Need for Speed: Undercover
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ennek járt utána a Joystiq online magazin, mely nevének elhallgatását kérõ EA alkalmazottra hivatkozva állítja, hogy a pletyka hamis. Nem állítják le az NFS-t, csak az EA Black Box vancouveri stúdióját zárják be, és a készítõcsapatot a nagyobb Burnaby-i stúdióba költöztetik. Ugyanakkor a Joystiq forrása szerint a következõ Need for Speed játékot a Burnout készítõje a Criterion fejleszti saját motorját felhasználva. Ezalatt az EA Black Box három csapatát egy rendkívül nagy csapatba tömörítik, melynek feladata a további Need for Speed sorozatok készítése lesz.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
amúgy az új nfs-ek a régiekhez képest olyanok, mint az avp1-2 a régi alien és predator filmekhez... szó szerint a régi részek megcsúfolása a hp2 óta.... én azt tartom az utolsó igazi nfs-nek... a mw is sokkal jobb lett volna, pl többek között "kecsap" nélkül... az állt még legközelebb a régiekhez...
én szeretném, ha folytatódna a sorozat... persze csak abban az esetben, ha leszûrik most a tanulságot, lapátra tesznek a fejlesztõrészlegrõl "pár" embert és átgondolják a dolgokat... aztán felfrissülve csinálnák az nfs névhez méltó folytatásokat... pl akár 3-4év különbséggel MINÕSÉGI részeket...
You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Szóval én örülök neki, hogy egyelõre befejezik. Felejtsük végre el az NFS-nek a Most Wanted és Undercover féle halálbéna korszakát.
EA visszadobja az NFS nevet, aztán eltünik 5 évre, majd 5 év mulva jön 1 ujabb, ami viszont az igazi, régi NFS-hez mélto cimet viseli majd 😊
én kivárnám 1 jo NFS-ért azt az 5 évet 😊
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
2 évig csinálták ezt a szart? 😄
Nem egészen úgy megy az EA szekere mostanság, mint szeretné, mindezt pedig számok is bizonyítani tudják: az üzleti év legutóbbi negyedének bevételei jócskán - mintegy 70 millió dollárral - alulmúlták a várt határt. A cég leépítésekbe kezdett, a minap elvetette a tervezett harmadik kanadai stúdió elindításának ötletét, s állítólag a játékokkal kapcsolatos stratégia is változni fog. A sorozatokból visszavesznek, s inkább az új címek fejlesztésére koncentrálnak, mint amilyen idén a Mirror's Edge is volt.
Az Electric Playgroundon napvilágot látott pletykák szerint az új gondolat elsõ áldozata a Need for Speed sorozat lesz, melynek leállították az összes fejlesztés és tervezés alatt álló részének munkálatait. A széria iránti lelkesedés növelése és a jobb epizódok érdekében már eddig is történtek átalakítások: John Riccitiello elnök két részre osztotta a fejlesztõ csapatot, hogy egyszerre mindig két játék készülhessen, s így két hosszú év jusson minden epizód munkálataira. Az eredmény viszont mégsem lett kielégítõ, az új Undercover már az amerikai játékeladások novemberi húszas toplistájába sem fért be. Az EA egyelõre nem nyilatkozott.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Majd lesz más cím alatt vagy más fejlesztõktõl
Azért ne essünk át a ló túlsó oldalára, hogy magyar fejlesztõk kezébe adjuk a dolgot. A Crysis Warheaden kívül magyar fejlesztõk még nem tettek le olyan játékot az asztalra, ami nemzetközi szinten is sikeres lett volna.
Finoman szólva baromság lenne az NFS licenszet ilyan színvonalú fejlesztõgárdák kezébe adni.
viszont most noném autók vannak, jó fizikával, és tuning rendszerrel... és egy faja MMO rendszerrel..
#6483: Vagy pl a codemasters megvehetné a jogokat 😊
Bocs ha volt már.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
És amúgy a végsebesség terepjáróként változó.
Ajánlom figyelmedbe a Audi Q7 V12-õt. Max sebesség 250km/h.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Mindenesetre miatta megérte felrakni a gammát 😉 😊
Egyébként igen pl ott van a boxos játék bár az konzol (fight night)megvan mind a 3 része és mind a 3 viszonylag jó és ÉLVEZHETÕ.Na,de ez már egy másik téma 😊
Lényeg a lényeg ,ha ebben az irányban mennek tovább jobb is ,ha leáll az nfs...
az nfs tényleg elég csíter játék lett... ezért játszok inkább flatout-tal... #6454-ben leírtam, mire lenne szerintem szükség: normális grafika/optimalizálás, jó karrier mód/multiplayer... a legújabb/legjobb sportkocsik... meg pár klasszikus darab... és még 10 részre is lenne igény simán... új kocsik mindig is lesznek, ha vége a sorozatnak, akkor nyugodtan leszophatnak... õk lennének a hülyék... részben azért lett szerintem olyan az nfs sorozat, mint az ea sportjátékaik, mert sportjátékokban minden évben új szezon/átigazolások meg minden... kocsiknál meg jönnek mindig az új szériák... ezt kellene jól meglovagolniuk, mert ez is egy aranybánya...