Rohan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolly
és ez hogy is van? lvl 50 után majd újra kell osztani a pontokat nem? de attól még az elõzõ skilljeid is meglesznek ahogy korábban írtam én nagy paladin párti vagyok és hát ahogy elnézem télleg az elf templar az ami közel áll hozzá de ugye az csak lvl 50 után addig meg healernek kell lennem ami épp nem közelharci de ha utánna ellehet osztani a pontokat akkor jólessz

Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.

knight vagy nincs választásod. 50 után lehetsz guardian vagy defender.
a guardian szeretnél lenni célszerü 3 str 1 vit és minden 3. szinten 2 str 1 vit 1 dex. ha defender akkor én a pure vit tankra szavazok 4 vit. a mi klánunk a syrephisen van. de sok magyar van torianon is.
Rolly
akkor csak annyit mondj hogy mi a jó pont elosztás ... 2str 2 vit jó?

Nem tudsz választani elején.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Rolly
Lenne 2 kérdésem: 1:melyik szeróra menjek ahol viszonylag sok magyar van? 2:elõször legyek guardian majd aztán knight vagy jobb ha knightal kzdek és késõbb leszek guardian?

Akkor az ^.^ Open Beta-nal kezdtem de 3 hét múlva abba is hagytam 😄

human templar? meg a templar védekezö? te is lvl 3ig mentél mi? 😊 a human guardian lehet vagy defender. elf lehet templar és az keményen támado kari. ha mindenképp paladint akarsz akkor ez hasonlit a legjobban.
Nethyrrea
silván leledzik még magyar?

mert a botdömpinggel együtt a klánom nagyrésze is megunta és abbahagyta a játékot, émmeg pont most lettem 50 és nemtom egyedül megcsinálni a kasztváltómat 😄 :s

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Alapból a van a human-an egy kasztja (névre nem emlékszem) és 50-en választhat 2 közül, vagy Templar vagy mégvmi, Templar védekezõ inkább a másik meg támadó, többinél nem tom pontosan 😄

Rolly
hát nézegettem és ha hasonlítani kéne vmit akkor az a human guardian lenne ami olyan mint 1 paladin mert tud gyógyítani XD igaz a külföldi oldalon elég bajos mindent kivenni a magyar oldal meg inkább fórumozó :S sebaj majd leszedem a gémet ha lessz idõm

Ez nem Silkraod, bár úgyanúgy kell grindelni benne 😄

2. kasztod nem lehet, majd lvl 50-en választhatsz 2 elágazás közül.

http://rohangame.vault.ign.com/
http://playrohan.extra.hu/news.php

Rolly
hi all mostanában mmorpgket töltögetek kipróbálok (több kevesebb sikerrel) érdekelne hogy ebben a játékban milyen fajok/kasztok vannak magyar játékososk holvannak legtöbben hollene érdemes kezdeni stb mert ha ilyen alap infókat nemtudok nemhinném hogy letöltöm a játékot (szívtam már elég játékkal hogy szedem 2-3 napig mert olyan kurva lassan jön erre nagy fos az egész remélem ez nem) theát ha vki lenne szives ilyen infókat közölni vagy belinkelni 1 weboldalt ahol ezek levannak írva azt megköszönném (lehetõleg ne fórumoldalt) /meg legfõképp az érdekelne hogy a játékban csak olyan skilljeid lehetnek amivel kezdessz? nemlehet másodiknak választani a warrior mellé priestet és lessz 1 fasza paladinod? mert ha ilyesmi van a játékban vagy ilyesmi kaszt az jólenne 😄/

Nethyrrea
ahogy tudom volt/van, bár én a silva szerveren tolom ahol eddig is csak 1-2 magyarral találkoztam.

bár mostanában eleve elég kevés játékossal találkozni mióta elterjedt a híre hogy a botprogi fizetõs lesz/lett, így néha unalmamban azzal töltöm az idõt hogy szólok a GM-nek hogy banoljon ki pár botot amerre járkálok questelni 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

eddig nem volt magyar guild torianon?
finaltrekker
Megalakult a SilverStorm magyar guild Torian szerveren, további info: playrohan.extra.hu

www..KALOZOK.com

Nethyrrea
ez nem cabal, az pár topikkal arrébb van.

komolyra fordítva a szót, itt olyan van hogy forge. 2 kisebb szintû páncélból pl és annak tulajdonságaiból egy nagyobb szintû jobbat tudsz kovácsolni, HA sikerül. és 2 nagyobbszintûbõl egy unique-t, stb. plusz extraként itemekkel vagy ékszerekkel megtámogatni a tulajdonságait.

Hello itt hogy lehet updatelni ab fegyvereket/páncélokat?
És vannak e slotos itemek?
teddymac
Köszönöm ,megfelel és megértettem

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Nethyrrea
én elõször azthittem valamiféle kraftoláshoz valók, de egyelõre úgytûnik csak sima booty itemek amit el kell sózni az npc-nek, meg a forge-on kívül semmi kraftolásra utaló feature-t nem láttam a játékban eddig.

Az M.kill egy könnyités a fejlödéshez.
Kb. annyi a lényege hogy minden mob leölésével adott xp-t kapsz.
Viszont minden 20. mob kiemelt xp-t ad. Hogy mennyire kiemelt azt az m.kill szorzo határozza meg. 7x xp a 20. mob, 10x xp a 40. stb.
Ha eléred a 100. mobot az már 19x xp-t ad, ott átfordul és kezdödik elöröl. Egy tipp. Minden 19. mob leölése után villog meg pittyeg mint a jackpot hogy emelt xp jön. Célszerü 2-3 szinttel nagyobb mobot leölni olyankor hogy értelme is legyen. Remélem érthetö lett nem nagyon tudtam egyszerübben megfogalmazni. 😊
mizujs a fragment kérdéssel? mert én még semmit se találtam ez ügyben.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

ez azér kicsit durva megfogalmazás de nem baj, mondjuk igaz... 😄, mindenki aki nincs tisztában a játékkal tudom ajánlani a hivatalos oldalt: www.playrohan.com v a magyar oldalt: www.playrohan.extra.hu 😊

teddymac
Leirná valaki mi az M.KILL , köszi .

Nethyrrea
minden szerveren vannak seggarcok... silván is van legalább 2 klánnyi viet, a nyomorékabb fajtából.

egyik nap az egyik odajön hozzám, lekseli a mobom, kinyír engem, aztán safe zoneba fut és jó 3-4 órára kilogol 😄

nekem csak akhmába ha lemegyek ott van lagg. a dark souloknál és a spectereknél folyton tele van.

A legnagyobb hátrány szerintem az állandoan leterhelt szerver és az erös lag.
teddymac
Torianon indultam en is lvl 10 vagyok meg 😞

Énis Torianon vagyok elég jó, sok jó arc van, meg persze sok magyar is, viszont sokkal több vietnámi akik elég bunkók, fõleg ha partyznak... nemtom a másik szerver hogy áll ilyen téren de torianon ez a legnagyobb hátrány szerintem.

Gotiz @ Ascended

Szokásos maintenance idöben.
Teddy sokan vannak torianon sokan syrephisen mind2nek vannak elönyei és hátrányai. Biztosan vannak a többi szerveren is de csak ezen a kettön tudok magyar klánrol.
teddymac
Tegnap leszedtem belekukantottam eddig tetszik de meg nem talaltam meg melyik karakterrel szeretnék jatszani 😊
Melyik serveren jatszotok?

mikor is lessz a szeró leállás magyar idõ szerint?

Portal köveket Sundries Merchantnál tudsz venni, de ha lvl7-nél questeket csinálsz az már rég rossz, legalábbis szerintem lvl7nél még simán ellennék trainingen a helyedben, ha meg nem is kezdted el traininget akkor szerintem kezd újra mert sok jó cuccról maradsz le így és lvl11-ig M.Kill-lel meg ottani questekkel simán felhúzod magad aztán mehetsz is Crystal Querrybe fejlõdni... Training pályán questekért kapsz többekközt egy +5vit-es fülbevalót és egy +5 all stat gyûrût nameg egy pecabotot is nameg persze egy exp növelõ talizmánt ami 8 órán keresztûl rajtad marad, ha ügyes vagy ezekkel simán felhúzod lvl20-30-ra a karit pár nap alatt, persze ez karitól is függ de mégis sokat segít akármilyen karit is kezdesz a training pálya kötelezõ!

Gotiz @ Ascended

Itt is az 😊
Kai'non pl half elf falu,teleport stone és ha már bementél a városba akkor nézel 1 térképet és mutatni fogja zöldel azokat az npcket akik adnak questet.
most 7-es szintû vagyok, de a 6-os questeket sem mutatja. quest warningnál írja, hogy menjek pl. egy kai'non nevû helyre, ahol kapok küldetést valakitõl. eddig oké, de hol van az a hely, vagy hogy tudok ilyen helyekre eljutni? elég gubancos ez a quest rendszer! mondjuk a koordinátákat adná meg, vagy valami! sok mmo-val játszottam már, de azoknál azért egyértelmûbb volt, hogy hova-kihez menjek questért
Elvieg ha a szintedhez közeli questet akarsz felvenni akkor zöld ponttal jelöli az NPC-t a térképen, elõfordulhat ha már nagy vagy a questhez képest akkor nem mutatja akihez menned kell.

Gotiz @ Ascended

az jó, mert azon a szerveren vagyok! igazából a küldetés-rendszer zavar, mert mondja, hogy hova menjek, csak a térképen nem látom a helyszínt, ahova menni kell felvenni a questet. vagy csak még nem jöttem rá
Torian-on van a Mafia, többi szerverrõl nagyon nemtudok nyilatkozni, Mafia-ba 30+ a limit.
Ha másik szerveren vagy itt néz körül hátha csinált már valaki ott is klánt: http://playrohan.extra.hu/e107_plugins/forum/forum.php
Legtöbb magyar Torian-on van.

Gotiz @ Ascended

valamelyik szerveren van magyar guild, ami fel is venne?
tetszik a játék, csak még új vagyok benne
doomista. légyszi add nekem a cuccaid. pls.

Doomista
szépen fejeztem be ! kari még él és virul...csak nélkülem 😄 41 lvn fejeztem be,jo cuccokba,meg minden,büszke vagyok magamra xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Akkoe jó h neked adtam az összes cuccom 😄

Doomista
én már nem jáccok vele...

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

kihalt a fórum

lol. kapunk skill resetelõ kavicsot. de remélem az accon belül bármelyik kari kiveheti.

Nethyrrea
most rohanon kívül semmit

Doomista
nethy,milyen online gameket tolsz ezen kivül?! RF,jaja,aztán ?!

De még elég drága.

Doomista
jaja,minden online játékban lehet venni játékpénzt pénzért xD

cronet is lehet már venni dollar meg euroer xD

Doomista
de lehet^^már lehet venni cabal pénzt dollárért XD ha valaki gazdag,fizet baszki annyi xxxx dollart annyi loveert amit most lathattunk.... 😄