Battlefield Heroes - mit várhatunk?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szeretnem felhivni figyelmeteket a klanunk
weboldalara.Mi egy mindennel jatszo klan vagyunk
1999-ota.Az uj orulet a Battlefield Heroes ami
minket is magaval ragadott.A weboldal meg fejlesztes
alatt all.De egyenlore az elso hivatalos
magyar battlefield klan vagyunk,oldalunk cime megtalalhato
a hivatalos oldalon is.Uj hirezoket,szerkesztoket keresunk,
valamint klan tagok jelentkezeset is varjuk.Ha unod mar
hogy egyedul jatszol, nezz be hozzank,itt jo tarsasagra
talalhatsz garantaltan ( nem a 14-20 eves korosztaly )
Szerverunk mar ki van fizetve, aprilis vege elott mar
elesben is mehet a jatek.A szerver valamint teamspeak
igeny szerint ventrillo cimet az oldalunkon megtalaljatok.
A napokban egy Battlefield Heroes Beta Key jatekot is
hirdetunk azoknak akik meglatogatjak oldalunkat.
Addig is mindenkinek jo jatekot kivan a B52 clan!
B52 Magyar Battlefield Heroes klan hivatalos honlapja :
http://theb52clan.com/
Sós perec mindenkinek
Kár hogy oroszok nem lesznek a játékban. Akkor lehetne egy "Hógolyózás Sztálingrádban" pálya is. 😊
Crysis -tól például elvártam volna, hogy olyanok legyenek benne, hogy az ellenség próbál dobálni, fedezéket csinálni és fedezékbe vonulni, meg valami emberi dolgokat csinálni... és mi lett, ordibálnak 2 szót és rohangásznak összevissza, de bámulhatom milyen részletesen ki van dolgozva a fa meg a növények, meg a víz. A szép effekteket meg csak 8*** -asokkal lehet bekapcsolni -.-
Szóval össze foglalva, örülnék ha végre a játékkal törõdnének, és a többi dolgon fejlesztenének. Én nem azt várom el, hogy több poligonból álhasson össze a fegyver meg növények, hanem hogy minden téren fejledtebb és ezáltal jobb, élezetesebb játékok legyenek, ha már a hardverek is jobbak. - na elég hülyén sikerült megfogalmazni. :S
Egyelõre a Crysisnál még a Worms world party-t is jobban élvezem (multiban és single-ben is), meg még sok más régebbi játékot. Nemtudom akinek az annyira tetszik mivel játszott elõtte :/
Lehet, hogy a BF3 nekem már az 5.(+x mod) rókabõr lesz ugyanarra a témára, de van egy csomó ember, akinek ez lesz az elsõ BF játéka.
Meg vannak azok, akik elBF2zgettek, aztán áttértek a 2142-re, aztán az ET:QW-re, és ha kijön a BF3, kipróbálják azt is.
Aztán vannak a hardcore fanok (mint pl én), akik évekkel a megjelenés után is játszanak, követik a sorozatot, és várják a következõ bõrt. Én is át fogok térni a köv részre, mert már alig játszanak BF2vel, nagyon nehéz olyan szervert találni, ami nekem tetszik. Ez fõleg a vándorló játékosok miatt van, újak már nem jönnek, a hullám meg már lement.
Na és végül vannak a fanatikusok, akik annyira rákattantak, hogy többet más játékkal nem hajlandóak játszani. BF42-nek is van egy keménymagja, BFV-nek, BF2-nek is... Az a baj ezzel, hogy BF esetében ez elég mutáns szervereket eredményez, mint pl infantry only, körbe-körbe ugyanaz a pálya, vagy 64-es map 24 férõhellyel (na meg ezeknek tetszõleges kombinációja)... Ez nekem sajnos nem jön be, én a tiszta alapjátékot alapbeállításokkal szeretem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Csak ennek a pofozgatásnak az lesz a vége, hogy az emberek egy idõ után már ki sem próbálják majd az új játékokat, vagy ha ki is próbálják akkor a demonál el fognak akadni, mondván ezzel már játszottam, csak a neve volt más... A másik verzió, hogy megunja 2 nap alatt, mert nem kap semmi plusszt a játéktól.
Mondjuk ez szigorúan az én véleményem, eszem ágában sincs más nevében nyilatkozni.
Pl szerintem a BF egy nagyon jól eltalált koncepció. A multi FPS deathmatch alapba bevisz egy kis RTS jelleget a zászlókkal, jármûvekkel. Nem csodálom, hogy húzzák róla a bõröket, pofozgatják alatta a grafikát, meg bepróbálkoznak az ilyen über-árkádosítással.
Én akkor is olyan játékot várnék már végre ami ad valami plusszt, valami újat. Nem a húzzunk még le 20 bõrt ugyan arrol a témáról. Az az igazság, hogy mostanában egyre inkább kerülnek nálam is elõ a régi gamák. Az is ugyan az a koncepció, de legalább az eredeti ötlet.
Biztos bennem van a hiba <#nemtudom>#nemtudom><#miaz>#miaz>
Emberfüggõ. Van, aki a grafikáért játszik. Fõleg a fiatalabb korosztály, akiknek a mai grafika a viszonyítási alap. Viszont ez legalább hamar kibukik, kiszelektálja magát, mint olyan ember, akinek a véleményére nem érdemes sokat adni. Azt az én két szemem is megmondja egy képrõl, hogy szép-e a grafika. Ha meg az érdekel, hogy jó-e a játék, azt nem grafikabuzi vérpistikéktõl fogom kérdezni... 😛 Crysis2 mint "az igazán jó" játék... Pff... 😛
"Bár én még emlékszem arra amikor a "pixelháborúval" is napokig elvoltunk, és a játékélmény ezerszer több volt mint most. "
Ezt viszont nosztalgiának hívják, és semmi köze a játék valós tulajdonságaihoz. Én szoktam mostanában is C64-es régi nagyokat elõszedni - és idõnként ledöbbenek. Van játék, ami annak idején rendszeresen elõkerült, soha nem sikerült a végigjátszani, de jól elvoltunk vele. Emulátorral meg 20 perc alatt kivégeztem, és nem is volt nagy durranás
Mindenesetre érdekel, fõleg a BF3-as fícsörök, a rombolható terep, ilyesmi...
Far Cry 2 majd kiderül, mennyire lesz jó, az szerintem tényleg jó lesz. De a gépigénye is...
Ezzel viszont játszhatok talán olyanokkal is, akiknek nincs pénzük 8*** -as kártyákra meg quados procira.
Biztos, hogy jó játék lesz. És onnan gondolom, hogy végre nem az élethû grafika, meg hogy bebizonyítsa milyen gyenge a géped a cél.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Mikor jön a Crysis 2, Farcry 2, Postal 3
WoW ezek a jó játékok! az ilyen rajzos megoldásra a halál fasza kiváncsi -.-"
Az élethû játékokra kell törekedni aki nem ért egyet nem baj mi tudjuk h igy van igaz bajtársaim?
😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
De, hogy megcsinálnák a régi jó BF1942-es pályákat BF2 alá azt már nem...remélem ilyen ingyenes reklámszarnak még a közelébe sem jutok!
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Én személy szerint nagyon várom.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
...
de hát olcsó húsnak ... <#szomoru2>#szomoru2>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"