44
  • oreal
    #44
    Sziasztok, lehet hogy ez itt nem a reklam helye
    de szeretnem felhivni figyelmeteket a klanunk
    weboldalara.Mi egy mindennel jatszo klan vagyunk
    1999-ota.Az uj orulet a Battlefield Heroes ami
    minket is magaval ragadott.A weboldal meg fejlesztes
    alatt all.De egyenlore az elso hivatalos
    magyar battlefield klan vagyunk,oldalunk cime megtalalhato
    a hivatalos oldalon is.Uj hirezoket,szerkesztoket keresunk,
    valamint klan tagok jelentkezeset is varjuk.Ha unod mar
    hogy egyedul jatszol, nezz be hozzank,itt jo tarsasagra
    talalhatsz garantaltan ( nem a 14-20 eves korosztaly )
    Szerverunk mar ki van fizetve, aprilis vege elott mar
    elesben is mehet a jatek.A szerver valamint teamspeak
    igeny szerint ventrillo cimet az oldalunkon megtalaljatok.
    A napokban egy Battlefield Heroes Beta Key jatekot is
    hirdetunk azoknak akik meglatogatjak oldalunkat.
    Addig is mindenkinek jo jatekot kivan a B52 clan!
    B52 Magyar Battlefield Heroes klan hivatalos honlapja :

    http://theb52clan.com/

    Sós perec mindenkinek
  • Auchen
    #43
    ja és az orosz fronton minden kilőtt német páncélosra jutott 5 t-34
  • Auchen
    #42
    egy megjegyzés panzer IV is van a játékban nem csak sherman, a sherman egyáltalán nem uralta a csatateret mivel minden kilőtt német páncélosra jutott 8 kilőtt sherman
  • RedRiot
    #41
    Nagyon jónak néz ki! Ideális arra az esetre, mikor Red Orchestrában már 20adszor lő le ugyanaz a sniper, és az ember szívesen lazítana vmi komolytalanabb programmal. A repülő szárnyán ülő tagok állatok nagyon.

    Kár hogy oroszok nem lesznek a játékban. Akkor lehetne egy "Hógolyózás Sztálingrádban" pálya is. :)
  • Vardar
    #40
    Én tuti, hogy német lövész leszek.
  • Vardar
    #39
    Counter Strike se egy nagy grafikájú játék mindenhol elfut. Szerintem ez is hasonló lesz.
  • znono
    #38
    ffff
  • Balumann
    #37
    Nekem nem is gondom, hogy nagy a gépigényük. Legyen nagy... Az a baj, hogy csak az az átkozott részletesség meg grafika miatt ilyen nagy, és újdonság szinte alig van. Van 1-2 jó játék; pl GRAW2 vagy RS Vegas, de ezekben sincs semmi olyan ami miatt tényleg nagy gépigény kellene... jó nekem ezen a gépen tényleg nincs gondom evvel.
    Crysis -tól például elvártam volna, hogy olyanok legyenek benne, hogy az ellenség próbál dobálni, fedezéket csinálni és fedezékbe vonulni, meg valami emberi dolgokat csinálni... és mi lett, ordibálnak 2 szót és rohangásznak összevissza, de bámulhatom milyen részletesen ki van dolgozva a fa meg a növények, meg a víz. A szép effekteket meg csak 8*** -asokkal lehet bekapcsolni -.-
    Szóval össze foglalva, örülnék ha végre a játékkal törődnének, és a többi dolgon fejlesztenének. Én nem azt várom el, hogy több poligonból álhasson össze a fegyver meg növények, hanem hogy minden téren fejledtebb és ezáltal jobb, élezetesebb játékok legyenek, ha már a hardverek is jobbak. - na elég hülyén sikerült megfogalmazni. :S

    Egyelőre a Crysisnál még a Worms world party-t is jobban élvezem (multiban és single-ben is), meg még sok más régebbi játékot. Nemtudom akinek az annyira tetszik mivel játszott előtte :/
  • dronkZero
    #36
    Igazad lenne, ha nem keletkeznének folyton az új játékosok, illetve nem lenne egy nagy tömeg, aki arra megy, amerre a szél fúj.

    Lehet, hogy a BF3 nekem már az 5.(+x mod) rókabőr lesz ugyanarra a témára, de van egy csomó ember, akinek ez lesz az első BF játéka.
    Meg vannak azok, akik elBF2zgettek, aztán áttértek a 2142-re, aztán az ET:QW-re, és ha kijön a BF3, kipróbálják azt is.
    Aztán vannak a hardcore fanok (mint pl én), akik évekkel a megjelenés után is játszanak, követik a sorozatot, és várják a következő bőrt. Én is át fogok térni a köv részre, mert már alig játszanak BF2vel, nagyon nehéz olyan szervert találni, ami nekem tetszik. Ez főleg a vándorló játékosok miatt van, újak már nem jönnek, a hullám meg már lement.
    Na és végül vannak a fanatikusok, akik annyira rákattantak, hogy többet más játékkal nem hajlandóak játszani. BF42-nek is van egy keménymagja, BFV-nek, BF2-nek is... Az a baj ezzel, hogy BF esetében ez elég mutáns szervereket eredményez, mint pl infantry only, körbe-körbe ugyanaz a pálya, vagy 64-es map 24 férőhellyel (na meg ezeknek tetszőleges kombinációja)... Ez nekem sajnos nem jön be, én a tiszta alapjátékot alapbeállításokkal szeretem.
  • wfefe
    #35
    Végülis igen, ha jól végiggondolom igazad van.
    Csak ennek a pofozgatásnak az lesz a vége, hogy az emberek egy idő után már ki sem próbálják majd az új játékokat, vagy ha ki is próbálják akkor a demonál el fognak akadni, mondván ezzel már játszottam, csak a neve volt más... A másik verzió, hogy megunja 2 nap alatt, mert nem kap semmi plusszt a játéktól.
    Mondjuk ez szigorúan az én véleményem, eszem ágában sincs más nevében nyilatkozni.
  • dronkZero
    #34
    Én inkább a régi jó ötletek megfelelő kombinációját keresem a mai játékokban. Láttam már annyi mindent, nagyon küszködniük kell, hogy nekem újat tudjanak mutatni. Nem is várom el.

    Pl szerintem a BF egy nagyon jól eltalált koncepció. A multi FPS deathmatch alapba bevisz egy kis RTS jelleget a zászlókkal, járművekkel. Nem csodálom, hogy húzzák róla a bőröket, pofozgatják alatta a grafikát, meg bepróbálkoznak az ilyen über-árkádosítással.
  • wfefe
    #33
    Ok lehet kicsit (nagyon) nosztalgia :)
    Én akkor is olyan játékot várnék már végre ami ad valami plusszt, valami újat. Nem a húzzunk még le 20 bőrt ugyan arrol a témáról. Az az igazság, hogy mostanában egyre inkább kerülnek nálam is elő a régi gamák. Az is ugyan az a koncepció, de legalább az eredeti ötlet.
    Biztos bennem van a hiba
  • dronkZero
    #32
    "játszunk-e egy játékkal, vagy a grafikáért."

    Emberfüggő. Van, aki a grafikáért játszik. Főleg a fiatalabb korosztály, akiknek a mai grafika a viszonyítási alap. Viszont ez legalább hamar kibukik, kiszelektálja magát, mint olyan ember, akinek a véleményére nem érdemes sokat adni. Azt az én két szemem is megmondja egy képről, hogy szép-e a grafika. Ha meg az érdekel, hogy jó-e a játék, azt nem grafikabuzi vérpistikéktől fogom kérdezni... :P Crysis2 mint "az igazán jó" játék... Pff... :P

    "Bár én még emlékszem arra amikor a "pixelháborúval" is napokig elvoltunk, és a játékélmény ezerszer több volt mint most. "

    Ezt viszont nosztalgiának hívják, és semmi köze a játék valós tulajdonságaihoz. Én szoktam mostanában is C64-es régi nagyokat előszedni - és időnként ledöbbenek. Van játék, ami annak idején rendszeresen előkerült, soha nem sikerült a végigjátszani, de jól elvoltunk vele. Emulátorral meg 20 perc alatt kivégeztem, és nem is volt nagy durranás
  • wfefe
    #31
    Szerintem meg pont jót tesz a játékos társadalomnak az, hogyaha időnként kiadnak egy-két ilyen játékot is. Legalább el lehet gondolkozni azon, hogy a játékért (a játékot értsd szó szerint) játszunk-e egy játékkal, vagy a grafikáért. Bár én még emlékszem arra amikor a "pixelháborúval" is napokig elvoltunk, és a játékélmény ezerszer több volt mint most. A mai nem online játékokat pár óra alatt ki lehet végezni. A játék azért van, hogy kikapcsolódjunk nem azért hogy életformává alakuljon át.
  • dronkZero
    #30
    Én csak attól tartok, hogy ehhez a műanyag grafikához (ami még önmagában nem zavarna) majd kvékes-tímfortresszes játékmenet fog járni. Ami annyira nem fasza. Ha a heavy leveszi a bazookát mellel, akkor nem lesz a kedvencem.

    Mindenesetre érdekel, főleg a BF3-as fícsörök, a rombolható terep, ilyesmi...
  • kovadam87
    #29
    Szerintem is jó lesz ez a gém :) aranyos egyszerű ingyenes. Ami manapság ritka, bár ha kicsit kötekedő akarok lenni akkor azt mondom h rászoktatják az embereket, kijavítják a hibákat amiket a visszajelzésben kapnak, és mivel (valószínűleg) online lesz a gém alapból, jól lehet majd fizetni azért h játszhass vele :))) De ez csak egy összeesküvés elmélet, nem komoly :P Amúgy pedig mindannyian tévedtek, mert az se jó h ha nagyon élethű egy játék, az se ha alap bot az egész, az se ha sok gépet eszik az se ha keveset :) Mert mindenkinek más az igénye de versenyben kell maradni. Na ezt adjátok össze ;) Jah és Balumann csak szólok h klasszisokkal jobb géped van mint az enyém de én még mindig el tudom indítani a most legújabb játékokat :D Igaz ippekhogycsak böfögnek egyet-kettőt csodagépemen, de megy ;) és ki van fizetve :D De most jobban megnézve a konfigodat nemtudom mi a bajod eskü :D Nekem a 20%-a ha megvan annak ami neked ott fel van sorovla :D Amúgy pedig EA rulez! =)
  • Balumann
    #28
    Crysis 2, Postal 3? Crysis-ből elég volt az első résznek 4-5 pályája... többet nem érdekel a játék, a következő rész sem. Még a Soldat nevü 2D-s játék is jobban lekötött singleben is, multiban is (Crysis multi az szvsz nagyon gyenge, nem részletezem h miért). Postal 3? Lehet jó, első résszel is el tudtam szórakozni. De nem volt sokáig tartó.
    Far Cry 2 majd kiderül, mennyire lesz jó, az szerintem tényleg jó lesz. De a gépigénye is...

    Ezzel viszont játszhatok talán olyanokkal is, akiknek nincs pénzük 8*** -as kártyákra meg quados procira.
    Biztos, hogy jó játék lesz. És onnan gondolom, hogy végre nem az élethű grafika, meg hogy bebizonyítsa milyen gyenge a géped a cél.
  • ColdFire
    #27
    én FSezek, lockonozok, il2zok, ezek mind mind szimulátorok, szépek is meg jók is, de néha melléjük kell egy kis játék is...
  • Blas109
    #26
    ha élethűség,akkor majd szólj ha lehet kapni normális áron olyasmit mint pl Star Trekbe a holofedélzet...vagy legalább vmi értlesebb 3D sisakot...persze a hozzájuk valo játékokkal....addigis én kipróbálom ezt mer nagy funnak néz ki:D
  • Oblivion 5
    #25
    Mi a francért várjátok az ilyen szarokt?
    Mikor jön a Crysis 2, Farcry 2, Postal 3
    WoW ezek a jó játékok! az ilyen rajzos megoldásra a halál fasza kiváncsi -.-"
    Az élethű játékokra kell törekedni aki nem ért egyet nem baj mi tudjuk h igy van igaz bajtársaim?
    :)
  • Fenrir
    #24
    A BF2 jó? Az volt kb 2 éve...
  • fizik
    #23
    attól hogy nem valósághű a grafika,nem minden igényt kielégítő a játék,még lehet szórakoztató... ;)
  • ricsimaster
    #22
    remélem is nem akarok ilyen gyökerekkel találkozni XD
  • Kmarha
    #21
    már csak azt nem tudom hogy játszok majd külső nézetben sniperrel.. de gondolom ha célzok akkor átvált fpsre... már alig várom
  • HUmanEmber41st
    #20
    Az EAtól már csak ez telik?
    De, hogy megcsinálnák a régi jó BF1942-es pályákat BF2 alá azt már nem...remélem ilyen ingyenes reklámszarnak még a közelébe sem jutok!
  • Kecske85
    #19
    Akinek nem tetszik, menjen csináljon jobbat!
    Én személy szerint nagyon várom.
  • trogerzsiger
    #18
    ŐŐő nem tudom ez a személyes kapcsolat vicces, de iszonyat buli lesz ez a játék.
  • ColdFire
    #17
    pedig a stratégiai játékok jók szoktak lenni :]
  • uHs Gerzson
    #16
    Akkor téged biztos nem fognak ott látni...
  • heyman8909
    #15
    Nah, sztem ez faja lesz, biztos játszani fogok vele.
  • SuperCharger
    #14
    A nép biztos kívánni fogja... egyébként sztem pont hogy inkább FPS nézetből alakulna ki az a bensőséges kapcsolat az ember karakterével, amit akarnak.
  • sziklaszirt
    #13
    Azért a Shermann sosem uralta aharcmezőt úgy mint a T34-es:D:D
  • samuzsolt
    #12
    ebben az évben az egyik legjobban ezt várom :) persze gta 4 mögött :)
  • p00h
    #11
    sztem marhajó lesz, bár nem előny h tps nézetben ki lehet lesni a sarkokon...
  • ScarY MAN
    #10
    Ha minden igaz, akkor a fejlesztők később beleraknak egy fps nézetet is, ha a nép úgy kivánja :)
  • Rage47
    #9
    sztem meg tök jó lesz:)
  • opeca
    #8
    Helyes, menjél doom-ozni, az való neked:)
  • Gauge
    #7
    és hitboxok is kidolgozottak....
  • Gauge
    #6
    Egyébként meg valami hasonló szintű grafikájú FPS jó lenne, ami nem eszi a hardvert de mondjuk a fizikája jó (épület rombolódnak, stb.) és nem a farészletek viszik el a processzor teljesítményének 50%-át.
  • Gauge
    #5
    TPS lesz ezek szerint?