7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
#6632 Cső srácok.. nekem 1 hibám van a játékkal ... mégpedig az hogy valamikor másodpercenként kurva gyors lessz hogy megyek és utánnam eg kétszeresére gyorsul a game 5 perc után meg ugy lefagy hogy csak ujrainditani lehet..:/ help plz .. előre is kössz..
-
#6631 nem vagyok az csak hat most mar idegel.Keru fordul kibaszak azt a szogesdrotot es at loknek direct rajta a multkor jon felem 2porsche rendor kocsi es eccer lefekeznek es szet huzzak persz nemtudtam es hozza basztak a szamlat a Faszfejek -
#6630 lol -
#6629 ne legyél láma told végig magad! -
Bucsek #6628 engem az idegesit h a kurva nap belesüt a szemembe.. de még akkor is ha alagutban vagyok... :D -
#6627 Úristen, te már szilvesztereztél? Ne igyál annyit. Pro Street volt számomra a legrosszabb NFS, pedig az összes résszel játszottam. Zárt pálya, idióta ellenfelek, unalmas, átláthatatlan, szar menü, túl csicsázott bélsár. Undercover-el az a bajom, hogy néha akad, nem folyamatosan, néha, van, hogy 10 percig tökéletesen megy max beállításokon van, hogy percenként megáll a játék 3 másodpercre. Persze ez se egy gyöngyszem de én Pro Streetet 1 nap után töröltem a picsába, Undercover meg megvan a gépen megjelenés óta, tolok néha pár versenyt és így teljesen elviselhető, nem unom meg hamar. Bugos? A catch up rendszer nem bug, mást meg nem írtam a random akadáson kíül, nekem olyan kép se volt itt mint amit belinkelt az eredeti verzióval rendelkező fórumozótárs. Ezt nagyon félreértelmezted. :( -
bgabor #6626 Mert ez pont az. Szar.
Mellesleg vicces hogy szarnak nevezed a Pro Streetet, és utána elismered hogy azzal csak az volt a baj, hogy kötött pályákon játszódott. És azt is elismered és leírod, hogy ez bizony rossz minőségű, akad, bugos, ronda és minden baja van.
Tehát akkor összességében a Pro Street szerinted is jobb volt. Nagyszerű, egyetéretünk.
-
bcrics #6625 A köv.konfigon tolom,,max beállításokkal és simán 30fps körül mozog
2gb ram 8600gt512 coreduo4500,,jah és simplicity. -
#6624 jaccd vegig nekem akkor:D odadom a save filet.:D -
#6623 nekem az megoldotta h leszedtem minden élsimítást róla, csak úgy meg még rondább :D -
#6622 A nehézséggel szerintem sincs baj, a rendőrök ugyanolyan hülyék mint pl. carbonba, mennek össze-vissza körülöttem mint az elemes játékautók. Igazából az akadás ellenére is játszok vele, de geci idegesítő. :( Má hajamat tépném ha pénzt adtam volna érte. -
#6621 vagy csak béna vagy, én simán végigtoltam az egészet...-.- -
#6620 Nem Vista függő :D ... -
#6619 ah ien marcsak a vista:DNekem meg mindig jo csak nemszeretem jaccani mert mindig az utolso kanyarnal kikerulnek es elveszitem
vagy az ido kibasz velem -
#6618 A k.rva anyjáért akad MINDEN gépen? Mi a szar ez? Tök mindegy, hogy milyen hardvert rakok alá egy idő után akad mint a szar, de nem mint a diavetítés, megy tök jól egy darabig és beakad egy nagyot kb. 3 másodpercre aztán megint jó egy darabig és mgint megáll 3 másodpercre. Meg lófasz ez a catch up rendszer, a seggemben van egy rendőrautó, szó szerint tolja a kocsimat tök mindegy mivel megyek, egyetlen pozitívum, hogy egy nagy városban játszódik nm egy zárt pályán mint a szar street. De ez is egy bélsár lett. -
#6617 nem lehet asszem. ilyen a játék. Black Box minőség. (Mert az nem EA ugyebár:)) -
Bucsek #6616 üdv. most kaptam meg a játékot, és hát mint minden fs ben a zene a lényeg, vagyis nekem :D azt meglehet csinálni hogy jatek közben ami nemtetszik azt kivegyem? ugy értem mint a pro streetben hogy kilehetett pipálni melyik zenét halljam és melyiket nem. mert van egy két ratyi muzsika. van valami menü ebben? mert nemtaláltam :( -
#6615 de különben az a vicces hogy az elején,nagy ea black box logo meg minden kúrva annya,filmes kezdés,és egy szar menüt se tudtak összehozni,csak egy kalap szar játékot,ez a legszarabb mind közül komolyan,ez a rész egyszerűen nevetcséges,mintha poénnak szánták volna,bár annak is szar lenne,:D:ASSD_ASD -
#6614 elvették tőlük a projectet, -
#6613 csak átcsoportosítják őket, hogy több remek játékon dolgozhassanak ezentúl -
#6612 EA csak kiadta, a fejesztők a hibásak, akik ki is lettek rúgva, legalábbis az a csapat akik ezt a remek játékot készítették megszüntek. -
#6611 EA a hibás... -
mephi666 #6610 persze... ez az egész szerintem egyértelműen az optimalizálás hibája, mert a farcry2 benchmark-ban 1280ban fullon, max fsaa-val 26fölötti fps átlag jön ki... meg minden más megy frankón (kivéve gta4) -
#6609 legújabb drivered van mindenhez? -
mephi666 #6608 szarul optimalizálták a motort... nekem is 9600gt-m van, csak 3800+ x2 a proci (2x2.0ghz) és low-on ugyanúgy szaggat, mint 1280ban highon maxos fsaa-val... az ea-seket szidd szerintem :) -
barmi #6607 A segítségeteket kérném!
Unokaöcsém gépére feltettem a játékot (A gépe: Intel Dual-Core E5200 @2500MHz, Nvidia 9600 Gt 512Mb, 2GB ddr2 800 MHz ram) és valami elbaxott ocsmányul fut akármit csinálok (teljesen levettem a grafikai megjelenítést és a felbontást is 800x600-rade így is nagyon rossz). Mi lehet a gond szeréntetek? Sp3-as friss xp van fent, mindenhez friss driver. GTA4 20-22 FPS-el megy viszonylag tűrhetően medium grafikai beállításokka ez az NFS meg mint a diavetítés... Nem értem. -
#6606 Hali,
Az a problémám vele, hogy folyamatosan jobbra húz a kocsi (billentyűzettel játszok). Így nem tudok vele játszani, olvasgattam vissza valamennyit de nem láttam másnál ilyen gondot. Tudtok erre valami megoldást?? -
#6605 ne vihogj te az igereted nemtudod betartani... -
#6604 :DD -
#6603 De viszont nem vagyok tusko -
#6602 akkor elnezest kerek azt hittem torrentrol toltotted le...nekem nemvolt gondom -
Blacksheep77 #6601 Kedves Tuskó!!!
Mást bűncselekmény elkövetésével hamisan vádolni nem szép dolog ráadásul a törvény szigoruan büntetni rendeli.
Az én játékom eredeti, mintahogy az összes NFS játékom az!
Tehát bug és nem törés hiba az amit a képen látsz. -
#6600 "Ideje lenne hozzá elkészíteni egy javítást különben jövöre lehuzhatják a rolót az EA-nál"
szarból várat még egy bűvsz sem teremthet -.- -
#6599 Csillagszóró Hadművelet... :))) -
#6598 ez nem eredeti azert van,lopott:D -
Blacksheep77 #6597
Na ez MI???
Még szerencse hogy nem bugos a játék! Ideje lenne hozzá elkészíteni egy javítást különben jövöre lehuzhatják a rolót az EA-nál -
nagy horgász #6596 de már bocs csak ennek a kor külömbséges megvitatásnak szerintem nem ittt a helye biztos máshol is tudtok róla beszélni elvileg itt a játékról kell beszélni nem arrról hogy hány évesek vagytok meg hogy szégyellitek -e nem igaz?????????????????????
-
#6595 Nem mindegy, hogy ki miként "adja" a korát - egy 14 éves is tud disztingválni, normálisan viselkedni, ha megtanították rá és maga is tudja, érzi, hogy ez a helyes...
A mai "menő csávó" viselkedés azonban már mindenkibe beleivódik: adják a felnőttet, tapasztaltat és ez ellenérzést vált ki az idősebbekben. -
#6594 Én kiírom, és nem szégyellem hogy 14 alatt vagyok, aki azért elítél, akkor tegye! (bár nemsoká 14-18 lesz belőle) -
#6593 így igaz
bár most wanted nekem még bejött annó, de utána...