legnépszerübb idegenszavak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sajnos, az agyam már nem olyan penge, mint annó 20 évesen, mikor lealáztam az egyetem lektorát schnussendorphban
aki azt hitte magáról, hogy õ tudja jobban a szubkontinentinális ambivalencia pregmatórikus dialektusi különbségeit ,de sajnos rá kellett ébresszem mikor megjelentem az elõadásain, hogy szubatomális szinten, a mikroorganizmusok makrovilágában sem található akkora elme, mint jómagamé, aki prejoratikus értelemben a dermavalenciát bármikor lazán áthelyezi a dismoruphilok frendorenizált szintjére és ezért bármikor képes már a kérdés agyi diszfunkciójának születése elején belelátni a kérdezõ fél agyába.
konyhanyelven: a felteendõ kérdésre már a kérdés elhangzása elõtt tudnom a választ
velemeny?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
You brought this on yourself, And it\'s high time you left it there, Lie here and rest your head, And dream of something else instead
Túl magas ez a téma ide, már ha egyáltalán arról szólna, amire én gondolok - ugyanis ez sem derült ki ezidáig.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
-Nem vagyunk mi NAITÍV romák!
(Tehát nem naív és nem primitív)
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"A reklám után pedig hallhatják xy káming áutját".
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
púúúúú
nem szeretem ha igy nevezik a hardisket <#kacsint>#kacsint>
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Mondjuk herótot kapok, ha vki erõlteten használ idegen szót a magyar megfelelõ helyett.
Teszem azt, h vki hi-al köszön el, élõben, mert az ugye trendi, csak szerencsétlen angol tudása konvergál a nullához.
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Van választási lehetõség, én nem igazán értem, hogy az emberek miért nem színesítik a beszédüket. (Kivétel a káromkodás, mert azzal színesítik.)
Bár ez a szó azért megtalálta a helyét a nyelvben, pl. víkendház (nem tudom õszíntén szólva, hogy ezt rövid vagy hosszú i-vel írják.), elmegy víkendezni stb.
Vannak szavak, amiket szükségtelennek tartok, vagyis nem nagyon látom a hétköznapi nyelvben értelmét. A szaknyelvek mindegyikét persze nem ismerem, szóval lehet, hogy van értelme. Na, ilyen szó szerintem a széria. Borzasztóan hangzik pl. gyúrásnál, hogy "50 kilóval szériázom".
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
aki megmondja melyik nyelvbõl, kap egy pirospontot<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
-tRs-Landor
mind-mnind idegennyelvbõl átvett szó😛
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
A sorry a halálom, meg a tenkjú..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
miért nem lehet csak " kivetítette " :S
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
If Everything That Has A Beginning Must Has An End