699
-
#419 Valamint neked is thx:) -
#418 ok én is így gyurtam koszi. -
pimpi001 #417 a fantasy névről nem derül ki hogy magyar vagyok. erről viszont tutira leríííí -
Cat 02 #416 Dexter Fanglordosra ^^ az lvl 24
Munszu: nekem MrMorr :D -
Munszu #415 Ezek a nevek :_D kopaszpunci
miért nem találtál ki valami fantasy nevet ?XD
neked mi a neved játékba?-> ( akinek az a nyuszi van neve helyén XD ) -
pimpi001 #414 mert én még csak lv20 70% vok. -
pimpi001 #413 a dexteres küldire gondolsz? lv20-nál ami van? -
Cat 02 #412 Miért is ? 1 kör alatt jön össze 10k, 7-8 szor kell max 30 embernek ^^ -
pimpi001 #411 Torian-on vagyunk mi is cimbivel. cimbim ErosPista, én meg kopaszpunci néven. a farmolásba mi is benne lennénk csak akkor partyba kell a lóvés questeket 1000* megcsinálni. na jó csak 500*. -
Munszu #410 pimp001 jövünk is már szedem a klienst kiváncsian várom :)
Amugy Magyar klánba mi is benne lennénk hogy össze gyüjcsük magyarokat, neki álljunk farmolni ?!:)
Amugy mi a nevetek játékba mert majd megkereslek titeket én Arkanel néven leszek nagy valszeg. -
Cat 02 #409 Torian on van igény guildre és jópáran mennének farmolni is :) -
pimpi001 #408 na hali Munszu. én is a requiemben csalódva jöttem ide. ez grafikra nincs olyan jó mint említett vetélytársa, viszont játékmenetre, hangulatra sztem jobb. a kraftolás is tök jó, lehet olyan dolgokat csinálni mint a Diablo cuccok. például tudsz gyártani rare, unique cucokat akár fegyóba, akár ruciba. minden fajnak külön mount-ja van. valakinek sima paci, valakinek böhömnagy pók, valakinek raptor. sajna Magyar guild még nincs mivel ez pár napos farmolás lenne egy rakás emberkének, dehát még mindenki tolja magát felfele, és nincs még tömörülés a guild irányába. szóval szerintem 1 próbát mindenképp megér. a kliens sem egy nagyon nagy csak 1.6 giga. az aoc 14 giga, szóval ahhoz képest sokkal kissebb. de gyere és nem fogsz csalódni sztem. -
Cat 02 #407 Torian xD -
Munszu #406 akkor leszedjük bnömmel és jövünk játszani:)
Melyik szerverre jöjjünk, ahol több magyar van?:)
-
#405 akkor börtönbe küldelek ! -
Cat 02 #404 Még elkapják ^^ Illetve a botot börtönbe tudod küldeni xP -
Munszu #403 sziasztok, láttam képeket erről a játékrol :)
nem tünik rossznak mesélnétek rólla hogy milyen?:)
írányitás hogy müködik, és melyik szerora jöjjek ha jövök^^
és még egy utolsó kérdés, amit itt olvastam hogy Botoznak, GM-ek elkapják botozó embereket?, vagy már ojan a helyzet mint Silkroad-ba hogy nagyon sokan botoznak :(.
Amugy meg érdekelne a játék :), sajnos Requiembe csalodtam.. hangot ha lejjeb veszem akkor is ugy ordit hogy szétreped a dobhártyám fülhalgatóval.. -
Cat 02 #402 30 as 100k, 50es 1 mill asszem. -
#401 Minden fajnak mas mountja van. elso pet 30on 100k
nezd meg a skilljeid... mire kapsz sokat? critre? naná! es melyik stat ad critet? agi. tehat mire erdemes? agi! 3agi/1vit + néha erre arra az már a cuccaidtol fugg. str se rossz csak pvpben lesz gazos:D -
#400 menyibe fáj a paci ?:) -
#399 szerintem petet akkor kéne venni ha krv sok lovéd van etc,30 lvln én lora gyüjtök :) -
#398 Dhannak hogy osszam ki a skill pontjait mert stat az 3str+1wit/3abl+1wit kombóban tolom de skill pontokat nem tom mire érdemes adni:) -
Cat 02 #397
-
Cat 02 #396 a, 10k a börtöncucc (olcsó)
b, szólsz adminnak
c, tudsz adni linket ? nem árt összeismerkedni az ellenséggel :D -
#395 Nagyon egyzeruen meg lehet oldani a bot problémát:D a lótestu adminok mar ra is jottek hogy:S -
kakimakika #394 fenne a kurva annyát aki kitalálta a botozást!! -
Rashan #393 Ennek a hírnek sokan örülnek. -
#392 Nah holnaptol 2 millio botter, lesz kijött a koreia bot európai változata és most már a nagyközönségnek is elérhető... -
kakimakika #391 jobb a grafikája??:))lol skacok irány a szemészet:) -
Hydroceph #390 de ezek az option itemek, engem a preservation stone érdekelne:)
Amugy, láttam napszemuveget, ingame, azt a kalozzszart, ami eltakarja egyik szemet, meg vmi béna kalapot, ezeket honnan lehet?^^
amugy laggol még? ma nem mentem fel, csak olvastam h kepregeny, felmehetek nyugodt szivvel? XD -
Cat 02 #389 Item Mall ninc a gameben (még)
Hát én kövekből eddig olyat láttam h nyíl erejét növeli és a potij jobban hatnak. -
Hydroceph #388 Értem köszi, de egész pontosan mire is jo?:) mit ad? miylen extra értéket?
amugy ovlastam angol fansiteon h van olyan cucc, talán option item, de nemtom pontosan, ami noveli sikeresseg eselyet...
még annyi, h lehet h rohogni fogtok, de hogy a pöcsben muxik itemmall?:) -
Cat 02 #387 Akkor szörnyek dobják ^^ Nekem is volt 1-2 -
DarkBlade #386 Na szal... mivel azt se tom miaz, csak találgatni tok hogy az enchanthoz kell.
Gondolom én! :) /itt lehet javitani :D/
De tudtommal ilyet csak a Lili nevű bossok dobálgatnak... szóval kötekedj egy lilával azt ha mákodvan és nemcsap le egyből, és te/ti nyertek... ""nagy a valószinűsége"" hogy dob. -
Hydroceph #385 XD ez az h énsem tom egész pontosan xD, de ha fegyot vagy armort csinalsz, nemtom pontosan melyiknél, ott option item mellé belehet tenni preservation stonet is -
Cat 02 #384 Azt se tudom miatz -
Hydroceph #383 Amugymeg, én is feltettem már, és más is, de valaszt nem talaltam rá, szoval feltenném mégegyszer;
#367 -
Hydroceph #382 "...mint az a hugyfolt...."
sirtam! XD -
Cat 02 #381 Tényleg jobb a grafikája ^.^ -
kakimakika #380 te mihalka,jól összeszedted a gondolataidat amikor ezt írtad?:))nem igazán értem az összefüggést 1:véletlenül sem jobb a grafikája 2:rohan jóval nagyobb,kiterjedtebb mint az a hugyfolt,nyilván több helyet foglal...