Prey 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Nem a fejlesztési idõvel van baj - már 2x is elkészült a játék -, hanem, hogy egyik kiadó sem lát benne pénzt. Ennek azért általában oka van, tehát valószínûleg nem lett olyan jó, vállalható egyik verzió sem. Elõfordul az ilyen.

[merlinw.org]

Vicces is lenne, a játék még nincs is kész, de az achievement lista megvan.
Egyébként még mindig semmi infó, hogy most mi van? Vagy ez is készüljön 9 évig?

Én csak örülnék. A 2011-es videó nem volt olyan rossz és csúnya sem!
MerlinW
bizonyíték, nem igéret :D Oldal alján a steam konfigból bevágott kód.
Persze ez nem jelent semmit.

[merlinw.org]

Ez tuti nem real.
Rayden02
Ezt most nem tudom hogy mit jelent!<#fejvakaras>
Steam adatbázis achievement lista

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

:(
grebber
DarkSector
Te kevered...nem stílusra értettem. :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Ezen a ponton mondom azt, hogy kérlek ne vitatkozz olyanról, amihez nem értesz:) A grafikai stílust ne keverjük már a technológia képességeivel, mert semmi köze hozzá.

[merlinw.org]

Bence94
ID Tech 5-ot újra leghamarabb szerintem doom 4-nél fogunk látni pc-n és next-gen konzolon, ahol már remélem robbantani fognak grafikailag.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

DarkSector
Rage egy részben cellshaded szerû grafika, nem rendes 3d.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Egyforma ez mindenkinél. Van benne az id Tech 5-ben jövõ, de ki kell várni. Azt hiszem az OFF-ot én be is fejeztem itt.
MerlinW
Google képek. Használd egészséggel:)

Tudom, hogy te látod azt a 7 évet, mire is számítottam. S a Krájzisz 1 és a Rage között hány évet látsz? Mert én -5-öt. De még az UT3 is fényévekkel korrektebb, mint a T5. Az, hogy a Rage összképe szép, ahhoz semmi köze a motornak, az a dizájnerek dicsõsége. Pl. a Bulletstorm látványilag simán megeszi a Rage-et.

[merlinw.org]

DarkSector
Bocs összekavarodott a dolog...:D látszik is az a 7 év nekem.
Fényképezz egy külsõ helyszínt pls.

MerlinW
Még szerencse, hogy a Prey topikban vagyunk és az id Engine-ekrõl beszélgetünk... Szedd már össze magad:)

[merlinw.org]

DarkSector
Underworld 2008-as (december) de nem gáz. :) 4 év 2-3 hónap. szóval igen nem mondom hogy 7... :D

MerlinW
Szebb, de azt nem mondanád meg, hogy 7 év van köztük.

[merlinw.org]

DarkSector
Rage szebben néz ki.
Fõleg külsõ helyszínekkel.

MerlinW
Ennyire nincs. Rage-ben sokszor a feliratokat nem lehet elolvasni.

T4

T5

[merlinw.org]

DarkSector
De ez a közelrõl minden játékban megvan...:D

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Az összhatás szép valóban (mondjuk nekem ez elég, szerintem is fantasztikusan néz ki a Rage), viszont jogos azok kritikája, akik a textúrák minõségét becsmérelik, hiszen 1 méterrõl minden textúra minõsége a 2000-es évet idézi. Ez pedig nem feltétlenül tesz jót a rendszernek.

[merlinw.org]

DarkSector
De "eredeti játékaink" topikban ezt kérdeztem már többek is ezt erõsítették meg hogy ha nincs elég konfig akkor cumi van...

DarkSector
Hát ha van mentésed Wellsprigs vagy milyen városból akkor megmutatom.
Tudsz adni egy mentést?
Mert boxra csak egy demo van ....

Lehet, hogy konzolra könnyebb volt megoldani, hogy hozza a 60 FPS-t és jól is nézzen ki PC-n ellentétben!

Mutass akkor egy összehasonlítást!!!
Ezzel most megint megfogtál!
DarkSector
"Szerintem a textúra betöltés gyorsabb gyorsabb gépeken azt annyi."

Tutkóra nem.

DarkSector
1000% hogy nem.
Ezt nem kérdésnek szántam.

Állítom 1000%-ra hogy azon a gépen te bármit állítottál nem láttad fullba.

Nekem is 2 magos van, meg 6670, mégsem úgy néz ki mint konzolon, a fények-árnyékok drasztikusan eltérnek...
Egy izmos pc-n másképp fest a játék.
Nemtudom hogy ott is olyan-e mint a konzolosba mert ugye hallotuk hogy a pc-s portot nem igazán oldották meg jól, de az tuti hogy izmos pc tulajoknál szebb.

Régen ezzel sokat bajlódtam/fogllalkoztam mikor megvettem origibe, és ez kicsit nekem bökte a csõrõm, de megtudtam hogy nem tudok ellene mit tenni, annyiba hagytam a dolgot.

Sajnos nem! Ugyanúgy néz ki minden gépen.

Szerintem a textúra betöltés gyorsabb gyorsabb gépeken azt annyi.
A 60 FPS volt a cél, nem a kinézet. Gondolom erre az volt az akkori logikus gondolkodás, hogy nem lesz befolyásoló a textúra betöltés, de tévedett.
Nevetni fogsz, de 2 magos procival vittem végig, 5770-el még elsõre. Semmi gáz nem volt vele. Minden max HD-ba!

Az viszont elgondolkodtat, hogy háttérben nem állít mindent maxra ?!
Szerintem igen. Tudom eleinte azt harsogták, hogy magától állítja be a kinézetet a géphez, de szerintem ez a valóságban nincs így!

1 érv erre: Miért jött ki a 2. vagy 3. patchben az az opció, hogy a kisebb textúrákat kiemeljék? Pontosan ezért!

Mindjárt utánanézek YT-on, hátha tényleg néz jobban is ki erõsebb gépeken, ahogy írod.
DarkSector
Milyen vga-d van? :)
Meg proci, mert nagyon durva gép kell neki, az fps mindig is arra törekszik a gép hogy 60FPS legyen lehetõleg.

DE a háttérben nem állít mindent maxra.

Ezt abból látom hogy hiába állítom én is maxra nem néz úgy ki mint konzolokon vagy egy erõs pc-n!
Kb egy 50-60ezres karival meg egy i5-el merném azt mondani hogy maxon fut és valóban úgy látod amilyennek lennie kéne.

Nálam gond nélkül megy, csak a többiek 70%-ban nem. 2x ki is vittem.
DarkSector
Ha kellõ konfigod van az nagyon durva látvány, amit kevés openworld fps mondhat el magáról, egészen pontosan 1-sem.

Kiforrottabb már az id Tech 4, arra gondolt. A Rage motorja az id Tech 5, a Rage-el nem végleges státuszba került ki.

Mondjuk az érdekes, hogy az id Tech 4-el megáldott pár mû (Singularity, Brink) anno ugyanezzel a textúra betöltési problémákkal küszködött eleinte.
DarkSector
Én egyeltalán nem hinném.
A Rage kegyetlenül nézki, csak egy erõs gép kell neki.

UI: Mondjuk az elsõ rész még mai szemmel is szép összképet mutat. De csakis ha nagyon az összképet nézzük.
Hát nem tudom mibõl él meg az id Software ala Zenimax és Bethesda?!, de a lényeg, hogy a DOOM 4, csak akkor készül el, mikor elkészül, még anno ezt nyilatkozta Carmack a Rage általi nagy elvárások miatt, de a DLC-vel kiegészülve azért nem volt az olyan rossz már. Sõt!

Visszatérve a Prey 2-höz nagyon oda kell figyelniük az id Tech 4-re, hogy hozzon legalább egy 2011-es grafikai szintet, persze az eddigi id Tech 4-eel megáldott játékok alapján írom ezt.
MerlinW
A jelen állás szerint a T4 sokkal szebb, gyorsabb és jobb, mint a T5 (lásd Rage). Reméljük a Doom 4 megjelenéséig kikupálják az utóbbit is.

[merlinw.org]

Visszaszámlálás

Így utánanézve id Tech 4 dolgozik majd alatta, úgyhogy sok reményt nem lehet hozzáfûzni.

http://www.youtube.com/v/WMZva__rU14&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Legalább egy id Tech 5 lenne, akkor azt mondom <#eljen>
De még játékmenetileg lehet jó!
:D:D:D mi más lett volna mint 18.-as
MerlinW
Az jó. Kár, hogy senki sem fejleszti:)

[merlinw.org]

Na jah csak vegye át valaki.
Csak akarja, de nem lesz olyan. Az eredetihez még köze se lesz. De elõreláthatólag max átveszi valaki, mint a Duke Nukem Forevert és kaidják abban a formában, szóval Prey-hez még köze se lesz szerintem, de legalább lesz egy FPS a mai apokalipszisban.
MerlinW
Jah:) Nem szóltam:)

[merlinw.org]

De idõben gondoltam mint a fejlesztési idõ.
MerlinW
Butaság. Semmi köze nem lesz hozzá a címén kívül.

[merlinw.org]

Az elsõ részt akarja felülmúlni.
The Protector
sajnos nagyon hányattatott sorsú ez a játék.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?