Alpha Protocol
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Wedge tényleg letagadták? Azért ez durva.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Én még mindig a patchet meg a mod toolst várom a hivatalos fórumról már érkezet egy pár remek ötlet amit e nélkül ugye nem lehet.
Sajnos ugy tünik az obsidiános emberkék is azok közé tartoznak akik utálják a játékot pedig az ö kezük munkája nem véletlen, hogy a DS III trailerében le is tagadták...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
idén amiket nyomtam sztem:
1. Split Second autós game
2. Alpha Protocol
3. Singularity FPS
4. Batman Asylum (bár 2009-es game)
és továbbá nyomom a Black mirror kalandjátékot ami sztem a legjobb amit valaha nyomtam a maga nemében
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
nekem Moszkva tetszik a legjobban
karaktereknél: Scarlet, Albatross, Sis és sztem Stephen Heck is zseniális lett, de nagyon jó lett Brayko és Surkov is...
fegyvereknél egyértelmû a legtöbb lehetõség a hangtompítós pisztolyban van eddigi 3 kijátszásom során mindig vittem magammal Silencedet...aztán próbálgattam a Shotit, ami egész jó, Assault Rifle-t is, de az SMG az viszont mindenképpen szar fegyver...
bár állítom az Obsidian miatt lett ilyen jó game, és kivételesen frappáns befejezést gyártottak a Sega emberei viszont rontott rajta sztem...de sok minden állhat a háttérben, mondták azt is ugyebár, hogy ez a játék kb 4 évig késett, és emiatt lett ilyen a grafika amilyen
õszintén szólva, ha harmincadjára viszed ki akkor is találsz benne újat annyira változatos az AP!!! állítólag 30 féleképpen be lehet fejezni a game-t
elsõ befejezésem: Lelandnak igent mondtam csatlakoztam a Halbechhez, Minát megmentettem, (a támadásom elõtt lefektettem), közben Parkerrel dumáltam, meg is öltem, Darcyt is, eközben nem mentem be Scarlethez így õt otthagytam, de nem is derült ki sajna h õ volt a gyilkosa Sungnak...Marburg nem került elõ, a végén Westridge-el néztem farkasszemet végül nem öltem meg, hanem letartóztattam, Lelanddal dumáltam majd végül elfogadtam az ajánlatát és adott egy szivart is😄😄
jaa és itt Sie volt a handlerem.
veteranos befejezésem: Lelandnak nemet mondtam, "fuck off", Ninát ismét megmentettem a legvégén vele mentem el a hajóval (elõtte megint megfektettem sõt, ezúttal Madisont is sikerült😄) Scarletet megtaláltam ahol mondta h kihallgatták, így Sis és Albatross helyett õ vált a handleremmé...Marburg megint nem került elõ, azt még nem tudom õt, hogy lehet megint elkapni, megint Parkerrel dumáltam a monitoron, aztán a legvégén megöltem Westridget, majd Lelandet is elkaptam, de gondoltam, ha a Spare-t választom akkor lesz még valami csattanó, nem így lett csak kiütöttem azt annyi, Minával elmentem a hajóval...ez a vég😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
nekem ez lett a vége nem tudom kinél hogy: Stephen Hecket választottam segítségnek (nem sokat segített fõleg annál az öreg szemüveges csávó megölésénél asszem Parker volt, avval szenvedtem picit) szóval megöltem Lelandet (harmadszorra sikerült) és utána vele együtt egy hajóval elhúztunk kicsit olyan Vice citys befejezés volt, hogy majd más világ lesz haver innentõl.😄 Egyébként elõtte kb Al-Saheedot, Albatrosst (bár az nem tudom hogyan halt meg), Al-Samadot sniperrel, Sist nem bántottam, (Sie-vel és Surkovval megegyeztem pl )pedig Surkov megölését láttam videon elõtte avval a nagy kopasz testõrével kell harcolni kár utólag h nem azt választottam)😄 Aztán szép sorjába Madisont megmentettem, Ninát a végén cserbenhagytam, Parker out, Darcy megölése külön élvezet volt (nehezen ment, de végül sikerült sniperrel), a késelõs, narkós ruszkival Braykoval rengeteget szenvedtem nem is tudtam megölni csakis úgy hogy leugrottam arról a dobogóról és bebuggolva szaladt a falba folyamatosan így simán letudtam volna lõni😄 igen ám de minden lõszerem kifogyott valszeg akkor még nem nagyon költöttem pontokat a fegyókra...Végül leboxoltam õ meg nem késelt vissza😄 Amúgy a legjobb boss volt, csak utána meg bosszankodtam, hogy nem kaptam meg a 75000$-árt pedig nem öltem meg:S. nem értettem a végén hová tûnt Conrad Marburg akivel szintén megszenvedtem Rómában...akkor volt az a Hong Kongi Deng akit másodszorra sikerült elkapni, az könnyû volt végülis akkor már fejlett voltam azt sem öltem meg sõt a végén még segített is nekem az end game résznél tv-n keresztül😄 Leland megölését úgy oldottam meg, hogy az embereit elõször kiiktattam, egy kopaszon kívûl akit fent hagytam, így nem küldött rám újabb embereket, rakétavetõzött elmozdultam lõttem rá Assault Rifle-el ennyi...a kütyük közül a tûzgránát az állat volt😄 volt h hármat megpörköltem, a sokkoló is laza volt, de legjobban a rádió mimic tetszett😄😄😄 a minigameknél a legkönnyebb a zárfeltörés volt, nagyon bejött a hackelés, viszont a riasztó kiiktatása gyakran gondot okozott, ezért inkább sokat fejlesztettem a sabotage-t...igazi James Bond, Hitman illetve Kotor, GOW keverék egy picit a game...Mindenesetre élveztem és kijátszom más fokozaton is (pl hardon) eddig normalon vittem. Mégegy dolog nekem alapból engedte a veteran modot, eleinte asszem a soldier utáni voltam (nem ugrik be melyik, de nem recruit) utána pedig a váltásnál Engineer (techszaki) voltam...kedvenc karakterem pedig Scarlet volt nagyon jó csaj így játékon keresztül😄😄 a másik kedvencem Stephen Heck volt a végén az pl állandóan küldte az E-maileket xD na ennyit errõl...
De engem nem is ez zavar, hanem az obsidián gerinctelen hozzánk állása akik megvetük de azóta se semmi support /állitolag csinálnak egy patchet vagy nem ki tudja / de a modding toolst is tojnak kiadni hogy legalább a community csiszolgasa a gamet.
Obsidian...<#levele>#levele>
[merlinw.org]
Az a problémám, hogy az egyik pályában elérek a lépcsõig és kilép a játék.
Ha tudja valaki mi lehet a probléma legyen szíves írjon.
Elõre is köszönöm!
Kotor 2 meg ugyan tényleg nem hozza az 1 színvonalát, epikusságát, de valahogy benne van az a valami, ami a Kotor-t is naggyá tette + jedi és sith kasztok miatt túl is szárnyalja az elsõ részt játékmenetben biztosan (+ választható balták, miegymás miatt kiváló), ha storyban ugyan alul is marad.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
(Ha eltekintünk a kismillió hibától, ez sem olyan rossz)
[merlinw.org]
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ez hülye... Alpha Protocol az elsõ botlásuk.
Star Wars: Knights of the Old Republic II The Sith Lords (2004) (Xbox, PC)
Neverwinter Nights 2 (2006) (PC, Mac OS X)
Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer (2007) (PC)
Neverwinter Nights 2: Storm of Zehir (2008) (PC)
[merlinw.org]
A SEGA megnézte az Alpha Protocol eladásait és arra a következtetésre jutott, hogy nem adnak zöld utat a folytatásnak. Ami maradt belõle, azt is az éhes krokodilok - alienek - közé vetették. A játékot fejlesztõ Obisidian-ra rájár a rúd. Mondhatni nem volt egyetlen épkézláb játékuk sem a fennállásuk óta, ám ez nem jelenti azt, hogy éhen halnának, sõt. A Fallout: New Vegas mellett nemrég sózták rájuk a Dungeon Siege III fejlesztését.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Nem tûnik soknak, de összesen 120 pont, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag 12. szintrõl indulsz. Nem olyan rossz az azért 😊