Omerta - Online Maffia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nevem: gyilkos (nem kell b...tatni, jobb nem jutott eszembe xD
bár engem is egy don támadott meg igaz mindketten belehaltunk😛
magas szinten már csak bújkál az ember😊
de piszok dühítõ lehet az tény
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
mondom én sofõrködj😛
valami normális autód, ha van javítsd fel és hajrá😊
bár asszem van irc chat is de magyarok nagyon kevesek ûzik, bár így a sg által összejönnek😄
bocs 😊
na má én is tudok menni 66os útra, örülnék ha valaki haladóbb, aki érti a dolgot elvinne engem egy túrára 😊
az a móka😄
de nem muszáj vele játszani 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
ez az alkohol tilalom idõszaka
Modell: 7W Sedan
Ország:USA
Épitve:1929
Ülések: 4
Motor: Cilinderek:8 4231CC
Lóerõ: 85BHp
kor: 4500RPM
Max. Sebesség: 73mph/116.8kmh
Hossz: 5120MM
Szélesség: 1841MM
Új ár: $ 6,000
mikor szerverújraindítás volt, de aztán abbahagytam😊
igaz nagyon durva volt😊
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
egyébbként meg ha megprobálsz szabaditani arra lenne logikus pontot adni nem kivásárlásra ugye? 😄 Sõt, benne van a rizikó hogy elkapnak közbe és akkor te mész börtönbe
Itt a link az akciorol, ajánl benne autokat is:
http://omertaholic.blogspot.com/2006/11/route-66-heist.html
Népszerû témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Omerta - Online Maffia
3. Veszett jó csaj! (ruhában)
😄
Mert attol is nõ a skill 😊
Igen a 66 ut, vagy mi magyarul.
A 10% kocsi tökéletes. Azért van kockázata is az akcionak elveszhet az auto... bár én 3bol 2x idáig pénzt hoztam, 1x pedig semmi, de nem is veszitettem.
akik kiváltanak a börtönbõl, azt miért teszik?
hogy nekik küldjük a leendõ tiszteletpontot?
Én leszek a leader, mert kell a fegyverre 36k pénz.
Neked kell hozni az autot , majd be kell irni a számát. Nem baj ha teljesen jo állapotu az auto, azaz 0%os a többi nem lényeg.