Alpha Protocol

Oldal 1 / 18Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!

Működik még egyáltalán ez a játék? Telepítés után indításkor azt írja ki, hogy nem tudtam csatlakozni a netre a játék aktiválásához, jó, beírom kézzel, de a játék honlapja már nem is működik, így egyszerűen nem tudok mit csinálni. Megköszönném a segítséget, mert nagyon idegesít.
Palinko
nem tudom Minát hogy lehetett volna megmenteni én azt mondtam hogy hazudik és nincs náluk mikor mondta hogy van választási lehetõségem csak 1 ajtó nyílt (vagy nagyon benéztem) lényeg Heckel elmentem csónakázni igazi Gay end lett 😄
Palinko
ja csak nem szabad elõre menni mert leszedik a csajt, vissza a lépcsõ tetejérõl megoldottam köszi
wedge31
Simán csak löd fejbe a emberkét.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Palinko
Madisont a rákba lehet megmenteni? ha a lépcsõröl sorozom nem szedem szét, ha odaszaladok verni elõttem lövik le? ez már bug sztem
Palinko
na csak megoldottam Denget csak SMG vel kell sorozni közelrõl
Palinko
Lol ezt a Taiwani bérgyilkost nem lehet megölni :S
Shep
Engem is, csak nekem ez már a 6. lenne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

micsoda nosztalgikus érzés kapott el most, ki kéne tolni 4x-erre is ezt a game-t😄😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

wedge31
Ezt nézted már? mert ha ezek után se megy akkor sajnos benned van a hiba.

Shep
Te valamit tuti rosszul csinálsz, vagy túlbonyolítod, mert pofon egyszerû az egész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Empty
Ha lemegyek a gombokkal akkor megjelenik olyan sor. De mire megnyomok egy gombot akkor lemegy az idõ. Akárhogy csinálom.

Shep
Pedig rohadt egyszerû, fent két oldalt van 2 betûszámsor lent meg pörögnek a számok de 2 a fentivel megegyezõ nem na arra kell rávinni a két fentit egyiket az egérrel mozgatod és bal egérrel rögzíted ha rajta van másikat meg a space-el. Nincs benne semmi ördöngõség, nagyon egyszerû az egész.

wedge31
Ugyan olyan sorokat kell keresni lent mint ami fent ki van téve, most tényleg mi ebben az ördöngösség?

Szimpla párositás az egész.

Empty
Egyszerûen lövésem nincs videók alapján, hogy mi a lényeg. Próbálgattam mindent de semmi! Egyszer volt nyitva az egyik lakat de, hogy hogy csináltam azt nem tudom. A tutorial sem segített. Tán ha magyar útmutatója lenne akkor esetleg meg tudnám csinálni.

Shep
Pedig semmi nehézség nincs benne és egy ilyen jó játékot emiatt ott hagyni nagy hiba. Egyébként meg csak az elején muszáj hackelni késõbb veszel hozzá cuccot és automatikusan feltöri neked.

Empty
Hát nekem ez nem megy azt hiszem ennyi volt részemrõl a játék! Miért kell ilyen idiótaság egy játékba azt nem értem!

hát persze😊 rá kell érezni, kicsit a szemgolyóid forgatását állítsd le és láss csodát rögtön meg fogod találni azokat a szavakat, amiket kell...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Empty
Megkaptam ezt a játékot de a számítógép hackelést nem tudom video alapján sem megcsinálni. Miért kell egy ilyen hülyeség egy játékba? Valakinek sikerült ez?

wedge31
<#szomoru1>

mooo
wedge31
Miért is?

Shep
Na úgy tûnik a feliratból nem lesz semmi 😞 (magyaritasok.hu foruma alapján)

#864 <#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Készülget!!
<#kacsint>

Shep
A magyar felirat, hogy halad? Az idén lesz még belõle valami? Hatodik nekifutásra jó lenne már magyarul vinni!

Ja nagyon jó ár!!

Akit érdekel steam-en 2 euró jelenleg

Készülget <#hehe>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Ja😊 Azt hogy a megölészéhez kell-e azt nem tom.
Shep
Hát te írtad úgyhogy neked kellene tudni, ez érdekelne engem is.. 😊

Akkor is kell? ezt nem is tudtam. De mi az a sissier?
Shep
Ja azt tudom az akkor is kell ha meg akarom ölni Rómában. Sissier?

Úgy hogy Rómá-ban, Marburg házában van egy titkos ajtó. Ami ottvan mikor épp hagynád el a villát ott lemész a lépcsõn és oldalra, na ott bemész és van egy +doszié marburgrol és a végén a sissier-el azt kell válaszolni.
Shep
Nem, hogy? (+1 végigjátszás 😊)

Ja de még menyire. És azt tudtad hogy a végén marburg akár melletted is lehet?
Shep
És tényleg, pedig ki is írja de én valahogy mindig a kábítást használtam. 😊

Nem semmi ez a játék még 5. végigjátszásra is tudott újat mutatni pl. Martburg vs Parker akció eddig nekem még nem volt 😊

Amikor egy ellenség háta mögé lopakodsz akkor ha azt hiszem az e gombot kell megnyomni.De nem biztos régen játszotam már vele.
Shep
Hátulról késel? Azt hogy?

sztem az amikor hatuklról ölsz késsel vagy amikor elõröl lekaratézol vkit.
Shep
A statisztikák között szerepel olyan ,hogy puszta kezes ölés, na azt, hogy lehet végrehajtani, mert nekem eddig az nem sikerült?

így igen
nekem itt vmiért semmi sem jön be...
A magyarításról van valami hír? tok valamit?
sherlock1
1500 Ft zavvi.com-on, szállítási költség elvileg ingyenes.

http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/alpha-protocol/10052927.html

http://youtu.be/4v8qae11_-M

patch? másik verzió? ha az se jó akkor nem tudok mást bocs.
Norby646
Én is de csak nyögéseket hallani a menüben aztán állandóan visszadobál a menübe az intro után... :S

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Én a skidrow verziót használom és ott nincs ilyen, néha akadozik kicsit de az lehet hogy a gépem miatt van.
Oldal 1 / 18Következő →