Rohan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kérdés. dekan. no sepa. mit érdemes tolni? szerintetek?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

30 as quest adja, várj szépen a sorodra 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Doomista
remelem megmutatod 😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nethyrrea
wep=weapon=fegyver.

magyar klánról én nemtudok, amiben én vagyok az külföldi klán, már régóta játszom velük.

biztos van valamelyik szerveren

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

van már magyar klán Nethyrea?
amugy mi az a wep?
Nethyrrea
bizonyosan, mivel nekem 16-on van 11k-m 😄

amúgy a kockább klántagjaim már 40 körül vannak

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jó kis wepem van most, az az arany royal glaive xP

Doomista
31 vagy már te kocka? mé kell ilyen kockának lenned ? megsem várszte kokca... a kocka fejedet nekije már...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Érdekes ^^ Nekem 31-en van 60k-m xD

Hát, valszeg mert igy csinaltak jatekot xD
PWben shield nincs pl...
elég gáz dolgok de bele kell sajnos torodni

Az jó ha Lv21en van 140K -m? /nem vagyok kocka 😄/

Kérdés.
Ez ami nagyon foglalkoztat egy ideje. A knight -nak mint karakter osztály mért nincs kétkezes fegyvere? Pallos, hentes bárd stb... elhiszem hogy Lv50 tõl Defender lesz az mondjuk poénosan nézne ki egy kétkezes csatabárdal. 😄 De a Guard az tök állat lenne vele.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Nem azért kérdeztem mert nem tudom melyik stat mit ad, hanem a véleményetekre voltam kiváncsi... más: Dekannál vacilálok még hogy maxoltam a Health Funnel-t (HF), de lehet hasznosabb lenne a Mana to Health mivel azt harc közben is egyszerûen tudom használni és gyorsabb az újratöltése mint a HF-nek, csak nem vagyok benne biztos hogy akár lvl5-ön is hasznos lenne-e mivelhogy nincs túl sok manám, ha vki kipróbálta a skillt tudna mondani vmit hogy mennyit tölt neki és mennyi manája van amibõl tölti!?

Gotiz @ Ascended

krampusz140
Lehet farmolni minden karival csak jol kell elosztani a sta es a skill pontokat.
Penz farmolos quest asszem 20tol van

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

SchG
Hello
Azt szeretném kérdezni hogy a dekanoknak lesz pénzszerzõs questjük (ismételhetõ) mert lvl 19ig egy ilyen sincs.

A pénzszerzõs questeket csinálod

HELLO
az lenne a kérdésem hogy ebben hogyan lehet farmolni?
Nethyrrea
ha nem a nevüket látod hanem a fajnevüket csak (pl dekanoknál mindenkinek dekan vagy dhan a neve), az a persona switch miatt van.

krampusz140
Ja ez lemaradt még minden karinak más más stat ad attakot. Archernél pl dex nem str vagy másik példa a Templar 50tol mace masteryt kap es neki is ugyan ugy int alapu sebzese lesz nem str

Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)

krampusz140
Int: Matak
Vit: HP & Pdef
Agi: Crit & Eva
Psy: Mana & Mdef
Dex: Ijjasznak minimális range ijjra & Accuracy
Str: Patak

Marvi
nézd meg a szinüket....amilyen szinüek a statok az ugyanolyan szinü képességeket növelik

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

na én megyek suliba..
majd 15-16fele leszek játékba, mikor haza érek^^
Reggelt all😊
hmmm valaki nem tudja melyik statok mit adnak
agy,vit,dex,intellect
nem tudom kihagytam-e vmit^^.
Vit az védelem+hp, agility miss esélyt ad ha jól tudom 😊

Hali all! Én is Torian-on tolom, de még nincs meg a végleges kari...
MESTER, Hentes és Cicababa neveken futok (mage, dekan, archer).

Egy kérdésem is volna... archernél vit-re vagy agi-ra toljam inkámb a pontokat dex-en kivül? Csak mert agi-ra kap majd egy buffot ami lehet nem véletlen...

Gotiz @ Ascended

Na ez egy nem rossz játék ,tetszik XD
na megyek aludni jo8 sziasztok
aki nem boldogul az assa mód kikapcsolásával :Assasssin Mode

ByB
én Bazaar néven vagyok Torianon
mert ki lehet kapcsolni asszem de franc se tudja xD

Na már játszok, nem tünik ojan rossznak 😊
hm miért nem látom playerek nevét ?XD
na ezt nem értem :S
30perc és lejön a játék 😊, addig még tanulom irodalom tételeket
ejj ejj éretségi T.T
Skynet85
Valamint neked is thx😊

Skynet85
ok én is így gyurtam koszi.

a fantasy névrõl nem derül ki hogy magyar vagyok. errõl viszont tutira leríííí

Dexter Fanglordosra ^^ az lvl 24

Munszu: nekem MrMorr 😄

Ezek a nevek :_D kopaszpunci
miért nem találtál ki valami fantasy nevet ?XD
neked mi a neved játékba?-> ( akinek az a nyuszi van neve helyén XD )
mert én még csak lv20 70% vok.

a dexteres küldire gondolsz? lv20-nál ami van?

Miért is ? 1 kör alatt jön össze 10k, 7-8 szor kell max 30 embernek ^^

Torian-on vagyunk mi is cimbivel. cimbim ErosPista, én meg kopaszpunci néven. a farmolásba mi is benne lennénk csak akkor partyba kell a lóvés questeket 1000* megcsinálni. na jó csak 500*.

pimp001 jövünk is már szedem a klienst kiváncsian várom 😊
Amugy Magyar klánba mi is benne lennénk hogy össze gyüjcsük magyarokat, neki álljunk farmolni ?!😊
Amugy mi a nevetek játékba mert majd megkereslek titeket én Arkanel néven leszek nagy valszeg.
Torian on van igény guildre és jópáran mennének farmolni is 😊

na hali Munszu. én is a requiemben csalódva jöttem ide. ez grafikra nincs olyan jó mint említett vetélytársa, viszont játékmenetre, hangulatra sztem jobb. a kraftolás is tök jó, lehet olyan dolgokat csinálni mint a Diablo cuccok. például tudsz gyártani rare, unique cucokat akár fegyóba, akár ruciba. minden fajnak külön mount-ja van. valakinek sima paci, valakinek böhömnagy pók, valakinek raptor. sajna Magyar guild még nincs mivel ez pár napos farmolás lenne egy rakás emberkének, dehát még mindenki tolja magát felfele, és nincs még tömörülés a guild irányába. szóval szerintem 1 próbát mindenképp megér. a kliens sem egy nagyon nagy csak 1.6 giga. az aoc 14 giga, szóval ahhoz képest sokkal kissebb. de gyere és nem fogsz csalódni sztem.

Torian xD

akkor leszedjük bnömmel és jövünk játszani😊
Melyik szerverre jöjjünk, ahol több magyar van?😊
Doomista
akkor börtönbe küldelek !

Még elkapják ^^ Illetve a botot börtönbe tudod küldeni xP

sziasztok, láttam képeket errõl a játékrol 😊
nem tünik rossznak mesélnétek rólla hogy milyen?😊
írányitás hogy müködik, és melyik szerora jöjjek ha jövök^^
és még egy utolsó kérdés, amit itt olvastam hogy Botoznak, GM-ek elkapják botozó embereket?, vagy már ojan a helyzet mint Silkroad-ba hogy nagyon sokan botoznak 😞.
Amugy meg érdekelne a játék 😊, sajnos Requiembe csalodtam.. hangot ha lejjeb veszem akkor is ugy ordit hogy szétreped a dobhártyám fülhalgatóval..
30 as 100k, 50es 1 mill asszem.

krampusz140
Minden fajnak mas mountja van. elso pet 30on 100k
nezd meg a skilljeid... mire kapsz sokat? critre? naná! es melyik stat ad critet? agi. tehat mire erdemes? agi! 3agi/1vit + néha erre arra az már a cuccaidtol fugg. str se rossz csak pvpben lesz gazos😄

Skynet85
menyibe fáj a paci ?😊