legnépszerübb idegenszavak

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Italo4ever
az egyik forumban ezt irta valaki, szerintetek ennek van ertelme vagy csak megjatsza hogy milyen okos (hülye), en az utobbia tippelek, mert tobb idegen kifejezes szerintem nem is letezik...

sajnos, az agyam már nem olyan penge, mint annó 20 évesen, mikor lealáztam az egyetem lektorát schnussendorphban
aki azt hitte magáról, hogy õ tudja jobban a szubkontinentinális ambivalencia pregmatórikus dialektusi különbségeit ,de sajnos rá kellett ébresszem mikor megjelentem az elõadásain, hogy szubatomális szinten, a mikroorganizmusok makrovilágában sem található akkora elme, mint jómagamé, aki prejoratikus értelemben a dermavalenciát bármikor lazán áthelyezi a dismoruphilok frendorenizált szintjére és ezért bármikor képes már a kérdés agyi diszfunkciójának születése elején belelátni a kérdezõ fél agyába.
konyhanyelven: a felteendõ kérdésre már a kérdés elhangzása elõtt tudnom a választ

velemeny?

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

En is igy ertettem, ezert remelem ez eleg konstruktiv:hasznaljatok kedvetekre

You brought this on yourself, And it\'s high time you left it there, Lie here and rest your head, And dream of something else instead

Taranov
A téma 67 hozzászólásából 60 akkora marhaság, mint az elsõ 5, szóval akár az egész törölhetõ.
Túl magas ez a téma ide, már ha egyáltalán arról szólna, amire én gondolok - ugyanis ez sem derült ki ezidáig.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

szjuca
Egyszer hallottam egy ilyet egy roma embertõl, azóta -nekem- népszerû ez az "idegen" szó.
-Nem vagyunk mi NAITÍV romák!

(Tehát nem naív és nem primitív)

hát én az elsõ 5 hozzászólást zsigerbõl törölném de olyan nagyon hogy még a windows se kérdezne vissza hogy biztos vagyok-e benne mert egyetértene velem hogy bizony az intelligencia teljes hiányát láttuk megnyilatkozni
PíszLávJuniti
oké

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Gerbill
Engem az irritál a legjobban amikor a tv-ben hallok ilyen szavakat. Múltkor a háttérben ment valami sztármagazin és megszólal a mûsorvezetõ:
"A reklám után pedig hallhatják xy káming áutját".

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Csirke4
lol
Skynet723
pedobear 😄

Zerénd
"Nyelvében él a nemzet"

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

kakaoskalacs
k ,ty favorit 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

legnépszerûbb valszeg, a Hello. rengeteg országban használják :c
Hegi90
Vincs Eszter

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ChuckyHUN
OM(F)G mostanába LOL ROFL xD LMAO ilyenek😄

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

caseih9400
kiss my ass

khm...khm...

Taranov
loser

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PrisonMan
cool (kúl), looser (lúzer), fuck, dick, mother

n3whous3
Dark Angel 666

Dark Angel 666
tudod te egyáltalán mi az a winchester?

nem szeretem ha igy nevezik a hardisket <#kacsint>

van ilyen könyv, nem legnépszerûbb hanem legtöbbet használt szavakról

New see one up road?

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

projekt - terv, javaslat
hunbasser
me of us one?

ReaL MaDRid x siempre

Installáljuk fel a CD-t xD

David2
persze, vannak olyanok amit már évszázadok óta használ a nyelv, s ma már nem érezzük idegen eredetét.

Mondjuk herótot kapok, ha vki erõlteten használ idegen szót a magyar megfelelõ helyett.
Teszem azt, h vki hi-al köszön el, élõben, mert az ugye trendi, csak szerencsétlen angol tudása konvergál a nullához.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

fanka93
one kate lee bumm

Dragooon
"per se (intellegitur)" :-|

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

fanka93
shit,dick,fuck,bitch,hustler,stb.....

tigeroo
csipsz.

(csiksz by nagymamám)
Taranov
Ahogy pl. a piac is (az olasz piazzaból). Csak azért nem mondok több példát, mert ha egy nem elég, akkor száz sem.

Taranov
Ez azért is nevetséges, mert arra a kérdésre, hogy mit jelent a to accept ige, szerintem nem válasz az, hogy acceptál.

Taranov
Az a fura ebben, hogy pl. a BTW-t nem a havi 1-2 órát számítógépezõ emberek használják, hanem az ún. kockák, akik gépelni is tudnak, nem is köti le a figyelmüket annyira a számítógép alapszintû kezelése, így akár õk ki is írhatnák teljes egészében, hogy egyébként, mellesleg, mindazonáltal, továbbá stb. stb.
Van választási lehetõség, én nem igazán értem, hogy az emberek miért nem színesítik a beszédüket. (Kivétel a káromkodás, mert azzal színesítik.)

Taranov
Részben erre, igen.
Bár ez a szó azért megtalálta a helyét a nyelvben, pl. víkendház (nem tudom õszíntén szólva, hogy ezt rövid vagy hosszú i-vel írják.), elmegy víkendezni stb.
Vannak szavak, amiket szükségtelennek tartok, vagyis nem nagyon látom a hétköznapi nyelvben értelmét. A szaknyelvek mindegyikét persze nem ismerem, szóval lehet, hogy van értelme. Na, ilyen szó szerintem a széria. Borzasztóan hangzik pl. gyúrásnál, hogy "50 kilóval szériázom".

Muki100
Szerintem az egyik legnépszerûbb szó manapság itt Közép-Európában a "kurva" szó.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Dragooon
egyébként a "persze" is idegen szóból ered.
aki megmondja melyik nyelvbõl, kap egy pirospontot<#smile>

Dragooon
vagy csak mert te sem érted :-o

cd lemez 😄

-tRs-Landor

BaliBoy
<#nyes>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

David2
agresszív, tipikus, gratulálok

mind-mnind idegennyelvbõl átvett szó😛

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

SötétBarom
Én az OMG-t használom elõszeretettel, sokkal kifejezõbb mint az istenem. 😄

A sorry a halálom, meg a tenkjú..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

banok
supermarket
hipermarket

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Angoltanárom fordított mindent le így.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

VRSDM
projektorral kivetítette = kivetítõvel kivetítette? :S

miért nem lehet csak " kivetítette " :S

u dont have to listen anybody else but me

5c0rp330n
uncle fucker

Borgi
Engem is kiráz a hidez az olyantól.
lásd: "acceptál"

porki fagyok fállalon

VRSDM
computer? winchester? merevlemez? számítógép? had ne soroljuk :]

u dont have to listen anybody else but me

N o N a m e
fotel 😛
BaliBoy
Ez van. Gondold el mondjuk ha magyarból rövidítenéd le pl. az OMG - OI, vagy a BTW - E(gyébként) vagy M(indazonáltal), stb.... Az angol a világ nyelv, az üzleti nyelv, a számítástechnika nyelve. Éretelemszerûen ezeket használjuk. Engem például kiráz a hideg amikor ilyen erõltettetten lemagyarosított szak szavakat kell olvasnom.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

DJ RX7
wow buzi-e vagy? :d_SA😄_ASd.A_SD:as

:3

Oldal 1 / 2Következő →