699
-
William90 #179 Az csak jó :D ,legalább kidobják a hülyéket hamar :D -
Cat 02 #178 OMG, folyamatosan lesz fent minden szerveren egy gamemaster legalább :P
"How to Recognize a Game Master
:arrow: A Game Master tag will be seen under their names in-game.
:arrow: Game Masters will only be seen as Female Elves or Male Knights.
:arrow: Game Masters chat will be pink.
:arrow: Game Masters will only be wearing the clothes seen in these pictures."
-
Cat 02 #177 Vágom, én már reggel patcheltem :D -
#176 jo de ha akkor nem akar az ember sokat várni akkor azért érdemes időnként fel-fel nézegetni:) -
Cat 02 #175 Hja, de gondolom lesz még patch a nyitáskor is :) -
#174 amugy a gameguard tovább peccsel mint a játék maga:D -
DarkBlade #173 Megy a Rohan Update szerver. Lehet tölteni a patch -et. -
Cat 02 #172 Requiem: Bloodymare, picit toltam vele, de nem tetszik, Rohan előtt nemárt bemelegíteni :D -
#171 az melyik game amelyik a rogue-os video?
cabal? -
Cat 02 #170 http://rohangame.vault.ign.com/
http://playrohan.extra.hu/news.php
Illetve uncsiztam :D -
Cat 02 #169 Sztem is jobb, csak ezen van visszaszámláló ^^ -
#168 höhö...szavazzatok, nekem jo a mostani :D -
Cat 02 #167 Szombatonként 22 órakkor lesz Township battle -
Cat 02 #166 Nah, már patchel :) -
Cat 02 #165 Banernak ?
-
Cat 02 #164 Elején tuti csak 1 lesz :P
btw szerintetek warrior v pap ?
végülis az a kérdés h megéri-e partyzni ? mert ha igen akkor tuti pap :) -
#163 megy az egész klánom, még nemtudjuk melyik szerverre, de ahova megyünk, ott lesz nemulass.
elvégre a Rest In Pieces nem arról híres hogy elvan békésen xDDD -
Cat 02 #162 Passz, nem lesz magyar szeró, gondolom lesz 1, aztán azon mindenki kitapasztalja a gamet és lesz 2. meg folyamatosan nyílnak majd ^^ -
pimpi001 #161 én dekan leszek megint. meik seró lessz a magyaroké ha több lenne? -
Cat 02 #160 Nah, kezdek majd egy papot :D -
#159 nem, nekem se tölti....
63699 néven megtaláltok amugy Xfire-on, MSN cimem pedig ki van irva az adatlapomon:) szal aki gondolja felvehet...ugyis jol fog jönni egy kis segitség a game-ba mert nem sokat fogok tudni jáccani:) -
Cat 02 #158 Xfire magyar Rohan klán ? AKkor nem kell mindenkinek mindenkit felvennie ^^
btw nektek se tölti a patchet ? -
William90 #157 jó ötlet az xfire sztem :D -
Cat 02 #156 Leszünk páran, sro fórumról eddig 6 an jönnek :D -
#155 nos, mivel vészesen közeleg az Open Beta időpontja...Pacific idő szerint május 27, nemsoká orára pontosan is ki lesz irva az info a honlapon mindenki 9 ora plusszal számoljon:)
szoval mivel közeleg az időpont esetleg fel lehetne venni a kapcsolatot egymással xfire-on, teamspeaken vagy kinek mi esik jol:) csak hangulatosabb a játék ha többen játszuk...persze lehet csak én gondolom igy:D -
Cat 02 #154 Players are now able to re-map any keys that they like (with the exception of the W A S D Q E movement keys). This allows maximum flexibility in navigation. Of course, should players choose to use point & click navigation, that option is also available.
-
William90 #153 OBben soha nem wipeolnak... sztem itt se fognak -
Liliput #152 Letöltheted nyugodtan max többet frissit 4-5 perccel mint a késöbb letölthetö. Mellesleg megnyugtatlak hogy valoszinüleg OB után is lesz egy wipe. Bár ha nem jönnek ki durva hibák meg bugok akkor azt lehet hogy kihagyják. -
#151 sztem a normális OB kliens majd csak akkor ha kiírják az oldalukra. biztos vagyok benne hogy utsó pillanatig dolgoznak rajta, ilyenkor ez így megy. -
pimpi001 #150 bakker. kááárr. amit most lehet klienst tölteni a filefront-ról az már az open bétás szerintetek, vagy majd csak hétfőtől lessz open bétás kliens. csakhogy lehúzzam ezt is vagy ne?
én dekan leszek megint. tetszett a fegyója. de nem a separationban hanem egyben. -
Liliput #149 törlik -
pimpi001 #148 sajnálnám az lv25 karim. -
pimpi001 #147 hy. törlik a cb karijainkat??? -
#146 talán a dekan dragon knight. az egy offenzív melee class, ahogy néztem. nem játszottam vele, de klántársak elmondása és leírásai alapján így néz ki. -
Cat 02 #145 Aki játszott CB-vel, lenne pár kérdésem
Olyan kari kéne aminek SOK a hp-ja és erőset is üt :D
str,int,dex van ? És melyik mit ad ?
Human warrioron és half elf archeren filózok, de nem tom :S Kéne hp is de sokat is akarok sebezni :D -
Cat 02 #144 A régi nem jó ? -
#143 Mar mukodik a hivatalos oldal. a Cliens meg nem toltheto. -
William90 #142 Május 27.én kezdődik az OB, remélem sok magyar emberkével találkozok! -
#141 eltolták május 15-öt egyelőre nemtudni mikorra. -
Demonn #140 Na hello meg is van a TS
lehet feljöni aki szeretne
blade3.no-ip.org pw nincs
gyertek fell a RohanOnline sziba COME ON !!