699
  • Sly21
    Sziasztok!
    Megalakult egy Magyar Guild az Ahkma szerveren.
    Mindenkit szeretettel várunk.
    "HUNhorda" a neve! Jelentkezni lehet Bogarka, AkeleX, Sly79 -nél.
  • teddymac
    Csalinak használj páncélt vagy fegyvert.
  • Rolly
    próbáltam halászni de nemjött össze mert kell neki csali vagy mi olyat honnan szerezhetek?
  • Liliput
    csak alacsony szinten lesz ilyen gondod.
    ha egy skillt 5re felviszel ugyan annyit fogyaszt lvl 10nél is mint lvl 80nál. a manád pedig folyamatosan nöni fog ahogy fejlödsz.
  • Cat 02 #655
    Az is csak kis eséllyel tölti vissza a manát, a mana elfogyás meg sajna gyakori, vegyél potit.
  • Nethyrrea
    vannak potis questek, vagy sundriesból kell manapotit venni. azt a manatöltős imbuet nemérdemes neked, annyit nem tölt vissza hogy megérje.
  • Rolly
    pls valaki segítsen ugye emberrel vagyok és az a gondom hogy mindig elfogy a manám kurva gyorsan és imbuenak a shadowot használom mert azt írták az a hatásos mert csökkenti a támadó sebességüket de lehet hogy nekem a legutolsót kellett volna ami visszatölti a manát? és ha igen akkor lehet vhogy a játékban skilleket visszavonni? vki írjon erről vmit pls
  • Liliput
    Syrephis szerver, Hungaricum guild.
    pm: Viri, Riddler, Mazsola vagy bármelyik taggal ha összefutsz beveszünk.
  • Hydroceph
    hali, laggosak sterverek? Torianra tervezek menni, most peccsel, volt ott egy karim "regrol" csak nemtom hova menjek, nem akaros sok k playert, csak egy jatszhato szervert,a hol van magyar is...
  • Cat 02 #650
    Nem kell 50 után elosztani, csak simán azt is tudod majd fejleszteni (sztem, 34 ig jutottam talán)
  • Rolly
    és ez hogy is van? lvl 50 után majd újra kell osztani a pontokat nem? de attól még az előző skilljeid is meglesznek ahogy korábban írtam én nagy paladin párti vagyok és hát ahogy elnézem télleg az elf templar az ami közel áll hozzá de ugye az csak lvl 50 után addig meg healernek kell lennem ami épp nem közelharci de ha utánna ellehet osztani a pontokat akkor jólessz
  • Liliput
    knight vagy nincs választásod. 50 után lehetsz guardian vagy defender.
    a guardian szeretnél lenni célszerü 3 str 1 vit és minden 3. szinten 2 str 1 vit 1 dex. ha defender akkor én a pure vit tankra szavazok 4 vit. a mi klánunk a syrephisen van. de sok magyar van torianon is.
  • Rolly
    akkor csak annyit mondj hogy mi a jó pont elosztás ... 2str 2 vit jó?
  • Cat 02 #646
    Nem tudsz választani elején.
  • Rolly
    Lenne 2 kérdésem: 1:melyik szeróra menjek ahol viszonylag sok magyar van? 2:először legyek guardian majd aztán knight vagy jobb ha knightal kzdek és később leszek guardian?
  • Cat 02 #644
    Akkor az ^.^ Open Beta-nal kezdtem de 3 hét múlva abba is hagytam :D
  • Liliput
    human templar? meg a templar védekezö? te is lvl 3ig mentél mi? :) a human guardian lehet vagy defender. elf lehet templar és az keményen támado kari. ha mindenképp paladint akarsz akkor ez hasonlit a legjobban.
  • Nethyrrea
    silván leledzik még magyar?

mert a botdömpinggel együtt a klánom nagyrésze is megunta és abbahagyta a játékot, émmeg pont most lettem 50 és nemtom egyedül megcsinálni a kasztváltómat :D :s
  • Cat 02 #641
    Alapból a van a human-an egy kasztja (névre nem emlékszem) és 50-en választhat 2 közül, vagy Templar vagy mégvmi, Templar védekező inkább a másik meg támadó, többinél nem tom pontosan :D
  • Rolly
    hát nézegettem és ha hasonlítani kéne vmit akkor az a human guardian lenne ami olyan mint 1 paladin mert tud gyógyítani XD igaz a külföldi oldalon elég bajos mindent kivenni a magyar oldal meg inkább fórumozó :S sebaj majd leszedem a gémet ha lessz időm
  • Cat 02 #639
    Ez nem Silkraod, bár úgyanúgy kell grindelni benne :D

2. kasztod nem lehet, majd lvl 50-en választhatsz 2 elágazás közül.

http://rohangame.vault.ign.com/
    http://playrohan.extra.hu/news.php
  • Rolly
    hi all mostanában mmorpgket töltögetek kipróbálok (több kevesebb sikerrel) érdekelne hogy ebben a játékban milyen fajok/kasztok vannak magyar játékososk holvannak legtöbben hollene érdemes kezdeni stb mert ha ilyen alap infókat nemtudok nemhinném hogy letöltöm a játékot (szívtam már elég játékkal hogy szedem 2-3 napig mert olyan kurva lassan jön erre nagy fos az egész remélem ez nem) theát ha vki lenne szives ilyen infókat közölni vagy belinkelni 1 weboldalt ahol ezek levannak írva azt megköszönném (lehetőleg ne fórumoldalt) /meg legfőképp az érdekelne hogy a játékban csak olyan skilljeid lehetnek amivel kezdessz? nemlehet másodiknak választani a warrior mellé priestet és lessz 1 fasza paladinod? mert ha ilyesmi van a játékban vagy ilyesmi kaszt az jólenne :D/
  • Nethyrrea
    ahogy tudom volt/van, bár én a silva szerveren tolom ahol eddig is csak 1-2 magyarral találkoztam.

bár mostanában eleve elég kevés játékossal találkozni mióta elterjedt a híre hogy a botprogi fizetős lesz/lett, így néha unalmamban azzal töltöm az időt hogy szólok a GM-nek hogy banoljon ki pár botot amerre járkálok questelni :D
  • Liliput
    eddig nem volt magyar guild torianon?
  • finaltrekker
    Megalakult a SilverStorm magyar guild Torian szerveren, további info: playrohan.extra.hu
  • Nethyrrea
    ez nem cabal, az pár topikkal arrébb van.

komolyra fordítva a szót, itt olyan van hogy forge. 2 kisebb szintű páncélból pl és annak tulajdonságaiból egy nagyobb szintű jobbat tudsz kovácsolni, HA sikerül. és 2 nagyobbszintűből egy unique-t, stb. plusz extraként itemekkel vagy ékszerekkel megtámogatni a tulajdonságait.
  • dregonose
    Hello itt hogy lehet updatelni ab fegyvereket/páncélokat?
    És vannak e slotos itemek?
  • teddymac
    Köszönöm ,megfelel és megértettem
  • Nethyrrea
    én először azthittem valamiféle kraftoláshoz valók, de egyelőre úgytűnik csak sima booty itemek amit el kell sózni az npc-nek, meg a forge-on kívül semmi kraftolásra utaló feature-t nem láttam a játékban eddig.
  • Liliput
    Az M.kill egy könnyités a fejlödéshez.
    Kb. annyi a lényege hogy minden mob leölésével adott xp-t kapsz.
    Viszont minden 20. mob kiemelt xp-t ad. Hogy mennyire kiemelt azt az m.kill szorzo határozza meg. 7x xp a 20. mob, 10x xp a 40. stb.
    Ha eléred a 100. mobot az már 19x xp-t ad, ott átfordul és kezdödik elöröl. Egy tipp. Minden 19. mob leölése után villog meg pittyeg mint a jackpot hogy emelt xp jön. Célszerü 2-3 szinttel nagyobb mobot leölni olyankor hogy értelme is legyen. Remélem érthetö lett nem nagyon tudtam egyszerübben megfogalmazni. :)
  • pimpi001
    mizujs a fragment kérdéssel? mert én még semmit se találtam ez ügyben.
  • William90
    ez azér kicsit durva megfogalmazás de nem baj, mondjuk igaz... :D, mindenki aki nincs tisztában a játékkal tudom ajánlani a hivatalos oldalt: www.playrohan.com v a magyar oldalt: www.playrohan.extra.hu :)
  • teddymac
    Leirná valaki mi az M.KILL , köszi .
  • Nethyrrea
    minden szerveren vannak seggarcok... silván is van legalább 2 klánnyi viet, a nyomorékabb fajtából.

egyik nap az egyik odajön hozzám, lekseli a mobom, kinyír engem, aztán safe zoneba fut és jó 3-4 órára kilogol :D
  • pimpi001
    nekem csak akhmába ha lemegyek ott van lagg. a dark souloknál és a spectereknél folyton tele van.
  • Liliput
    A legnagyobb hátrány szerintem az állandoan leterhelt szerver és az erös lag.
  • teddymac
    Torianon indultam en is lvl 10 vagyok meg :(
  • Pandarus
    Énis Torianon vagyok elég jó, sok jó arc van, meg persze sok magyar is, viszont sokkal több vietnámi akik elég bunkók, főleg ha partyznak... nemtom a másik szerver hogy áll ilyen téren de torianon ez a legnagyobb hátrány szerintem.
  • Liliput
    Szokásos maintenance idöben.
    Teddy sokan vannak torianon sokan syrephisen mind2nek vannak elönyei és hátrányai. Biztosan vannak a többi szerveren is de csak ezen a kettön tudok magyar klánrol.
  • teddymac
    Tegnap leszedtem belekukantottam eddig tetszik de meg nem talaltam meg melyik karakterrel szeretnék jatszani :)
    Melyik serveren jatszotok?