Alpha Protocol

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norby646
Sziasztok! Mivel nincs off topik ezért írok ide, úgyhogy elõre is elnézést a warez miatt! A gondom az hogy felraktam a játékot, el is indul szépen aztán választok embert és elindul az intro. Miután egy öltönyös csávót mutatnak benne ahogy beszél az (gondolom) általam kiválasztott karakterrel. Miután ehez a kis részhez érek a videónak mége lesz és vissza dob a menübe hogy válasszak szintet meg karaktert magyarul ott vagyok ahonnan elindultam... Nem tudjátok hogy mi lehet a probléma? A gépem tuti elég neki szal ilyesmi nem lehet... :S A választ/válaszokat elõre is köszönöm! Üdv!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

még egy kérdés, nem tudjátok hogy a játék végén ami megy szám annak mia címe? ebben a videópan pl:http://www.youtube.com/watch?v=wGPiT25bnn4&feature=related a végén.
Shep
Ez ok de sokan 5 perc játék után eldöntik ,hogy szar valami.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem, Mass Effectnél mesélték h milyen jó így meg úgy, szándékosan nem néztem róla videot, meg mondták h az AP-re is hasonlít meg a KOTORRA na nekem ennyi info elég is volt, mert ugyebár azok nagyon bejöttek. Gondoltam kipróbálom ME-t és hát elvittem jó ideig, de nem tetszett a sok fegyver a karakterek sem, a környezet sem és még szaggatott is picit szóval csalódtam benne...ami nem megy azt nem kell erõltetni. Talán még az egyik Age Of empires-sel voltam így hamar letöröltem, pedig tudtam h a stratégiai nem áll hozzám közel, de bíztam benne hátha megtetszik a game...

ismétlem, engem egy kisebb kvetésû játék is le tud kötni nem attól teszem függõvé h mennyire szar... általában a véleményeket nem veszem figyelembe saját magam gyõzödöm meg róla.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ja, bár az antikiller nem volt anyira rossz, és nem tom min dühödöt fel fredy sztem pont hogy tök könyû volt...de a paródiák nagyok voltak
De ha nem jött be a stílusi mért veted meg vagy töltöted le? hisz gondolom tudtad hogy milyen stílus (am én se nagyon szeretem ezt az ûrhajó sci-fi s stílust)
na meg a rossz PC játékok😊 videon szívesen megnézem, de egyikkel se játszanék😄 egyedül a Lula 3D-t vittem el jó ideig egész poén game volt, de bitang rossz😄😄

ez az AP pedig bitang jó játék, csak nagyon underrated...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nyilván akinek elsõ ránézésre nem tetszik egy játék valamilyen oknál kifolyólag logikus, hogy nem tolja végig...nálam is volt ilyen (igaz, annak a játéknak bitang szarnak kellett lennie ill. én pl nem azért hagytam abba egy játékot, mert szar, hanem egyszerûen nem a stílusom és nem tetszik és a sztori sem ragadott magával ilyen volt pl a Mass Effect)

Ha az ilyen city interactive-s szarok-ra gondolsz akkor azok nem számítanak hiszen azok rendszerint abból állnak hogy csinálnak vmi fost és aztád adják az újab és újab részeket(néha más címel). amiknek rendszerint ugyanazok mind a hibáji mind szinte maga a játék. Meg az se ritka hogy kidobnak vmi szart pl II.vh-st aztán ugyan-annak a szarnak pl vietnámi haburós verziója.
Shep
Hát errõl beszélek, az elsõ helyszínen szinte semmit nem mutat meg magából a játék, sõt igazából 1-2 végigjátszás sem nagyon majd a 3-4-nél már igen. Csak hát ugye elég sok a na végigjátszom ma este aztán jöhet a következõ felfogású játékos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Az igaz hisz sok koment így kezdõdik hogy:"Alig bírtam fél órát ezzzel a szarral úgy felhúz" "két perc után töröltem a francba" stb stb
wedge31
Több mint 700 000 copyt adtak el belöle, láttam én már ennél sokkal nagyobb bukást is aminek lett folytatása.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Shep
De azt lefogadom ,hogy az ilyen kommentelõk 90% az elsõ helyszíntõl tovább nem jutott a játékban, csak megnézte, hogy hú ez csúnya, meg szar a mozgás animáció és ezzel el is könyvelték ,hogy szar a játék. Elég kevés olyat olvastam ,hogy valaki végigvitte és úgy írta, hogy rossz.

Igen tavalyi cikkek de az mindegy, sztem a aza dolgozi aki így szídta a szájat játékukat nem hiszem hogy meggondolta volna magát, Meg szídó kommentelõk sem, persze nem ez a bár komment dönti el, hanem a fogadtatása a játéknak ami pedig mindenhol rossz, vagyis majdnem mindenhol szídják ezt a játékot, és ez alapján nem hiszem hogy elkezdenék a 2-t. Az megy hogy egy tag azt mondja hogy õ szeretne folytatást az nem jelent semmit. Meglehet nézni a magyar oldalakon is hogy hogy fogaták ezt a hírt, olyan komentek hogy "jaj csak ezt neeee" "Csak ne erre a szarra pazaroljanak" stb stb ha külföldön is így álnak hozzá az ottani gamerek ami sztem valószínû akkor nem valószínû hogy elkezdenék... bár jó lenne ha nem lenne igazam, bár már sok hasonló eset volt már.
wedge31
Ezek tavalyi cikkek nem ?

#805 meg háromnapos hír.

wedge31
A reboot jelentése kb ez :egy adott dolog újragondolása, újraínditása más koncepciók alapján.

pedig jó játék...nyilván mindenki többet várt

Am sztem nem valószínû hogy folytatják az ilyen kijelentések után:
http://www.gamestar.hu/alpha-protocol-nem-lesz-folytatas.html
http://gamepod.hu/hir/nem_lesz_alpha_protocol_2.html
http://www.konzolhq.hu/blog-726-Le-kellet-volna-lltani-az-Alpha-Protocol-fejlesztst.html
A le szarozós komentekrõl ne is beszélve, szinte mindenhol ilyenek írnak róla, és az csak MO amerikába meg gondolom még jobban szarozzák,azem ezzel mindent elmondtam...
õõõ... ezt nem egészen értem...
ja tudom, egyszer írtad ezt nekem is, kérdeztem hogy akkor mi történik és mondtad hogy nem vitt rá a lélek.
wedge31
Szerintem nem volna kötelezõ folytatni az elsõ részt, talán jobb lenne teljesen rebootolni az egész AP storyt.

Shep
Engem ott 1x sem vitt rá a lélek, hogy õt vagy Albatrost megöljem de ha kész lesz a felirat akkor nyomok egy mindenkit elintézõ variációt 😊

jaaa igen, emlékszem Albatross is így halt meg

azt aszem egyszer leírtam: moszkvába mikor a követségnél albatross fellajánla hogy segít nekünk akkor ne fogadjuk el, és helyete kérjük meg sie-t aztán a braykos küldiben is õ segít, ott akkor mikor megtudjuk hogy elkapták akkor vagy a data opciót válaszuk, vagy a sie-t de mikor oda érünk ne a free sie-t válaszuk hanem a kill himt-et.
nem lehet õket elkapni😊

Siere a német szõke bombázóra, nála nem rémlik õt, hogyan lehet likvidálni!

hát azé 30 messze nincs csak talán kb 7-8, de igazad van. Tényleg jó ötleteid vannak.
MÁS Azt nem tod hogy az 1-be steven-t vagy hong shit nem lehet vhogy megölni, vagy olyan döntést\döntés sorozatot csinálni hogy meghaljanak? Mert azthiszem csak ez a két szereplõ van a játékban akiket nem lehet megölni.
nem tudom egyelõre😄 most lusta vagyok gondolkozni ez is csak úgy spontán jött a minden történetnek a befejezése, lezárása tudod a legnehezebb. Nyilván ebben az esetben olyat kellene kitalálni, ahol számos variáció van😄

1. részben is kb 30 fajta befejezés van...

egész jó,sõt...és hogy végzõdne? milyen befejezései lenének?
mármint õk a fejlövésben haltak bele, mert õ velük mi végeztünk😊

Marburg az 1. rész végén többnyire eltûnt, akkor is utált minket ezek után pedig minket szeretne eltávolítani...a történet szerint, amit mondjuk az elõbb kreáltam valahogyan Scarletet és Steve-t meg tudja vesztegetni mindketten a csapdájába esnek.

Mina-t úgy gondoltam kihagynám ebbõl a szériából. Õ meghalt a bombarobbanásban, ahogy a Leeland és a Westridge is...

nem rossz de csak az alpha protocol cím a baj mert az a titkos szervezet és vhogy kapcsolódnia kéne hozzá (Na jó az már mondjuk tényleg csak szõr szál haszogatás).
Na meg akkor marburgnak mi haszna lenne abból?
Oszamához visszatérve az csak a küldetés kezdete lenne, mit tom én pont egy arab országban kezdõdött az 1 is, ez a séma jó, csak most akkor másik fontos olaj sejket kell eltávolítani, és ezek után csalnának minket csapdába. Természetesen ez az arab küldetés is legalább 3 hosszabb küldibõl állna...

Oszama vicc volt😊

Stevenek és Scarletnek mi más lenne az érdeke, mint a pénz, amihez csak annyi kell, hogy egy szuperkémet (minket eltávolítsanak) természetesen Conrad Marburg állna a háttérben õt tekinteném a fõgórénak😊 nem elõször fordulna elõ a világ történelembe, hogy akikrõl azt hisszük h a legfontosabbak azok támadnak hátba így volt ez pl az 1-ben is Westridgék esetében is, sõt, ha úgy alakítottuk volna akkor Scarlet is elárult volna minket😊

Hát... nem rosz ötlet csak pár gond van vele. pl:1 mé kéne megölnünk oszamát?
Mi haszna lenne scarletnek meg steven-nek (így hívják az amerikait) elárni minket?
Na meg az hogy az obsidián egy amerikai cég és az amerikaik nem készítenének ilyen játékokat amibe valódi szereplõk vannak, sztem.
na, meg elége hasonlít az elsõre leggalábis az eleje. de nem rosz.
mit tudom én pl, ki kell nyírni Oszamát😄 közben pedig Scarlet, meg az a csávó (már nem ugrik be a neve, aki Hong Kongban csatlakozik hozzánk egy amerikai) elárulnak minket és ránk kennek egy gyilkosságot. Célunk Oszama megölésével párhuzamosan a bosszúvágy és kideríteni Scarlet és a haverunk miért árult be minket. Közben felvesszük a kapcsolatot a régi szereplõkkel pl Albatrossal és Sis-el, és az arabbal is, Shaheeddal, aki titokban életben maradt ugyebár...ellenségeink közül elõkerül Conrad Marburg, aki szintén a fõellenség lenne, (elõtte ugyebár az árulókat ölnénk meg vagy pedig magunk mellé is állíthatnánk õket újra, de lehetne olyat is, hogy Scarletet megöljük vagy mondjuk mindkettõt börtönbe juttatjuk csak rajtunk múlna😊 történetbe ugyebár beletennék új helyszíneket is kezdetben Oszama miatt Pakisztánban kezdenénk aztán ugye jönne a csapda Scarleték részérõl bekerülnénk egy iraki börtönben ott kerülnénk kapcsolatba Albatrossal, aki tanácsokkal látna el miképp szökjünk meg a börtönbõl (itt természetesen nem sok eszköz állna rendelkezésünkre csak saját magunk rafinált, kreatív lopakodós képességeink) aztán szökés után pl útnak indulnánk a bosszú okán Párizsba, Berlinbe vagy akár Bukarestbe végül a legvégén Marburggal a leszámolás Rómában történne (Halbech új központjában)😄

hosszabb küldetéseket, szebb grafikát és fejlettebb AI-t tennék még a játékba😊 ezek után 2012 játéka lenne😊

Ezt csak dióhéjban írtam le mit szólsz hozzá?😄 persze lehetne még a sztorimat bõven bõvíteni

hát ja, én is örülnék neki de, mi lenne a története? Az elsõ részben szépen lezártak mindent, hogy fojtatódhatna? Azzal pedig hogy teljesen más storit csinálunk neki azzal az a baj hogy mivel alpha protocol a játék neve az körül kéne forognia. Szerintetek HA lenne ap2 mi lenne a sztori?
jó lenne, ha lenne 2.

1-ben sok lehetõség volt imádtam. Ha kijavítanának 1-2 idegesítõ hibát szerintem 2012 játéka lenne😄, feltéve, ha addigra kijönne

wedge31
Szeretnének folytatást.

De ettöl még sajnos nem biztos, hogy lesz is.

am hol tart a játék? mikora várható a megjelenés?
Kopiati
A játékról (amennyire bugos), annyira csak szép emlékeim maradtak, ritka az ilyen, a legtöbbrõl még emlék se nagyon, mert felejthetõek, de errõl csak jó dolgok jutnak eszembe.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

lostprophet
De gonosz valaki 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

faxa! má várom naon..
Solid Snake
......jövõ nyáron <#hehe>
Jaj de faxa...csak már készen lenne......talán nyáron kész lesz?
<#kacsint>

wedge31
<#eljen>

lostprophet
http://www.youtube.com/watch?v=8INjSv00Yls

Kis ízelítõ a magyarításból.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

lostprophet
Patch van hozzá. Összvissz pár megás az egész, nem egy nagy etvasz, az igaz.

Végig vitted? Hány óra alatt? milyen befejezésel? milyen döntészekel és technikával?
Nagy nehezen rászántam magam erre a játékra és nem bántam, meg mert egy fantasztikus játék, amit hihetetlenül elcsesztek a fejlesztõk. A belsõ tartalom hihetetlenül jó és ráadásul az akkori kor (2008-2009) egyik legmodernebb technológiáját, az unreal3 engine-t tették alá, ami évek óta ezer játékban bizonyított, kiforrott technológia. És ehhez képes úgy elrontották, hogy ez se hiszem. 2x csúszott a megjelenés tehát idõ lett volna optimalizálni. Gagyi mozgás animációk, szögletes "lowpoly" környezet, ehhez képes a legjobb gépen is meg-megakad és sajnos az emiatti rossz eladások hatására patch és új tartalom sincs. Szóval nekem ez a játék a tökeletes példája az elpuskázott lehetõségeknek. Ettõl függetlenül nekem tetszett😊 Ha lesz hozzá magyaritás javaslom a kipróbálását.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB