699
  • pimpi001
    mikor is lessz a szeró leállás magyar idő szerint?
  • Pandarus
    Portal köveket Sundries Merchantnál tudsz venni, de ha lvl7-nél questeket csinálsz az már rég rossz, legalábbis szerintem lvl7nél még simán ellennék trainingen a helyedben, ha meg nem is kezdted el traininget akkor szerintem kezd újra mert sok jó cuccról maradsz le így és lvl11-ig M.Kill-lel meg ottani questekkel simán felhúzod magad aztán mehetsz is Crystal Querrybe fejlődni... Training pályán questekért kapsz többekközt egy +5vit-es fülbevalót és egy +5 all stat gyűrűt nameg egy pecabotot is nameg persze egy exp növelő talizmánt ami 8 órán keresztűl rajtad marad, ha ügyes vagy ezekkel simán felhúzod lvl20-30-ra a karit pár nap alatt, persze ez karitól is függ de mégis sokat segít akármilyen karit is kezdesz a training pálya kötelező!
  • dragster
    Itt is az :)
    Kai'non pl half elf falu,teleport stone és ha már bementél a városba akkor nézel 1 térképet és mutatni fogja zöldel azokat az npcket akik adnak questet.
  • Pyroman
    most 7-es szintű vagyok, de a 6-os questeket sem mutatja. quest warningnál írja, hogy menjek pl. egy kai'non nevű helyre, ahol kapok küldetést valakitől. eddig oké, de hol van az a hely, vagy hogy tudok ilyen helyekre eljutni? elég gubancos ez a quest rendszer! mondjuk a koordinátákat adná meg, vagy valami! sok mmo-val játszottam már, de azoknál azért egyértelműbb volt, hogy hova-kihez menjek questért
  • Pandarus
    Elvieg ha a szintedhez közeli questet akarsz felvenni akkor zöld ponttal jelöli az NPC-t a térképen, előfordulhat ha már nagy vagy a questhez képest akkor nem mutatja akihez menned kell.
  • Pyroman
    az jó, mert azon a szerveren vagyok! igazából a küldetés-rendszer zavar, mert mondja, hogy hova menjek, csak a térképen nem látom a helyszínt, ahova menni kell felvenni a questet. vagy csak még nem jöttem rá
  • Pandarus
    Torian-on van a Mafia, többi szerverről nagyon nemtudok nyilatkozni, Mafia-ba 30+ a limit.
    Ha másik szerveren vagy itt néz körül hátha csinált már valaki ott is klánt: http://playrohan.extra.hu/e107_plugins/forum/forum.php
    Legtöbb magyar Torian-on van.
  • Pyroman
    valamelyik szerveren van magyar guild, ami fel is venne?
    tetszik a játék, csak még új vagyok benne
  • pimpi001
    doomista. légyszi add nekem a cuccaid. pls.
  • Doomista
    szépen fejeztem be ! kari még él és virul...csak nélkülem :D 41 lvn fejeztem be,jo cuccokba,meg minden,büszke vagyok magamra xD
  • Cat 02 #609
    Akkoe jó h neked adtam az összes cuccom :D
  • Doomista
    én már nem jáccok vele...
  • pimpi001
    kihalt a fórum
  • pimpi001
    lol. kapunk skill resetelő kavicsot. de remélem az accon belül bármelyik kari kiveheti.
  • Nethyrrea
    most rohanon kívül semmit
  • Doomista
    nethy,milyen online gameket tolsz ezen kivül?! RF,jaja,aztán ?!

• Cat 02 #603
    De még elég drága.
  • Doomista
    jaja,minden online játékban lehet venni játékpénzt pénzért xD
  • Hydroceph
    cronet is lehet már venni dollar meg euroer xD
  • Doomista
    de lehet^^már lehet venni cabal pénzt dollárért XD ha valaki gazdag,fizet baszki annyi xxxx dollart annyi loveert amit most lathattunk.... :D
  • Nethyrrea
    nincs az az ég hogy valakinek ennyi lóvéja legyen, max egy farmerfőnöknek
  • Doomista
    jah biztos lesz egy láma aki megfogja venni annyiért xD csak ugy beir annyit,mert látja,hogy halhatatlan leszel a potitort,azért 100% hogy nem dol be senki ilyennek,nahmeg ennyi lové?! hol él ez xD duabi ?!
  • Nethyrrea
    izé, vagyishogy, unatkozott a kölök biztos, ilyet rf-be is csináltak, sima hp potit beraktak egymilliárdért meg hasonlók
  • Nethyrrea
    szép kis bug, ilyen jöhet nekemis
  • Doomista

AUCS !
  • Nethyrrea
  • Doomista
    annyi.
  • Nethyrrea
    höhö, silván is helyretettük a vieteket este :D

farmolásztunk klántárssal ketten egymástól kicsit arrébb (mindketten dekan, 31-32), erre látom hogy az egyik viet írja neki hogy "ty"

klántárs ilyetszól ezmeg mit köszön, épp most kselt le. csapjuk már le az arcát.

mentem is, el is kezdtük ütni, nyomikám el is pazarálta az összes elixírjét :D (vagy qrvagyorsan nyomott manát és hpt egymásután), kergettük egy darabig, macskaegérjáték, aztán az egyik környéken lófráló íjász is bekapcsolódott a mókába, segített stunolni, és kinyírtuk nagynehezen. (futott előlünk mint akinek hasmenése van)

gyerek valszeg sírt a klánba hogy elkenték a száját, mert kicsivel később egy 42+-os dekan oldalán tért vissza. engem ki is nyírtak, a többiekkel meg kergetőztek.

na mondom oké, parti kreál, revenge call.

klánból jött pár 40+-os, közbe tőlük is egy mégmagasabb, bár nemtom az hova tűnt mert mikor revenge porttal megtaláltuk őket akkor elején még megvolt, de nem csaptuk le, anélkül tűnt el :D

utána még a legelső kölök egyszer visszajött pofátlankodni, de majdnem a városig visszakergettük a revenger-ektől, de még safezone előtt behalt :D na utána már tudta hol a helye
  • Doomista
    hehe xD ugy elkrtak a rohant,hogy ha bemek az einhoren varosba vagy mibe,sehol sincs ház/fal,csak npc es ures fold XD ja meg hidak sincsenek XD
  • Doomista
    most miért kell megint tulcsorditani egy egyszerü mondatot ? ök a legnagyobbak,legerösebbek,és a legpöcsöbb klán,ennyi.tapasztalat,nem csak mástol hallotam,tapasztalat kérem.köszönöm.

ha meg érdekel a karim rakok pár screent be :) csak kérdem,mert feleslegesen nem akarok,kül meg lv40 knight vagyok csak ()
  • Nethyrrea
    nem kell sok idő hogy az a klán magábaroskadjon, régi mmo tapasztalat hogy egy ekkora klánt nemlehet szervezetten tartani, semeddig.
  • Cat 02 #588
    De 600 ember ellen mit csinálsz ? :D
  • Liliput
    Nem kell "sok" magas szintü egy jol szervezett klánhoz.
    Elég 15-20 a többi csak azért kell hogy magasabb szintre nyomják azt a 15-20 embert.
  • dragster
    Vieternity azért közel se akkora durva klán mint ahogy jópáran lefestik,pvpk nagyrészébe fekszenek. Rengeteg kiskari van benne (30 alattiak) és sok nem vietnámi player. Csak hatalmas szervezetlen zerg.
  • Doomista
    jaja,ezvan,türelem semmit teremt ^^

az updateben remek mégidegesitöbb dolgot raktak bele...a penzes questekben a penzt,amit kapunk,lecsokkentettek...pl kell olni Specter mobot,azért update elott kaptunk 29 k cronet,mostmeg kapunk 19 k cronet,ez anyir krv jó hogy erre inni kell ^^
  • Nethyrrea
    mi a F van már megint, offline az összes szerver ismét
  • Nethyrrea
    egy idő után mindenkinek tele lesz a tökük velük és szépen átmennek másik szerverre, aztán majd magukra maradnak és örülhetnek a semminek.

erről a metallica "king nothing" című száma jut eszembe...
  • Liliput
    A klánrendszer jo. Kb annyi hogy hozz magaddal még 2 embert.
    Viettöl ez várhato volt. Szerver indulás után 3 nappal már megvolt a klánjuk. Ezek ebböl élnek... Nálunk nincs ilyen kiugroan erös klán.
    Van pár nagyobb de azok rendbe rakják egymást.
  • kakimakika
    na jah,ezt ugattam régebben hogy ezt a részét nagyon elkurták a gamenek,hogy a faszba agyalták ezt ki a nagyokosok hogy ekkora guildokat lehessen létrehozni,elbaszva ezzel elég sokmindent.az egy dolog hogy torianon ott vannak a vietesek,másik szerón meg mások vannak-lesznek,akik ugyanakkorák és verik majd a monitorra a faszukat hogy mekkora istenek mert sokan vannak
  • Doomista
    torianon kbszás,hogy ottvan rengeteg viet klanos...egyszeruen azt hiszik,hogy ovek minden,mindent mindig ok foglalnak be,es ha egy nem haver van a partyjukban,jön egy haver,akkor szo nelkul kibasszak a nem havert,es beveszik a baratjukat,rhdtul idegesit az a klan engem....