329
Ki mit talált
  • norbi56
    én olaszországba találtam 3x 1 eurót többet nem meg semmi mást se itthon se máshol
  • ghost rider
    Én úgy vagyok vele hogy ha én elhagynék valamit (isten ments).De ha mégis akkor nekem se adnák vissza.Ha mégis visszaadnák akkor én is jó útra térnék:D
  • fanka93
    egyszer a Nyír1-i Spar parkolójában egy mp3 lejáccót(elattam a suliban),és az uccán meg a múltkor 2000-ret(elittam),szal ennyi
  • w77d
    én meg kiskoromban pont elhagytam egy játék dínót XD
  • Pepsi Twist
    Ma találtam az utcába 1 trabant jobb első ajtót :D bedobtam a csomagtartóba hazavittem és szétvertem viperával xD (jól eset 1 kis stressz levezetésére)
  • JancsiPapa
    gratulálok, remélem egyszer te is elhagysz valamit, ami hufban/neked sokat ér
    és pontosan ugyanolyan lopás, nincsen benne semmi különbség.
    és ha a telefonban olyan telefonszámok vannak, amit nem lehet pótolni?
    de hát szarjunk egymás orra alá, ez a divat ma
  • pinnacle
    Egy PDA-t egy Cora parkolóba. Nme tudtam visszaadni, mert nem volt rajta adat:S Megtartottam, azóta is használom.
    3 teló, abból 2-t visszaadtam, egyet nem.
    Pénzek. Meg egyszere a vonat mellett egy kidobott táskát, papirokkal, pénzzel, tamponnal:D.
  • ghost rider
    Miért nem értesz vele egyet?
    Mert ha olyan hülye volt az illető, hogy egy vadi új telefont elhagy, akkor így járt.Másokor majd sokkal jobban vigyáz a dolgaira, mint ahogy ezt mama2 is megírta.
    Te visszaadnál egy 100.000 forintos Nokia N95-öt?
    Mert szerintem én nem.
    Még hogyha egy gagyibb telefon lenne, akkor visszaszolgáltatnám.
    És szerintem ez nem lopás, hanem szerencse, és aki visszaadja az csóró marad, aki nem adja vissza az lehet hogy bunkó de legalább nem csóró
  • caseih9400
    +fav
  • caseih9400
    Én még nem találtam semmitse egy játék dínón kívül
  • szjuca
    Így utólag már én is tudom, de hát a szííívem.
  • PyRex
    nem értek veled egyet... ha találsz egy telefont, aminek simán megkeresheted a gazdáját (merthogy tegyük fel be van kapcsolva, tehát eléred a sim kártayán vagy a telcsiben lévő contactokat) de ennek ellenére nem teszed, az kb. egyenlő a lopás egy gyengébb fajtájával. szerintem.
  • PyRex
    Én elég szerencsés lehetek, mert rengetegszer találtam pénzt, eddig az ötezres volt a legnagyobb címlet, de ezrest többször is... apróbbat meg rengetegszer - bár inkább régebben, az elmúlt pár évben nem nagyon.

aztán haverokkal még kissrácok voltunk és emlékszem, hogy találtunk valami könyvet, amien le volt írva minden a szexről, önkielégítés, pózok, nemiszervek, stb :)))))))) akkoriban körbejárt a könyvecske :)

+fav
  • w77d
    persze örült, mert amit egész nap próbált ellopni, de nem sikerült neki, te házhoz szállítottad XD
  • dienesoft
    Horvát tengerparton találtam egy pénztárcát, személyivel, rakás pénzzel, stb...Aztán kb fél KM-re a személyi alapján láttam, hogy az "egyik férfi ott" hasonlít rá. Odaadtam neki, aztán nem értettem mit mondott, de marhára örült neki :D .
  • Minstrel
    én is telefont,régi motorolát, meg már kb. 4 éve, egy úton a semmiközepén, csórikámnak volt rajta sim kód ezért nemlehetett kapcsolatba lépni vele, teló kódot feltörtem, 12345 Ja és töltő sem volt mellette
  • John Cena
    Én úgy kb. 6.-os voltam sulimba mentem reggel azt 1 karkötőt meg 1x 400ft (2db papír 200-as)
  • ghost rider
    Szerintem nem kellett volna elfelezni vele
  • szjuca
    Tesómtól kaptam egy farmert, turkálta, neki nem lett jó.
    A zsebében volt 100 euro odaadtam neki, hogy váltsa be, felezzük +. Azóta is felezzük.
  • Molnibalage
    Ez mem igaz. Én is benthagyatam BME-n egy gépben MÁS pendrvie-ját (még 2004-ben 256 megásat). Leadták.
  • ghost rider
    ja bocsi xD
  • w77d
    a fenét, leadta a rendőrségen XD
  • ghost rider
    És megtartottad?
  • Bulykin
    apámat.....
  • Goruck
    énis elhagytam egy ilyet, nokiásat...:( de már pótoltam
  • daneszbaby
    Egy dgölött macskát találtam egyszer az uton xD xD
  • misterkrisz
    én épp most pénteken találtam egy N95-öt a sulink előtt(álomteló,de vezérelt a lelkem:D). Nem volt még letiltva, felhívtam két számot az egyik az anyja volt,megkérdeztem hova tudom vinni, elmondta már vittem is. nagyon örült a srác, mindene abban volt. amugy találtam már sok mindent... 1000-t,padba telót(5310) ezt leadtam,ja és egyszer én is elvesztettem a T610emet felhitta egyik havert és odaata neki :) nagyon örültem.
    Üdv
  • arankamama
    Én találtam már 200ft-ot, egy 500-ast, több 100-ast, egy ősrégi antennás mobilt, egy aggancsot, horvát tengerpartban egy bizsu nyakláncot, hát kb ennyi.

Más : havernak kivan írva MSN-en hogy ujj telója van (samsung armani), ráírok : mondom csá , honnan van a teló? írja hogy találta, mondom hol? , írja hogy kabátzsebbe :D
  • havercsotány
    Én egyszer találtam egy szakadékba borított autót az olasz autópályák egyike közelében , sátor helyet kutattam kiszedtem belöle a hifit (köztük egy király erősítőt és egy 30 cm blaupunkt subládát) meg mankókerék meg ilyenek nem győztem felhordani a motyeszt :)
  • mama2
    Jó tápik +fav. Én egyszer, az udvaron találtam egy 10000 forintost, bevittem mamámnak, kiderült hogy anyám ejtette el, foliába kimenet:P. Pepsi Twist:Jól tetted hogy nem kerested meg a gazdáját. Ha volt annyi esze, hogy nem vigyáz egy zsír új telóra(gondolom pont az ületből hozta ki), akkor vessen magára. Legalább legközelebb jobban vigyáz a dolgaira az illető.
  • passatgt
    buszon találtam egy se k300i-t, felhívtam pár embert telefonkönyvből, senki nem jelentkezett, most ez a telóm
  • Sadist
    Zsír új telefonnak is meg lehet keresni a gazdáját, még ha a telefonkönyvben nincs egy bejegyzés sem. Ha a szolgáltató egy kicsit is segítőkész, akkor IMEI szám alapján megmondják, hogy ki vette meg a telefont.
  • Sadist
    Elég egy word dokumentum, abban benne szokott lenni a szerző neve. Vagy akármilyen más dokumentumban lehetnek személyes adatok.
  • Solten
    Egyszer találtam 1 útlevelet, feladtam postán, jött a 2 oldalas köszönőlevél :)
  • tommyg
    hiába, úgyse találnád meg a gazdáját
  • V43 1105
    Egyszer találtam iskolában egy 10000-rest, szóltam tanároknak, akik aztmondták, hogyha egyhétig nem jelentkezik senki akkor megtarthatom, és igy is lett (abból vettem meg a The Sims2-t xD)
  • Palinko
    Nemrég volt cucc asszem svédben, hogy titkos katonai információkat rejtő pendrivot felejtettek egy netkávézó gépében :D
  • karajjj
    egyszer faterom ment feladni az adóbevallását és a postáról kifelé jövet talált egy aranykarkötőt, valami speckó rózsa-szövésű vagy milyen volt :D 40-50 ruppót ért vagy 10-12 éve... azóta már muterom nem tudom mit kezdett vele
  • Molnibalage
    De, mert a pendrive-on fontos adatok lehetnek.
  • byzhouse
    -mentme nyáron úszni Sugóra mit vettem észre 1 arany gyűrű
    hops ez ment a zsebembe és mentem haza :D azota elvan rakva 1 dobozba

-mentem busz megállóba és a szemem sarkából megpillantottam 1 ezrest odadtam tesomnak azt csá :D

-suleeban könyvtárban könyvek köztt pénztárca hogy mit kereset ott nemtomm de leadtam a portán

-nokia3310 azaz régi telo már 3dikos koromban lépcsön volt suleeban amien jószívű vok mentme vele portára :D