640
-
#280 én is :D ma kezdtme... vagy tegnap? tegnap asszem. Dikri tud segíteni, mit hogyan kell
ugye Dikri?:D -
#279 huh New Yorkban most lehet eladni a piát! a whiskey 1000$al több mint egy órája -
#278 én meg vagyok, de olyan kezdő vagyok hogy csak na :) -
#277 hmm.. bár 8000 jól jönne.. lehet megyek is megtámadni.. vagy fegyverem és golyóm vagy 4 db :D :D
szerk.: "A csóró még kezdő, nem tudsz 48 óránál fiatalabb játékost megölni!" fenébe
(nyugi, egy külföldit probáltam be) -
#276 holnapra meglesz csak nem leszek gépnél :D
amugy rangok, kocsik stb (akinek kell): http://gamewiki.barafranca.com/index.php?title=Handy_Game_Info -
#275 100 000-től kell igazán félni de bármi megeshet -
#274 holnapig vki fejlődjön mr fel min. shoplifterre, menni akrok 66os utazni :D:D -
#273 Húú, van 1200 dollárom :O -
#272 5ből xD -
#271 hmm... alig kapok pénzt, mindent elbasz a karakterem, és mindig soxor még a szaruk is elkapnak...3ből 3szor biztos -
#270 Kezdek félni, paranoiás leszek és mindenkire és mindenre lövök ami szerintem nem oda való :) Gondolom $8000 nem kell még nagyon dugdosnom. -
Dikri #269 Itt vannak a jelölések:
0 - 50.000 = Straydog
50.000 - 100.000 = Poor
100.000 - 500.00 = Nouveau Riche
500.000 - 1.000.000 = Rich
1.000.000 - 5.000.000 = Very rich
5.000.000 - 15.000.000 = Too rich to be true
> 15.000.000 = Richer than God
Kinek mennyi kpja van, és mennyi van autoban? Ebből lehet számolni.
-
Dikri #268 Szerintem azért nem, mert ha lelössz valakit, akkor kapsz a javaibol.
Tehát érdemes végrendeletet csináltatni, és a pénzt bankban tartani.
Illetve inkább autoban :P Mert az öröklödik, és ha jol sejtem nem látszik a listában, bár ezt le lehet ellenörizni, mit számit bele a vagyonba. -
#267 nem tudom :D gondolom. -
#266 És az a 70% ellen testőrökkel meg golyóálló dolgokkal lehet védekezni gondolom. -
#265 70% százalékban simán szórakozásból random. Felmegy valami listára rábök az egyikre aki gyenge elpusztítható azt szétlövi a fejét.
a maradék százalék az a családok közötti háború áldozatai vagy a nagyon pénzes, nagy hirnevő mindenki szemében szálka emberkék. :D -
#264 Amúgy kik válnak célpontá? Mi alapján döni(k) el hogy ki haljon meg? -
#263 Ez a játék isteni =D Most kezdtem, delivery boy vagyok ^^ Nevem: Christiano :O -
#262 gondolom itt 4.-5. szint körül ugyis kialakulnak azok a klikkek akik összedolgoznak. Bár majd megláttjuk meddig tart ez az omerta fellángolás. -
Dikri #261 Az a gáz, hogy addig eljutni egyedül szerintem lehetetlen.
De most váltok a stratégiámon, és megveszek minden lehetséges védelmet :P -
#260 kikötjük hogy csak magyar jelentkezzen. Aztán ha a kis család jól müködik lehet terjeszkedni és beengedni minden bevándorlót! :D a kemény mag számít úgy is a többi az csak azért kell hogy növeljék a hirnevünket és adózzanak a családnak. Szerintem. -
#259 és szerintetek hányan lennének magyarok abban a családban:S:S -
#258 én maradok a háttérben és dobálom a kalapokat fel a tartóra :D meg ajtót mutatok az illetékteleneknek ("Ott az ajtó") :D
egyébbként dikri példájából tanulva gondolom érdemes gyilkolás skill nélkül is fegyvert és golyót tartani, hátha megtámadás közbe visszalőve véletlenül eltaláljuk a szemét digót?! :D (piszok sok pénzbe kerül minden. Bár fegyvert olcsóbban megveszek mint egy lottó jegyet :D) -
#257 DE-de, az egyik kedvenc filmem amiben Silvester Stalone játszik. Akkor ki hozza az kézpénzes táskát, ki hozza az ékszeres táskát? Én tudok hozni fehérneműset -
#256 nem néztél Oscart? :D Tanúnak lenni nem kifizetődő ebben a szakmába. Ergo ne irj alá semmit. És aláírás nélkül nincs szerződés :D szóval marad a szóban való megegyezés. :D -
#255 véletlenül úgy jelölted ki a kódot hogy mögötte az üres hely is benne maradt? nekem az volt a gond. -
#254 írunk is róla szerződést vagy csak vérszerződés lesz? -
#253 hja egy SG család nem is hülyeség :D csak addig élje túl valamelyikünk :D -
#252 Nekem is csinálta elöször a kód miatt mert valahogy a ctrl + c nem tetszhetett neki. -
#251 Én is csináltam profilt, megkaptam az E-mailt, rákattintottam a linkre, de nem enged bejelentkezni. Pedig mindent jól adtam meg. Mi lehet a gond? -
#250 Akkor gyúrjunk rá egy picit :)
Meg valalki említette az online beszélgetést irc-et, lehet hogy jó lenne. -
Dikri #249 DE lehetne, csak ahhoz el kell érni egy magas rangot :P
-
#248 És mi nem alapíthatunk családot? Mondjuk magyarmaffia néven vagy mi :D -
#247 loptál egy Bentley 4.5 Litre Barker 3 Position Drophead -t 17 százalék sérüléssel
Ez milyen kocsi?
Érdemes megtartani? -
#246 az igen.. egyetlen egy üveggel kerestem több mint 600$-t. ha lett volna pénzem akkor 10 üveggel az 6000 :D tetszik, látom már milyen pályán fog játszani Zidzsi :D
szerk.: megfigyeltem, ha a drog ára növekszik, akkor nő a pia ára is. Kb ugyanannyi százalékban.. g ondolom lusta informatikus igy programozta le. :D -
#245 megnéztem az elhalálozási listát (statisztika).. hát szörnyű.. 10 perc alatt 8 ember átlagosan. Kemény világ :D -
Dikri #244 Gondolom meg kell keresni levélben a gorét. -
#243 nem tudja senki hogyan lehet jelentkezni családba? -
Dikri #242 Na ujrakezdtem zsivany néven :) -
#241 egyébbként NY-ban most a drog is lement. Csomagján legalább 3 ezret lehet nyerni, pénzes szerencsések előnyben!
majd amelyik nap a játék mellett nem tanulok akkor csinálok egy árjegyzéket, a napi legalacsonyabb, legmagasabb és közép árakon hogy kb be lehessen kalkulálni mikor érdemes venni és mikor eladni.