892
-
#612 nálam most : "A(z) Alpha Protocol hibát észlelt, ezért leáll." Valami ötlet? -
#611 Na, Ön is tegnap éjjel fejezte be? Mi lett?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én elég fucked up végjátékot hoztam össze. A férgek lelőtték Mina-t, az olasz csaj utált mert megmentettem, Scarlet felszívódott (de nem mielőtt! :> ), azt a gyökér Lelandot pofánlőttem, Westride-et is pofánlőttem, meg Darcyt is.. Azt mondjuk furcsálltam, hogy a MILF-el csak egyszer találkoztam, Moszkvában, azt hittem komolyabb szereplő lesz.. A végén amúgy Albatross volt a handler, és a néma csaj szabadított ki - közben meg g22 arcok segítettek a hentelésben.
Most tolom megint recruittal. -
#610 kuva jó volt! -
exec79 #609 ajaj jogdijas gondok lesznek itt! -
gyonax #608 Perpill nemtom hogy ez a tiéd, vagy már én is játszottam vele, de egyébként igen:D -
Caine #607 Ezt most elképzeltem ... -
ratgab #606 Körbejár a mentésem? :-D XD Még a végén híres ember leszek XD -
#605 Működik köszi! -
gyonax #604 Itt is van. -
gyonax #603 Ha hazaérek, felrakom valahova(du. 3-4 között). -
#602 Ja, leesett... Ha választok classt, akkor már az nem recruit. Most néztem meg. Egy mentésnek örülnék ha küldenétek amiben elérhető. Köszi. -
#601 mintha írtam volna hogy végigtoltam. :) Az utolsó részt többször is, végignéztem a credits-et is és semmi, nem tudok veteran-ban kezdeni... -
#600 Csak ha recruital tolod végig oldod fel a veteránt. -
#599 végigtoltam én is de nem nyílt meg a veteran mód. Valami ötlet? Vagy esetleg küldhetnétek egy mentést ahol elérhető. Köszi. [email protected] -
gyonax #598 :D Nemtom... így nagyobb a kihívás -
#597 Ugyanmá sunnyogás. Nekem olyan érzésem van tőle, mintha Vader-rel sunnyognék az ewokok között! Minek?!?! 1xűne lemészárolom őket, ha akadékoskodnak... -
gyonax #596 Na megvan a 3. végigjátszás. Végig lopakodtam, de valamikor megöltem egy embert:( Legalábbis a statisztika szerint. Nagyon fasza játék, még 1 végigjátszás nekem benne van, "beverem-a-képed" soldierrel(vagy veteránnal agressive style-lal):D -
#595 Jahm, mert streameléskor tovább nézi a hülyéje akadáskor, hogy te azért mozgatod közben az egeret és ahogy vége az akadásnak a bestreamelt részlet után, máris körbefordultál. Jó szarul van megcsinálva, mert pl. az Oblivion-nál, GTA4-nél meg tudták oldani. -
#594 átraktam az otthoni asztali gépre és minden baj megszűnt... Arra jutottam valószínű az 5400rpm-es vinyo nem bírta a a töltögetést és ezért rángatott a kép. Köszi a segítséget. (Erről a gépről más az SG userem) -
gyonax #593 A géppel lehet hogy nincs is, de én driver-updatet próbálnék. -
exec79 #592 ez 1 laptop core 2 duo proci 4gb ddr3 es GF m230. A legujabb jatekok is elfutnak rajta szoval nem hiszem hogy ez lenne a baj. -
gyonax #591 Milyen géped van? Új videókártya driver? Nekem Ati-s gépen a 10.6 beta-val, nvidiáson meg 257.15-tel nincs bajom(a két kártya: HD4850 és GTX260). -
exec79 #590 megint elkezdett ugralni az eger iranyitas, atneztem es minden at van javitva aminek kell. Kezdem feladni mert igy jatszhatatlan. Varok talan 1 patchet :( -
gyonax #589 Ha jól értelmeztem a topik előző hozzászólásait, akkor a magyarítás még csak készülőben van, de gőzerővel folyik a munka. Az általad említett trükk nem magyar UT3-ra vagy GoW-ra vonatkozott? Mintha azoknál emlékeznék ilyen trükközésre. -
rcsaby #588 Valaki tudna segiteni,nem találtam magyarositást.Valahol azt olvastam hogy az baseengine.ini fájlt átirom hunra attol magyar lesz.Hát nekem nem lett az.Pedig nem először csinálok ilyet. -
gyonax #587 Gamekapocs-on is parázs vita alakult ki a játékról... Írtam is egy kisebb regényt 'Gustorn' néven. Van még ott valaki innen, aki a játékot védi/támadja? :D -
#586 Double Agent nekem azért nem tetszett annyira mert ahova be kellett épülni azoknak a bázison nagyon nehéz volt.Semmi nem volt adott mit kell csinálni.Ha arról a részről nem olvasok végigjátszást azóta is ott görcsölnék.
-
#585 Most veteránon én is akartam egy "elöbb lövök aztán kérdezek" karit de egy pálya után abbahagytam.
Másodjára is inkább sunnyogok és közelharc arra egyenlöre nem tudok ráunni.
Igy is van annyi minden amit másképp akarok csinálni hogy nem gond,például a német milf maca becserkészése elsöre nem jött össze na majd most...
-
gyonax #584 Ebben a játékban szerintem egyedül a soldierrel nem lehet igazán eredményesen lopakodni :D Ha mindenképpen azt szeretnél indítani, akkor szerintem próbáld ki a "mindenkit halomra gyilkolok" stílust. -
gyonax #583 Na a flame-t most lehetne abbahagyni. Ha nem tudsz értelmesebben hozzászólni, akkor ne szólj hozzá. Igne, képzeld vannak olyan emberek, akik szeretik ha kedvenc sorozatuk ott van a polcon, így például én is megvettem a CnC4-et, pedig elég rossz játéknak tartom, de így teljes a sorozat, így nekem megérte az az X ezer forintot. -
#582 Röhögj csak.
-
#581 Jogos, bár soldierel inkább rambozni kénne mint sunnyogni szerintem. -
#580 "gyűjtő vagyok"
lol -
#579 Nemsokára indítok soldiert, azért kérdezem, nemigazán akarok pisztolyra pontot rakni. -
#578 Figyeltél (olvastál), vagy csak flame-lni akarsz?
"A Splinter Cell gyűjteményembe azért majd amikor "jóféle" ára lesz megveszem, de nem leszek rá büszke."
Tehát, magyarul: gyűjtő vagyok, aki földközeli árakon vásárol.
-
gyonax #577 Egyetértek. Ha lopakodsz, akkor csak közel tudsz kerülni annyira az ellenhez, hogy tudj adni egy critical shot-ot fejre. -
#576 Lopakodáshoz hangtompitos pisztoly tranquilizer löszerel a legjobb szvsz. -
gyonax #575 Csak arra tényleg figyelj, hogy ne reload last checkpointtal tölts vissza. Ha így teszel, elég sok bosszúságot okozhatsz magadnak. -
#574 "amikor "jóféle" ára lesz megveszem, de nem leszek rá büszke."
mi a francnak veszed meg, ha nem is tetszik? lol
-
gyonax #573 A Double Agent 2006-ban jött ki, így szerintem az "évek óta" helytálló.