90
  • RedRiot
    "Na ja meg ha korlátos lesz akkor én fizetem a reklámokat is mert ugye azokat is le kell tölteni, és így generál forgalmat is."

Emiatt szemétség az egész. 6-8 éve még nem lett volna gond, egy-két bannerben kimerültek a reklámok. Most meg full reklámfilmek vannak szépen beillesztve. És ezek is benne vannak a forgalomban, nemcsak a hi-res jútúb.

Korlátozott netet kb. úgy élném meg, mintha az autópályákon bevezetnék az 50km/h-s sebességkorlátozást.
  • SA2B
    most újat mondtak nekem is korlátos netem van
  • shabba
    Angliában a netes csomagok zömében mindig is forgalmi korlátosak voltak, ritka az a netcsomag ami valóban korlátlan fair use policy nélkül. Ellentétben pl. a hazai gyakorlattal ahol az ADSL csomagok mindig is korlátlannak voltak hírdetve.

Annak ellenére hogy korlátlan netforgalom egy nem létező dolog, az netszolgáltatók erőforrásai korlátosak, így aztán azokat nem is lehet korlátlan formában árulni. Ugyanúgy ahogy ingyenes internet sincs, korlátlan internet sem létezik, mindennek megvan az ára és a korlátai.

Szóval angol szolgáltatóknál azzal jönni hogy eltűnnek a korlátlan csomagok kicsit furcsa hír, hisz jellemzően eddig sem voltak korlátlan csomagok a szigetországban. Jellemzően 1,2,6,10,30 GB körüli adatforgalmi korlátottak adják a netet vagy különböző feltételekkel ellátott fair use policykkel, ami mondjuk csúcsidőben adott mennyiségű, típusú adatforgalom után belassítja a kapcsolatot. Elég széles repertoárjával éltek az elmúlt évek során is a sávszélesség menedzsment eszközeivel az angol ISP-k.
  • picurmanoo
    Jééé...méghogy a BT mostmár forgalmi korlátos lesz? Mindig is az volt.
  • haxy27
    Na ja meg ha korlátos lesz akkor én fizetem a reklámokat is mert ugye azokat is le kell tölteni, és így generál forgalmat is.

Másik meg elég sokat jácom és ehhez sokszor a szerveröl páját is tölteni kell, az asszony meg net rádiót halgat. Simán lemondanám a netet ha korlátozott lenne.
  • Frosty01
    nem gondolkoznak ... ezek hülyék :S
  • Molnibalage
    És így akarnak internetes TV-t? Aha. Sírjak vagy röhögjek?
  • Lavigne
    így van, nem kell mindig rosszra gondolni :) és amúgyis, aki nem akar netet szolgáltatni, az ne tegye.
  • sanner011
    A kedves szolgáltatóknak nem korlátozni kéne, hanem hálózatot fejleszteni, a bevétel zsebrepakolása helyett. :) És nem feltétlen csak a warezhoz kell a korlátlan net. Elég ha ránézünk Joost-ra, ami eszegeti, vagy más netes rádiók, tv-k... +játékok...
  • bertino
    várható volt, rengeteg helyen vannak már csak korlátos csomagok.