Rohan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Starting from Lvl 25 and every 5 levels after put 4 into DEX until you hit 50 DEX.
Akkor 3str és 1 vit minden szinten és 25 tõl 5 szintenként tegyek 4 et a dex re? igy kellene ?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Nah meg a mostani bot ami kint van vmi pre béna gamma kappa vacak elvileg jön 2-3 napon belül hozzá egy rendes fejelesztés ami már ha hand cuffal probálkoznak is visít, hogy vazze gáz van, aki meg afk botol az hülye😄 Szoval ez a game se lesz botter mentes a pro botterek ott leszenek, mindíg is ott voltak, a mazsoláknak meg mind1 szvsz.

Tetszik hogy bannolják a botokat😄
a két class közti külöbség:
warlock: INT alapú,PvP-re nagyon jó, fõleg kis létszámnál. viszont 1 ellenfélre bevitt sebzésben jobb mint a wizard, és meglehetõesn jó debuffjai vannak.
wizard: PSY alapú, AOE nuker, nagyon problémás ellenfél GvG-ben, jók a party buffjai, és fõleg partyban nagyon erõs a masszív területsebzés miatt. viszont 1 ellenfélre kisebbet üt mint a warlock, és kis létszámú PvP-ben sem a legjobb.
mindkét class hatékony dhan-ok meg healer-ek ellen. a ranger probléma lehet. de nem sok ranger fog a játékban rohangálni."
Idéztem innen
Viszont akkor, 3int(inteligencia) 1vitality a megfelelõ stat elosztás a WIZARD-nak, de akkor mi lesz a Psyche-vel?Help😛
Jah, AVG FREE mellett még neki SpayWare Terminátor van, de azon kiengedtük, AVG-n nem tudjuk..a lapot se hozza be a cliensnél, azt írja, hogy a kiszolgálló nem található.(Patch cliensnél.)
Ötleteket várunk, Õ is szeretne vele gamelni, de az említett ok miatt nem tud.Köszi.
ami még érdekelne: honnan van 125kd?XD
arulod is cuccokat playernek v megy minden merchant, esetleg az altalad emlitett questekben farmoltad?XD
nem hiszem el h ennyi embernek tetszik a jatek....
Az a kard 30 as asszem.
2 sima wep -> Rare
2 rare wep -> unique
Unique + ékszer -> ancient
A tõr Ancient pl, de sajnos nem én csináltam, nekem még a Unique se sikerült xD
#306: mi a sword neve?XD kell., armor meglesz, ahogy elnéztem elég olcso összetenni ha ez a noyde xD v mi a neve, de a swordot nemtom, ikon alapjan nem tudom megmondani h melyik =/
amugy ami még nem megy nekem, Ancient cuccokat honnan lehet? a másik meg a preservation stone illetve option item, option item esett eddig vagy 1, preservation stonenak meg még csak nevét láttam xD
Amugy hálás lennék nagyon, ha valaki megmondana, h defenderhez a 3:1 vit:str jo-e 😊, nem akarom elcseszni már az elején xD viszont picit félek, mert már most marhapici a dmgem, mondjuk 14en 17es mob emg sem kottyan, de azért mégis na 😊
szal vki tanácsot/véleményt pls
ezt asszem 13tol lehet
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Vannak questek amiket ha elsõre megcsinálsz csak simán cuccot ad, de utána bármennyiszer fel tudod venni és 2 potit ad jutalmul + PÉNZT!
16-tól a Corsair hunting os quest, kissráccal kell beszélni
20-tól a Dexter hunting os, sráccal kell beszélni (mellékel térképen)
24-tõl van megint Dexter vadászat, de már valami Fandamicsodát kell ölni (térképen "Másik Dexter"), nah, ez úgy mûködik, h felveszed Human városban a questet (Másik dexter(1), utána elteleportálsz half elfekhez, majd ott is felveszed a 24 es questet (Másik dexter(2), és ölöd a "Másik dextert", de a game mind2-t számolja, tehát egyszerre leszel kész mind2-vel, szépen felsétálsz Másik Dexter(2)-höz, leadod a questet és megint felveszed, teleport human város, quest lead Másik Dexter(1)-nél, majd megint felvesz, teleport half elfek és ölöd tovább, utána ezt végtelenszer csinálhatod ^^
Térképek hozzá

Kérdés.
Valaki nemtud olyan térképet ami tartalmazza a mobok helyzetét?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Eddig kb 10 magyarral taliztam.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
#307; kiknél? XD
Tud a srác ^^ Nálunk már van klán :S VietEternity :S
WOW- fizetõs
Rohan- ingyenes
sztem nem lehet öszehasonlitani alapbol a két dolgot....fõleg ha megnézed a blizzard költségvetését és hirnevét ill. a rohan fejlesztõiét...- amugy meg nem értem...ha egyszer ennyire tetszik a WOW miért nem játszol azzal? nekem is megvan kieggel együtt játszottam is vele sokat csak mivel már nem tok rá elég idõt forditani a melo és a suli miatt igy már nem játszok vele...a Rohan közel se olyan feelinges mint az az tény de arra a napi egy-két orára pont megteszi amivel ki kell töltenie az idõmet...- Nem várhatsz el ugyanolyan grafikát....vagy ugy jársz mint PW-ben hogy mig viszonylag szépen nézne ki a háttérben mozgo animáciok teljesen darabosak legyenek azok mob-ok vagy mások....teljesen a játékélmény rovására mennek...
nah de nem oltani akarlak én csak azt akarom ezzel mondani hogy jó kis game ez de bizony ha játszik vele az ember néhány kompromiszumot meg kell kötnie...de ilyen az élet😊
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop