699
-
#259 na és mégegy kérdés...hogy érdemes a pontokan szétosztani Dhan-oknál
csak azér kédezek ennyit mert én rendszerint lovaggal szoktam lenni az ilyen roque-kat meg eilyesmiket kerülöm...szal gőzöm sincs mi kelleht -
#258 jah...meg miért jo az ha be van kapcsolva? csak hogy ennyit elkérnek érte utána... -
#257 értem...és az hogy nem látok neveket az ezzel függ ösze?? -
William90 #256 dekan fővárosba meg kell keresni a persone switch npc-t és az ingyen kikapcsolja lvl 30ig az assa módot, aztán viszont kemény pénzeket kell lecsöngetni h le tudd venni sajna... :D -
#255 nah...Dhanokkal nyomja valaki? ha igen az megmondhatná hogy miért látom mindeki nevét Dhan-nak és Dekan-nak és mi a tököm az az assasination mode meg ilyesmiket...ja meg hoyg lehet azt kikapcsolni -
Hydroceph #254 kiraly game, Guard leszek, egyelore cak kis 10eske vok xD
Torianon marhasok magyarral talalkoztam már de azert remelem h nemkevesen fogjak megunni gamát ill sok embernek nem fog tetszeni és elhuznak mert kegyetlen h nem lehet mobot olni hlod xD -
#253 Akiket zavar a 60Hz jatek alatt.
- http://downloads.guru3d.com/RivaTuner-v2.09-download-163.html
Ezt a programot toltsetek le! (elvileg Nvidiakhoz van,de az alabbi funkcioja valszeg Ati-k alatt is mukodik)
- telepitsetek fol, majd inditas!
A main fulon kiirja a vid karid tipusat. az alatta levo informacios csik vegen van egy haromszog szeru jel. arra katt.
- itt a "Low-level refresh rate settings"-re kell kattintani.
a refresh overrrider-nel pipa a "enable refresh overrider" ele. mellette a mod legyen "blend mode".
- katt lent a kis zold plusz jelre.
font a jelek kozott katt a harmadikra (Browse for MAX match criteria.)
itt valaszd ki az 1024x768(32 bit) 85Hz et pl. (vagy amenyit a monitorod maxba tamogat) majd katt az OK ra. Ne felejts el beallitani azt sem hogy elinduljon a Win inditasaval a progi, meg hogy ha bezarod, akkor lerakja a tray ikonok koze. (settings ful)
Es volala, a Rohan online akarmelyik felbontason a te altalad beallitott Hz-en fog menni. Es nem csak az, hanem barmelyik egyeb jatek is. (ha mashol is jelentkezett a problema) -
foxxi #252 én ott vagyok -
Cat 02 #251 Valaki szerver 1 en pt ? :D -
#250 nem tom hol...mert tod ott iylen szar a térkép hogy semmi sem látszik rajta ha meg nagyra kapcsolsz world mapot mutat...de valahogyodatévedtem....egy ilyen nagy repülő dög volt:D -
Cat 02 #249 Ott hol ? Mert ott mi is partyztunk du és egyszer csak hirtelen megjelent egy 17 es szörny xD -
#248 jah az a boss jofej...mi asszem CBben kinyirtuk:D bár nem érte meg szenvedni vele-.- meg volt crystal quarryben vagy hol a busba egy bányában is egy boss...bár az egszerübb volt:) -
#247 hát ehhez szokj hozzá kedves kollega mert ez általában igy szokott lenni...főleg OB-nál...de a teljes verziokat is pecselik:) -
#246 Szép, felvettelek barátok közé ha nem baj:P -
Cat 02 #245 Éppp h csak megölt :S -
#244 Jah, viszont az a kérdésem, hogy miért kezdi el patchelni újra minden JÁTÉK újraindításnál?:( -
#243 Jah, én az M betűssel kezdődőn vok, lvl 10 HUNTomi néven.Half Elf Archer vagyok, de lehet kezdek egy wizit:S -
ronesz #242 noob kérdés lesz de hogyan lehet dekan városbol a tobbibe menni? (nem dhanba és sajátba persze) -
#241 Én a 3.on...de vannak az elsőn is és a másodikon is...nem sikerült megegyezni hol legyünk szal faxán szétszorodtunk:) -
#240 Melyik serveren vagytok?!b+ egésznap ezt kérdezem. -
#239 lol mai géjmek faszok ilyen szempontból -
Cat 02 #238 Csak 3at, de volt rajunk még 3 ghoul meg 2 olyan bányász szar :D -
#237 jól beosztott titeket? :D -
Cat 02 #236 Nagyba partyzunk erre jön egy boss :D -
#235 nézd meg age of conant. AZ 25 gigát install fel :D -
#234 ok, akkor leszedem mégeccer... de geciélet, mikor rákattolok, akkor mindig leszed egy csomó megabájtot a fenébe is.... állandóan... a kék meg piros csík.... ezt nem elhet beszüntetni? mer1idő múlva kurvára helyfoglaló lesz. -
mrjonny #233 hehe biztos h találkoztál botal csak nem vetted észre h az :P -
#232 igen? ez nekem uj...még sose találkoztam bottal pedig játszottam vagy 3-4 ilyen free mmo-val... -
#231 előbbutóbb mindegyikhez csinálnak. kérdés hogy a játék mennyire "csábítja" rá a játékosokat a használatára. értem itt ezalatt hogy lassú szintezés, vagy körülményes, sok farmolást igénylő cuccok, stb -
#230 Ne legyen már bot..
MELYIK SZERÓN VAGYTOK? -
Cat 02 #229 Kíváncsi leszek mikor lesz bot... -
#228 Melyik serveren vagytok?Torian, silva vagy a másik? -
HUNdeX #227 5 szerver lesz ;) -
#226 Nem baj, ezek ilyenek. -
#225 elsőre nekem is azt csinálta, le kellett töltsem mégegyszer. a bizti kedvéért egy másik meghajtóra töltöttem, bejött.
reggel belogoltam, hát egy fostalicskányi dekan rohangált a kezdőspot körül :D
tisztára mint annakidején L2-ben, a keltirekért kellett tülekedni mert 3-an irtották ugyanazt a mobot, később meg kihalt volt az egész mint egy sivatag. :D -
#224 Töröltewm, bár az exe megvan, de telepítés végén vmi crc hibát ír ki a....****.... szal nemtom. Pedig a hivatalos oldalról szedtem le :S. -
foxxi #223 Foxxi néven énis megtalálható vagyok a Torian serveren :) -
#222 klánventrilónkra beléptem még reggel munkába indulás előtt, tömve volt. és mindenki a rohannal tolta.
amúgy a RIP-től a Sylva szerveren kell tartani annak aki összeakasztja a bajszát velünk xD -
pimpi001 #221 torian-on vok és cimbi is. mivel senki nem mondta meik legyen a szerónk. -
#220 na és akkor meik szerver legyen végül???