699
-
Liliput #579 Syrephis-en is van magyar klán azért irtam. -
Cat 02 #578 Torianon van magyar klán de én ne moda mennék mert 600+ (!!!) vietnámi van ott. -
Liliput #577 Igazábol mindegyiken vannak.
Torian-t mi ráhagytuk mert folyamatosan lagolt.
Syrephis-en is sok a magyar.
Ha valaki ott tolja és szeretne jönni magyar guildbe szoljon. -
pimpi001 #576 Ha valaki abba akarja hagyni a gamét, szivesen látom a cuccait.
Főleg ha ancient armorjai vannak. -
#575 torian. -
pimpi001 #574 torian. sztem. -
SwordManSter #573 meik szeron van a legtöbb magyar? -
#572 annyi :D -
Cat 02 #571 Hát rátolod a rootot aztán ice al xarrá lövöd :D -
#570 Mondjuk kivancsi lennek archer mennyit ér pvpben :D -
#569 3 dex 1 vit végig. -
#568 Archernek szerintetek milyen stat leosztás az okés? Olvastam egyet:
10es szintig 4 pont dexre utánna 3 dexre 1 vitre -
Cat 02 #567 Először 80k ért ment, de senki se vette ^.^ -
#566 szrtm tul olcson adtad :D -
Cat 02 #565 Enyémet 50k-ért vitték el :D (2 volt) -
#564 [URL=http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/120.JPG]ez a fegyó kb mennyit ér ? én 150 k-ra gondoltam ^^[/URL] -
#563 jaaa xD nekem is...buffal xD szal azzal huzom fel mindig :D 70 k ugye leszedni a full dexet,kosz inkabb kihagyom :D gyurok a gharamra,masra mar nem is kell :D -
Cat 02 #562 Jaaa, nekem 51 dexem volt, azért van xD -
#561 rajta* -
#560 mivan ? van rate 51 dex XD a szint lehuzás simán ment ^^ -
Cat 02 #559 Mi a faxt csinálsz ? Elvileg azon már nincs dex, én legalábbis minden fegyverről levettem, szint levevés meg hülyeség ... Egyszer lehúztam a 38 as daggert 35-re de elrontottam és visszament 38ra :D -
#558 háhá,az unique daggered jol megszopatott XD 850 k-bol csak 3 lvlt tudtam levenni,azt a 51 dexet meg sehogysem :D -
#557 MOST xd -
#556 te dontod el :D -
Cat 02 #555 Hát, mikor menjek ? :D -
#554 fene,akkor elmek oszt uninstalalom oket!
mikor josz fel kul ? -
Cat 02 #553 CoD2, meg most PES :D -
#552 oh je imadom a morianokat jeeeeeeeee -
Cence #551
a kép... -
Cence #550 hoi, egy kérdés, hogy lehet ezt a gamet uninstalálni?
csak mert felraktam anno, nem lett hozzányulva csak belépve párszor a gameba, és mikor uninstalálom akkor ezt a hiba üzit kapom:
/forumkepek/2008_06/zzzz.JPG
köszi a helpet -
#549 =( vissza sro-ra mi ?!
most felmek,meg holnap leszek egyenlore. -
Cat 02 #548 Beléptem ma és tuti nem :D
38 as unique tőr, 2 39 es rare kard, meg van jópár destruction és darkness cuccom amiből lehet fasza rare-t csinálni majd. -
#547 :o miért untad meg ? a cuccaid meg csak akkor kellenek ha télleg abbahagyod,mert hátha visszajösz érted ;) -
Cat 02 #546 Nem, de kaptam egyet még régen :D -
pimpi001 #545 nekem is adhatsz belőlle. :)
amúgy valaki csinált már ancient cuccot? -
Cat 02 #544 Meguntam, majd próbálkozok még, de sztem átadom neked a cuccaim ... -
#543 te meg holvagy mán ? nem látlak hány napja O.o -
William90 #542 1 dollár az 162 forint, mondjuk ez a bankos táska 11e Ft, ami tényleg elég sok :D -
Pandarus #541 Megnyilt az item mall, gondoltam benézek van is pár jó cucc DE szerintem kicsit elvannak szállva vagy azt hiszik csak milliomosok játszanak Rohannal, mivel hogy 100RP = 1$ amiért pl tudok venni egy pipát hogy használhassam azt az emo-t, vagy 1db Option Item-et illetve van pár scroll is ami belefér... szal csak néztem mint a moziban mikor megláttam hogy egy 54 slotos bank növelő tatyó 6999RP ami 70$. X.X
Ahogy láttam skill vagy statt reset stone még nincs, de gondolom az sem lesz olcsóbb. -
Crusnik #540 Most kezdtem egy Decan-t és lenne pár kérdésem, mi a jó skill választás kezdetbe? én pl most inkább sepa-ra gyúrok és tűzesre, de lehet dakrness jobb lenen és fejlődni regular zhennel. Ilettve lehet e újra rakni a skilleket még? anélkül hogy vizetnék itemmallba
illetve pontokat hogy osszam el? eddig str vit-re gyúrtam, egy kis dexel és agival, mi lenne jobb fejlődni? illetve ez is újrarakható ha elrontottam?
ÉS az utolsó, külömbözik a Knight és a Sage sárkány formja valamiben?