Rohan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
combo nelkul is lehet pvpzni ember,csak szolni kell hogy comno nelkul nyomjuk,oszt ennyi.nahmeg lehet debuffal ,anelkul is,kinek hogy -.-
rohanba ott bsztam el hogy lány karit kellet volna csinni,most kicsit fáj hogy bzis karim van :s
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha valaki felidegesít 42 arcizmod görcsöl. Ahhoz, hogy kinyújsd a kezed és pofán bazd , csak 5 kell(!!!)
akartam írni sry X)
És nem tudom miért, nem elkedvteleníteni akarok mindenkit ,de nekem Rohan-se nyujt nagy élményt.Elején még ugy ahogy teccet, meg érdekelt, de semmi ujjat/mást nem mutat.. Eddig ami a legjobban bejött mmorpg/corpg: WoW,Guild Wars,Lineage2..
Lehet abba hagyom Rohant mer nincs kedvem játszani vele,sajnos..
De másoknak 😊 meg lvl up-okban gazdag játékot kívánok😊!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mikor fut akkor is olyan mint a nõi kari... ugyanugy rázza a seggét.
Perverz állatok a karakter animátorok. 😄
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
ugy osszd el a skilleket hogy hiaba lesz neked skill reset kavicsod csak 62-n tudod hasznalni. nem akarok hulyeseget mondani de amikor en masik agility-s dhanommal kiprobaltam a phantomot ugy az jott le belole hogy 1 hordo fos. de ez csak az en szereny velemenyem😄
<on>
Az iylen jellegü humoros hsz-re szvsz itt, nincs szüksgé vagy nyiss gumiban Rohan forumot.thx
P.S.: Ha volna kedved akkor légyszi, vagy ide írj vagy, ha karakteriségi jogokra hivatkozva ide nem, akkor írj egy pü-t a kövivel: név,faj,lvl mire van kigyurva a kari, mikor játszol, mennyire vagy aktív és a heti 5-ös lottó számai. (ha az ucsot nem tod talán még úgy is van esélyed bekerülni 😊 )
Gotiz @ Ascended
enchantolás pedig, ha jól tudom kimerül abban hogy rare és unique cuccokat tudunk csinálni.. extra statokat option itemmel lehet adni ezeknek amikor a weapon/armorsmith-nél csinálod a rare/unique felszerelést. de amúgy help-ben sokminden levan írva, szal ha elfog a noob érzés érdemes megnézni 😊
Gotiz @ Ascended
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Gotiz @ Ascended