358
A legtovább fejlesztett játék folytatódik!
-
#317 Annyi baj legyen :) Várós így is-úgy is. -
#316 Prey - csak Morgan Yu tudja megmenteni a világot -
#315 -
#314 Ez inkább lett System Shock, mint Prey, de majd meglátjuk. -
#313 Prey - Több mint 40 percnyi játékmenet videót kaptunk -
#312 Megjött a gépigény:
Minimum:
Windows 7 (64bit)
Processzor: Intel Core i5-2400 (3.1GHz) vagy AMD FX-8320
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 670 vagy AMD Radeon HD 7870
8 GB RAM
55 GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott:
Windows 7 (64bit)
Processzor: Intel Core i7-3770 (3.4GHz) vagy AMD FX-8350
Grafikus kártya: NVIDIA GeForce GTX 970 vagy AMD Radeon R9 290
8 GB RAM
55 GB szabad hely a merevlemezen -
#311 30 fps, 60-as FOV. Ahogy azt kell:) -
#310 -
#309 Érkezett egy újabb képcsokor -
#308 Május 5-én jelenik meg -
#307 Prey előzetes -
Harbinger #306 A befektetők? Mert különben fejek fognak hullni. -
#305 Arkane: nem lesz problémás a Prey startja Ja aztán vajon ki hisz ebben? -
#304 Prey - az egész játék egyetlen nagy küldetés -
#303 TGA 2016: és itt a Prey gameplay-trailer
-
#302 Prey - ismerd meg a TranStar sötét történetét! -
#301 A Prey világáról bővebben -
#300 Gamescom 2016 Gameplay Teaser Video
-
#299 Itt az első gameplay
-
#298 Prey - Nem szimpla shooter, de nem is horror -
steweee #297 na az nem baj egyáltalán, de vmelyik portálon (gamechannel, gameport stb.) éppen ilyen cikket olvastam, hogy a régit újitják fel.... mondjuk végigtolom a régivel is, kurva jó volt a gömbös rész, amikor le voltunk kicsinyitve.... :) -
#296 "The new Prey is not a true sequel but instead a "a reimagining of the IP""
Tehát a címén és a szituáción kívül semmi köze nem lesz az első részhez. -
#295 A trailerbeől véletlenül sem ez derült ki.
Kb semmi köze nem lesz ennek a Prey-hez. -
steweee #294 ha mindez igaz akkor nem második rész lesz hanem az első remastered kiadása. mondjuk jó, mert pont nemrég jutott eszembe hogy elővegyem és full grafon nagytévén újra végigtoljam, nbagyon látványos és jó volt anno... -
#293 PREY Reveal Stage Show - E3 2016 Bethesda Press Conference
-
#292 Egyre biztosabbnak tűnik a Prey 2 -
#291 E3 2016 - a Bethesda nagy meglepetése egy új Prey lesz? -
#290 Hát ja az is kb rekord hosszúságig készült,de legalább megjelent és fasza is lett. -
mester1987 #289 De annál nem voltak gondok, hogy ki fejezze be vagy csúszás, ilyesmi? Az is vagy fél évtizedig tartott hogy kiadják vagy valami ilyesmi rémlik.
Amúgy nálam is jól ment asszem a 2.4-es gagyi Celeronomon még xD
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.01. 00:35:46 -
#288 Nyomorult az összes amúgy. Ha generálnának még xy tízezer serialt a Prey-hez és ismét felkerülne steamre meglepődnének hogy milyen hamar generálhatnák a következő serial adagot mert elfogyna,mert a mai napig sokan szeretik.
De ha moccanni kell az már büdös itt a sima pénzszerzési lehetőség nem is kell semmit csak szaros serialokat generálni és dőlne a lé.
Ilyenkor miért nem én ülök a köcsögöt helyett azokban a bizonyos székekben apám
A Prey -el semmi gond nem volt engine terén szép volt és pöpecül futott a kávédarálon is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.01. 00:26:15 -
mester1987 #287 Abból még lehet valami, nem tudom anno hogy adták ki viszonylag korabeli enginnel az első részt, mert azzal is voltak gondok, nem? Vagy valami ilyesmi! -
#286 Legalább a jogokat adnák el meg az eddig kész cuccot másnak. -
mester1987 #285 Még a Human Head-nek is küldtem mailt...azok se válaszoltak :D
Ekkora barmokat, tényleg. -
#284 Faszparasztok jobbat nem tudok mondani.
Már ezer éve kiadtam volna legalább valami Prey atomistencsászás HD Remastered verziót a Prey 1ből vagy bármit. -
mester1987 #283 Prey 2 törölve!
Milyen érdekes, hogy pont a múlt héten írtam e-mailt ezügyben a 3DRealms-nek, az Arkane-nak és a Bethesdának, mivel a semminél is kevesebb hír volt :(
Sajnos zárható is a topik. -
#282 Ismét elkövettem azt a hibát, hogy értelmes társalgást próbáltam veled folytatni:) Ígérem nem fordul elő többet:) -
#281 Lényegtelen kik végzik és minek nevezik magukat a törölt projektek láttán fogyatékosok az 100%. -
#280 Ez nem egészen így működik, hidd el nekem:) A "terepfelmérést" pedig nem buta piackutatók, ügyvédek, pénzügyesek végzik:) -
#279 Én biztos először felmérném a terepet (amit ezek nem csinálnak,mert minek) és ha csak 20 milla jönne be plusszba előreláthatólag már jó. Ez a baj a világgal ha egy játék nem hozza meg a gazdagságot már bukásnak nevezik és kb nem is lesz folytatása semmije.
Nevetséges így hullanak el a jobbnál jobb címek. -
#278 Mert a biztos pénzre mennek, hiszen manapság anélkül éhen halsz. Ez a "játékos" dolog addig működött, amíg nem 50-100-200 millió dollárokba kerültek a játékok. Illetve esetleg még az Indie címeknél. Azt ne mondd nekem, hogy egy 100 misis projektnél nem az az elsődleges célod, hogy minimum a kétszeresét visszanyerd. Ahhoz pedig ultra casual-nak kell lennie a játéknak.
Azt meg ugye senki sem sz*rja le ha jó egy játék, de mellette a tőzsdén zuhan a vállalat. Nem cél "jó" játékot csinálni. A cél jövedelmező játékot csinálni. Néha a kettő fedi egymást bizonyos szinten, de azért annyira nem, mint amennyire szeretnénk. És egyre kevésbé.