69
legnépszerübb idegenszavak
  • Italo4ever
    az egyik forumban ezt irta valaki, szerintetek ennek van ertelme vagy csak megjatsza hogy milyen okos (hülye), en az utobbia tippelek, mert tobb idegen kifejezes szerintem nem is letezik...

sajnos, az agyam már nem olyan penge, mint annó 20 évesen, mikor lealáztam az egyetem lektorát schnussendorphban
    aki azt hitte magáról, hogy ő tudja jobban a szubkontinentinális ambivalencia pregmatórikus dialektusi különbségeit ,de sajnos rá kellett ébresszem mikor megjelentem az előadásain, hogy szubatomális szinten, a mikroorganizmusok makrovilágában sem található akkora elme, mint jómagamé, aki prejoratikus értelemben a dermavalenciát bármikor lazán áthelyezi a dismoruphilok frendorenizált szintjére és ezért bármikor képes már a kérdés agyi diszfunkciójának születése elején belelátni a kérdező fél agyába.
    konyhanyelven: a felteendő kérdésre már a kérdés elhangzása előtt tudnom a választ

velemeny?
  • perpetior
    En is igy ertettem, ezert remelem ez eleg konstruktiv:hasznaljatok kedvetekre
  • Taranov
    A téma 67 hozzászólásából 60 akkora marhaság, mint az első 5, szóval akár az egész törölhető.
    Túl magas ez a téma ide, már ha egyáltalán arról szólna, amire én gondolok - ugyanis ez sem derült ki ezidáig.
  • szjuca
    Egyszer hallottam egy ilyet egy roma embertől, azóta -nekem- népszerű ez az "idegen" szó.
    -Nem vagyunk mi NAITÍV romák!

(Tehát nem naív és nem primitív)
  • Mirk
    hát én az első 5 hozzászólást zsigerből törölném de olyan nagyon hogy még a windows se kérdezne vissza hogy biztos vagyok-e benne mert egyetértene velem hogy bizony az intelligencia teljes hiányát láttuk megnyilatkozni
  • PíszLávJuniti
    oké
  • Gerbill
    Engem az irritál a legjobban amikor a tv-ben hallok ilyen szavakat. Múltkor a háttérben ment valami sztármagazin és megszólal a műsorvezető:
    "A reklám után pedig hallhatják xy káming áutját".
  • Csirke4
    lol
  • Skynet723
    pedobear :D
  • Zerénd
    "Nyelvében él a nemzet"
  • kakaoskalacs
    k ,ty favorit :D
  • Fbn Lx
    legnépszerűbb valszeg, a Hello. rengeteg országban használják :c
  • Hegi90
    Vincs Eszter
  • ChuckyHUN
    OM(F)G mostanába LOL ROFL xD LMAO ilyenek:D
  • caseih9400
    kiss my ass
  • Taranov
    loser
  • PrisonMan
    cool (kúl), looser (lúzer), fuck, dick, mother
  • n3whous3
    [URL=http://youtube.com/watch?v=5hgsw5Hg0Ag]itt van pár jelentés ^^[/URL]
  • Dark Angel 666
  • Dark Angel 666
    tudod te egyáltalán mi az a winchester?

nem szeretem ha igy nevezik a hardisket
  • blackgamer
    van ilyen könyv, nem legnépszerűbb hanem legtöbbet használt szavakról
  • pinnacle
    New see one up road?
  • Prank
    projekt - terv, javaslat
  • hunbasser
    me of us one?
  • Miskolc88
    Installáljuk fel a CD-t xD
  • David2
    persze, vannak olyanok amit már évszázadok óta használ a nyelv, s ma már nem érezzük idegen eredetét.

Mondjuk herótot kapok, ha vki erőlteten használ idegen szót a magyar megfelelő helyett.
    Teszem azt, h vki hi-al köszön el, élőben, mert az ugye trendi, csak szerencsétlen angol tudása konvergál a nullához.
  • fanka93
    one kate lee bumm
  • Dragooon #42
    "per se (intellegitur)" :-|
  • fanka93
    shit,dick,fuck,bitch,hustler,stb.....
  • tigeroo
    csipsz.

(csiksz by nagymamám)
  • Taranov
    Ahogy pl. a piac is (az olasz piazzaból). Csak azért nem mondok több példát, mert ha egy nem elég, akkor száz sem.
  • Taranov
    Ez azért is nevetséges, mert arra a kérdésre, hogy mit jelent a to accept ige, szerintem nem válasz az, hogy acceptál.
  • Taranov
    Az a fura ebben, hogy pl. a BTW-t nem a havi 1-2 órát számítógépező emberek használják, hanem az ún. kockák, akik gépelni is tudnak, nem is köti le a figyelmüket annyira a számítógép alapszintű kezelése, így akár ők ki is írhatnák teljes egészében, hogy egyébként, mellesleg, mindazonáltal, továbbá stb. stb.
    Van választási lehetőség, én nem igazán értem, hogy az emberek miért nem színesítik a beszédüket. (Kivétel a káromkodás, mert azzal színesítik.)
  • Taranov
    Részben erre, igen.
    Bár ez a szó azért megtalálta a helyét a nyelvben, pl. víkendház (nem tudom őszíntén szólva, hogy ezt rövid vagy hosszú i-vel írják.), elmegy víkendezni stb.
    Vannak szavak, amiket szükségtelennek tartok, vagyis nem nagyon látom a hétköznapi nyelvben értelmét. A szaknyelvek mindegyikét persze nem ismerem, szóval lehet, hogy van értelme. Na, ilyen szó szerintem a széria. Borzasztóan hangzik pl. gyúrásnál, hogy "50 kilóval szériázom".
  • Muki100
    Szerintem az egyik legnépszerűbb szó manapság itt Közép-Európában a "kurva" szó.
  • Dragooon #34
    egyébként a "persze" is idegen szóból ered.
    aki megmondja melyik nyelvből, kap egy pirospontot
  • Dragooon #33
    vagy csak mert te sem érted :-o
  • Landor
    cd lemez :D
  • BaliBoy
  • David2
    agresszív, tipikus, gratulálok

mind-mnind idegennyelvből átvett szó:P