Rohan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
letöltöttem/installáltam/patchel-tem, készítettem egy vadi új acc.-ot, de mikor belépnék akkor ezt írja ki: HTTP_SERVER_ERROR, login failed. mi lehet a hiba? ment rá reinstall is, de nem segített.
az OP-om: win7 32bit.
AMD X2 6000+, Radeon HD6750 1Gb, 2Gb ram.
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
Tempest server.
Régebben írták, ha még játszanak akkor a syrephis serveren.
Én is erre mentem, meg remélem sikerül hívni még pár barátot 😊
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Még ilyen csõcselék mint Kabuto is ott volt 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
elõre is köszia válaszokat
haha
haha
A másik az összetettség hát nem tudom, évekig játszottam l2-vel manapság saját szerot vezetek szóval van rálátásom, és ok, nem várom el azt a szintet egy free gamtól, de rohan sehol nincs ilyen téren se amolyan mész, ölsz, meg szerencsével rakdosod össze a cuccod és ennyi nem több. Haveri bandával egy ideig mulatságos aztán unalmas...
Botok, hehe annó vietnámiak arra is szartak ha a gm ot állt mellette és botolt kivágták a karit, másnap 10 ujabb bot volt bent ugyan ott...
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
syrephis szerverre keresünk 2 rangert meg 1 defendert. aki szervert váltana vagy most kezd várjuk szeretettel. 😉
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
OFF: Keresek egy korábbi archlordos cimbit, aki ha minden igaz most rohanozik. Mecryan, Mecry, Hisztispics4 néven jétszott, ha valaki tudja kirõl beszélek kérem szóljon neki, hogy Woodyka kereste és emailban vegye fel velem a kapcsolatot( [email protected]).
Elõre is köszönöm. OFF vége és Uff
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
ugy kapod a mastery-t hogy bármilyen egykezes fegyverrel mehetsz.
ha guardian szeretnél lenni 50 után akkor célszerü a bal kézbe tört tenni. (bár azt nem árt figyelembe venni hogy a tör bal kézben csak 20%-ot ad. dmg, statok, különbözö %-os dolgok szal minden.)
50 után a mastery-t is és pár skillt is ugy kapsz hogy egykezes kard + tör
ha defender szeretnél lenni akkor 50 alatt szintén bármilyen egykezes fegyver + pajzs. 50 után pedig mace + pajzs.
bár szerintem a mastery-ket nem éri meg kiváltani. ami sebzést adnak pluszban az nem ér 5 skill pontot. ha kérdésed van statolásban vagy skillezésben tedd fel nyugodtan mert ugy látom itt elég sokan azt sem tudják milyen játékrol irnak...
én azt ajánlom,hogy legyen egy jo shield is meg dagger....ha több sebzést értéket akarsz akkor dagger,ha több defet + blockot akkor shieldet.daggerel erosebbek a tamadasai,shieldel erosebb a védekezése.ez partytol függ,ha kell egy defes kari,akkor beváltam magam shieldre,és én vagyok a tank,de mikor nem igy volt akkor dagger.
ha guardian szeretnék lenni akkor lvl50 elõtt nem mehetek még sword + daggerrel?
shaiya sem volt szebb. csak idegesitöbb. 😊
Megalakult egy Magyar Guild az Ahkma szerveren.
Mindenkit szeretettel várunk.
"HUNhorda" a neve! Jelentkezni lehet Bogarka, AkeleX, Sly79 -nél.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
ha egy skillt 5re felviszel ugyan annyit fogyaszt lvl 10nél is mint lvl 80nál. a manád pedig folyamatosan nöni fog ahogy fejlödsz.
Laa shay\'a waqi\'un moutlaq bale kouloun moumkine.
pm: Viri, Riddler, Mazsola vagy bármelyik taggal ha összefutsz beveszünk.