Alpha Protocol

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nem mondtam hogy nem elég csak azt hogy ennyi van.
Am tényleg számít minden elszólás? Miben változtatja? Bocsánat de akkor csak én nem vettem észre.mert nem sok minden változott nálam sok döntésnek meg nem láttam semmi következményét
pl: nasri megölése lecsukása elengedése tök mindegy egyik se számítot legalábbis nálam.
Sis megölése csak albatross nál minussz
2 pontot vesztek de ki lehet békíteni és ugyanúgy segít nekem sõt még handler is lehet kivéve a végén.
Surkov megölése vagy nem megölése szintén semmit.
Vagy rómá-ban hogy madisont vagy a bombát válaszuk úgyszintén.
Vagy hogy ronald sung meghal-e nálam szintén nem számítot.
Jibil al-bara megölése se (római sniperes missió)
meg annak a boltosnak se(aki azt hiszem vmi ügynök.)
Na meg ez a ki szeret ki nem nek sincs semmi fontossága
nálam pl marburgnál trusted volt szintem mégis harcolni kellet vele.
Steven heck nél minusz valamenyi mégis lehetet leg végén a hanlerem
és ugyanúgy el viccelõdöt velem.
Pont mint Sie õ is utált mégis handler lehetett a végén.
Szóval nekem nem tünt fel de lehet csak nálam volt így akkor.
Sir Quno Jedi
Jaja, éppenhogy számít minden kis elszólás és döntés végig a játékban, merõben átváltoztatva a küldetések hangulatát és a sztori értelmét. Te döntöd el ki él és ki hal meg, kiben bízol és ki az ellenséged, kit szeretsz és kit gyûlölsz...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

wedge31
Természetesen három féle befejezés van és ezek megnyitásához minimimum 5-6 feltételnek teljesülnie kell.
Ha valakinek ez nem elég az nézzen inkább gyözikét a tévében...

The Halbech Ending.

If you gain Leland's trust he will offer you a job at Halbech, if you accept he will send you to retrieve the Halbech data from Mina.
When you meet her, you can choose either to spare her or kill her. This only changes who will be on the boat during the ending.
When you return to Leland, you can choose either to betray him or join him.
If you betray him you reveal the fact that you don't need him anymore and with the contacts in his previous missions you can start your own "Halbech".
You then get the choice either to kill Leland or punch him in the face. If you kill him you reveal that the PDA you gave him was a mine and he explodes. If you punch him, he will just be knocked out and you leave on his boat.

The Rogue Ending

This ending is the primary ending of Alpha Protocol and can have the most outcomes. You gain this ending if you refuse Leland's offer or if you don't have a good relationship with him.
The final boss can either be Westridge or, more commonly, Leland. That depends whether you accept Shaheed's offer to betray your own country in Contact Sheikh Ali Shaheed or not.
If Westridge was the final boss you get the chance to either kill him or talk to him. If you talk to him, you then get to choose to kill him or spare him. If you kill him you shoot him in the head, but if you spare him, you handcuff him to the railing and read him his rights.
When you face Leland you can choose what you want from him: Justice, Humiliation or Revenge. This does little to the ending except changing how Leland responds to you.
He will then try to convince you not to kill him by saying he will either testify for his crimes or offer your job back.
You then gain the final choice in Alpha Protocol, kill him or spare him.
If Michael kills him, he will say goodbye to Leland and shoot him in the head, finally gaining his revenge.
If you spare him there are 3 endings:
You punch Leland and leave him for the authorities.
Leland calls for Marburg to kill you, but if you have a good relationship or if you have convinced him earlier this mission Marburg will walk out, fed up with being Leland's lackey and leaving you to punch Leland.
Finally Scarlet appears and shoots you, due to her having been hired by Leland as an assassin. You can convince her to help you, in which case case she will shoot Leland and leave you alone; if you can't convince her, your ally will appear and shoot her, letting you finish off Leland.

The Boat Ending.

After these endings you will leave the island on Leland's boat but the endings change on your love interest and your handler.
If you save Mina she will be on the boat and you will sail off into the sunset.
If you didn't save Mina but you saved Scarlet she will be on the boat.
If you didn't save anyone and Heck was your handler, he will be on the boat ranting on your victory.
If you didn't save anyone and your handler was either SIE or Albatross, no one will be on the boat and you leave alone.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ja meg itt egy link bár már belinkeltem de azért teszék:
http://alphaprotocol.wikia.com/wiki/Endings minden levan írva.
hát szwsz sztem a sztori miat fölösleges megvenni mert habár azt olvastam nagyon fordulatos meg minden sztem nem nagy szám a vége meg qrvára kiszámítható😞( meg ugy egy az egy ben ahogy van. Van benne pár fordulat de elég gyengék. Meg vhogy én a döntéseknek sem éreztem semmi következményt csak a párbeszédeknél megemlítik néha, vagyis egy szóval nem nagy szám a sztori de attól még megéri megvenni mert jól el lehet vele szórakozni. Vagy tölstd le és ha jo megveszed ha nem nem.
am 2 befejezése van és azon a ketõn belül van pár valtozás. ennyi.ja és bocs a helyesírászi hibákért de sietek.
Victor1103
Hi! Érdemes ezt a game-t beszerezni? Azt hallottam hogy a története jó, de minden többi ponoton elvérzik. A kérdésem, hogy megéri e végigtolni a sztoriért vagy idõvel az is kifullad?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Shep
Középfokon érthetõ, bár a nyelvezete nem egyszerû szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az a gond, hogy elég lassú a netem, mire lejönne... Még egy kérdésem lenne, úgy tudom magyarul nem jelent meg, az angolja nehéz szöveg, középfokon mennyire érthetõ?
Üdv
aki szeretne minél többet tudni a játékrol akkor ajanlom ezt az oldalt it minden le van írva:küldetések, befejezések, döntészek következménye, dosziék stb stb.
http://alphaprotocol.wikia.com/wiki/Alpha_Protocol_Wiki
nem tiltott a warez, nézd meg aztán ha tetszik vedd meg ilyen egyszerû😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wedge31
Nincs demo a játékhoz.

Hali! Igen változatos véleményeket olvastam / halottam a játékról. Nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e. Tudtok nekem segíteni, hogy demo jelent-e meg, és hogy hol lehet letölteni?
Shep
Ja ok. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ne a kihallgatóba menj, hanem ahonnan indultál az orvosi szobába vissza...másik ajtónál van😊 amikor kiérsz a keresztezõdéshez nem egyenesen, hanem asszem a jobb oldali ajtót kell válasszad...vissza kell ugyanoda osonnod ahonnan a játék elején eljöttél...

(mellesleg a veteran az egy jó mód mivel úgy már eleve minden képességhez 3 skillt kapsz😄 rögtön úgy kezdesz, azér nem gyenge)

recruit volt kihívás, de talán az is tetszett a legjobban, mert a magam ura voltam és max a silenced pistolt toltam fel nagyon magasra és még így is tudtam adni a többi képességre mindig...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shep
elkezdtem Veteránon és egybõl a legelején Parker azt kéri ,hogy szerezzek meg neki valami file-okat de hogyan? Ha elindulok visszafele akkor a kihallgatóba jutok.

Shep
Egyáltalán csinálja valaki? magyaritas portálon nem jelzik.

ki az a Jibril?

Shep
Nem tudom már melyik végigjátszásnál a végén kiderül ,hogy Mina intézte a rakétákat. Wartburgot úgy lehet megölni elvileg (külföldi fórumon írták), hogy mindig suave-et nyomsz neki, Moszkvában kezdesz, minden infot megszerzel róla, a villában minden adatot összeszedsz és nem ölöd meg Jibrilt.

Ennyi hsz. azt hittem kijött magyarul.....ja tényleg a magyarítás hogy áll..tud valaki infót....
Köszi!!

1. lopakodásra gyúrtam senkit nem öltem meg csak akit kellett Steven-el elhajóztam az egész bagázst lelepleztem

dettó nekem is ez volt az 1. rész...

Érdekes amit mondasz a végén, nekem úgy jött le és mondták is, hogy Parker intézte a rakétákat, tudod az öreg...arra még nem jöttem rá azt hogyan lehet élve hagyni.

Shep
Igen, most végeztem harmadjára.
1. lopakodásra gyúrtam senkit nem öltem meg csak akit kellett Steven-el elhajóztam az egész bagázst lelepleztem
2. uzira gyúrtam meg gépkarabélyra, mit ne mondjak nagyon könnyû volt vége: megöltem szinte mindenkit mindenhol a végén Lelalndet is
3. közelharcra meg stukira nyomtam a pontokat (nagyon komolyan verekszik😊) megkíméltem Byrkot, Saheedet, Denget, Minat megmentettem, Sis-t megöltem, Westdrige-et is Lelandtõl elfogadtam a melót de a végén kiütöttem a kikötõben és Minaval elhajóztunk. (egyébként itt kiderült, hogy Mina beépített ember egy másik ügynökségrõl, viszont az meg nem bukkant fel ,hogy õ intézte ellenem a rakétákat a sivatagban.)

"hogy a mocsok Wartburg megpusztuljon."

Én úgy tudom, Conradot nem lehet megölni benne:S:S biztos sok dislike árán, de még nem találkoztam vele a legvégén szemtõl szembe

Scarlettel gondolom jóban kell lenned, de asszem Minával nem szabad túl mély viszonyban lenned, ugyebár a Halbechhez nem csatlakozhatsz ezáltal, Westridget megölöd utána Lelandet nem ölöd meg, ja igen, Scarlet akkor jelenik meg, ha Ronald Sung kormányzót hagyod meghalni, ezt asszem úgy tudod megtenni, ha egy választási lehetõségnél a Riotsra nyomsz...így meg fog halni Taipei min elnöke...végén Scarlet gondolom lelõ picit téged, bevallja õ ölte meg a kormányzót aztán õ lövi le Lelandet, ha jól rémlik megköszöni neked a továbbiakat...ahhoz h vele menj el a hajón, ahhoz viszont már nagyon nagyon jóban kell vele lenni😊 én azt hiszem így lehetne megcsinálni persze ebben van feltételezés dögivel😊

már harmadszorra tolod?😄 mondjuk, aki durván elkezdi az 1 nap alatt simán kiviszi, mert végülis rövid game a maga módján, de aki elõször játszik vele, annak biztos volt 2-3 nap...az jó tényleg benne, hogy nem lehet megunni, persze, ha lesz normális patch akkor még utoljára 4x kiviszem majd ha lesz kedvem, még mindig fent van😄

Shep
Tudom, hogy kb 30 és igazából reálisnak is tûnik hiszen rengeteg választási lehetõség van. Következõ nekifutásra megcsinálom ,hogy a mocsok Wartburg megpusztuljon.

Azt nem tudod, hogy lehet elérni, hogy Scarlet és Leland akciózzon egymással és valamelyik megpusztuljon a másik keze által?

kb 30 féleképpen lehet befejezni...halálkomoly én is így jártam ahogy te korábbi hsz-ekben leírtam a befejezéseim😄

Shep
Azt a büdös mekkora nagy ez a játék, 3. nekifutásra olyan véget kaptam ami merõben más volt, mint az eddigiek. Van még ebben a játékban pár végigjátszás 😊

elvileg 3 file-t kell becrackelni/behelyettesíteni az Alpha Protocolos mappába a skidrown kívûl...és az egyiket (fájlt) úgy emlékszem letöltöttem, mert nem volt jó ugyanúgy ahogy neked, de ebben nem vagyok biztos...

Helló nekem nem indul el a skidrow crackfixel win7 alatt elgújabb driver hd5850 amikor indítom kicsit tölt az egér aztán abbahagyja és nem indul mi lehet a gond, régebben már játszottam vele más konfiggal

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ja...

Shep
Na most olvasom ,hogy a Surkovos témához meg kellett volna találnom egy laptopot a követségen. Na majd következõ nekifutásra. Brayko zenecucca meg csak Moszkvában van ott a házban?

Shep
Na hát nem sikerül nekem ez a késes téma, mert Bryko-s küldetés az utolsó Moszkvában akkor hogyan ölethetem meg Surkovot vele? Az elején kell valamit máshogy csinálni ,hogy Bryko-hoz hamarabb lehessen menni?

Shep
Hát ez olyannyira nem patch, hogy el sem indul 😊

wedge31
Ez nem tünik patchnek csak egy exe csere, change log miért nincs hozzá ? olyan mint egy hivatalos crack.

csoda történt😄 egyszer végignyomom patchel

IMYke2.0.0.0
Alpha Protocol Patch 1.1
This patch addresses issues with game installation, activation and some other minor technical problems.
Just unzip it, replacing APGame.exe in your game folder with the one supplied in this patch.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sherlock1
http://twitter.com/ChrisAvellone
ChrisAvellone @JohnSafran "Patch is being worked on, in QA now, I believe. I don't have many details other than that, though."

http://youtu.be/4v8qae11_-M

wedge31
Igérték a patchet, de valszeg már bele sz*rnak az egészbe...

Amiga
És olyan van valakinél, hogy a választható válaszoknál nem írja ki a gép, melyik válasz mit csinál? Csak a pöttyök vannak...

Ráadásul szaggat, pedig a konfigomon amúgy semmi nem szaggat... Lesz patch? Ez a játék egy bughalmaz.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

IMYke2.0.0.0
Fent, bal és jobb oldalon lévõ kódsort kell levadászni a számmezõben akkor, amikor azokat megvillogtatja a játék.
Bal oldalit: billentyûzettel
Jobb oldalit: egérrel.
Ha mindkettõt megtalálod, akkor történt meg a hekkelés.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amiga
Most kezdtem játszani ezzel a gyöngyszemmel, de a computer-hackelést nem vágom... mit kell csinálni?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

végül télleg mind1, mert a végén úgyis te döntesz mit kezdesz Ali-Shaheeddal

Shep
Ott van az már 😊 homok, homok, meg pár km 😊, de amúgy teljesen mindegy a játék szempontjából 😊

Szaúd-Arábia😄 majdnem jó...

Shep
Azóta nem sokat játszottam vele úgyhogy harmadik nekifutásra még csak Irakban a legelején.

hogy állsz vele?

Shep
Na akkor ezt majd kipróbálom. Kösz.

Sir Quno Jedi
Jaja, én is életben hagytam és bekasszíroztam a 75rugót.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

szia,

úgy, hogy asszem egyszer Mockinggal válaszoltam neki, utána contacts, aztán megint mocking és végül, agree vagyis elfogadtam a sound systemét és 75000 $-ját...sõt, ha Surkovot elkaptad utána, vagy megakarod ölni, akkor viszont a végén mikor menekülne és lábon lövöd, elintézheted azt, hogy Brayko késelje szét Surkovot...

Shep
Bryko-t hogyan állítottad magad mellé? (most értem a végére másodjára, de már kezdeném újra, ilyen sem nagyon volt még nálam egy játéknál sem)

:/:/