Rohan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

törlik
sajnálnám az lv25 karim.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

hy. törlik a cb karijainkat???

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Nethyrrea
talán a dekan dragon knight. az egy offenzív melee class, ahogy néztem. nem játszottam vele, de klántársak elmondása és leírásai alapján így néz ki.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Aki játszott CB-vel, lenne pár kérdésem

Olyan kari kéne aminek SOK a hp-ja és erõset is üt 😄
str,int,dex van ? És melyik mit ad ?

Human warrioron és half elf archeren filózok, de nem tom :S Kéne hp is de sokat is akarok sebezni 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A régi nem jó ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Vamp17
Mar mukodik a hivatalos oldal. a Cliens meg nem toltheto.

Május 27.én kezdõdik az OB, remélem sok magyar emberkével találkozok!<#wink>

Nethyrrea
eltolták május 15-öt egyelõre nemtudni mikorra.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Na hello meg is van a TS
lehet feljöni aki szeretne
blade3.no-ip.org pw nincs
gyertek fell a RohanOnline sziba COME ON !!
Május 15 nem ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nethyrrea
leginkább semelyiken.

closed bétának vége. open beta idõpontja meg megint el lett tolva.

Hello csak azt szeretném kérdezmi hogy a magyarok meik servern játszanak mert akkor én is oda menék THX XD ????
Végülis SRO ba se bonyorult csak PL: öj meg 2000 zobi.. ot meg 10 csempit meg 1 giantot ez ami fölbasz bene XD
Gondolom nem lesznek olyan bonyolultak ^^ Meg tuti lesznek magyarok =)

Nekem csak az a bajom hogy nem magyar a küldi és nem tom majd mit kell csinálni XD
Ha jól tudom itt vannak csoportos questek is ahol boss-t kell ölni, de sro questjeinél csak jobb lehet.

Bocs hogy minden nap irok csak köszbe mindig lesz néhány kérdésem XD
Ugyan úgy küldizni kell rohan ba mint SRO vagy Cabal cayg Wow vagy valami
mert azt nem igen szeretem a sok szar angol küldit xD Pls valaki mondja meg mire számithatok mert akor mek Wow 70 es lock om hoz köszi XD
Tudom ajánlani a magyar oldalt: rohan remélem jól szúrtam be a linket <#vigyor2>

Hello mindenki aba tudnátok segiteni hogy Dekan szeretnék kezdeni és anak mire kell majd ószatani agiliti vagy mi Köszi a segitséget elõre is xD
Köszi a segítséget xD csak azt hitem nekem szar valami de már én is rájötem bb all
Nethyrrea
open beta kb 2 héten belül várható információk szerint

Marvi
Igen nézzük a forumot de most leállás van mivel a 2. closed beta leállt és mmár mindenki az open beta indulását várja<#eplus2><#felkialtas>....amint az elindul elérhetõk lesznek a szerverek és le lehet tölteni a cuccokat....szoval no para és türelem emberek amint van konkrét info itt biztos megtudhatjátok!<#email><#bohoc><#csodalk>

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Még nem indult el az open beta

Hello nem tom hogy nézi e valaki ezt a forumot de megszeretném kérdezni hogy mit kéne csinálnom Ha a luncher nem updatel le ÉS ezt a hibaüzenetet irta ki : Failed to Download Files. Please try again.
Köszi ha valki válaszol XD

Csak ezért 2008. ápr. 29. 18:10 Utolsó hozászólás.XSD
Nethyrrea
ilyeneket ne kérdezzél tõlem, annyi fogalmam van róla mint az idegsebészetrõl 😄

én nem toltam még, csak amit láttam weboldalon meg amit klántársak meséltek.

de én már most tudom h kevesebb idömlsz játszani mint szeretném 😛

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

egyébként én vagy 1 3str/1vit/1dex v 2str/2vit es dragon k. v 3dex/1agi/1vit es Archer leszek
(minimális esélyel tank is lehetek)

Azok az emberek akik meg tartják becsületük hamar halnak de lelkülk s szellemük halhatatlan, akik becstelenek öröké élnek lélek nélkül

wordsworth
Én priestet fogok tolni 😊 szoljatok, majd ha valahova kell priest ^^ mar ha lehet vele minimalisan is PVPzni

PSP user n\' soon ps3 user too :)

sztem a Dhan assasin elégnehéz kaszt sok skill amik a staton alapulnak szoval elégé nehézkes lehet de sztem annál jobb

oh Nethyrrea milyen buildel akarod a dekan-t nyomni?
OFF: SRO ban még mindig a rouge a leg erösebb Xbow: stun fel lökés elökés 75% dmg Gagger: iszonyu gyors hatalmas Crit ütés és gyorsan lesböl támadás
ez EU China kar ban sztem Nuker és utána za örök kedvencem prue str Glavie

Én is azon gondolkoztam de sztem az pvp-re jó, ráadásul nem tetszik a fegyvere =)

Szaruman
Valaki próbálta a dhan assasint? Nekem az jött be a leírás alapján 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Nethyrrea
dragon knight ftw xD

Doomista
me too 😉
dark elf mage nagyon oda bszott ^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Én open bétára várok 😊

Doomista
jah 😄DDD
a fenébe,pedig toltam volna még ember !

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Te nem vagy század már bocs...
CLOSED BETA VOLT, open bétára még várni kell.

Doomista
nálam már 2 hete nem megy a game xD elinditom,és irja hogy nem tudja letölteni a fájlt...ujraraktam,antivirus szoftvereimet offoltam,mindent,régebben volt ilyen,de aztán 2 nap mulva megint ment,de áh nem is érdekel már...

Akkor azt indítok
off: sro-ban a bower az egyik legerõsebb kaszt, kapott knock-backet és stuntot 😉

Nethyrrea
RIP úgyvan vele hogy akarják tolni, szóval megyek velük. elég sokan a klánból tolták a closed bétát is, és aztmondják jó. namármost a RIP egy eléggé pvp orientált klán, szóval ha aztmondják hogy jó, akkor ott lesz funolás ezerrel 😄

és ha elkezdünk valamit, akkor már az elejétõl progresszíven odarakjuk az arcunkat a játékba. ismerjék csak mit jelent ezzel a 3 betûvel szembejönni 😄

lásd RF, anno ott is a második, logóval rendelkezõ klán a mienk volt a szerveren (akkor még kevesen toltuk és nem tudtuk hamarabb összehozni a klánt amikor indult a játék), de a régi spirit szerveren a topos klán voltunk jóideig. szerettek, utáltak, mindenesetre amikor valahol megjelentünk akkor ott fülüket farkukat behúzva rohantak el, ha még tudtak xD

RF-et meg az új patchig takarékra rakom.

egyébként igen itt is van Bower csakhát rohadtul nem olyan mint SRO ban ott 1 rakat foss volt itt elégé használahto jo Build el és persze jo cucokal

Nethyrrea hh itt csak nem ki probálod a Rohan-t az RF mellet?😛

Nethyrrea
mivelhogy tegnap végelett a closed bétának jah

Én el se jutok a szerverekig, kiírja h cannot connect 😄

Marvi
az van ugye hogy nemrég lett vége a 2.CB-nek és még vitatott az OB idõpontja....és igen ebbõl következõleg halottak a szerverek....😊

All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop

Nemsokára lesz OB

Hali, most akkor halottak a szerok? vagy mi is van egész pontosan? OB van?

Köszi

De

magyar (most épp extra karbantart :S)
angol itt viszont minden fennt van.