358
A legtovább fejlesztett játék folytatódik!
-
Hát ha hiszed ha nem ha játékosok ülnének ezekben a poziciókban akkor nagyon de nagyon sok jó cím látott volna napvilágot.
De ahogy érzékelhető manapság a sok gyökér cég nem mer újdonságot bevállalni... -
Megváltozna a véleményed, ha te ülnél a másik oldalon és pénzt kellene keresned a címmel:) Az a probléma veled (és sokan másokkal is), hogy nagyon szűk látókörűen kizárólag fogyasztóként nézel a piacra. -
Tipikus az a hír hogy addig se legyen elfelejtve :(
Húzzák az ember agyát inkább kussolnának róla... -
Nem tetszenek egyáltalán. Miért állították le az eredeti fejlesztőket ? Azért se voltam oda, de legalább hasonlított az első részre valamelyest -
Prey 2 – Leaked Documents Reveal System Shock 2 Influences, Targeting 2016 Release -
Időt nem fecsérlek az ilyenek olvasására! Soha egy bármilyen game megjelenése stb felé irányuló petíció nem ért el soha semmit! -
mester1987 #271 Nyugodj már meg. Végigolvastad? -
Újabb érdektelen hülyeség! -
mester1987 #269 *Petíció* -
Carmageddon #268 Megerősítették végre az újrakezdést. -
mester1987 #267 Videón jobban nézett ki -
Kiszivárgott képek! -
Prey 2 development shifted to Arkane Studios – rumor -
mester1987 #264 Spotted In Steam’s Registry -
mester1987 #263 Added SLI profile for Human Head 2 -
mester1987 #262 Nagy az eszetlen hype megint (mint mindig a marketingben), hogy lehet elővehetik, mivel a Bethesda nagy bejelentésre készül. -
Carmageddon #261 Deep Silver ők inkább fejezzék be a reed to hellt azt utána esetleg. -
mester1987 #260 Valami nem híresebb csapat még átveheti (Rebellion, 505 Games, Deep Silver vagy Atarti - ha van még a nyomaiból :D)
Ha nem látnak benne profitot akkor valószínű abból a gameplayből sokminden nem is hiányzik. Akció + RPG elem lehet benne max. Aztán ennyi :D
A Prey első részéhez nem is igazán hasonlítható, viszont az akkori trailere az ott van. -
Csak ezekkel az a gáz hogy ő szerintük nem jó.És a sok sok kukázott játékból netre került anyag ütősebb mint a sok kiadott produktum.
Szóval nyomorék az összes ez a lényeg!
Ilyen Aliens fos is kiadásra került és akármekkora szar 1 milla lazán elment belőle!Ami "sikernek" mondható! -
Harbinger #258 Jah, az más.
Hát, ha a Colonial Marinest vagy a MOH Warfightert bemerték vállalni... -
Nem a fejlesztési idővel van baj - már 2x is elkészült a játék -, hanem, hogy egyik kiadó sem lát benne pénzt. Ennek azért általában oka van, tehát valószínűleg nem lett olyan jó, vállalható egyik verzió sem. Előfordul az ilyen. -
Harbinger #256 Vicces is lenne, a játék még nincs is kész, de az achievement lista megvan.
Egyébként még mindig semmi infó, hogy most mi van? Vagy ez is készüljön 9 évig? -
mester1987 #255 Én csak örülnék. A 2011-es videó nem volt olyan rossz és csúnya sem! -
bizonyíték, nem igéret :D Oldal alján a steam konfigból bevágott kód.
Persze ez nem jelent semmit. -
mester1987 #253 Ez tuti nem real. -
Ezt most nem tudom hogy mit jelent!
Steam adatbázis achievement lista
-
mester1987 #251 :( -
Prey 2 - rajongói oldalra mutatott a visszaszámláló -
Te kevered...nem stílusra értettem. :) -
Ezen a ponton mondom azt, hogy kérlek ne vitatkozz olyanról, amihez nem értesz:) A grafikai stílust ne keverjük már a technológia képességeivel, mert semmi köze hozzá. -
ID Tech 5-ot újra leghamarabb szerintem doom 4-nél fogunk látni pc-n és next-gen konzolon, ahol már remélem robbantani fognak grafikailag. -
Rage egy részben cellshaded szerű grafika, nem rendes 3d. -
mester1987 #245 Egyforma ez mindenkinél. Van benne az id Tech 5-ben jövő, de ki kell várni. Azt hiszem az OFF-ot én be is fejeztem itt. -
Google képek. Használd egészséggel:)
Tudom, hogy te látod azt a 7 évet, mire is számítottam. S a Krájzisz 1 és a Rage között hány évet látsz? Mert én -5-öt. De még az UT3 is fényévekkel korrektebb, mint a T5. Az, hogy a Rage összképe szép, ahhoz semmi köze a motornak, az a dizájnerek dicsősége. Pl. a Bulletstorm látványilag simán megeszi a Rage-et. -
Bocs összekavarodott a dolog...:D látszik is az a 7 év nekem.
Fényképezz egy külső helyszínt pls. -
Még szerencse, hogy a Prey topikban vagyunk és az id Engine-ekről beszélgetünk... Szedd már össze magad:) -
Underworld 2008-as (december) de nem gáz. :) 4 év 2-3 hónap. szóval igen nem mondom hogy 7... :D -
Szebb, de azt nem mondanád meg, hogy 7 év van köztük. -
Rage szebben néz ki.
Főleg külső helyszínekkel. -
Ennyire nincs. Rage-ben sokszor a feliratokat nem lehet elolvasni.
T4
T5