Need for Speed: Undercover

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nah ez nemigaz lehet hogy megszünik az nfs-sorozat nem hiszem el

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Narxis
<#hehe>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Biztos a magyar rendõrökrõl mintázták az undercover zsaruit. Védtelen, földön fekvõ emberek rugdosásában õk a nagymenõk. <#levele>

Itt volt az ideje. Tekintve, hogy az undercover mekkora bukás volt, várható volt, hogy az EA elõbb utóbb észreveszi, hogy valamit nagyon nem jól csinál.

DJ Skyline
volt vagy nem, ettõl függetlenül:
Need For Speed - game over?

Ryder62
Tegnap engem is rohadtul felidegesített ez a sz*r. Üldöztek a zsaruk és állandóan közrefogtak de mindig sikerült meglógni pedig voltak vagy 6-an. Fõleg terepjárók. És mikor már csak 2-3 zsaru volt rajtam az egyik Porsche rendõrkocsi az elsõ lökhárító jobb sarkával sikerült megállítania. Nem tudtam eltolni. Persze két Suvot is eltoltam lazán de ez lazán megfog. <#falbav>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

elitehun
Nekem meg olyan volt hogy letepert egy hájbáj a földön megbilincselt belém rúgott egyet
svédcsepp
Nem tudom ki hogy van vele,de szvsz sikerült kiadni a legidegesítõbb részt
Végigjátszás nélkül letöröltem a *üdös *urva anyjába az egészet
Munkácsy grafika egy kis kecs-up al.szánalmas...<#levele><#levele><#levele><#gunyos1>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Ryder62
Nekem olyan videó volt hogy helikopterbõl kommandósok ereszkedtek le és úgy tepertek le. <#nyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder7
ja az tényleg durva.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

svédcsepp
Na viszont ez jó.Elkaptak a zsaruk.Az a video benne vazz.Egyik leteper a másik kettõ meg elkezd fánkot zabálni és oda*asznak neked is egyet. "nesze raj gyerek...egyé'" <#idiota><#idiota>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Ryder7
mennyire igazad van. az a régi jó NFS feelig, haverral egy héig délutánonként mindig toltuk nállunk a HP3-at. de szép is volt, ez is hiányzik a mai NFS-ekbõl, és szerintem a BB (Black Box) megtudná csinálni, csakhát akarat...

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Narxis
Tesom azzal játszik.

Narxis
Nehéz neki, vérében van a lámaság. 😞

IMYke2.0.0.0
NFS3: Hot Pursuit - úristen, de jó is volt!
A Porsche 2008 MOD v1.1-et ajánlom azok figyelmébe, akiknek nem megy XP/Vista-n a NFS: Porsche Unleashed!
A MOD-ot készítõ németek csiszoltak is a játékon, sõt ezzel nyomják online.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elitehun
Igazad van én csak addig ismerem hogy Õ mondott valamit és te beszóltál 😉
részben igazad van, de a problémánk szerintem fõleg az, hogy az nfs-bõl az veszett el szép lassan, ami egyedivé tette... jól visszaadták a játékaik a sebességérzetet már az elsõ részektõl fogva és olyan "álomautókat" vezethettünk folyamatosan, amik nagy részét még csak nem is láthatjuk élõben soha az életbe... jól optimalizált, gyors motorra építve egy karrier móddal meg élvezetes multival összerakott játék, amiben a régi autók mellett a legújabb csúcsgépeket is "kipróbálhatjuk" szerintem mindig kelendõ lenne... gondolom emlékeznek itt még sokan a split screen versenyekre... mi pl p1en nyomtuk az nfs2se-t meg az nfs3-at osztott képernyõn egymás ellen és órákra leragadtunk mindig a gépnél... 😊

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

elõzményeket nem ismered szerintem..

elitehun
Állítsd már le magad! Látszik hogy Narxis csak viccelt és még bocsánatot is kért úgyhogy nyugodj meg. (azért neked írom mert te kezdted)
Az aláírásodból csak úgy sugárzik az iq...<#lama>

Ryder7
Nekrofil: nem tudom, nem próbáltam nem engedi feltenni a 8.12-est, de nem hinném hogy olyan sokkal.

LeWyTy: lehet hogy már majdnem mindenrõl csináltak játékot, de attól még ha kitalálnak egy jó sztorit, benyomnak egy nagyadag autólistát meg valami szép grafikát és értelmes fizikát kész a világsiker. a graf már megvan (PS) a fizika is valamennyire, márcsak egy nagy sztori kéne sok csavarral. olyan sztori ami leköti az embert. lehet, hogy másnak nem fontos de nekem fontos a sztori.

LeWyTy
Meguntuk a virtuális játékokat?

Mióta az elsõ játékok megjelentek
egyre érdekeltebb lett a téma,
ezér egyre több történet és grafikai megoldás
és egyebek kerültek felhasználásra.

Namost az a helyzet
hogy mivel már szinte mindenrõl volt játék, minden stílusban
ezért már egyszerûen nem tudnak újat kitalálni
és ezért bukik el pár éven belül az NFS széria is
mer ha pl. most jelenne meg az NFS elsõ részeibõl valamelyik
akkor az is szar lenne mer már volt rengeteg autós játék.
mer már lassan 40 éve autózunk PC-n meg konzolokon.
Jó ez mér alapvetõ, természetes dolog, de 40év kb 1.000.000....... játék.
Mert nem tetszhet mindenkinek néhány ember fantáziája és elképzelése.
Ez akkor lehetne megoldható ha a mátrixhoz hasonló élményt nyújtana a játékosnak valami.De az már túl nagymértékû függést okozna.
By_én.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

8.12 ed driverrel menyivel fut jobban?
Köszönöm a választ!
Narxis
Visszamennyé' a suliba. IQ harcos.

magaddól=magadról..

14 alatt már tudod magaddól hogy buzi vagy?<#shakehead>

Narxis
Bocs. 😄

Ryder7
szofõszint 18-ig

Narxis de gonosz vagy😄

Köszi, majd kipróbálom ha lesz pénz.
Láttom a videón ugy megy mint a villám 😊
söfõszint meddig van?
Narxis
Csak reménykedtem, hogy nem tudtál semmit írni. 😞

Ryder7
az Ryder, de mind1. Audi R8.

Narxis: kapcsold be az agyad😄 ma irtam meg, nincs még kijavitva, amúgy nem lesze egyes.

Narxis
Te jutottál eszembe 14 alatti barátom.

Hali mindenkinek!
Söfõrszint: 10-esnél vagyok. Szeretném tudni meddig van?
A rider7 nevû embertõl szeretném kérdezni: mi a neve a kocsinak amivel mentél a videón? mert ezzel kipróbálnám. Köszi
magadból indulsz ki?

Narxis
1-es lett?

Ryder7
sry vicktory nem victory. fáradt vok suliba matek teszt volt...

Ryder7
victory: crackel. Google, Gamecopyworld a barátaid.

falaci: úgy hogy meghackeled a nyelvifájlt, ilyenre sikerült, ez EA Black Box minõség...

pakko: Nem tudok ilyen módról, igy lett csinálva a törés, "ez EA Black Box minõség..."<#smile>

Sziasztok az lenne a kérdésem feltelepítettem a játékot de nem indul el valamilyen regisztrációs kódot kér tõlem és nem fogadja el.Segítségeteket nagyon megköszönném.

Gigabyte Gaming 5 8Gb Kingston DDR3 1600Mhz Intel I7 4790K Shapphire R9 270X

Sziasztok!

Segítséget kérnék! A "player"-t hol lehet átírni bármire is, mondjuk a saját nevemre?

Elõre is köszi!
Tudja valaki hogy belehte állítani azt a módot vagy megcsinálni hogyha pl: belemegyek egy betonoszlopba akkor rendesen behorpadjon a motorháztetõ magyarul majdnem kettéesik az autó!!!<#conf>Azt tudom hogy belehet a menübe állítani hogy törjön de annál jobban sosem törik max betörik az üveg leesik a motorháztetõ.De amúgy észre vettem hogy az izomautóknál sokkal jobban törik az azutó!!
Ryder7
igen azt most lehet elrontották, de az SA is asszem 2 évre a VC-re jött ki, bár nem tom, de logikusan igy kéne.

Igazad van, bár a GTA4 sajnos rossz példa. Épp most megy a világraszóló botrány azért, mert a GTA4 finoman szólva kihívásokkal küzd. (Pl:a bolti verzió se megy fel egyes gépekre, három másik programot kell telepíteni mellé, online aktiválni, regisztrálni, és slusszpoénként a 2008 decemberében elérhetõ hardvereken nem hajlandó mediumnál nagyobb beállításokkal elindulni)

rambuu
valaki véletlen nem tudja, hogy csak ezek a kódok vannak xbox360-ra, mér mint fel oldások?

* %%$3/" - $10,000 in-game
* 0;5M2; - Lexus IS F
* -KJ3=E - Lotus Elise
* ?P:COL - Nissan 240SX
* !2ODBJ: - Volkswagen R32
* S1D3K1CK - $15,000 in-game

Ryder7
Én mekkora én vagyok😄 Boxon nem lehet modolni, de nekem még igy minimumon és 20 körüli FPS-el is bejön a GTA4, az UC-t az alapoknál kurták el. (fizika, nehézség)

Ryder7
pcre... de X-Boxra, meg PS3-ra. ott is kb 3 évet vártak.

Narxis
😄D

most wanteddel pont a szar catch up miatt nem játszottam. annyira feltudott idegesíteni amikor 2másodperc alatt ledolgoztak 10másodpercet hogy még<#gun>

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

ebben az esetben a rockstarral én nem példálóznék, mert õk meg kitolták pcre a gta4et kb annyira optimizálatlanul mint az nfsu. erre pár napra rá jön a patch. akkor mi a francért nem adták ki 2hónappal késõbb? bocs az offért...

Asus P7H55-M Pro, Intel i5-750, 12GB Kingston 1333Mhz, Asus GTX560 DCUII OC 1GB, Philips PFL5605 LedTV

rambuu
Ilyen cumó Konzolra nincs?
Me ott is van valami kód beírása opció.