699
  • Marvi
    na és mégegy kérdés...hogy érdemes a pontokan szétosztani Dhan-oknál

csak azér kédezek ennyit mert én rendszerint lovaggal szoktam lenni az ilyen roque-kat meg eilyesmiket kerülöm...szal gőzöm sincs mi kelleht
  • Marvi
    jah...meg miért jo az ha be van kapcsolva? csak hogy ennyit elkérnek érte utána...
  • Marvi
    értem...és az hogy nem látok neveket az ezzel függ ösze??
  • William90
    dekan fővárosba meg kell keresni a persone switch npc-t és az ingyen kikapcsolja lvl 30ig az assa módot, aztán viszont kemény pénzeket kell lecsöngetni h le tudd venni sajna... :D
  • Marvi
    nah...Dhanokkal nyomja valaki? ha igen az megmondhatná hogy miért látom mindeki nevét Dhan-nak és Dekan-nak és mi a tököm az az assasination mode meg ilyesmiket...ja meg hoyg lehet azt kikapcsolni
  • Hydroceph
    kiraly game, Guard leszek, egyelore cak kis 10eske vok xD
    Torianon marhasok magyarral talalkoztam már de azert remelem h nemkevesen fogjak megunni gamát ill sok embernek nem fog tetszeni és elhuznak mert kegyetlen h nem lehet mobot olni hlod xD
  • Vamp17
    Akiket zavar a 60Hz jatek alatt.

- http://downloads.guru3d.com/RivaTuner-v2.09-download-163.html

Ezt a programot toltsetek le! (elvileg Nvidiakhoz van,de az alabbi funkcioja valszeg Ati-k alatt is mukodik)

- telepitsetek fol, majd inditas!

A main fulon kiirja a vid karid tipusat. az alatta levo informacios csik vegen van egy haromszog szeru jel. arra katt.

- itt a "Low-level refresh rate settings"-re kell kattintani.

a refresh overrrider-nel pipa a "enable refresh overrider" ele. mellette a mod legyen "blend mode".

- katt lent a kis zold plusz jelre.

font a jelek kozott katt a harmadikra (Browse for MAX match criteria.)

itt valaszd ki az 1024x768(32 bit) 85Hz et pl. (vagy amenyit a monitorod maxba tamogat) majd katt az OK ra. Ne felejts el beallitani azt sem hogy elinduljon a Win inditasaval a progi, meg hogy ha bezarod, akkor lerakja a tray ikonok koze. (settings ful)

Es volala, a Rohan online akarmelyik felbontason a te altalad beallitott Hz-en fog menni. Es nem csak az, hanem barmelyik egyeb jatek is. (ha mashol is jelentkezett a problema)
  • foxxi
    én ott vagyok
  • Cat 02 #251
    Valaki szerver 1 en pt ? :D
  • Marvi
    nem tom hol...mert tod ott iylen szar a térkép hogy semmi sem látszik rajta ha meg nagyra kapcsolsz world mapot mutat...de valahogyodatévedtem....egy ilyen nagy repülő dög volt:D
  • Cat 02 #249
    Ott hol ? Mert ott mi is partyztunk du és egyszer csak hirtelen megjelent egy 17 es szörny xD
  • Marvi
    jah az a boss jofej...mi asszem CBben kinyirtuk:D bár nem érte meg szenvedni vele-.- meg volt crystal quarryben vagy hol a busba egy bányában is egy boss...bár az egszerübb volt:)
  • Marvi
    hát ehhez szokj hozzá kedves kollega mert ez általában igy szokott lenni...főleg OB-nál...de a teljes verziokat is pecselik:)
  • dragon11
    Szép, felvettelek barátok közé ha nem baj:P
  • Cat 02 #245
    Éppp h csak megölt :S
  • dragon11
    Jah, viszont az a kérdésem, hogy miért kezdi el patchelni újra minden JÁTÉK újraindításnál?:(
  • dragon11
    Jah, én az M betűssel kezdődőn vok, lvl 10 HUNTomi néven.Half Elf Archer vagyok, de lehet kezdek egy wizit:S
  • ronesz
    noob kérdés lesz de hogyan lehet dekan városbol a tobbibe menni? (nem dhanba és sajátba persze)
  • Marvi
    Én a 3.on...de vannak az elsőn is és a másodikon is...nem sikerült megegyezni hol legyünk szal faxán szétszorodtunk:)
  • dragon11
    Melyik serveren vagytok?!b+ egésznap ezt kérdezem.
  • Legend Killer
    lol mai géjmek faszok ilyen szempontból
  • Cat 02 #238
    Csak 3at, de volt rajunk még 3 ghoul meg 2 olyan bányász szar :D
  • Nethyrrea
    jól beosztott titeket? :D
  • Cat 02 #236
    Nagyba partyzunk erre jön egy boss :D
  • Nethyrrea
    nézd meg age of conant. AZ 25 gigát install fel :D
  • Legend Killer
    ok, akkor leszedem mégeccer... de geciélet, mikor rákattolok, akkor mindig leszed egy csomó megabájtot a fenébe is.... állandóan... a kék meg piros csík.... ezt nem elhet beszüntetni? mer1idő múlva kurvára helyfoglaló lesz.
  • mrjonny
    hehe biztos h találkoztál botal csak nem vetted észre h az :P
  • Marvi
    igen? ez nekem uj...még sose találkoztam bottal pedig játszottam vagy 3-4 ilyen free mmo-val...
  • Nethyrrea
    előbbutóbb mindegyikhez csinálnak. kérdés hogy a játék mennyire "csábítja" rá a játékosokat a használatára. értem itt ezalatt hogy lassú szintezés, vagy körülményes, sok farmolást igénylő cuccok, stb
  • dragon11
    Ne legyen már bot..

MELYIK SZERÓN VAGYTOK?
  • Cat 02 #229
    Kíváncsi leszek mikor lesz bot...
  • dragon11
    Melyik serveren vagytok?Torian, silva vagy a másik?
  • HUNdeX
    5 szerver lesz ;)
  • dragon11
    Nem baj, ezek ilyenek.
  • Nethyrrea
    elsőre nekem is azt csinálta, le kellett töltsem mégegyszer. a bizti kedvéért egy másik meghajtóra töltöttem, bejött.

reggel belogoltam, hát egy fostalicskányi dekan rohangált a kezdőspot körül :D

tisztára mint annakidején L2-ben, a keltirekért kellett tülekedni mert 3-an irtották ugyanazt a mobot, később meg kihalt volt az egész mint egy sivatag. :D
  • Legend Killer
    Töröltewm, bár az exe megvan, de telepítés végén vmi crc hibát ír ki a....****.... szal nemtom. Pedig a hivatalos oldalról szedtem le :S.
  • foxxi
    Foxxi néven énis megtalálható vagyok a Torian serveren :)
  • Nethyrrea
    klánventrilónkra beléptem még reggel munkába indulás előtt, tömve volt. és mindenki a rohannal tolta.

amúgy a RIP-től a Sylva szerveren kell tartani annak aki összeakasztja a bajszát velünk xD
  • pimpi001
    torian-on vok és cimbi is. mivel senki nem mondta meik legyen a szerónk.
  • Marvi
    na és akkor meik szerver legyen végül???