699
-
Cat 02 #539 gamershell.com -
pimpi001 #538 madmano. ORBIT DOWNLOADER . ezt használd. ez mindenhol tök jól szed. ráadásul az mmosite is ezt használja. ez már csak jelent valamit. -
#537 Nem a player számtól laggol hanem az adminok buzeraljak belulrol a szervert. Van akinek a gépe érzékenyebb rá. hiszen OB még a játék... -
#536 Direkt downloadot használj, ne az általuk használt file letöltő oldalakról szedd hanema saját szerojukról, átlag 600-700k-val jött nekem onnan annyi, hogy bejelentkezel mert ahhoz be kell, és a download oldalon kíválasztod a Game Client - Direct Download menu pontban találhaó linket. -
Madmano #535 A klienssel azthiszem várok,mert a linkekről,amik a hivatalos oldalon vannak,nagyon gyéren csurog az anyag... -
Madmano #534 Na,nagynehezen sikerült.Köszi a segítségeket. -
#533 Te figy, haver is átkozta a regjét pedig ő is csak figyelmetlen volt:) Amikor kitöltöd nézd végig az össze mezőt, hogy midehova írtál-e a választhatókból válassz a default értéket nem fogadja el, ne használj semmi estre sem ékeztes betüt valamint speciális karaktert a mezők formája egyzen meg a valóssal tehát név 2 tagból áljon emailben legyen @ bár anélkül nem is megy, ha jól tom csak azért mondom hogy érsd mire gondolok, kari nevet oylan válasz ami legalább 7-8 karakter. -
Madmano #532 Dögöljenek meg büdös köcsögök!Bármit írok be arra a nyamvadt regisztrációs oldalra,nem fogadja el!!!Még nem szopatott ennyit egy ilyen szar. -
kakimakika #531 nekem eddig sem laggolt csak minimálisan,szerintem sokaknak a gépe sem bírja annyira minti hiszik,mert nemegyszer volt hogy egy helyen öltünk,mindenki majd behalt a lagtól,nálam meg szinte 0 lagg... -
Pandarus #530 Eddig jó volt pedig eddig is sokan voltak, na mind1 majd késöbb még felnézek... -
HUNdeX #529 Hehe jah sokan vannak amiatt. -
#528 sokan vannak talán? -
Pandarus #527 Nemtudja valaki mi van Torian szerverrel akkora lag van hogy beszarás!? -
#526 Csak ascii kód készletet használj magyarul ékezetnélküli szavakat és semmi speckó karakter csak . és szóköz max a fontos mindet ékezet nélkül és midne mező kitöltése kötelező egytől egyig -
kakimakika #525 akkor nézd át újra,hátha elrontottál vmi mást,csekkold le az email címet,accountot stb...más ötletem nuku -
Madmano #524 Tudjátok,biztos én vagyok a béna:akár szóközzel akár egybe írom be a két szót neki,mindíg visszadob az elejére...... -
kakimakika #523 szóközzel -
#522 a 2 szót most nememlékszem pontosan szóközzel vagy anélkül kéne megpróbálni beírni -
Madmano #521 Hello.Vki mondja már meg nekem,mikor regizni akarok,az oldal alján ott van 2szó,ami ugye be kéne írni neki.Van,hogy vmelyik át van húzva.Bármit írok be nem fogadja el!!!Mi lehet a baja? -
1414geri #520 mit kéne csinálnom? -
1414geri #519 helló valaki segítsen letöltöttem a rohan onlinet letöltötte a patchet is magának de amikor elindítom akkor ezt írja ki:create device failed --8876086a -
#518 hehe,de szrtm jöhet 29 lv 99.999% user is ! -
Cat 02 #517 Upsz, mégis :S -
HUNdeX #516 http://playrohan.extra.hu/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?466.last
:P
Amugy gondoltam h nem igy lesz, pedig jo lenne... -
Cat 02 #515 Nemcsak 30+ oknak ^^ -
HUNdeX #514 Megvan a magyar guild Mafia neven Torianon, lehet Illegal-nal jelentkezni 30+oknak! :) -
#513 marad akkor nálam a 10 k-s cucc...destruction armorokat használtam csalinak,és darknesseket dobott,szal jol jártam^^ -
Cat 02 #512 A hal rank-ja kisebb lesz, ergo kisebb cuccot kapsz belőle. -
#511 talán a csalin is, én legalábbis elképzelhetőnek tartom hogy magasabb szinten ha pl egy lvl 1-10-es armort vagy akármit használsz csalinak akkor ratyibb lesz a kapás mintha egy szintedhez közelebbálló cuccal próbálkoznál. -
kakimakika #510 mármint eddig 10ks volt..:) -
kakimakika #509 500ks van amit npcnél lehet venni max,én 100ksat vettem,de nemvettem észre különbséget eddig.. -
Cat 02 #508 Elvileg jah ^^ Nekem 10k-s van, a legjobb 100k-s asszem , bár lehet van epic amit boss dob xD -
#507 ja nem is vitázom...ha akar mondani valamit akkor pm rám ennyi.
most minnél jobb a pecabot annál több esélye vannak hogy jobb halat fogunk ? vagy mi..nekme 1000 vagy 10 ks van asszem :) -
kakimakika #506 doomista kár vitázni a cabalról,az a lényeg hogy ott nincs értelme a pvpnek,azonos cuccal felszerelt emberek közül az nyer,akinek nagyobb mákja van,nem pedig a tudás,ezt akartuk krampusszal mondani,de hát kinek nem jut el...amúgy skacok,kinek van 500ks pecabotja??csak mert kivi vagyok azzal mit lehet kifogni,most vettem 100ksat,de eddig nuku különbség a 10kshoz képest,most a csalin vagy a boton mulik az h mit fogunk ki? -
Cat 02 #505 -
#504 "dehát irtad hogy lv70- nem csoda.." ezt kitörölném,azt félreirtam... -
#503 omg? nem ez a lényege a pvpnek hogy ki tudja pirosra nyomni...attol hogy egy gyerek full pirosba nyomja,simán kikaphat,nem attol függ,hanem pl hogy mekkora crit dmg,crit rate,amp,etc...te egyáltalán nem érted a cabalt,dehát irtad hogy lv70- nem csoda...annyi.failed. -
kakimakika #502 jaja,alap h havidíjas lesz,söt,elötte még meg kell venni a játékot!!:))de hát le se szarom,Aion annyira istenkirály lesz,hogy szerintem havonta megér annyit mintamennyit eliszom egy este..:) -
Munszu #501 Aion kiadása szerintem még messze van, 1000 éve adtak róla ki infot..
amugy ha kijön akkor havi díjas lessz nem?
mert ha igen akkor már inkább GW2 :D
Szentem vissza teszem gépemre Gw-t :) -
kakimakika #500 Bár azt azért meg kell mondjam öszintén,a rohan is egy olyan game,amivel el kellett töltenem pár óra gamet hogy kicsit rákapjak az ízére..,de persze nembántam meg,Aionig szerintem ezzel kell tolni:)