699
  • kakimakika
    ott a pont krampi cimbi:)
  • krampusz140
    Akkor nemtom hany MMO-val jatszhattal. Amugy te nem erted a mondanivalom lenyeget azert irtal most 1 folosleges hsz-t nem azt mondtam hogy combo a lenyege az egesznek hanem 1 kalap szar. egyaltalan nem az a pvp lenyege hogy ki az ugyesebb hanem az hogy ki tudja mar reflexbol pirosba allitani... az adminok hozzaerteserol nem is beszelve...
  • Doomista
    cabal örökké ! a legjobb ingyenes mmorpg ! cabal forever !
    combo nelkul is lehet pvpzni ember,csak szolni kell hogy comno nelkul nyomjuk,oszt ennyi.nahmeg lehet debuffal ,anelkul is,kinek hogy -.-

rohanba ott bsztam el hogy lány karit kellet volna csinni,most kicsit fáj hogy bzis karim van :s
  • krampusz140
    Azert valjuk be fincsi azok ugyancsak nem tolvajok voltak csak kihasznaltak az olvasasi kepesseged es az emberi hanyagsagot es butasagot:D + a cabalban a pvp 1 zsak szar ugyan az amit fincsi mond akinek adta a critet az nyert + milyen megoldas az hogy 1 kurva csikot figyeljek es jo helyen allitsak emg ahelyett hogy pl kihasznalom a terep nyujtotta lehetosegeket vagy egyeb mas dolgokat. nem ot 2 kari egymasnak ront es indul a brutalis harc FIGYELD A COMBO CSIKOT!!!
  • kakimakika
    az amugy igaz jah,a mozgás az szépen volt kivitelezve,csak a pvp része volt kaki,mert egyedül azon múlott a kimenetel,hogy kinek jött a crt.volt h 150-160as karikat megvertem még 130ason is,mert egyszerüen nekem jött a crt.a végén 147esen hagytam abba amikor kipakolták az rw3asomat a karimról csunya tolvajbácsik:)ja meg volt egy 127es wizardom meg egy fbt is feltoltam 108ig:)amugy jó kis game lett volna,csak nagyszinten nincsen fejlödöhely,ugyanazokon a mobokon tolod 40szinten át...
  • Munszu
    elirtam XD elöbb *szebben kivitelezett-et
    akartam írni sry X)
  • Munszu
    Csak annyit füznék hozzá ahoz amit Kakkimakika mondot hogy , szerintem Cabalba nem volt rossz a pvp rendszer és a pvp, sokkal látványosabb és szebben kivitelett mozgás volt/van skilleknél cabalba mint ugy más ingyenes mmorpg-be(amit nem kell megvásárolni), én egész sokáig toltam cabalt is, volt egy kb 70es bladerem.., és az egyik legjobb magyar klánba voltam/vagyok hacsak inaktivitásér kinem tettek X'D(ha nem az egyetlen jó XD).
    És nem tudom miért, nem elkedvteleníteni akarok mindenkit ,de nekem Rohan-se nyujt nagy élményt.Elején még ugy ahogy teccet, meg érdekelt, de semmi ujjat/mást nem mutat.. Eddig ami a legjobban bejött mmorpg/corpg: WoW,Guild Wars,Lineage2..
    Lehet abba hagyom Rohant mer nincs kedvem játszani vele,sajnos..
    De másoknak :) meg lvl up-okban gazdag játékot kívánok:)!
  • William90
    Mindegyik pasi tánca olyan mint egy rossz buzié... hát ez van... remélem egyszer majd kijavítják :D
  • Cat 02 #491
    De a férfi kari is csajos :O
  • DarkBlade
    Valamit nagyon elbasztak a pasi Knight karakter animációban... mikor táncol olyan mint egy hímringyó. :)
    Mikor fut akkor is olyan mint a női kari... ugyanugy rázza a seggét.
    Perverz állatok a karakter animátorok. :D
  • Cat 02 #489
    Könyörgök, nagybetű, mondat vége, szóköz, enter :S
  • kakimakika
    krampi ne humorizálj,meccset nem nézek,viszont most lett vége a forma1nek,hálistem kiesett a nigger:))10re érek haza asszonytól,majd megyek ventri.amúgy madmano,egy vélemény a rohanról a többihez képest,mert mindet toltam már.grafikailag mint látod jobb mindegyiktöl,silk roadot ugye alapjaiban kurták el,ahoz képest isten game,requiemnek a hibája h hamar megunható,skillek szinte használhatatlanok,ez a veszély itt szintén nem áll fent,cabalban a pvp része nagyon siralmas a gamenek,az itt szintén fasza,szal megállapítható h ez lesz a nyerőmanó:))jó gamet
  • Cat 02 #487
    Jobb mindnél :D
  • Madmano
    Szevasztok.Hát,szóval nem tudom....Kéne egy használható mmorpg.Régebben Silkeztem,Cabaloztam,nemrég elkezdtem a Requiemet,dehát ugye abban karaktertőrlés lesz...Erre is gondoltam(Rohan).Amennyire lehet,objektív véleményeket várok a játékról a leírt játékokhoz képest.
  • Belton
    :/ oks thx az infot
  • krampusz140
    "csak 62-n" nemtom melyik resze volt ertelmezhetetlen de elnezest lehet en irtam rosszul:P:D
  • Skynet85
    Szia tudtommal nem.
  • Belton
    Hali low lvl en pl21 esen lehet skillt resetelni ?
  • Skynet85
    Köszi, akkor maradnak a pvp skillek :)
  • krampusz140
    nem is lett volna baj azzal a hsz-el ha tényleg humoros lett volna XDDDD
  • krampusz140
    Fincsi neked elhiszem hogy str-re pakolsz a multkori eszmefuttatasod utan:D:D inkabb nezzed a meccset.
    ugy osszd el a skilleket hogy hiaba lesz neked skill reset kavicsod csak 62-n tudod hasznalni. nem akarok hulyeseget mondani de amikor en masik agility-s dhanommal kiprobaltam a phantomot ugy az jott le belole hogy 1 hordo fos. de ez csak az en szereny velemenyem:D
  • Skynet85
    Köszi, hogy minősítetted magad, aszem ezekután én már csak egy sört kérek. :)
  • kakimakika
    csak semmi thx,nincs mit megköszönni mert hatalmas ivben szarok arra amit mondasz!!bocsika,hogy egy annyira komoly forumon,ahol egy hihetetlen komoly játékról folyik a téma,majdnemhogy egy ország sorsa múlik ezen,egy komolytalan beírást írtam az egyik haveromnak,nem is értem magamat,ennyire hihetetlen komoly emberek vannak itt mint te,én meg itt komolytalankodom egy gameröl...asszem felakasztom magam a kedvedért,te pedig dugd fel a seggedbe a hatalmas inteligenciádat,és hidd azt hogy különb vagy tölem!szánalomtenger...
  • Skynet85
    <OFF>Igen titokban eltotam mindent int-re, mert haver a gm, és modta, hogy majd open beta végén, a dhan intjét fogják 10000000X-ni majd hozzáadni a p.atk-hoz és én leszek akkor az über király.</off>
    <on>
    Az iylen jellegü humoros hsz-re szvsz itt, nincs szüksgé vagy nyiss gumiban Rohan forumot.thx

• Skynet85
    3/1 - agi/wit az összes ilyen ágú skillem max, és nem tom, hogy pvp skillekre gyurjak tovább, vagy esteleg psyhic phantom + phantom clow:)
  • kakimakika
    most mé vagy ilyen konkrét krampusz,lehet intes..:D me te milyen build vagy,faszrázó build?én varázsló wiz vagyok akkor nyilván strre pakolok,de lehet kipróbálom a dexet:)persze megfordult a fejemben h nempakolok semmi statot,és kipróbálom a stornó buildet,az odabaszXD a skillpontokat sem fogom mostantól szétosztani,mert már így is annyira erős a karim,hogy nemtudom visszafogni néha,és szétkapja a gmeket is,a városban a guardokat egyszerűen szétmarcangolja,nemtudom mit csináljak,lehet kikapcsolom a superhaste 2öt:DD
  • krampusz140
    te sky te most milyen build vagy? str vagy agi?
  • Skynet85
    BTW Marea szeron akit érint, és volna hozzá kedve, csinálhatnánk egy klánt, észrevételeket várom a témával kapcsolatban....hmmmm modjuk... ide:D

P.S.: Ha volna kedved akkor légyszi, vagy ide írj vagy, ha karakteriségi jogokra hivatkozva ide nem, akkor írj egy pü-t a kövivel: név,faj,lvl mire van kigyurva a kari, mikor játszol, mennyire vagy aktív és a heti 5-ös lottó számai. (ha az ucsot nem tod talán még úgy is van esélyed bekerülni :) )
  • Skynet85
    Nah akkor kovi kérdés:) boost avoid deadly blow és invenom maxon plusz egyéb skilek mint pl vanish és hozzá tartozokon is van pár pont, de őszintén még nem pvp-re hanem pve-re hajtok majd 50 felett kel a pvp kari addig meg hagyszoljon:D A kérdés pedig van 3 nem használt skill pontom mire toljam ?:D deadbow? psyhic pahntom és a hozzá tartozó crit növelő? Vagy mire:D
  • Pandarus
    skill reset kövek nemhiszem hogy esnek majd, hacsak nem olyan ami egy-egy skillt reset-el, de full reset-es drop több mint valószínű hogy nem lesz, gondolom ezt azért, mivel item-mallban ez lesz az egyik legkelendőbb árucikk :)
  • Pandarus
    a skill enchanthoz kell valami stone, amit a skil menüben a skill bal sarkánál lévő kis négyzetbe kell rakni és imádkozni hogy sikerüljön.. engem inkámb az érdekelne hogy talált-e már valaki ilyet^^
    enchantolás pedig, ha jól tudom kimerül abban hogy rare és unique cuccokat tudunk csinálni.. extra statokat option itemmel lehet adni ezeknek amikor a weapon/armorsmith-nél csinálod a rare/unique felszerelést. de amúgy help-ben sokminden levan írva, szal ha elfog a noob érzés érdemes megnézni :)
  • Cat 02 #468
    Elvileg majd esnek skillvisszafejlesztő kövek.
  • pimpi001
    nekem egy skill reset kellene, de nemtom hogy kell ezt véghezvinni
  • Skynet85
    hello a következő 2 kérdésem volna, tom biztos noob, de ez van :D hogyan müködik a skill enchant, mi kell hozzá, ill ha már van egy rare armorom amibe mikor csináltam nem tettem semmi pluszt utolag lehet dobálni bele dolgokat? Ill hogyanm lehet wep-et meg armort enchantolni?:D Nah ez több mint 2 kérdés, de hát nagyon beindultam így korán reggel :D
  • kakimakika
    jah,sajnos ezt nagyon elbaszták ebben a gameben,hogy ekkora guildokat lehet létrehozni,így a nagy erők 1-2 nagy klánban fognak öszpontosulni,ahelyett hogy sok kisebb lenne,böven elég lenne a 80-100fös klán,jobban szétoszlana a nép
  • pimpi001
    kérdés. dekan. no sepa. skillt mit érdemes tolni?
  • Doomista
    omg én knight vagyok,és cat is,es egy panaszt nem ejtettunk,nekem bevált érdekes modon,partyba meg egyedüli farmba is...csak érteni kell hozzá meg jo cuccok etc,oszt ennyi.magevel nehezebb :)
  • Marvi
    téleg? na ne mond:P:P:D
  • Cat 02 #461
    Azért kell vele partyzni...
  • Marvi
    nekem azon a szerveren vagy egy Jokey nevü elbaszott szar knightom...tankolásra éppen jo de másra nem naon...azért még szoktam vele jáccani :D