Terrorgyanús a londoni fényképezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
azokra a zavart oreglanyokra gondolsz akik ott allnak az ablak elott egesz nap, es ha valaki nem akkor megy a templomba amikor szokott, kihivjak a rendorseget ?😊)
Amugy azokon a telefonszomokon vszinu 500000, unatkozo, paranoias, zavart venasszony jelentkezik, hogy a felette lako kutyaja 2-ot vakkantott, biztos terrorista😊)
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Akkor ha esetleg Londonba mennék nyaralni, le se fényképezhetek semmit, mert terroristának néznek..
Hogy fogják véghezvinni? Hogy döntik el, hogy melyik telefonos-fényképezõs ember terroristagyanús, és velük mi lesz? Beviszik õket?
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Es ezen merenyleteket vajon ki hajtotta vegre?
Ez a londoni dolog nem valami hasonló? Vagy ez csak a kezdet? <#fejvakaras>#fejvakaras><#wilting>#wilting>
Ha terrorgyanús vagy, akkor egyrészt agyonlõhetnek a rendõrök (volt rá példa) másrészt megkínozhatnak (volt már rá példa).
A következõ nagy találmány az lesz, hogy a terroristák lélegeznek, ergo ha lélegzel, terrorgyanús vagy....
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentõsöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentõket!!!
még...
Több gyilkosság is történt a kamerák szeme láttára, volt másik eset is buszon, szóval hiába látnak mindent, nem visszatartó erõ.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
A másik téma meg az ami eszembe jutott, hogy februárban a londoni Metro újság arról írt, hogy bevezetnék azt hogyha valakinél 2 telefont látsz, akkor a terrorgyanú miatt jelentened kellene... Másnap megjelentek az olvasói hozzászólások. Pl. valaki azt kérdezte, hogy "Az egyik kollegámnak van egy céges és egy privát mobilja. Jelentsem hogy terrorgyanús, vagy csak akkor, ha muzulmán a kollégám?"
😊
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
OMG Micsoda paranoia, ezek a csúnya neonácik meg alkajdások, meg az ira, meg akinek turbánja van, azon biztos TNT mellény ketyeg... ugyanmár<#violent>#violent><#gun>#gun>
ha ma forgatták volna a StarWars-t, a birodalom lenne a jó, Luke-ék meg a terroristák
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a terroristák már akkor is elérték a céljukat ha rettegésben töltjük napjainkat és feljelentgetjük szomszédainkat
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Igazad van. Azt a mocskos csõcseléket, azt a Petõfit, azt sem verték helyben vasra, pedig megérdemelte volna az a felforgató lumpen elem.
Ja és terrorista is volt, és mocskos hazaáruló akárcsak az a csõcselék akiknek szavalgatott ott valami szar saját költeményt, meg lázította az isteni Habsburg ház ellen azt a sok belõtt és részeg futballhuligánt az a mocskos kis senkiházi ... tökéletesen egyetértünk veled, akkor helyben bitón lett volna a helye. <#guluszem1>#guluszem1>
Mellesleg tudtommal tilos az SG-n az aktuálpolitika (a 150 évesbe köss bele ha tudsz b....)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Nem hallottatok még a csúf, gonosz Hókuszpókuszról? :p
"Az ostoba engedékenység mindíg visszafelé sül el"
De ha tudsz mondani egy engedékenységet, ami ostoba, az nem azt jelenti, hogy minden "engedékenység" ostoba, különösen, hogy az ember már hozzászokott, hogy zaklatás nélkül fényképezhet vagy telefonálhat... Ennyi erõvel kössék ki a netet mindenhonnan, és legyen este hat után lakhelyelhagyási tilalom, úgy még kevesebb esélyük van a terroristáknak...
Õk alkalmazkodnak folyamatosan, mégsem a terroristák gyõztek.
(Nem akarok nagyon nagy filozófiai mélységekbe belemenni, de ha egyszer "neadjisten" a terrorista gyõz, azt másnap már forradalmárként, vagy szabadságharcosként említik,.... aztán ez, késõbb az, végül pedig amaz az állam is hivatalosan elismeri.)
Pont arról szól, hogy egy überrendszerre bízzák egész Angliát, minden épületbe, tömegközlekedés, ... csak a chipkártya személyiddel mehetsz be, fizetni is azzal fizethetsz (amit szépen loggolnak is + kameráznak mindenhol mindent, arcfelismerõ rendszerrel egybekötve), és SPOILER:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mivel rájöttek a T. fejesek, hogy ez bizony kijátszható személyi hamisításával, ezért kidolgoznak egy nano alapú azonosítást, ahol a befecskendezett nano szondák azonosítanak, tehát a tested lesz az új (és hamisíthatatlan, és letagadhatatlan) azonosító
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
"Emberek milliói fotóznak nap mint nap. Némelyikük BARNA. Kérjük NE lõje le õket."
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Foleg, hogy a londoni merenyletek utan az volt az allaspontjuk, hogy oket nem felemlitik meg ezzel. Nem fogjak megvaltoztani az eletuket, mert akkor a terroristak nyernenek.
Ehhez kepest ...
Biztos kapnak majd sok hivast unatkozo oreg nenkiktol, akik fontosnak akarjak erezni magukat.
más is írta, nekem is az a véleményem, hogy az egész csak a hisztéria növelésére, és a brit politika alátámasztására alkalmas (egyfajta kifordított logika alapján: terrorveszély van, mert úgy csinálunk - ok-okozat cserebere).
Amúgy elég elszomorító a dolog. :o/
Szerintem a dolog lényege a tömegpszichózis. Folyamatos agymosás, hogy "légy résen, ne lazulj, nehogy jól érezd magad!"
Egyébként, ha belegondoltok ez is a rasszizmus egyik formája, csak nem a bõrünk színe, vagy a vallásunk számít, hanem az, hogy telefonálunk-e, vagy fényképezünk-e. Tanuljunk demokráciát!
http://gaborszantai.co.uk/
Mondjuk van egy furcsa kiskapu, hogy sétálás közben lehet majd, csak akkor nem, ha megállnak a bagósok.
http://gaborszantai.co.uk/