49
  • ziipp
    Nálad a pont. Én ezt a filmet a 300 második részének tartom amúgy. Ugyanúgy részt vett a munkálatokban a Legendary Pictures, a téma hozzávetőlegesen u.a.: hentelés szép grafikával. Szerintem a név marketing miatt lett 10000, ezt valahogy könnyebben eladhatónak gondolhatták. TÍZEZER, WHOA! és a néző már csenget is. A remdező állítólag 10(v. több) évet várt arra, hogy elkészítse, mert most tudták csak animálni szörszálakat a mammutokon. :o)
  • koimbra1978
    Na ne vesszünk el a részletekben, ez nem egy történelmi film. Én pl. nem azért nézem a filmet, hogy ráncoljam a homlokom miközben előkerül egy kard, vagy a kukorica magból búza kel ki. A hangulatért, a szórakozásért nézem, azért, hogy lekössön.
    Sajnos Emmerich ezt elb...rontotta, de nagyon.
  • 5i
    Én tegnap néztem meg és sztem is tök Csillagkapu volt az egész.

A kardfogús résznél lefordultam a székről, a végén pedig egyszerűen már nem érdekelt. Ezt elk#rtad, Mr. Emmerich.
  • Gauge
    Tényleg, ez engem is zavart.

Más.
    Valóban van benne egy minimális Csillagkapu utánérzés, de amerikai-hálivúdi idegesítő maszlag az egész, aminek a végén én elég rossz szájízzel jöttem ki a moziból és szídtam magam, hogy bedőltem a marketinggépezetnek. Egyszerűen sajnálom, hogy kidobtam rá pénz.
    Komolyan szar.
  • Botond #5
    Piramisok sem 12 ezer évesek. Ez inkább ilyen Csillagkapu utánérzés volt a háttértörténet szempontjából. Viszont a film fele olyan látványos sem volt, mint ahogy vártam a beharangozó és a trailerek alapján. Azért egyszer nézhető.
  • globint
    Hát, nekem úgy rémlik, hogy 10'000 évvel ezelőttről nem találtak a régészek lóhasználatra utaló nyomokat, a jól polírozott edzett kardról meg nem is beszélve.....
    Mondjuk, afféle "ősemberes" fantáziafilmnek elmegy, annak nem rossz, de talán akkor nem kellet volna ezt a messzi évszámot hangoztatni.
  • lipike008
    Én ma néztem meg moziban, és engem lekötött, tetszett, stb. Egész jó, de néha tényleg vontatott. Legnagyobb hibaként azt tudnám felróni, h a magyar mozikban a felirat köszönöviszonyban sincs az elhangzott eredeti angollal.
  • bertino
    uh, ez a film HDben biztos brutális lesz.
  • willcox
    "Az I.e. 10000 imígyen hát egy tízezer évvel ezelőtti road movie lett," - akkor nem 12 ezer évvel ezelőtti???