892
  • Shep
    A statisztikák között szerepel olyan ,hogy puszta kezes ölés, na azt, hogy lehet végrehajtani, mert nekem eddig az nem sikerült?
  • jeack
    így igen
  • strebacom
    És igy??
  • jeack
    nekem itt vmiért semmi sem jön be...
  • strebacom
    Tess!!!
  • jeack
    A magyarításról van valami hír? tok valamit?
  • sherlock1
    1500 Ft zavvi.com-on, szállítási költség elvileg ingyenes.

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/alpha-protocol/10052927.html
  • jeack
    patch? másik verzió? ha az se jó akkor nem tudok mást bocs.
  • Norby646
    Én is de csak nyögéseket hallani a menüben aztán állandóan visszadobál a menübe az intro után... :S
  • jeack
    Én a skidrow verziót használom és ott nincs ilyen, néha akadozik kicsit de az lehet hogy a gépem miatt van.
  • Norby646
    Sziasztok! Mivel nincs off topik ezért írok ide, úgyhogy előre is elnézést a warez miatt! A gondom az hogy felraktam a játékot, el is indul szépen aztán választok embert és elindul az intro. Miután egy öltönyös csávót mutatnak benne ahogy beszél az (gondolom) általam kiválasztott karakterrel. Miután ehez a kis részhez érek a videónak mége lesz és vissza dob a menübe hogy válasszak szintet meg karaktert magyarul ott vagyok ahonnan elindultam... Nem tudjátok hogy mi lehet a probléma? A gépem tuti elég neki szal ilyesmi nem lehet... :S A választ/válaszokat előre is köszönöm! Üdv!
  • jeack
    még egy kérdés, nem tudjátok hogy a játék végén ami megy szám annak mia címe? ebben a videópan pl:http://www.youtube.com/watch?v=wGPiT25bnn4&feature=related a végén.
  • Shep
    Ez ok de sokan 5 perc játék után eldöntik ,hogy szar valami.
  • IXEMGabeo
    nem, Mass Effectnél mesélték h milyen jó így meg úgy, szándékosan nem néztem róla videot, meg mondták h az AP-re is hasonlít meg a KOTORRA na nekem ennyi info elég is volt, mert ugyebár azok nagyon bejöttek. Gondoltam kipróbálom ME-t és hát elvittem jó ideig, de nem tetszett a sok fegyver a karakterek sem, a környezet sem és még szaggatott is picit szóval csalódtam benne...ami nem megy azt nem kell erőltetni. Talán még az egyik Age Of empires-sel voltam így hamar letöröltem, pedig tudtam h a stratégiai nem áll hozzám közel, de bíztam benne hátha megtetszik a game...

ismétlem, engem egy kisebb kvetésű játék is le tud kötni nem attól teszem függővé h mennyire szar... általában a véleményeket nem veszem figyelembe saját magam győzödöm meg róla.
  • jeack
    Ja, bár az antikiller nem volt anyira rossz, és nem tom min dühödöt fel fredy sztem pont hogy tök könyű volt...de a paródiák nagyok voltak
  • jeack
    De ha nem jött be a stílusi mért veted meg vagy töltöted le? hisz gondolom tudtad hogy milyen stílus (am én se nagyon szeretem ezt az űrhajó sci-fi s stílust)
  • IXEMGabeo
    na meg a rossz PC játékok:) videon szívesen megnézem, de egyikkel se játszanék:D egyedül a Lula 3D-t vittem el jó ideig egész poén game volt, de bitang rossz:D:D

ez az AP pedig bitang jó játék, csak nagyon underrated...
  • IXEMGabeo
    nyilván akinek első ránézésre nem tetszik egy játék valamilyen oknál kifolyólag logikus, hogy nem tolja végig...nálam is volt ilyen (igaz, annak a játéknak bitang szarnak kellett lennie ill. én pl nem azért hagytam abba egy játékot, mert szar, hanem egyszerűen nem a stílusom és nem tetszik és a sztori sem ragadott magával ilyen volt pl a Mass Effect)
  • jeack
    Ha az ilyen city interactive-s szarok-ra gondolsz akkor azok nem számítanak hiszen azok rendszerint abból állnak hogy csinálnak vmi fost és aztád adják az újab és újab részeket(néha más címel). amiknek rendszerint ugyanazok mind a hibáji mind szinte maga a játék. Meg az se ritka hogy kidobnak vmi szart pl II.vh-st aztán ugyan-annak a szarnak pl vietnámi haburós verziója.
  • Shep
    Hát erről beszélek, az első helyszínen szinte semmit nem mutat meg magából a játék, sőt igazából 1-2 végigjátszás sem nagyon majd a 3-4-nél már igen. Csak hát ugye elég sok a na végigjátszom ma este aztán jöhet a következő felfogású játékos.
  • jeack
    Az igaz hisz sok koment így kezdődik hogy:"Alig bírtam fél órát ezzzel a szarral úgy felhúz" "két perc után töröltem a francba" stb stb
  • wedge31
    Több mint 700 000 copyt adtak el belöle, láttam én már ennél sokkal nagyobb bukást is aminek lett folytatása.
  • Shep
    De azt lefogadom ,hogy az ilyen kommentelők 90% az első helyszíntől tovább nem jutott a játékban, csak megnézte, hogy hú ez csúnya, meg szar a mozgás animáció és ezzel el is könyvelték ,hogy szar a játék. Elég kevés olyat olvastam ,hogy valaki végigvitte és úgy írta, hogy rossz.
  • jeack
    Igen tavalyi cikkek de az mindegy, sztem a aza dolgozi aki így szídta a szájat játékukat nem hiszem hogy meggondolta volna magát, Meg szídó kommentelők sem, persze nem ez a bár komment dönti el, hanem a fogadtatása a játéknak ami pedig mindenhol rossz, vagyis majdnem mindenhol szídják ezt a játékot, és ez alapján nem hiszem hogy elkezdenék a 2-t. Az megy hogy egy tag azt mondja hogy ő szeretne folytatást az nem jelent semmit. Meglehet nézni a magyar oldalakon is hogy hogy fogaták ezt a hírt, olyan komentek hogy "jaj csak ezt neeee" "Csak ne erre a szarra pazaroljanak" stb stb ha külföldön is így álnak hozzá az ottani gamerek ami sztem valószínű akkor nem valószínű hogy elkezdenék... bár jó lenne ha nem lenne igazam, bár már sok hasonló eset volt már.
  • wedge31
    Ezek tavalyi cikkek nem ?

#805 meg háromnapos hír.
  • wedge31
    A reboot jelentése kb ez :egy adott dolog újragondolása, újraínditása más koncepciók alapján.
  • IXEMGabeo
    pedig jó játék...nyilván mindenki többet várt
  • jeack
    Am sztem nem valószínű hogy folytatják az ilyen kijelentések után:
    http://www.gamestar.hu/alpha-protocol-nem-lesz-folytatas.html
    http://gamepod.hu/hir/nem_lesz_alpha_protocol_2.html
    http://www.konzolhq.hu/blog-726-Le-kellet-volna-lltani-az-Alpha-Protocol-fejlesztst.html
    A le szarozós komentekről ne is beszélve, szinte mindenhol ilyenek írnak róla, és az csak MO amerikába meg gondolom még jobban szarozzák,azem ezzel mindent elmondtam...
  • jeack
    őőő... ezt nem egészen értem...
  • jeack
    ja tudom, egyszer írtad ezt nekem is, kérdeztem hogy akkor mi történik és mondtad hogy nem vitt rá a lélek.
  • wedge31
    Szerintem nem volna kötelező folytatni az első részt, talán jobb lenne teljesen rebootolni az egész AP storyt.
  • Shep
    Engem ott 1x sem vitt rá a lélek, hogy őt vagy Albatrost megöljem de ha kész lesz a felirat akkor nyomok egy mindenkit elintéző variációt :)
  • IXEMGabeo
    jaaa igen, emlékszem Albatross is így halt meg
  • jeack
    azt aszem egyszer leírtam: moszkvába mikor a követségnél albatross fellajánla hogy segít nekünk akkor ne fogadjuk el, és helyete kérjük meg sie-t aztán a braykos küldiben is ő segít, ott akkor mikor megtudjuk hogy elkapták akkor vagy a data opciót válaszuk, vagy a sie-t de mikor oda érünk ne a free sie-t válaszuk hanem a kill himt-et.
  • IXEMGabeo
    nem lehet őket elkapni:)

Siere a német szőke bombázóra, nála nem rémlik őt, hogyan lehet likvidálni!
  • jeack
    hát azé 30 messze nincs csak talán kb 7-8, de igazad van. Tényleg jó ötleteid vannak.
    MÁS Azt nem tod hogy az 1-be steven-t vagy hong shit nem lehet vhogy megölni, vagy olyan döntést\döntés sorozatot csinálni hogy meghaljanak? Mert azthiszem csak ez a két szereplő van a játékban akiket nem lehet megölni.
  • IXEMGabeo
    nem tudom egyelőre:D most lusta vagyok gondolkozni ez is csak úgy spontán jött a minden történetnek a befejezése, lezárása tudod a legnehezebb. Nyilván ebben az esetben olyat kellene kitalálni, ahol számos variáció van:D

1. részben is kb 30 fajta befejezés van...
  • jeack
    egész jó,sőt...és hogy végződne? milyen befejezései lenének?
  • IXEMGabeo
    mármint ők a fejlövésben haltak bele, mert ő velük mi végeztünk:)
  • IXEMGabeo
    Marburg az 1. rész végén többnyire eltűnt, akkor is utált minket ezek után pedig minket szeretne eltávolítani...a történet szerint, amit mondjuk az előbb kreáltam valahogyan Scarletet és Steve-t meg tudja vesztegetni mindketten a csapdájába esnek.

Mina-t úgy gondoltam kihagynám ebből a szériából. Ő meghalt a bombarobbanásban, ahogy a Leeland és a Westridge is...