640
-
#320 De akkor úgy is lehet hogy mondjuk megveszed ny-ban a cuccot és vársz vele míg felmegy az ára és ott is eladhatod, annyira nem muszáj utazgatni vele? -
#319 én percenként bekerülök 4 percre. Valaki mindig kihoz :D -
#318 valaki szeggyen már ki, még van 3 perc :) -
#317 én még nem akarok utazgatni.. sok pénzbe kerül. :D Szóval egyelőre NY-ban. Aztán majd a drog pénzt is elkezdem lekönyvelni városok szerint, és azalapján fogok utazgatni. Phi.-ben a legolcsóbb ahogy néztem ott bevásárlok ha sok pénzem lesz Palermoban meg eladom :D (egyelőre igy néz ki a terv) -
#316 Aham. Én most akartam venni 5 rumot, kaptam érte 2 percet... -
#315 Én már voltam pár helyen ;) ha valahol nagyon nem tok pénzt keresni elutazok -
#314 :D Amúgy ki hol van? Vagy utazgattok össze-vissza a kis maffia világban? Én Philadelphiában voltam a versenyig, most itt ragadtam New Yorkban. -
#313 vettem 3 whiskeyt :P -
#312 ohh nem baj, valamit valamiért, ha nagy leszek meghálálom a törekvésed :D
(csak 200 golyóval támadok rád nem 1000-el ) -
#311 Friss főzésű pálinkával töltöttem tele :D Passz amúgy. -
#310 hogy a pöcsbe nyertél amikor az enyém 90km/h val gyorsabb?? :D:D -
#309 Köszi :)
Zidzsit megpróbáltam kiszabadítani, hát nem lecsuktak :D -
#308 grat -
#307 :D tyúúúú, győztem:) -
#306 engem is pedig csak 5 bort akartam venni (többet nem tudok tárolni) :D de nem adom fel! :D 5*300at kereshetek rajta nem sok de igy is jó :D lenne 4ezrem akkor 2 konyak vagy whisky és az már 4000 haszon ha felmegy az ár megint :D -
#305 K�szen�llsz a versenyre
Megszakit ?
És most ilyenkor mi van? -
#304 elkaptam a kurvák :D -
#303 Elfogadtam. -
#302 NY!!!!! hatalmas áresés! Most vegyen mindenki! drog vagy pia! ilyen alacsony ma még nem volt!
tévedtem, volt alacsonyabb vagy 20$-al átlagosan de még igy is jo :D -
#301 Megyek :) -
#300 TÉK :D -
#299 vonattal :) utazás menüpont, és new york. nem muszáj ha nem akarsz... -
#298 Ő akkor el kell utaznom new yorkba. Kocsival megyek vagy csak gyalog és kell vinnem kocsit? -
#297 na csak el kell fogadnod -
#296 picc szinten legnagyobb rablásom 1000$ az ékszerüzletből.. na ezt már szeretem vehetek AB-s vért! :D (lassan szitává lyuggatom a lábamat) -
#295 Amorfi néven vagyok, nem tudom hogy felvettelek-e már a barátok közé. -
#294 add meg a neved, felkérlek versenyzni, te meg autóverseny menü alatt visszaigazolod h te is akarsz és kész -
#293 nem kel, mondom h tét nélküli -
#292 Van kettő, de kocsiban nem fogadok :D -
#291 van kocsid? :D -
#290 azt hogy kell? én benne lennék -
#289 valaki egy gyors autóversenyt? barátságosat -
#288 figyelgetem :) -
#287 figyeld az itteni embereket akik mondjuk felvesznek barát listára.. ha szabadítani akarsz akkor hadd élvezzünk már elsőbbséget! :D -
#286 Ilyen sem volt még, egymás után 3 embert szabadítottam ki :D
Ez a vásárlás nekem nem ment, mindig lecsuktak, meg nincs elég pénzem meg ilyen aprób gondjaim vannak vele :) -
#285 Ezután csak valami drasztikus csökkenés lehetséges ;) amiből vennem kéne... -
#284 Jókor mondod. Pont most vesztettem 200$-t a mai árfolyam miatt :D
-
#283 listám alapján délutántól számítva most vannak az árak a legmagasabban. Aki vásárolt most mindenképpen adja el! -
#282 Hát rám férne lehet :) Én is 24 órája kezdtem.
Kár hogy a börtönbe vonulásról nincs statisztika :D -
#281 biszibaszibasszameg mit szedtem össze :D
Készitve: Ford
Modell: Deluxe
Ország:USA
Épitve:1937
Ülések: 5
Motor: Cilinderek:8 3622CC
Lóerő: 85BHp
kor: 3800RPM
Max. Sebesség: 125mph/200kmh
Hossz: 4781MM