Viva Piñata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
Szerintetek két év múlva belenõ ebbe a játékba?
ellenben mondjuk azokkal amit felsoroltál 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nothing to say
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
#9, Sadist: nem férsz el a 40 gigáson? tényleg nem neked való ...
#10, RedRiot: a gt legends fele ennyire nem néz ki jól. a minimum 5 éves gfx enginje és a lepusztult pályái mellett nem is értem, mi foglalja el a 11 gigát...
#23, Xizor: 11 évesen, ez a kulcs. Ez kissebbeknek van. Persze, az angol miatt a célcsoport nagyrészének KUKA a pc verzio.
Forza.
az alant olvashato, fikát köpködõ, retardált pc-s hcgamerek(lol!) meg verjék ki a krízisre 😉
Forza.
Megtértem!!!
Soha többet POE2!!!!
Mától csakis ezt tolom!!!!!
😄 😄 😄
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Gyereknek így oda nem adnám, mert ha már végig nekem kellene játszanom, hogy értse, akkor már inkább más hasznos foglalkozás.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
2ik képen csaj neve: LeaFOS...!!! xDxDxD
RedRiot: Azt szerintem már teljesen megszokhattunk, hogy a konzolportok ennyi helyet foglalnak, ezen már nincs mit csodálkozni (mondjuk PS3 portot még nem láttam)...
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Egy 8-10 évesnek talán túl összetett, egy 16 évesnek meg már a Manhunt kell amíg bele nem fárad a sok vérbe. 12-14 közé lõném be a célközönséget.
Sikeres lett amúgy ez a játék? Mert PC-n szvsz egyertelmû bukás.
Szerintem is. 😊 A szénné modolt (700+ autó, 200+ pálya) GT Legends-em 11GB, ez rendben. De ilyen mexikói papírlovaknak 2003-as grafikával mi a fasznak 8.5GB meg kétmagos proc? Csákányt a fejlesztõk hátába.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
Amúgy tényleg elég gagyinak látszik, de legalább próbálkoznak. Mondjuk nem feltétlen kell a kisgyerekeket gép elé ültetni szerintem. Pláne nem ilyen izé elé. Akkor már valami logikai játékkal inkább.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.
cuki =)
Az állatkák nagyon aranyosak, de kb ennyi..