Nincs igény a repülőgépen telefonálásra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
egyetértek, netelérés sokkal hasznosabb lenne normális áron

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Balumann
Kicsit összekeverted a mássalhangzókat :|

Bocs, nekem személyes vendettám van a Lufthansa ellen, mert több olyan rendelkezést sem tartanak be, amit Európában, az államokban és más helyeken kötelezõ lenne betartani.
Az hogy azt hiszik, hogy a törvény felett állnak, kicsit bosszantó, de ahogy csinálják, az meg nagyon 😊

Mindegy, úgyis tönkremennek ezzel a hozzáállással, elõbb, vagy utóbb

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

barnie1990
Karcsi, már itt is támadsz? 😄

Zene nélkül mit érek én?

karcsi
enkem petika mopiltelefonalas ertekela rebulokepen

REBULOKEBEN AKAROG MOPILOSZNI

pungtummm

ety valak penszt fiszednek ha rebulokepjetyet venek esmek neis telefonalhsak hadesz apszurtum

menvatyok senkineka masotik nikkje csakis karcsi vatyog asz etyetlen ercsetek ma mek vekre hanyzor kel mek elmontanom fazlamak

Vagy húzza le a cipõjét <#nevetes2>

Homeopátiás védekezést javaslok, használd a saját fegyverét ellene, eregess te is gázt <#hehe>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Az már van (wifi-s), gondolom hasonló árakon mint a mobiltelefonálás... Fene tudja, hogy elesben van-e mar, eleg regota tesztelik (5+ ev).
mad mind
Engem jobban érdekelne az internetelérés, nem pedig a mobiltelefonálgatás.
Egy 10+ órás repülés alatt meglehet õrülni az unalomtól. (pláne, ha 80 éves gázeregetõ öregember ül melletted)<#boxer>

még sohasem repültem 😊