Rohan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
a játékkal úgy 20 percet nyomtam, még nem sok értelme van nyilatkoznom ^^
deee most belevetem magam és jo mélyre beásom mert nemsoká 23...szal hétvégét gép elõtt fogom addictkodni😄
All my life I\'ve been over the top I don\'t know what I\'m doing, All I know is I don\'t wanna stop
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Egyébként 1 Dekan-t indítottam.
-hiába veszel fel helmet-et az nem látszik meg a karaktereden(minden más igen)....lehet ez csak engem boszant de én szeretem látni ha egy dögös sisakom van😄
-napszakok és idõjárási viszonyok teljes hiánya(hát nc)
-tévedtem, a térkép használhatatlan, ugyanis ha bemész egy zárt helyre(pl bánya) akkor a nagy mapon nem látszik a terület csak a világ térkép a sima térkép meg kicsi és zoom-outolni sem lehet rajta igy tulajdonképp semmit sem lát rajta az ember
- ugye mint a legtöbb free MMO-ban a viz mint olyan csak diszitõelem
-és gyakran...sajnos tul gyakran akadhat fent az ember dolgokban...pl szegélyek meg ilyenek és kis kinlodással lehet csak eljönni onnan....
Ezek nem tudom hogy csak a beta-bol adodo hibák e vagy sem de mindenképp jelezni fogom õket a feedbackben...aztán hogy érdekli e õket vagy sem hát kitudja?😊
reggelni épenségel érdemes de az már csak a nyilt beta-nal lesz használhato...igy tényleg várnotok kell még sajnos....de én se sokat haladok mert a suli meg a melo mellet nagyon kevés idõm marad játszani és nemsoká vége a CB-nek😞....sajnálom mert ha nem is a legeredetibb MMO attol még elég jol kivitelezték
na mindegy, próbálkozom. ha esetleg megnéznéd, hogy neked sikerül-e regisztrálni, azt megköszönném...csak hogy érdemes-e még sz@rakodnom vele...
de csak hogy lásátok menyire készül még a game:
a viz mint olyan csak diszitõ tájelem(nem lehet uszni, ill belemászni) de volt egy hely ahol át lehetett menni egy folyo fenekén....na most patchelés volt és azota már hid van ott😊 szal ez elég látványos volt azért😊
de sztem ezek ugy müködnek hogy az open beta-bol már folyamatosan patchelik....onnan már nem lesz külön full verzio amit le kell szedni...bár nem tom mert még beta verzios MMOval ezelõtt nem játszottam....szal errõl egy ilyen téren tapasztalt emberkét kéne megkérdezni mert én is kiváncsi vagyok hogy hogy mennek ezek a fázisok és általába milyen idõintervallumot vesz igénybe egy játék eljutása CB-tõl full verzioig
Aki pontosabb adatokat tud annak a jelentkezését várom én is!!!!!!<#finom>#finom><#bee1>#bee1>
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Nos amire fény derült pár ora játék után<#circling>#circling> :
a karakterkészités nem tul részletes(legalábbis az elején, aztán van ilyen customize shop ahol lehet szabdalkozni, még a petet is személyre lehet szabni), de ugye az nem is nagyon kell még olyankor.Én human-nal indultam lovagként...de csak azért mert mindig is ezzel a fajjal nyomtam MMOKAT...kivéve WOW mert ott orc voltam😊. választhatsz h tutorial mezõn kezdesz e amit érdemes mert nemcsakhogy megtudhatsz mindent de kezdõhöz mérten elég jo cuccokat kapsz és eljuthatsz különösebben hoszu idõ eltöltése nélkül olyan kb 7-8. szint környékére már ott😊
A szintlépés a már ismert modon zajlik, minél high-abb level annál nehezebb, a monszták is komolyodnak és NÕNEK😊 idõvel.
A grafika...a motor nem különösebben látványos, de nem is csunya, olyan so-so...mindenesetre nem lesz olyan mint a perfect worldnél hogy szenvedne a gyengébb gépeken...én egy AMD Athlon 64 3200+, 1gigaDDR2, geforce 7600GT(256mega) probáltam...maxon rezzenéstelenül futott.De 1280x1024es felbontás alatt nem is érdemes játszani vele<#email>#email>
Az inventory jol átláthato, mindig látod az eladási árat nem csak ha tradernél vagy...ez sztem jo😊
A skill tree is teljesen átláthato, bár talán egy kicsit egyszerü, amit még nagyon eltaláltak az az Xp pontok szétosztása ugye a karakter statnál😊 az is jol átláthato más MMO-kal szemben, hála a kül. szineknek😊
Nah de ha már szoviccek voltak a topic-ban, nos igen...bazinagy városok, bazinagy területek, használhatatlan térkép jobb fent(ha kinyomod a Wmapra ugy egész jo de 1bként<#gunyos1>#gunyos1>) na és mindemellé...tetülassu! karakter...persze petem vagy valami jármüvem😊 még nincs majd akkor meglátjuk...egyenlõre ennyi....majd ha lesz még emlitésre mélto dolog(nagy kakhi, vagy nagyon jo dolog) akkor mondom, ill várom az esetleges észrevételeket😊
szóval ha jól értelmezem, akkor a hivatalos angol beta most indul és closed. és ha jól látom, ez tényleg az, nem úgy, mint sok más mostanában, hogy closed-nak nevezi magát, de amúgy bárki regisztrál (pl. a fileplanet-en keresztül). szóval szívásnak tûnik, lehet, hogy a hivatalos closed beta reget lezárták?
a japánt mindjárt megnézem, de azért jobban szeretnék angollal játszani, bármennyire is szeretem a japánokat 😊
amúgy nagyon sok szép és jó infót olvastam (na meg sok bug-ról is azért):
- Koreában (!) az eddig kijött mmo-kat tekintve (!) dobogós a legtöbben játszott beták alapján
- bosszúállás: ha valaki megölt, látod a gyilkos pozícióját, és a legváratlanabb pillanatban is akár egyedül, akár haverokkal `meglátogathatod` 😊)
- nem mondom, hogy egyedi dolog, de örülök, hogy lehet a karakter külsejét dizájn szempontból is lehet módosítani (ékszerek, vágás az arcra, stb.)
- jó kasztok
- szép nagy bossok
úgyhogy ha nem lesz tele hibával (mondjuk irányítási vagy fagyási), és lesz elég fejleszteni való, akkor a következõ hónapok programja meg is lehet...
de még mindig nem enged regisztrálni. se firefox-szal, se explorerrel 😞
aki már próbált regisztrálni: az adatok beírása után csak engem nem enged tovább? (mindent elfogadott, csak egyszerûen visszadob ugyanarra az oldalra...)
sztem menj és keress inkább egy olyat ahol kiélheted magad ilyen téren...ide téleg csak a rohan MMO-val kapcsolatos meglátásokat várom...ha megoldhato...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
amugy meg még ha klón is...ha jó klón akkor nem bánom ha az😊...fõleg hogy ingyenes is lesz....teljesen se havidij se semmi....hát akkor klonozzanak csak😊ha jol sikerül inkább nyomják ezt azok is akik eddig törtbe nyomatták az LA-t....sztem
Az ídõeltolódás miatt már úgy is csak holnap tudnánk vele játszani 😄
gameplay vid
valamint ajánlom a hivatalos oldalt:
rohan online
onnan egy-két dolgot meg lehet tudni...😊
hogy hova kell rohanni? hát...ahogy én tudom elég nagy szerepe lesz benne a PVP-nek ill lesznek benne ugynevezett "township battles"-ök...szal lesz hová rohanni😄....az általános mob gyakos fejlõdõs ficsöröl már ne is beszéljünk😊
bár még konkrét tapasztalatom sajna nincs....majd ma este ráfüggök és meglátom milyen is egészen pontosan😊
/a cabal-t is nagyon vártam de valahogy nem jött be nekem, remélem ezzel nem járok igy😊/
(Azt már meg sem merem kérdezni, hogy merre kell benne rohanni... 😊 )
http://forum.mmosite.com/topics/247/200708/03/183,1.html
Mást is érdekel ez a játék vagy csak én vagyok kiváncsi rá? esetleg akad más magyar is aki reggelt a closed beta-ra? vagy ti ezzel még nem foglalkoztok?😊