7285
Hivatalos oldal | TCM | NFS-Planet | CD Galaxis | Garázs Topik | OFF Topik
A játékot semmilyen korosztálynak nem ajánljuk....
-
SzocsA #6673 jövőre nem lesz több NFS -
SzocsA #6672 ki akartam próbálni a mustangomat 2es szinten találtam 1 hosszú 1enest!
mentem szembeforgalommal de pont jött 1 rendőrautó hát szemből egyből elkaptam mert kanyar volt be se kapcsolta a szirénát már kinyírtam!
de jött mögötte mégegy utánna meg a skylinok aztán a porsék nem bírtam őket lerázni!
mikor kapom meg ezeket a rendőrautókat?
kicsit beragadtam!
-
#6671 én meg a skylineval fogom és az r8al:) -
#6670 sztem nem. sztem a hiba benned van én azzal toltam ki a játékot 100%-ra. -
#6669 az egy fostalicska már bocsika:D -
#6668 Bugatti. -
#6667 nekem audim van -
#6666 szerintetek audi R8 vagy Skyline GTR r-35? -
#6665 hy all hogy lehet LANba nyomni az undercovert? ! hamachival? pls valaki irja le thx !!! -
#6664 :P -
#6663 Akkor irány újrarakni és friss drivereket feltenni. -
tomcsa4 #6662 Nem a gépeddel van baj, a játék motorja el van baszva, hogy szépen mondjam. -
#6661 Intel Pentium 4 3,2GHz, 2gb ram (dual), x1950pro turbo 512mb
Ezen a gépen nem kéne fullon vinni a játékot? De az a probléma h low grafikán is annyira akad mint fullon:D
Mondjuk a gépet 8 hónapja nem raktam újra már és régi driverek vannak fent. -
#6660 Játékban nyomsz egy Esc-t aztán legalul, Kilépés felett van asszem. -
terramax #6659 HELLÓ! HOL LEHET MEG TANÁLNI A Option menü Secret Codes EZT A RÉSZT
????
SEGITSETEK
ELŐRE IS KÖSZI -
Péter93 #6658 Miért van az hogy kiírja hogy a játék nem indul el mert működő internetkapcsolatra van szükség?
PLS HELP!!! -
#6657 hmm lehet lekapom, jónak tűnik -
#6656 NFS U szörnyűség után sikerült beszerezni egy Midnight Club Los Angeles-t... -
#6655 flatout 2 best game -
mephi666 #6654 van hozzá hd textúra patch, de annyit ér kb, mint a szarnak egy pofon... még azzal a folttal is szerintem gyatrábban néz ki, mint a flatout2 és az optimalizálásban is ég és föld a különbség a 2 között :S amíg a flatout elmegy egy 1.5ghz fölötti 1magos procival meg ati 9600pro-val fullon, mint a vadbarom, ez egy 2ghz fölötti duplamagos procival és 9600gt-vel szaggat... :S no comment... -
#6653 és mikortól fogja mutatni a gps a kocsikereskedést meg a mühelyeket?:S -
#6652 A játék szar, de a frissítés sose árt, DirectX-et is. -
#6651 A játék a xar... bármit csinálsz. -
#6650 -
#6649 Mutatja a térkép. -
#6648 Sziasztok!
Az autókereskedést meg a tuningmühelyet nekem kell felfedezni vagy mutatja majd a térkép? vagy hogy megy ez ebben a játékban?
köszi:) -
masssza #6647 BUÉK mindenkinek! Mikor van vége a játéknak mert én el kaptam a csajt a végén, a GPS már nem mutat pályát, de ha mászkálok a városban akkor „rendőrös” feladatokat be ad? Esetleg meg lehet e nézni valahol hogy hány %, vagy hogy mennyit teljesítettem. -
smusher #6646 BUÉK!
Egyébként eccerre veszítetted el az összes NFS kódot? -
#6644 de a konfigodat kepes vagy tan leirni vagy arra se vagy kepes... -
#6643 uj gépem van nem egészen rossz.. -
#6642 Nem:) -
#6641 Nekem se csinált semmi ilyet csak aszittem itt akarod terjeszteni, hogy játszon konzolon. -
#6640 Akkor rossz a gépe, mert enkem ilyet sose csinált egy pilllanatig sem, sőt semmi bug nem volt benne. Ilyen hogy kockás kerekek pl az ut szélén álló kamionnál?? lol. Pc:) -
#6639 konzol -
#6638 Én megmondom mi ez... Pc:):):): -
#6637 lol, de úgy érti milyen videokártyád van, memóriád, processzor stb. -
#6636 minden maxon van kivéve a grafika az ezerhuszonnégy. -
#6635 mien konfigod van vazze mit van ezen nem erteni? -
#6634 ??? -
#6633 konfig meik?