Terrorgyanús a londoni fényképezés

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez engem egész más idõkre emlékeztet. Pedig nem is vagyok annyira öreg csak láttam pár plakátot azokból az idõkbõl...
Ennél egyszerûbb és tisztább helyzet lenne az, ha meghatároznák a nemzetbiztonságilag érzékeny területeket, és ott megtiltanák a fényképezést. Mondjuk 2 km-es körzetben. De ha ide számítják a pályaudvarokat és metróállomásokat is, akkor egyszerûbb lenne egész London területén megtiltani a fotózást, könnyebb lenne ellenõrizni is.

Ez paranoia, hogy "bárhol, bárki gyanús", mert teszem azt mobil van nála. Hány embernek lehet mobilja Angliában? 90%? A mobilt egyébként zavarni is lehet elektronikus eszközökkel, ha ez lenne a kívánatos.

AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB

ps:
egy hete szidom õket, hogy egy csomõ helyen nincs utcai szemetes. most kellett rádöbbenjek, hogy valszleg ez is emiatt van: attól tartanak, hogy oda szórja az ember a bombát.
a cityben és westminsterben egyet se láttam (és mint dohányos kerestem), a külterületeken inkább. gondolom az nem fáj annyira ha a camden townban egy rakás bevándorló és túrista a levegõbe repül.
london bridge és tower bridge közötti szakasz: északi parton 5(!) méterenként szemetes, déli parton (ahol irodaházak vannak) ZÉRUS.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

vagy inkább "lõdd le!" - megtörtént eset alapján...
most voltam londonban (életemben elõször), és megdöbbentett pár dolog. az egyik a rengeteg kültéri kamera, a másik a paranoia amit a plakátok sugallnak. tiszta 1984.
próbálok pár képet linkelni:
plakát1
plakát2
napi 300x
ezt is azért fotóztam, mert a felszerelése érdekelt 8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Szegény arab turisták. "Vigyázz! Fényképezõgép van nála!" "Úristen! Ez telefonál!" - Hívd az MI6-et.

Meg mi minõsül gyanús tevékenységnek? Ahány ember annyi módon értelmezhetõ. Michael-nek ez már gyanús, de Billie-nek fel sem tûnik. Értelme meg akkor lenne az egésznek, ha minden bejelentést azonnal kivizsgálnak. Hiszen azzal nem sokra mennek ha tudják, hogy El Fayid tegnap ott fotózott a téren. Ha pedig ennyibõl kijelentik, hogy azon a helyen terrorveszély van, akkor mindegy ha az egész szigetre kiterjesztik. "Úristen! Ezek bárhol robbanthatnak!" <#wilting>

← ElőzőOldal 2 / 2