Rohan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
szerintem petet akkor kéne venni ha krv sok lovéd van etc,30 lvln én lora gyüjtök 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Skynet85
Dhannak hogy osszam ki a skill pontjait mert stat az 3str+1wit/3abl+1wit kombóban tolom de skill pontokat nem tom mire érdemes adni😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a, 10k a börtöncucc (olcsó)
b, szólsz adminnak
c, tudsz adni linket ? nem árt összeismerkedni az ellenséggel 😄

krampusz140
Nagyon egyzeruen meg lehet oldani a bot problémát😄 a lótestu adminok mar ra is jottek hogy:S

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

fenne a kurva annyát aki kitalálta a botozást!!
Ennek a hírnek sokan örülnek.
Skynet85
Nah holnaptol 2 millio botter, lesz kijött a koreia bot európai változata és most már a nagyközönségnek is elérhetõ...

jobb a grafikája??😊)lol skacok irány a szemészet😊
de ezek az option itemek, engem a preservation stone érdekelne😊

Amugy, láttam napszemuveget, ingame, azt a kalozzszart, ami eltakarja egyik szemet, meg vmi béna kalapot, ezeket honnan lehet?^^
amugy laggol még? ma nem mentem fel, csak olvastam h kepregeny, felmehetek nyugodt szivvel? XD

Item Mall ninc a gameben (még)

Hát én kövekbõl eddig olyat láttam h nyíl erejét növeli és a potij jobban hatnak.

Értem köszi, de egész pontosan mire is jo?😊 mit ad? miylen extra értéket?
amugy ovlastam angol fansiteon h van olyan cucc, talán option item, de nemtom pontosan, ami noveli sikeresseg eselyet...

még annyi, h lehet h rohogni fogtok, de hogy a pöcsben muxik itemmall?😊

Akkor szörnyek dobják ^^ Nekem is volt 1-2

Na szal... mivel azt se tom miaz, csak találgatni tok hogy az enchanthoz kell.
Gondolom én! 😊 /itt lehet javitani 😄/
De tudtommal ilyet csak a Lili nevû bossok dobálgatnak... szóval kötekedj egy lilával azt ha mákodvan és nemcsap le egybõl, és te/ti nyertek... ""nagy a valószinûsége"" hogy dob.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

XD ez az h énsem tom egész pontosan xD, de ha fegyot vagy armort csinalsz, nemtom pontosan melyiknél, ott option item mellé belehet tenni preservation stonet is

Azt se tudom miatz

Amugymeg, én is feltettem már, és más is, de valaszt nem talaltam rá, szoval feltenném mégegyszer;

"...mint az a hugyfolt...."

sirtam! XD

Tényleg jobb a grafikája ^.^

te mihalka,jól összeszedted a gondolataidat amikor ezt írtad?😊)nem igazán értem az összefüggést 1:véletlenül sem jobb a grafikája 2:rohan jóval nagyobb,kiterjedtebb mint az a hugyfolt,nyilván több helyet foglal...
Mount, én is azt vettem
Peter óránként kell etetni 8k kajával...

Érdemes petet venni?
Petet csak azzal a kajával lehet etetni amit a Pet árusnál lehet kapni?

Hagyjam a petet és vegyek mountot? 😄 😄

Skynet85
99

Doomista
most akkor hány lv a max? nem találtam sehol infot...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Oda mész a raktáros NPC hez, és akkor ahol a táskádba mutatja/írja hogy menyi lóvéd van, ott van mellete egy ikon 3om érme egymáson. katt arra nyomva tart és áthuzod a raktár területre, elengeded és megjelenik egy ablak ahova beírod hogy menyit akarsz berakni. logout, másik kari belép, raktáros megkeres és withdraw asszem és kiveszed a lóvét.

Ha van könyeb írjátok le... tom ez kicsit nyakatekert de nekem ez müxik 😄

hé fiuk hogyan lehet átküldeni a pénzt egy nagyobb karimból egy kisebbe mert tárgyat tudok de pénzt nem
én nem nyomom olyan régen de bejön csak azt nem értem hogy a cliens olyan nagy 1.6GB és az sro-nak is 900Mb értitek és annak a grafikája is jobb ez miért is van??
Na most megint patchelt valamit, remélem ezt a képregény efektust javitották 😄 Eredmény kicsit késöbb tok mondani... sajna bekell fejezni a munkát. Fenébe... 😞

nemcsak nektek nyugi
Doomista
nekem sosem laggolt a játék...de télleg 😊

krampusz140
Hallo hallo mindenki.<#wave>
Csak nekem lagol a mostani update utan a jatek?

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

A mai patch óta átmegy a game tájkép-be, másnak is vagy csak engem szivat?

preservation stone-t honann lehet szerezni?
dragon11
Titán, de még nincs xD

szerintetek meik a legjobb fajta lény?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
én nem csinálom...vagyis amelyiket tudom meg csinálom...de inkább farmolok,ugy gyorsabb ! elég sokat kell mászkálni,és 30 lvltöl van lo,25% speedet ad csak,de igy emberrel ide oda menni necces...

Jah.

hé fiuk szerintetek érdemes questeket csinálni??
Doomista
már ha feljutok ...😄

Doomista
hát de még most felmegyek ! estig leszek...ne mond hogy nem volt szép befejezés ! lv25 vok vazze ! és nem örökre megyek el,de majd pm rám hogy megvan a full lv xD

Egyszer volt olyan h minden magyart levágott vagy mi, ts en voltunk és kérdeztem h "wtf lag", erre mondják nekik is, aztán dc volt ^^ Egy srác meg nem értette mi van, azt kiderült h õ nem is mo-n él xD

Nekemis elég ritkán laggol hála ég <#vigyor0>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nem lagol, max ha sokan vannak 1 helyen.

dragon11
ha-ha😄 mondjuk egy csomó ismerõsöm ott van..de az állandóan full..laggol mi?

Csináltam egy healert is, besz@rok de eddig sokkal jobban bejön mint a hunter <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fõleg h 7 nap múlva mész vissza Cabalozni xD

Doomista
torianon vagyok kedves cat02 barátommal,és nem megyünk el innét,szal sgsek gyertek ti ide xD

dragon11
Nah SG-sek, menjünk 1szeróra, nem ?S csináljunk egy guildot..

Van támadó is...