Alpha Protocol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Haverjaira ne pazaroljátok a chain-t, azt hagyjátok Brayko-nak ez a titka a gyors kinyírásának.
De majd a hétvégén megpróbálok veteranon egy shotgun, smg kombinációval elé állni, majd közlöm mire jutottam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezután bekokszozik, leugrik, elkezdek szaladni középen a kis dobogó körül, ami mögött eddig elbújtam, õ mögöttem, amikor vele szembe érek adok neki az assault rifle-lel pár golyót, majd ha elfárad, kap még közelrõl az assaultból.
Ezután elvakít, majd miután látok, rögtön szaladok fel a színpadra nem törõdve a gorilláival, eddigre már nem sok van a chain betöltõdéséig 3/4-en van. Kicsit aprítom a gorillákat, pár másodperc eltelik chain betöltõdik Brayko még az emeleten. Ekkor chain elõ 5 lövés a fejre. CSávó fekszik, ennyi kész!
Tegnap próbálgattam, hogy nem-e lehet vele növelni a reputációt, egymás után 5 vagy 6-szor öltem meg így.
Ekkor voltam kb. 13-as, vagy 14-es szintû, pisztoly skillen kívül sok mindent nem fejlesztettem, mindez recruiton, majd spy-ként, normál nehézségen. Szaudarábia után, Moszkva, majd utánna Róma végigcsinálva, egy kis Taipei, majd Moszkva végig.
Egyéb 1:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyéb 2:
A recrutios mentést még mindig megköszönném😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha assault rifle, akkor lõd. Amikor elõször beszipuzik és leugrik a középsõ dobogó körül szaladj, amikor úgy lehagyod, hogy egymással szemben vagytok lõdd. (fókusz fire szerintem semmire nem jó)
Shotgunnal egyértelmû közelrõl aprítod.
Smg: hát akkor keményen beszippantottad a harci f-t, de úgyis megcsinálható.
Figyelni kell, amikor kimegy belõle a koksz akkor tudsz adni az arcának mindennel, tán akkor a robbanógránát a legjobb, mert az jól leviszi az életét.
Ha lekéselni nem tud, ha lõ a dupla uzi-jával és falhoz lapulsz, akkor nem is tud megsebezni. Egyébként még tudom ajánlani az inferno gránátot mindenki ellen, meg a flashbangat, az meg jól levakítja.
Nemtudom miért nehéz ez a rész. Mindenki ezzel szív pedig szerintem marhakönnyû. Én elsõre recruittal nyomtam igaz normálon, de semmi gondot nem okozott, mondjuk volt chainshotom, de anélkül is megcsinálható.
Egyébként meg elég érdekes lenne az a boss, ami ugyanúgy mint egy sima katona 1 fejlövéstõl megfeküdne. Ez RPG, mégha CRPG is, de ebben a mûfajban kellenek a boss-ok, azokat meg nem lehet papírvékonyra megcsinálni ennyi.
Eszi, nem eszi ez van!
Next PC upgrade: 2022
Van egy jó pár mentésem / BG 1-2 ,Bloodlines ,SH2, stb / amiröl két vinyon és egy cd is van másolatom.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A nagykövetségen halomra rugdostam a G22-eseket.
A valóságban igen kamu-szagú lenne, ha lerohansz egy egész központot, kinyírsz egy rakat embert, ráteszel egy lehallgatót a serverükre, és az akció után felhív, hogy: "Naaa, szedd má' le a lehallgatót, és akkor mondok egy-két információt!"
De gondolom a játékban tényleg segítenek. <#nyes>#nyes>
Az operációs rendszeren is túl...
A támadást nem probáltam.
Nem nagy spoiler, de azért beteszem csak spoiler tag-be.
Aki a római küldetéssorozaton túl van az olvashatja nyugodtan.
Sajnos nem mentettem elõtte, és nem tudtam megnézni ezt a variációt, pedig kíváncsi vagyok.
Az operációs rendszeren is túl...
engem csak alpha protocolban meg assassins creed 2ben zavart, érdekes splinterben okés minden
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egér anomáliákra:
Took me a while to fully eliminate the mouse issues. The game is 10x more fun when controls aren't in the way.
set bEnableMouseSmoothing=False
in \Alpha Protocol\APGame\Config\DefaultInput.ini
then 2 instances of that same var in
<username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\APInput.ini
Also set in <username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\APEngine.ini
the following:
bSmoothFrameRate=FALSE
MinSmoothedFrameRate=1024
MaxSmoothedFrameRate=4096
UseVsync=False
(The VSync option in the game does nothing, you have to change it manually)
And finally after all customizations set all user config files in
<username>\My Documents\Alpha Protocol\APGame\Config\
to read only.
// Edit
What this does is remove that sudden mouse speedup when your framerate drops beneath certain threshold - therefore it eliminates mouse imprecision.
Acceleration miatt rándul nagyokat a nézõpont? Köszönöm a tippet!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Viszont a sztori olyan szövevényes, hogy az hihetetlen, a végén nagyjából megvilágosodott, de már veteran-on asszem jobban fogok figyelni.
Szerencsére mentettem a végjáték elõtt így miután végigtoltam gyorsan a végét egy másik megközelítésbõl is elkezdtem, hát már az elsõ 10 percben voltak érdekességek, ebben a játékban tényleg az információ a legnagyobb fegyver és a leghatásosabb.
Apropó sikerült valakinek aki már végigjátszotta 100 %-ban elkészíteni a dossziékat? Mert én mindent átnéztem, az összes helyet infóért, minden dossziét megvettem az üzletben is, mégsem tudtam 100 %-ban megnyitni az összes dossziét.
De az valami elképesztõ, hogy döntéseiben mennyi szabadságot kap az ember. Annyi döntés van ami kihat minimum 1 szálra a sztoriban, de akár többre is, hogy az hihetetlen. Ez a döntési mechanizmus, meg ahogy aládolgozik a sztori illetve fordítva az valami briliáns. Komolyan mondom én még ilyen játékkal nem játszottam. Még a Mass Effect-ben sem volt ilyen mélységû a döntéseid hatása.
Ezért hatalmas pirospont, és kénytelen is leszek még párszor végigjátszani.
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Toughness szintén kell.
Benyomsz egy furyt és nekifutásból szájba térdeled nem fog neki örülni..<#nyes>#nyes>
Phenom II X4 955 BE 3.02 ghz 8 Gb Ram
Tettem párat pisztolyra de elö se kellet vennem eddig ugy felaprit mindenkit a srác, most vagyok kinába ha sikerülne végig vinem csak bunyoval az szép lenne.
Eddig csak egy helyen volt ugy hogy mindenképp lönöm kellet mikor a elrabolt csaj mögül ki kellet löni a faszit.