Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát igen... szerintem úgy vannak vele, mint a sportjátékokkal: "úgyis megveszik sokan, szívjuk éves rendszerességgel a vérüket..." a színvonal meg a béka segge alatt van már páréve... 😞

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Ryder7
Bár én GRID-et még nem nyomtam, sokan dicsõitik.

Én már amúgy semmit se értek az EA Black Boxnál. Minden évbe nyomják kifele az NFS-eket, miért? Hogy gyazdagabbak legyenek. Csak arról feledkeztek meg, hogy egyre jobban rontják a szinvonalat. A TNFS (gyengébbeknek NFS1) kurva nehéz volt. A Lambot alig tudtam Ferkával megelõzni a Ferrariról meg nem is álmodtam.
Most minden évbe nyomják az NFS-t, hasztalanul. Állitólag NFS13-t 2 csapat csinálja külön 1-1 évig szóval végülis 2 év munkáját csinálják meg 1 évbe. Meg a jó muterjukat, mert nem fogják jól összetolni, mert két külön csapat, részleg lesz vagyis nagyon egyformán kell haladjanak mert többször szükséges lesz a másik csapat munkája.

Rockstarról kéne példát venni: kiadnak egy hosszú, MODOLHATÓ (új kocsik stb MW pl) játékot aztán nyugodtan megcsinálják a GTA4-et 3 év alatt, senkit se zavar, hogy nem lesz köv karácsonyra a fa alatt, sõt még jobban fogják várni, mert nem mindennapi. Ezt kéne csinálni, nyugodtan összerakni. PS-nél azt mondták, hogy nem lesz visszajátszás, mert nincs már rá idõ? már miért ne lenne? Elpusztul a világ, ha 1 hónappal késõbb jön ki, de egy jobb verzió vagy mi?

Ryder voltam, lehet hogy nem értetted, de ezt le akartam irni😄

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Dícsérni? Nem dícséri azt senki se, gyûlöli mindenki. Én is. Már többször elmondtam.

A Pro Streetben nem volt benne. Dehát itt a többség orrba szájba szidja a Pro Streetet, és a Most Wantedet isteníti... aminek szerves részét alkotta a Catch up rendszer.

És mivel nekik köszönhetõ, hogy az undercover ugyanolyan szar lett mint a Most Wanted volt(mert ugyebár azt másolja, a tömegek kívánságára), ezért azt tudom mondani, hogy élvezzék csak a csaló Catch up rendszert meg a bevágó civileket, mert az õ kedvükért lett ilyen a játék. Ezért sírtak hónapokig, úgyhogy most kussoljanak, és élvezzék. Egyék meg szépen, amit fõztek!

Akibe meg egy csöpp ész szorult, az nagy ívben kerülje el ezt a játékot.
Pláne ne adjon ki pénzt rá. Ha pedig valaki mindenáron tízezer pénzt akar elszórni arcade autóversenyért, az vegye a GRID-et, az legalább jó minõségû.

nem értem én sem, hogy minek dícsérik többen ezt a "catch up" rendszert... szerintem ez egy orbitálisan nagy idiótaság... pont azt tükrözi, milyen szar ai-t rakott össze a fejlesztõcsapat... egy autós játékban (még akkor is, ha arcade) az lenne a lényeg, hogy ha jó kocsid van, akkor az menjen, mint a veszedelem... így lenne értelme, ha minden egyes kis tuningon érzõdne rendesen, hogy javul a kocsi vezethetõsége, sebessége, stb... és az ellenfelekre is ugyanúgy vonatkozzon ez... teljesítménnyel javuljanak õk is, ne a "beépített csalással" szívassanak... mw-ben vertem párszor ököllel a billentyût, amikor már max fordulaton pörgött a motor a szerencsétlen eclipse-emben és nitróval sem gyorsult jobban már a gép, az ellenfél meg a minimap-en láthatóan jött fel a nyakamra, úgy, hogy a 10másodperces hátrányt azonnal ledolgozta és 95% fölött beelõzött... :S rohadt idegesítõ dolog... az ai-vel kellene megoldani mindent... nem hiszem el, hogy ennyire nem képesek... egyedibbé lehetne vele tenni minden ellenfelet teljesen...
ja, mw-re visszatérve meg mégegy idegesítõ dolog a drag... az még mekkora szívatás volt néha... fõleg, hogy a kormányzás szinte full automata volt... volt 1-2pálya, amin ha már rendesen hasítottál, 1-2 helyen kijött eléd 1-1 furgon vagy valami és totálkárra lehetett törni azonnal a kocsit... na, itt evett az ideg... jobbról jött mindig az a szemét... ha lassan mentem, akkor az ellenfél beelõzött és ugyanúgy kijött az a szutyok és el sem lehetett kerülni... ha pedig max gázzal mentem, akkor jobbról sem lehetett kikerülni, mert telibekaptam... balról kerülve pedig õ jött belém oldalról... szinte nullára lassítva lehetett csak kikerülni az ütközést... az ilyen szívatós drag-eket úgy oldottam meg, hogy megvártam, hogy szétzúzza az ellenfél magát (esetleg segítettem neki ebben) és 20szal végiggurultam a pályán :S

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Érdekes, én a Most Wantedet találtam anno annyira pocséknak és életszerûtlennek, hogy hagytam a fenébe és nem vittem végig. (mellõzzük már ezt a "kipörgettem" nevezetû tahóparaszt kifejezést)

Meg persze az undercovert. Arról fél óra játék után bizonyosodott be hogy eddig messze a legrosszabb minõségû NFS, és töröltem is a francba.
Azokon meg jóket röhögök akik képesek voltak 12.000 Forintot kiadni ezért a szánalomért.

nandorb
nem nehez megszokni a rendoroktol csak ne rakjak le az utra a szogesdrotot,meg mikor nagyjaban kerulnek akkor fek le hatra gyorsan kifordulsz es szokes...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

RoyalPredator
Ha unatkozol, csinálj olyat, amiben van tehetséged.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Ó. És mi lenne ha inkább kikapcsolnád az automatikus mentést zsenikém? 😊
Dark Angel 666
én mindig kilépek ha sarokba szoritanak a zsaruk , Alt + F4 és kész <#hehe>

Nekem ettõl a rendõrösdis hülyeségektõl száll el az agyam.
97 százaléknál voltam amikor elvették a harmadik autómat is persze minden tuning ,egy csomó lóvé.És már csak három ilyen fos rendõrös lett volna vissza<#falbav>
de hát csak egyszer kaptak el vele akkor?
LeWyTy
Azé én sajnálom azt a ~37 embert aki képes volt megvenni.
Én csak egy pár száz forintos dvd-re írtam ki ax360-hoz, de azóta bûntudatom van.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Ryder7
igen mivel ez a sz*r nem képes rendesen betölteni elõre a pályát... ilyen egy jó EA Black Box NFS<#levele>

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

nandorb
neked is van az hogy megakad es picit befagy

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Szerintem senki se kényszerít rá, hogy ezzel a szarral játsz.
Van még annyi de annyi játék, aki ezzel az ócskasággal szívatja magát az meg is érdemli.

Ryder7
Amúgy ezt meg unalmamba hoztam össze:

http://www.youtube.com/watch?v=yOUS1542tnQ

Ryder7
bajiszityu: sehogy. nem lehet

borno11: nyugi, tudom. de azért érdekes lett.

cs segítség kéne lefoglalták a skylinémat és hogy kell vissza szerezni?
Narxis
😄D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Írtam, hogy esõ akart lenni...
Ryder7
borno11: esett az erdõ? hmmm érdekes meggondolás, bár a levelek "estek" rendesen...

Coldplayer
Az egy jól megpakolt muszklival sem tétel szerintem.

Na csá p*cs*k... Én leléptem

Meg a SUV-val legalább nem lenne tétel EGY!!! rendõrautó. 😊
Coldplayer
Most olvasom, hogy az Enzo Ferrari is belekerült. Ferrariból jöhetett volna több is.

Hát igen, kb need for speed-nek ebben a részében van a legtöbb autó alapból...
Coldplayer
Azért az mindenképpen dicséretes, hogy 57 autó van benne

hát igen azok nekem is hiányoznak...
Én pedig a SUV-okat hiányolom. Nem a legjobb tunigalapok, de marha jól néztek ki!!! Fõleg a Hummer H2-es.
Fitti83
Porsche 911!

WOT Nick: Fitti83 Intel Core i5 2400, 2x4GB Geil ram 1600MHz, Ati Sapphire 4890 1GB, Asus 22\" LCD, Logitech G27

esõ akart lenni😊
De jó is volt.......írni kell az EA-nak!
A Mw-ben meg esett az erdõ, meg ott volt ilyen dimbes-dombos rész mikor az erdõben mentél...
Narxis
Detto.

Mikor lesznek újra hegyes, havas pályák? Vagy tengerpartos, idõjárásváltozásokkal? Ezt hiányolom már egy ideje az NFS-bõl, asszem a Hot Pursuitban volt hegyes pálya, hóval és csúszott is a kocsi, néha ezért kapott el a zsaru.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

én nsf-bõl csak a pro street-et nem tudtam végigvinni...mert unalmas volt számomra...a többit kipörgettem😊
Coldplayer
Hát én az underground kivételével egyet sem játszottam ki maxra de sokat végig csináltam feléig háromnegyedéig akár háromszor is<#vigyor2>

Na azért, azt hittem már képes vagy ennyi idõt a gép elõtt ülni😊
Sordoran
dehogyis, ez 2 hét alatt jött össze 😄
elõször nagyon belehúztam, karrier volt 2-3 nap alatt, utána meg már ZH-k meg ilyenek voltak, és nem is volt kedvem, de gondoltam csak befejezem, és amíg nincs meg a GTA4, addig kiviszem teljesen, szóval tegnap be is fejeztem, igaz egyhuzamba vagy 20 versenyt (fél órás szünetekkel, amikor rendõrzúzásos videóbevágás közben magától belement a szögesakadályba akkor ALT+F4 aztán anyáztam egy sort, de fél óra múlva megint nekimentem)

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

Sziasztok!Szükségem lenne a segítségetekre!Megtudná nekem valaki mondani ,hogy milyen típusú kocsi szerepel ebben az nfs videóban----> http://videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1707/reporter/count
Nagyon fontos lenne!
Coldplayer
Hát kinek,hogy 😊 Anno mikor megkaptam az új generációs gépem egy AMD-K5 után egy Athlon xp 2500+-t akkor volt sláger az NFS U. Már rendesen rám virradt mikor 80% környékén elmentem aludni.

Ryder7
grat hozzá. én már nem tolom, szerintem gyence cucc lett.

Coldpalyer: szerintem Sordoran nem egybe csinálta meg, azt már úgy nehézkes, egyszer kell hozzá egy egész nap meg hihetetlen kitartás annyit monitorozni.

Gratula!! na erre én is kíváncsi lennék!😊
én még max 80%-nál járok, mert mostanában sosincs idõm játszani vele...amit sajnálok is, mert jó kis játék ez😊
Coldplayer
Grat! Egyben volt volt a 16 óra vagy apránként csináltad?

igazabol amit picit nehezebb uralomra nyerni az 1 palya:

"River Expressway Offroad" a neve, ha az megy a tobbi sima ugy
Sordoran
Na, míg várok a GTA4-re, adig gondoltam befejezem a gamet:

Már csak uralni kell minden versenyt és hátradõlhetek 😄
Amúgy ez 16 óra alatt jött össze.

Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9

A jateknak akkor van vege amikor minden palyat uralomra nyert, nem amikor az a rovid kis karrirer veget er az en ertelmezesemben. Amikor minden 100%-on all a statisztikaban. :-)
Nincs hozzá valami olyan progi amivel lehet a mentést szerkeszteni?Végigvittem és jó volna kipróbálgatni a többi autót de maradt 200dolcsim😞

így van..természetesen
agy van...ha nem raknád fel a patchet akkor sokkal késõbb válna elérhetõvé az adott járgány
hát hogy elérhetõ legyen egyáltalán... ha nem lenne patch akkor nem is lenne elérhetõ szerintem!
hellobello
igen, de akkor mihez kell az autós patch ???