366
  • Máté94
    Olvass vissza!
  • Vlala #85
    Vannak új képek. Vagy csk én akarom azt hinni? :)

• Vlala #84
    Hidd el, én lennék a legboldogabb, ha már kész lenne. De még nincs.

Megjelenés 2009, addig csak a nyálunkat csorgathatjuk a képekre.
  • Doog
    álreg
  • passatgt
  • bátyo
    sziasztok
    honan le4het letölteni eszt a játékot
  • Nohab
    Remélem azért lesznek benne még magyar vonatkozású gépek, vagy ha nem más egy modban. Meg egy Wartburgot is szívesen terelnék benne :)
  • RS
    Ez jó!
  • N o N a m e
    Nehogy legyen benne Scania!
    80-as években ezek a mostanra ócska gépek járták Oroszországot. Már nagyon várom hogy megjelenjen és egy Zil-el menjek el Moszkvába :)
  • RS
    Nem azt mondom hogy nem jobbak az új kamionok, de ennek a játéknak épp így lesz hangulata!
  • Vlala #76
    Amennyiben ez nem irónia volt, az az érzésem, ez nem a Te játékod lesz. Ennek a játéknak épp az "ócska" (de baromi strapabíró) orosz csodák adják a gerincét.
  • Contrecast
    Jah! ezekkel az ócska ruszki kocsikkal! bár sztem biztos lessz hozzá kiegészítő! Scania pl...
  • RS
    Jó játék lesz!
  • Vlala #73
    Bizakodjunk. Kamazt akarok vezetni. :)
    (Ja, és Zilt is. :) )
  • RedRiot
    Eh, tipikus orosz fejlesztés: nyúlik mint a rétestészta, emberek fele elmegy, a bizonytalanságok, stb. Kíváncsi vagyok rá mikor lesz belőle full, és hogy egyáltalán megjelenik-e angolul.
  • Máté94
    To date, the main news is the opening of a new command forum in which we are discussing and our game. Go to the new forum could be the link "Forum" on our website. In addition, to inform you that now commands the majority of participants are on vacation, so work on the game is moving slowly. Nevertheless, there has been a substantial replenishment of the team - new programmers, artists and Products, which gives us serious reasons to count on the fruitful work leave at the end of the season. Stay with us and you will always be informed of the latest news about the game!

Webfordítás:
    A mai napig , a fő hírek a megnyitása egy új parancs fórumnak melyik vagyunkban megvitat és játékunk. Megy az új fórum tudott hogy a link "forum" honlapunk. Egyúttal , tájékoztatni te az most parancsok a többsége résztvevőnek vakáció, így dolgozik rajta az eredmény állása mozgatás lassan. Mindamelett, volt egy lényeges feltöltése a csapat -nak új programozók, művész és Termékek, melyik ad nekünk fontos indok számít rá a gyümölcsöző munka elhagy a végén a szezon. Marad velünk és fogsz mindig hogy a legfrissebb hírek felől a játéknek!
  • ChuckyHUN
    Uuu de várom már^^
    G25 váltót remélem támogat, aztn csak ötödszörre veszi majd a zil a harmadiat:D
    Erről jut eszembe Lóránt Barnabás:D
  • Hassan B
    Már testvérek között is csak 5 hónap 1 nap 14 óra 21 perc...
  • Vlala #68
    Nézem, köszi az infót!

(pár perccel később)
    Haladnak. Lesz még ebből valami :)
  • kemszi2
    ááá kíváncsi vagyok már rá nagyon :)
  • Máté94
    Új hír:
    New models of cars

Almost 4 months on the site had no news. But now updated in our avtogaleree exceeds all your expectations - added 13 new car models! And that's not all - in the near future we intend to please you interesting news. Stay with us and do not miss the best news from firsthand!

Webfordítóval:
    Az autók új modelljei

Majdnem 4 hónapnak a helyszínen nem voltak hírei. De most frissített az avtogaleree-nk felülmúlja az elvárásaid közül mindegyiket - tette hozzá 13 új autómodell! És az nem minden - a közeljövőben nekünk szándékunkban áll örömöt okozni neked érdekes hírek. Szállj meg nálunk és ne szalaszd el a legjobb híreket első kézből való!

[URL=http://www.dalniy-svet.ru/article/1/]A "New!"-val jelöltek az újak.[/URL]
  • N o N a m e
    lolmá..
  • Vlala #64
    Csak a 2009-ből vontam ki a dátumot. :)
  • Doog
    Te nagyon várhatod, hogy még a dátumot is a fejedbent tartod. (:
  • Vlala #62
    De. Bízzunk benne. :)
    Még legalább 6 hónapjuk, 10 napjuk, 6 órájuk és 25 percük van arra, hogy összehozzanak valamit. :)
  • Doog
    Headlight mi ?
    Ebből sem lesz semmi...
  • Hassan B
    Jaja, de ott nagyrészt csak modelleztek, amivel a - mint említettük már néhányszor - képek alapján itt sem lesz baj.
  • LTomi
    A Criminal Russia elég jól meg van csinálva.
  • Hassan B
    Egyetértek, a látvánnyal azt hiszem nem lesz gond. Reméljük mással sem. :)
  • RedRiot
    Akár kezdők akár nem 3D-ben szépen tudnak modellezni. Hogy milyen 3D enginet, fizikát tudnak majd írni, az már nehezebb kérdés, de reménykedjünk hogy játszható lesz.
  • SimaSuna #56
    hát már nem....
    warezen sem találni...
  • Hassan B
    A biográfia menüpont alatt ki lehet bogarászni, hogy egy viszonylag kezdő csapattal állunk szemben, ami 2004-ben alakult. Ha jól értettem, ők készítették a GTA: Criminal Russia módot is.
  • ChuckyHUN
    Kössz:D
    Am. nem az a fajta vagyok, de gondolom azt a filmetmár nem lehet megvewnni :)
  • Máté94
    Biztos is:D
  • Hassan B
    ...szerintem nem warez fórum, de azért még neked utoljára... :)
  • ChuckyHUN
    link pls le akarom tölteni :)
  • Vlala #50
    Mintha több kép lenne az autólistában, mint eddig. De lehet, hogy tévedek.
  • Doog
    Jah ha netalán megkapjuk valaha... XD
  • Hassan B
    Úristen! :D Mióta várok egy ilyen játékot...
    Remélem odateszik magukat a keleti barátaink és nem vodkázás közben írják. :D

Mindenesetre biztos, hogy jó lesz.
  • RedRiot
    Emléxem arra a filmre, és persze a ZILre is. Ha kijön a "Headlight" csinálni kell hozzá egy Kenguru-modot. :)