Rohan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
magyar klánról én nemtudok, amiben én vagyok az külföldi klán, már régóta játszom velük.
biztos van valamelyik szerveren
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
amugy mi az a wep?
amúgy a kockább klántagjaim már 40 körül vannak
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
PWben shield nincs pl...
elég gáz dolgok de bele kell sajnos torodni
Kérdés.
Ez ami nagyon foglalkoztat egy ideje. A knight -nak mint karakter osztály mért nincs kétkezes fegyvere? Pallos, hentes bárd stb... elhiszem hogy Lv50 tõl Defender lesz az mondjuk poénosan nézne ki egy kétkezes csatabárdal. 😄 De a Guard az tök állat lenne vele.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Gotiz @ Ascended
Penz farmolos quest asszem 20tol van
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
Azt szeretném kérdezni hogy a dekanoknak lesz pénzszerzõs questjük (ismételhetõ) mert lvl 19ig egy ilyen sincs.
az lenne a kérdésem hogy ebben hogyan lehet farmolni?
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
Vit: HP & Pdef
Agi: Crit & Eva
Psy: Mana & Mdef
Dex: Ijjasznak minimális range ijjra & Accuracy
Str: Patak
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
majd 15-16fele leszek játékba, mikor haza érek^^
hmmm valaki nem tudja melyik statok mit adnak
agy,vit,dex,intellect
nem tudom kihagytam-e vmit^^.
MESTER, Hentes és Cicababa neveken futok (mage, dekan, archer).
Egy kérdésem is volna... archernél vit-re vagy agi-ra toljam inkámb a pontokat dex-en kivül? Csak mert agi-ra kap majd egy buffot ami lehet nem véletlen...
Gotiz @ Ascended
na megyek aludni jo8 sziasztok
hm miért nem látom playerek nevét ?XD
na ezt nem értem :S
ejj ejj éretségi T.T
Munszu: nekem MrMorr 😄
miért nem találtál ki valami fantasy nevet ?XD
neked mi a neved játékba?-> ( akinek az a nyuszi van neve helyén XD )
Amugy Magyar klánba mi is benne lennénk hogy össze gyüjcsük magyarokat, neki álljunk farmolni ?!😊
Amugy mi a nevetek játékba mert majd megkereslek titeket én Arkanel néven leszek nagy valszeg.
Melyik szerverre jöjjünk, ahol több magyar van?😊
nem tünik rossznak mesélnétek rólla hogy milyen?😊
írányitás hogy müködik, és melyik szerora jöjjek ha jövök^^
és még egy utolsó kérdés, amit itt olvastam hogy Botoznak, GM-ek elkapják botozó embereket?, vagy már ojan a helyzet mint Silkroad-ba hogy nagyon sokan botoznak 😞.
Amugy meg érdekelne a játék 😊, sajnos Requiembe csalodtam.. hangot ha lejjeb veszem akkor is ugy ordit hogy szétreped a dobhártyám fülhalgatóval..
nezd meg a skilljeid... mire kapsz sokat? critre? naná! es melyik stat ad critet? agi. tehat mire erdemes? agi! 3agi/1vit + néha erre arra az már a cuccaidtol fugg. str se rossz csak pvpben lesz gazos😄