Rohan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
nincs az az ég hogy valakinek ennyi lóvéja legyen, max egy farmerfõnöknek

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Doomista
jah biztos lesz egy láma aki megfogja venni annyiért xD csak ugy beir annyit,mert látja,hogy halhatatlan leszel a potitort,azért 100% hogy nem dol be senki ilyennek,nahmeg ennyi lové?! hol él ez xD duabi ?!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nethyrrea
izé, vagyishogy, unatkozott a kölök biztos, ilyet rf-be is csináltak, sima hp potit beraktak egymilliárdért meg hasonlók

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
szép kis bug, ilyen jöhet nekemis

Doomista

AUCS !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nethyrrea

Doomista
annyi.

Nethyrrea
höhö, silván is helyretettük a vieteket este 😄

farmolásztunk klántárssal ketten egymástól kicsit arrébb (mindketten dekan, 31-32), erre látom hogy az egyik viet írja neki hogy "ty"

klántárs ilyetszól ezmeg mit köszön, épp most kselt le. csapjuk már le az arcát.

mentem is, el is kezdtük ütni, nyomikám el is pazarálta az összes elixírjét 😄 (vagy qrvagyorsan nyomott manát és hpt egymásután), kergettük egy darabig, macskaegérjáték, aztán az egyik környéken lófráló íjász is bekapcsolódott a mókába, segített stunolni, és kinyírtuk nagynehezen. (futott elõlünk mint akinek hasmenése van)

gyerek valszeg sírt a klánba hogy elkenték a száját, mert kicsivel késõbb egy 42+-os dekan oldalán tért vissza. engem ki is nyírtak, a többiekkel meg kergetõztek.

na mondom oké, parti kreál, revenge call.

klánból jött pár 40+-os, közbe tõlük is egy mégmagasabb, bár nemtom az hova tûnt mert mikor revenge porttal megtaláltuk õket akkor elején még megvolt, de nem csaptuk le, anélkül tûnt el 😄

utána még a legelsõ kölök egyszer visszajött pofátlankodni, de majdnem a városig visszakergettük a revenger-ektõl, de még safezone elõtt behalt 😄 na utána már tudta hol a helye

Doomista
hehe xD ugy elkrtak a rohant,hogy ha bemek az einhoren varosba vagy mibe,sehol sincs ház/fal,csak npc es ures fold XD ja meg hidak sincsenek XD

Doomista
most miért kell megint tulcsorditani egy egyszerü mondatot ? ök a legnagyobbak,legerösebbek,és a legpöcsöbb klán,ennyi.tapasztalat,nem csak mástol hallotam,tapasztalat kérem.köszönöm.

ha meg érdekel a karim rakok pár screent be 😊 csak kérdem,mert feleslegesen nem akarok,kül meg lv40 knight vagyok csak ()

Nethyrrea
nem kell sok idõ hogy az a klán magábaroskadjon, régi mmo tapasztalat hogy egy ekkora klánt nemlehet szervezetten tartani, semeddig.

De 600 ember ellen mit csinálsz ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Nem kell "sok" magas szintü egy jol szervezett klánhoz.
Elég 15-20 a többi csak azért kell hogy magasabb szintre nyomják azt a 15-20 embert.
Vieternity azért közel se akkora durva klán mint ahogy jópáran lefestik,pvpk nagyrészébe fekszenek. Rengeteg kiskari van benne (30 alattiak) és sok nem vietnámi player. Csak hatalmas szervezetlen zerg.
Doomista
jaja,ezvan,türelem semmit teremt ^^

az updateben remek mégidegesitöbb dolgot raktak bele...a penzes questekben a penzt,amit kapunk,lecsokkentettek...pl kell olni Specter mobot,azért update elott kaptunk 29 k cronet,mostmeg kapunk 19 k cronet,ez anyir krv jó hogy erre inni kell ^^

Nethyrrea
mi a F van már megint, offline az összes szerver ismét

Nethyrrea
egy idõ után mindenkinek tele lesz a tökük velük és szépen átmennek másik szerverre, aztán majd magukra maradnak és örülhetnek a semminek.

errõl a metallica "king nothing" címû száma jut eszembe...

A klánrendszer jo. Kb annyi hogy hozz magaddal még 2 embert.
Viettöl ez várhato volt. Szerver indulás után 3 nappal már megvolt a klánjuk. Ezek ebböl élnek... Nálunk nincs ilyen kiugroan erös klán.
Van pár nagyobb de azok rendbe rakják egymást.
na jah,ezt ugattam régebben hogy ezt a részét nagyon elkurták a gamenek,hogy a faszba agyalták ezt ki a nagyokosok hogy ekkora guildokat lehessen létrehozni,elbaszva ezzel elég sokmindent.az egy dolog hogy torianon ott vannak a vietesek,másik szerón meg mások vannak-lesznek,akik ugyanakkorák és verik majd a monitorra a faszukat hogy mekkora istenek mert sokan vannak
Doomista
torianon kbszás,hogy ottvan rengeteg viet klanos...egyszeruen azt hiszik,hogy ovek minden,mindent mindig ok foglalnak be,es ha egy nem haver van a partyjukban,jön egy haver,akkor szo nelkul kibasszak a nem havert,es beveszik a baratjukat,rhdtul idegesit az a klan engem....

Syrephis-en is van magyar klán azért irtam.
Torianon van magyar klán de én ne moda mennék mert 600+ (!!!) vietnámi van ott.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Igazábol mindegyiken vannak.
Torian-t mi ráhagytuk mert folyamatosan lagolt.
Syrephis-en is sok a magyar.
Ha valaki ott tolja és szeretne jönni magyar guildbe szoljon.
Ha valaki abba akarja hagyni a gamét, szivesen látom a cuccait. <#wink>
Fõleg ha ancient armorjai vannak.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Doomista
torian.

torian. sztem.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

meik szeron van a legtöbb magyar?
Doomista
annyi 😄

Hát rátolod a rootot aztán ice al xarrá lövöd 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

wordsworth
Mondjuk kivancsi lennek archer mennyit ér pvpben 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Doomista
3 dex 1 vit végig.

wordsworth
Archernek szerintetek milyen stat leosztás az okés? Olvastam egyet:
10es szintig 4 pont dexre utánna 3 dexre 1 vitre

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Elõször 80k ért ment, de senki se vette ^.^

Doomista
szrtm tul olcson adtad 😄

Enyémet 50k-ért vitték el 😄 (2 volt)

Doomista

Doomista
jaaa xD nekem is...buffal xD szal azzal huzom fel mindig 😄 70 k ugye leszedni a full dexet,kosz inkabb kihagyom 😄 gyurok a gharamra,masra mar nem is kell 😄

Jaaa, nekem 51 dexem volt, azért van xD

Doomista
rajta*

Doomista
mivan ? van rate 51 dex XD a szint lehuzás simán ment ^^

Mi a faxt csinálsz ? Elvileg azon már nincs dex, én legalábbis minden fegyverrõl levettem, szint levevés meg hülyeség ... Egyszer lehúztam a 38 as daggert 35-re de elrontottam és visszament 38ra 😄

Doomista
háhá,az unique daggered jol megszopatott XD 850 k-bol csak 3 lvlt tudtam levenni,azt a 51 dexet meg sehogysem 😄

Doomista
MOST xd

Doomista
te dontod el 😄

Hát, mikor menjek ? 😄

Doomista
fene,akkor elmek oszt uninstalalom oket!
mikor josz fel kul ?

CoD2, meg most PES 😄

Doomista
oh je imadom a morianokat jeeeeeeeee

a kép...

hoi, egy kérdés, hogy lehet ezt a gamet uninstalálni?
csak mert felraktam anno, nem lett hozzányulva csak belépve párszor a gameba, és mikor uninstalálom akkor ezt a hiba üzit kapom:
/forumkepek/2008_06/zzzz.JPG
köszi a helpet