenfelek is szabályos körülmények között kihozzák a legtöbbet a "jármûjükbõl", de nem... inkább megoldották a fejlesztõk úgy, hogy csaljon a gép... fasza... erre mást nem lehet mondani...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
"nfs játékok mindig is csaltak..."
Nem csaltak, ez a Catch up funkció, és nem mindegyik NFS-ben van benne, csak a szarabbakban, mint az Undercover, a Most Wanted vagy a Carbon.
Eddig vagy hússzor tárgyaltuk ki a Catch up rendszert.
Mivel a Chips&Cola magazinban a héten a Need4Speed: Undercover-t teszteltem, így megkértem vessen pár pillantást a játékra és értékelje nekem tapasztalataival együtt. Így a mai nap folyamán olyan 16.30 környékén elindul az adás, amiben zenék, megjelenõ játékok elõzetesei, és persze ChlX riportja lesz hallható.
Ha kedvet kaptatok a dologhoz, akkor gyertek ide majd!
Chips&Cola LIVE
Ne felejtsetek el regisztrálni a justintv-re a CHAT miatt, mert szeretnétek feltenni kérdést Ti is vagy beszélgetni akartok egymással ahhoz elengedhetetlen. Mondjuk megvan 2 mp alatt, és még aktivációs leveleket sem kell küldözgetni.
Na bye. Remélem találkoznuk délután.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
NFS3: Hot Pursuitban még szórakoztam azzal, hogy bekapcsoltam a zsarukat, én mentem 50-nel, a jónépet meg lekapcsolta a jard <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Konfig: AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+, 3,00 GB RAM DDR2, ASUS EN9600gso 512MB
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Csak tudod az a nem mind1,hogy ezzel a funkcióval együtt a sofõrök ügyessége és az autó menettulajdonságai is nem látott magasságokba szökell.Hm,de költõi voltam 😊
De,hát mirõl beszélünk itt.Carbonnál azon akadtam ki,mikor a dömperrel menekültem és 10 sec alatt volt 200on<#idiota>#idiota>
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A szarabb NFS-ekben mindíg szerepelt, (NFS6,MW,Carbon).
A lényege hogyha megelõzöd az ellenséget, a gép olyan sebességre gyorsítja az ellenfeleid, hogy beérjenek. Mondanom se kell, hogy ennek semmi köze a valódi autóversenyekhez. Szerintem pont az autóverseny lényegét csapja agyon.
Igényesebb autós játékokban, GRID-ben, Pro Streetben nincs Catch up.
Megyek a GT2vel nem lassan,olyan 310 körül.Frontálba elkaptam 1 civil kocsit,, kicsit megpattantam rajta eleje hátulja rommá tört .erre kiírja "nem sokon múlt" 😄DD
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
+körös verseny ugye.Mész 2 kört ,végig 5-8 sec el a mezõny elõtt.Egyszer csak mindegyik bedob 3-4 redbullt és rád vernek,ha 310el mész akkor is.Ez egy vicc
Olyan ideges lettem rá*asztam az asztalra aztán lezúztam a bokszzsákot ami mögöttem volt,az meg felborította a ruhaszárítót.Nah,de mind1 is.EA powa'<#falbav>#falbav><#idiota>#idiota>
Nekem nem indul el a játék tudnátok segíteni, pontosabban miután a profilt betöltöm kilép az alábbi hibaüzenttel:
"R6025
- pure virtual function call "
ha esetleg valaki találkozott ezzel vagy van ötletetek hogy melyik fórumon kérdezõsködjek akkor segítsetek légyszi
köszi
<#worship>#worship><#rinya>#rinya>
A jó játék olyan, amit egy-két év múlva is elõveszel, hogy játszhassál vele, annyira jó. Azt hiszem, ennek a feltételnek egyik NFS se felel meg, és az undercover a legkevésbé, mert messze az undercover a sorozat legsilányabb darabja.
Nézzél meg egy Starcraftot vagy Diablo2-õt, amit 10 évvel
a megjelenése után is milliók játszanak. Vagy az utóbbi évek termékei közül említhetném a Medieval2-õt. Na EZEK a jó játékok.
Ezzel szemben az undercover nemhogy nem jó játék, hanem kifejezetten silány minõségû, akár a GRID-el, akár a Pro Streetel vetjük össze.
Az undercover tipikusan az a játék, amivel fél év múlva már a kutya se játszik. Nemhogy 12.000, de még 1200 forintot se ér meg.