Battlefield Heroes - mit várhatunk?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oreal
Sziasztok, lehet hogy ez itt nem a reklam helye
de szeretnem felhivni figyelmeteket a klanunk
weboldalara.Mi egy mindennel jatszo klan vagyunk
1999-ota.Az uj orulet a Battlefield Heroes ami
minket is magaval ragadott.A weboldal meg fejlesztes
alatt all.De egyenlore az elso hivatalos
magyar battlefield klan vagyunk,oldalunk cime megtalalhato
a hivatalos oldalon is.Uj hirezoket,szerkesztoket keresunk,
valamint klan tagok jelentkezeset is varjuk.Ha unod mar
hogy egyedul jatszol, nezz be hozzank,itt jo tarsasagra
talalhatsz garantaltan ( nem a 14-20 eves korosztaly )
Szerverunk mar ki van fizetve, aprilis vege elott mar
elesben is mehet a jatek.A szerver valamint teamspeak
igeny szerint ventrillo cimet az oldalunkon megtalaljatok.
A napokban egy Battlefield Heroes Beta Key jatekot is
hirdetunk azoknak akik meglatogatjak oldalunkat.
Addig is mindenkinek jo jatekot kivan a B52 clan!
B52 Magyar Battlefield Heroes klan hivatalos honlapja :

http://theb52clan.com/

Sós perec mindenkinek

ja és az orosz fronton minden kilõtt német páncélosra jutott 5 t-34
egy megjegyzés panzer IV is van a játékban nem csak sherman, a sherman egyáltalán nem uralta a csatateret mivel minden kilõtt német páncélosra jutott 8 kilõtt sherman
Nagyon jónak néz ki! Ideális arra az esetre, mikor Red Orchestrában már 20adszor lõ le ugyanaz a sniper, és az ember szívesen lazítana vmi komolytalanabb programmal. A repülõ szárnyán ülõ tagok állatok nagyon.

Kár hogy oroszok nem lesznek a játékban. Akkor lehetne egy "Hógolyózás Sztálingrádban" pálya is. 😊

Én tuti, hogy német lövész leszek.
Counter Strike se egy nagy grafikájú játék mindenhol elfut. Szerintem ez is hasonló lesz.
ffff
Balumann
Nekem nem is gondom, hogy nagy a gépigényük. Legyen nagy... Az a baj, hogy csak az az átkozott részletesség meg grafika miatt ilyen nagy, és újdonság szinte alig van. Van 1-2 jó játék; pl GRAW2 vagy RS Vegas, de ezekben sincs semmi olyan ami miatt tényleg nagy gépigény kellene... jó nekem ezen a gépen tényleg nincs gondom evvel.
Crysis -tól például elvártam volna, hogy olyanok legyenek benne, hogy az ellenség próbál dobálni, fedezéket csinálni és fedezékbe vonulni, meg valami emberi dolgokat csinálni... és mi lett, ordibálnak 2 szót és rohangásznak összevissza, de bámulhatom milyen részletesen ki van dolgozva a fa meg a növények, meg a víz. A szép effekteket meg csak 8*** -asokkal lehet bekapcsolni -.-
Szóval össze foglalva, örülnék ha végre a játékkal törõdnének, és a többi dolgon fejlesztenének. Én nem azt várom el, hogy több poligonból álhasson össze a fegyver meg növények, hanem hogy minden téren fejledtebb és ezáltal jobb, élezetesebb játékok legyenek, ha már a hardverek is jobbak. - na elég hülyén sikerült megfogalmazni. :S

Egyelõre a Crysisnál még a Worms world party-t is jobban élvezem (multiban és single-ben is), meg még sok más régebbi játékot. Nemtudom akinek az annyira tetszik mivel játszott elõtte :/

dronkZero
Igazad lenne, ha nem keletkeznének folyton az új játékosok, illetve nem lenne egy nagy tömeg, aki arra megy, amerre a szél fúj.

Lehet, hogy a BF3 nekem már az 5.(+x mod) rókabõr lesz ugyanarra a témára, de van egy csomó ember, akinek ez lesz az elsõ BF játéka.
Meg vannak azok, akik elBF2zgettek, aztán áttértek a 2142-re, aztán az ET:QW-re, és ha kijön a BF3, kipróbálják azt is.
Aztán vannak a hardcore fanok (mint pl én), akik évekkel a megjelenés után is játszanak, követik a sorozatot, és várják a következõ bõrt. Én is át fogok térni a köv részre, mert már alig játszanak BF2vel, nagyon nehéz olyan szervert találni, ami nekem tetszik. Ez fõleg a vándorló játékosok miatt van, újak már nem jönnek, a hullám meg már lement.
Na és végül vannak a fanatikusok, akik annyira rákattantak, hogy többet más játékkal nem hajlandóak játszani. BF42-nek is van egy keménymagja, BFV-nek, BF2-nek is... Az a baj ezzel, hogy BF esetében ez elég mutáns szervereket eredményez, mint pl infantry only, körbe-körbe ugyanaz a pálya, vagy 64-es map 24 férõhellyel (na meg ezeknek tetszõleges kombinációja)... Ez nekem sajnos nem jön be, én a tiszta alapjátékot alapbeállításokkal szeretem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Végülis igen, ha jól végiggondolom igazad van.
Csak ennek a pofozgatásnak az lesz a vége, hogy az emberek egy idõ után már ki sem próbálják majd az új játékokat, vagy ha ki is próbálják akkor a demonál el fognak akadni, mondván ezzel már játszottam, csak a neve volt más... A másik verzió, hogy megunja 2 nap alatt, mert nem kap semmi plusszt a játéktól.
Mondjuk ez szigorúan az én véleményem, eszem ágában sincs más nevében nyilatkozni.

dronkZero
Én inkább a régi jó ötletek megfelelõ kombinációját keresem a mai játékokban. Láttam már annyi mindent, nagyon küszködniük kell, hogy nekem újat tudjanak mutatni. Nem is várom el.

Pl szerintem a BF egy nagyon jól eltalált koncepció. A multi FPS deathmatch alapba bevisz egy kis RTS jelleget a zászlókkal, jármûvekkel. Nem csodálom, hogy húzzák róla a bõröket, pofozgatják alatta a grafikát, meg bepróbálkoznak az ilyen über-árkádosítással.

Ok lehet kicsit (nagyon) nosztalgia 😊
Én akkor is olyan játékot várnék már végre ami ad valami plusszt, valami újat. Nem a húzzunk még le 20 bõrt ugyan arrol a témáról. Az az igazság, hogy mostanában egyre inkább kerülnek nálam is elõ a régi gamák. Az is ugyan az a koncepció, de legalább az eredeti ötlet.
Biztos bennem van a hiba <#nemtudom><#miaz>

dronkZero
"játszunk-e egy játékkal, vagy a grafikáért."

Emberfüggõ. Van, aki a grafikáért játszik. Fõleg a fiatalabb korosztály, akiknek a mai grafika a viszonyítási alap. Viszont ez legalább hamar kibukik, kiszelektálja magát, mint olyan ember, akinek a véleményére nem érdemes sokat adni. Azt az én két szemem is megmondja egy képrõl, hogy szép-e a grafika. Ha meg az érdekel, hogy jó-e a játék, azt nem grafikabuzi vérpistikéktõl fogom kérdezni... 😛 Crysis2 mint "az igazán jó" játék... Pff... 😛

"Bár én még emlékszem arra amikor a "pixelháborúval" is napokig elvoltunk, és a játékélmény ezerszer több volt mint most. "

Ezt viszont nosztalgiának hívják, és semmi köze a játék valós tulajdonságaihoz. Én szoktam mostanában is C64-es régi nagyokat elõszedni - és idõnként ledöbbenek. Van játék, ami annak idején rendszeresen elõkerült, soha nem sikerült a végigjátszani, de jól elvoltunk vele. Emulátorral meg 20 perc alatt kivégeztem, és nem is volt nagy durranás

Szerintem meg pont jót tesz a játékos társadalomnak az, hogyaha idõnként kiadnak egy-két ilyen játékot is. Legalább el lehet gondolkozni azon, hogy a játékért (a játékot értsd szó szerint) játszunk-e egy játékkal, vagy a grafikáért. Bár én még emlékszem arra amikor a "pixelháborúval" is napokig elvoltunk, és a játékélmény ezerszer több volt mint most. A mai nem online játékokat pár óra alatt ki lehet végezni. A játék azért van, hogy kikapcsolódjunk nem azért hogy életformává alakuljon át.

dronkZero
Én csak attól tartok, hogy ehhez a mûanyag grafikához (ami még önmagában nem zavarna) majd kvékes-tímfortresszes játékmenet fog járni. Ami annyira nem fasza. Ha a heavy leveszi a bazookát mellel, akkor nem lesz a kedvencem.

Mindenesetre érdekel, fõleg a BF3-as fícsörök, a rombolható terep, ilyesmi...

Szerintem is jó lesz ez a gém 😊 aranyos egyszerû ingyenes. Ami manapság ritka, bár ha kicsit kötekedõ akarok lenni akkor azt mondom h rászoktatják az embereket, kijavítják a hibákat amiket a visszajelzésben kapnak, és mivel (valószínûleg) online lesz a gém alapból, jól lehet majd fizetni azért h játszhass vele 😊)) De ez csak egy összeesküvés elmélet, nem komoly 😛 Amúgy pedig mindannyian tévedtek, mert az se jó h ha nagyon élethû egy játék, az se ha alap bot az egész, az se ha sok gépet eszik az se ha keveset 😊 Mert mindenkinek más az igénye de versenyben kell maradni. Na ezt adjátok össze 😉 Jah és Balumann csak szólok h klasszisokkal jobb géped van mint az enyém de én még mindig el tudom indítani a most legújabb játékokat 😄 Igaz ippekhogycsak böfögnek egyet-kettõt csodagépemen, de megy 😉 és ki van fizetve 😄 De most jobban megnézve a konfigodat nemtudom mi a bajod eskü 😄 Nekem a 20%-a ha megvan annak ami neked ott fel van sorovla 😄 Amúgy pedig EA rulez! =)

Balumann
Crysis 2, Postal 3? Crysis-bõl elég volt az elsõ résznek 4-5 pályája... többet nem érdekel a játék, a következõ rész sem. Még a Soldat nevü 2D-s játék is jobban lekötött singleben is, multiban is (Crysis multi az szvsz nagyon gyenge, nem részletezem h miért). Postal 3? Lehet jó, elsõ résszel is el tudtam szórakozni. De nem volt sokáig tartó.
Far Cry 2 majd kiderül, mennyire lesz jó, az szerintem tényleg jó lesz. De a gépigénye is...

Ezzel viszont játszhatok talán olyanokkal is, akiknek nincs pénzük 8*** -as kártyákra meg quados procira.
Biztos, hogy jó játék lesz. És onnan gondolom, hogy végre nem az élethû grafika, meg hogy bebizonyítsa milyen gyenge a géped a cél.

ColdFire
én FSezek, lockonozok, il2zok, ezek mind mind szimulátorok, szépek is meg jók is, de néha melléjük kell egy kis játék is...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ha élethûség,akkor majd szólj ha lehet kapni normális áron olyasmit mint pl Star Trekbe a holofedélzet...vagy legalább vmi értlesebb 3D sisakot...persze a hozzájuk valo játékokkal....addigis én kipróbálom ezt mer nagy funnak néz ki😄
Mi a francért várjátok az ilyen szarokt?
Mikor jön a Crysis 2, Farcry 2, Postal 3
WoW ezek a jó játékok! az ilyen rajzos megoldásra a halál fasza kiváncsi -.-"
Az élethû játékokra kell törekedni aki nem ért egyet nem baj mi tudjuk h igy van igaz bajtársaim?
😊
Fenrir
A BF2 jó? Az volt kb 2 éve...

A halál csupán a kezdet...

attól hogy nem valósághû a grafika,nem minden igényt kielégítõ a játék,még lehet szórakoztató... 😉
remélem is nem akarok ilyen gyökerekkel találkozni XD

Kmarha
már csak azt nem tudom hogy játszok majd külsõ nézetben sniperrel.. de gondolom ha célzok akkor átvált fpsre... már alig várom

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Az EAtól már csak ez telik?
De, hogy megcsinálnák a régi jó BF1942-es pályákat BF2 alá azt már nem...remélem ilyen ingyenes reklámszarnak még a közelébe sem jutok!

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

Akinek nem tetszik, menjen csináljon jobbat!
Én személy szerint nagyon várom.
trogerzsiger
ÕÕõ nem tudom ez a személyes kapcsolat vicces, de iszonyat buli lesz ez a játék.

ColdFire
pedig a stratégiai játékok jók szoktak lenni :]

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

uHs Gerzson
Akkor téged biztos nem fognak ott látni...

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nah, sztem ez faja lesz, biztos játszani fogok vele.

SuperCharger
A nép biztos kívánni fogja... egyébként sztem pont hogy inkább FPS nézetbõl alakulna ki az a bensõséges kapcsolat az ember karakterével, amit akarnak.

Azért a Shermann sosem uralta aharcmezõt úgy mint a T34-es😄😄

ebben az évben az egyik legjobban ezt várom 😊 persze gta 4 mögött 😊
sztem marhajó lesz, bár nem elõny h tps nézetben ki lehet lesni a sarkokon...

ScarY MAN
Ha minden igaz, akkor a fejlesztõk késõbb beleraknak egy fps nézetet is, ha a nép úgy kivánja 😊

...

Rage47
sztem meg tök jó lesz😊
Helyes, menjél doom-ozni, az való neked😊
és hitboxok is kidolgozottak....
Egyébként meg valami hasonló szintû grafikájú FPS jó lenne, ami nem eszi a hardvert de mondjuk a fizikája jó (épület rombolódnak, stb.) és nem a farészletek viszik el a processzor teljesítményének 50%-át.
TPS lesz ezek szerint?
Játsszon a faszon külsõnézetes játékkal.
schrank
ez az rts nem gyere be <#vomit>
de hát olcsó húsnak ... <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

De hogy mit keres az ürge a repülõgép szárnyán... <#vigyor5>

Vorpal
Még több hülyegyereket várunk a Battlefield topikba.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...