699
-
#219 beszarás...azt tudtam hogy sokan várják...de hogy ennyire??? -
Cat 02 #218 ATTENTION ROHAN: BLOOD FEUD PLAYERS!
Due to the overwhelming popularity of the game at Open Beta launch, it has become necessary for us to open another game server to be able to handle everybody comfortably.
Please bear with us while we bring the additional server online.
Your wait should be minimal while the extra hardware is added.
Thank you for your patience, and for far exceeding our expectations of attendance.
We will see you all in-game shortly!
-
DarkBlade #217 ehh.... DC -
DarkBlade #216 Hy all.
Már 7 perce csak a karakter infokat tölti......
De nem értem.... még nem is csináltam karaktert....
-
HUNdeX #215 Legend killer ilyen nekem is volt meg CBben, de csak akkor ha elinditottam a jatekot, kileptem belole es utana ujra vissza akartam menni. Ilyenkor ujrainditottam mindig a gepet. -
#214 Huh...most értem haza...már alig várom a cuccost...csak holnap 7től melo aztán suli...na mind1 is...egyébként nem nehéz loggolni a serverre de sajna kasztos témába nem tok segiteni neked mert én humánnijtal voltam cb-be is és sztem most se változtatok:) azonban téleg nem szép dolog igazi segitség helyett beadni hivatalos honlap linkjét...még ha rajta is van akkorse:) -
#213 faszomat, büdös geci szar
nem te -
Cat 02 #212 Holnap hajnali 5től lehet, de attól még el kéne indulnia
3d sexvilla ftw -
#211 Miafaszom ez a koreai v milyen szar szöveg? Nem úgy volt, h ma este lehet má jáccani?
-
#210 Ha-ha én tőletek vártam választ, akkor holnap lehúzom.. -
#209 www.playrohan.com -
Cat 02 #208 Google... -
#207 Üdv.Új vagyok, milyen kasztok vannak benne?Nehéz a serverre beloginolni?
Köszi.(Bocsika, de nem találtam F.A.Q-t) -
#206 Én azthiszem healer leszek, szóval szóljatok ha kellek valahova :) -
#205 Én majd jövök :), most telepítettem. -
HUNdeX #204 Szerintem tuti lesz sok magyar guild ez mindig igy van (nem csak nalunk) viszont az a jo h meg igy is lesz esely waron a magyaroknak mivel tulajdonkeppen allianceok fognak egymas ellen harcolni. Azert azt meg remelem h csak egy magyar alliance lesz lol. -
pimpi001 #203 nekem tökmindegy meik serón leszünk, csak a lényeg hogy legyen 1 nagy Magyar klán, és ne 50 kicsi. mert annak semmi értelme. -
William90 #202 Hát szerintem jobb ott megbeszélni, többen vagyunk ott :) -
HUNdeX #201 Van egy szavazas a William altal mar emlitett honlapon, h eldontsuk melyik legyen a magyar szero. Hiszen megiscsak jobb ha van egy, mintha mindenki menne a feje utan. -
William90 #200 Rohan Hungary<-- chatbox, fórum -
HUNdeX #199 Szerintem Torianra kene menni, bar az en guildem Silvara megy mar :( -
mrjonny #198 el kéne dönteni melyik szeró legyen (mondjuk ki melyikre akar) és mondjuk tényeleg legalábis SG és arcoknak 1 re kéne menünk -
Cat 02 #197 Lehet én is egyesre mek :) -
HUNdeX #196 A viszaszamlalo egyaltalan nem bugos csak ugy csinaltak meg h a mi gepunkhoz kepest szamol vissza.
Amugy a magyar szero nem a Torian lesz? Mar egy magyar guild oda megy. -
Cat 02 #195 Szintenként alapból kapok mindre 1et, 1et ? Csak mert INT-re pl, magamtól nem nagyon akarok rakni :S -
mrjonny #194 jah meg van a tank dejan 4vit es -
Cat 02 #193 http://rohangame.vault.ign.com/builds.html -
mrjonny #192 Cat 02 elég enyéni és vad build ez amit itt irtál kiváncsi leszek rá :P
Dekan hát elvileg 4 féle van 3str/1vit, 2str/2vit, full int,
v 2str/2str és 3 szintenként 2 vit helyet 2 dex -
#191 Akkor a félreértések elkerülése végett, mindenki menjen a Silva szerverre (2. szerver). A klánnak pedig kellene egy honlap vagy ahhoz hasonló:)
Én is kérnék tanácsot: Dekan leszek, de fogalmam sincs mit kellene plusszolni majd. Még nem játszottam olyan MMO-ban ahol plusszolni kell:) -
Cat 02 #190 Az a gáz h péntekig minimum kéne klán és 1 várost elfoglalni, mert a kínaiak beelőznek :)
btw 3str/1/vit,2str/1vit/1dex
és ezt váltakozva fogom csinálni :) -
mrjonny #189 hehe eddig is 2 szerver volt :P alapbol ugy nyitják majd a témát
én a 2dik szeröt ajánlom az mindig lazább
egyébként dd/tank akarsz lenni 3str/1vit v 2/2 es human
ha csak dd és kevesebb hp akor 3/1 es dekan na az üt nagyot és gyorsan föleg separational
aza a Figura h 1 szerora kéne menni a legtöbb magyarnak nem mondom h az öszesnek mert az ugysemfog menni -
#188 nekem direkt downloados installerre benyögte hogy corrupt és szedjem le a helyes verziót.
a jó mamikáját. -
Cat 02 #187 De az a gáz h lehet (sőőőt) bugos. -
#186 Mindegy melyik időzónát nézitek, a visszaszámláló amerikában és itthon is ugyanakkor ér 0-ra. lol
Kedd 20.00 h
Ti melyik szerverre mentek? Mert már kettő van. -
Cat 02 #185 Fene se érti, visszaszámláló bugos :D -
Cat 02 #184 Nálunk kezdődik este 8kor nem ? :) -
#183 amugymeg csigalom, nyugavér...az hogy 27.este 8kor kezdődik a ob az nálunk kb szerda hajnal 5orát jelent:D szal mi még ráérünk:D -
Cat 02 #182
hááát, engem ez nem fogott meg. -
Cat 02 #181 Hát mivel másfajta varázsló nincs :D -
#180 a dark elf varázsló jo lesz szerintetek ?
mindenképpen varázsló karival érdemes lenni