Két részben jön az utolsó Potter-film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem olvastam a könyveket, csak a filmeket láttam (1x elég is volt), de én nem láttam benne semmi szépet...Pán Péter sokkal jobb...bár nem ide tartozik...De ez én vagyok...Kövezzetek érte!!! 😛
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
"nálunk anno a suliban elég sokszor volt a hp a téma, és ezáltal lehetett ismerkedni, beszélgetni, szocializálódni, és senki nem lett öngyilkos v ugrott le a tetõrõl csak mert "harry potter is tudott repülni"..."
Ez nagyon tetszett.<#taps>#taps>
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
nálunk anno a suliban elég sokszor volt a hp a téma, és ezáltal lehetett ismerkedni, beszélgetni, szocializálódni, és senki nem lett öngyilkos v ugrott le a tetõrõl csak mert "harry potter is tudott repülni"...
People don\'t learn. Don\'t change. You did. You\'re a freak!
szóval sztem simán meg tudnák csinálni 2,5-3 órásra, csak minden filmnél sikerül a leglényegtelenebb részeket kiemelni, és azt hiszik, h a látvány majd kárpótol mindenért. (a filmek közül az 5. mondjuk egészen jó lett, sztem a legjobb)
People don\'t learn. Don\'t change. You did. You\'re a freak!
És jól mondja bitbandita, a nagy kalsszikus mesék nagy része is 'horror'. Az eredeti Kis hableány végén is pl meghal Ariel... ezek a mesék nem úgy vannak ahogy a Walt Disney filmben elõadták õket, sokkal régebbiek. úgyhogy bobi64, csak sajnálni tudunk téged
Mi köze a Harry Potternek az Alien sorozathoz? Elárulom semmi.
A Harry Potter sima kalandfilm. Az elsõ 2 rész még gyerekeknek is ajánlott.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Szóval nyugodtan add a gyerek kezébe a könyvet, mert az olvasástól nem lesz baja, és így nem marad le egy szép történetrõl. Sõt olvasd el Te is, gyanítom, hogy csak a film alapján ismered a történetet, az meg ugye smafu a könyvhöz képest.
bobi64:
Szerintem senki nem kérte, hogy nézzed meg vagy nézesd meg a gyerekeiddel.
Ez (elvileg)szabad ország.
AMÚGY igazad van, nem olvastam. Csak gondolkozom. Néha :S
az 5 azért jobb volt.
A 7. könyvrõl meg annyit, hogy én élveztem (fõleg, mert angolul még nem olvastam semmilyen regényt, szóval a megértés sikerélménye is benne volt😊 ), de azért az a túl sok 'váratlan' 'véletlen' 'csavarás/komplikáció' szerintem gáz volt..
Blackmail the Universe
Az Azkabani Fogolyt és a Tûz serlegést egész profin vágták filmre (kviddicsbajnokság ide-oda) De az 5-6. részért már elõre aggódtam, mivel ezeknél már könyvekben is elég szana szét van a sztory, melyek így magukban sehogy sem mûködnének jól egész estés filmekben, de ehhez képest sem lett akkora gáz a Fõnix Rendje ... de a Félvér Herceggel mi lesz, attól elõre félek (az a legzavarosabb kötet)
Ellenben Deathly Hollows igazán filmre való, mert vérbeli kaladregény lett belõle, csak éppen nagyon hosszú és komplikált kalandregény ... így nézve nagy megkönnyebbülés, hogy két részre szedik a filmet ... jó nekik és jó nekünk is hogy így döntöttek
Egyedül azt sajnálom, hogy az elsõ 3 könyv vicek-vacak hosszúságú a többihez képest. 😞
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
GYU-ból is kiollóztak rendesen, mégis mûködött.
az eddigieket is be tudták sûríteni egy filmbe. szerintem ez gáz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"