Omerta - Online Maffia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Morfi
azt hogy kell? én benne lennék

zsolesz92
valaki egy gyors autóversenyt? barátságosat

Morfi
figyelgetem 😊

Kmarha
figyeld az itteni embereket akik mondjuk felvesznek barát listára.. ha szabadítani akarsz akkor hadd élvezzünk már elsõbbséget! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Morfi
Ilyen sem volt még, egymás után 3 embert szabadítottam ki 😄
Ez a vásárlás nekem nem ment, mindig lecsuktak, meg nincs elég pénzem meg ilyen aprób gondjaim vannak vele 😊

zsolesz92
Ezután csak valami drasztikus csökkenés lehetséges 😉 amibõl vennem kéne...

Checkerboy
Jókor mondod. Pont most vesztettem 200$-t a mai árfolyam miatt 😄

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Kmarha
listám alapján délutántól számítva most vannak az árak a legmagasabban. Aki vásárolt most mindenképpen adja el!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Morfi
Hát rám férne lehet 😊 Én is 24 órája kezdtem.
Kár hogy a börtönbe vonulásról nincs statisztika 😄

zsolesz92
biszibaszibasszameg mit szedtem össze 😄

Készitve: Ford
Modell: Deluxe

Ország:USA
Épitve:1937

Ülések: 5

Motor: Cilinderek:8 3622CC
Lóerõ: 85BHp
kor: 3800RPM
Max. Sebesség: 125mph/200kmh

Hossz: 4781MM
Szélesség: 1727MM
Új ár: $ 100,000

45% sérült, 37.000$ért lehtne eladni, de inkább megtartanám 😮

zsolesz92
én is 😄 ma kezdtme... vagy tegnap? tegnap asszem. Dikri tud segíteni, mit hogyan kell
ugye Dikri?😄

zsolesz92
huh New Yorkban most lehet eladni a piát! a whiskey 1000$al több mint egy órája

Morfi
én meg vagyok, de olyan kezdõ vagyok hogy csak na 😊

Kmarha
hmm.. bár 8000 jól jönne.. lehet megyek is megtámadni.. vagy fegyverem és golyóm vagy 4 db 😄 😄

szerk.: "A csóró még kezdõ, nem tudsz 48 óránál fiatalabb játékost megölni!" fenébe
(nyugi, egy külföldit probáltam be)

Kmarha
holnapra meglesz csak nem leszek gépnél 😄

amugy rangok, kocsik stb (akinek kell): http://gamewiki.barafranca.com/index.php?title=Handy_Game_Info

Kmarha
100 000-tõl kell igazán félni de bármi megeshet

zsolesz92
holnapig vki fejlõdjön mr fel min. shoplifterre, menni akrok 66os utazni 😄😄

Checkerboy
Húú, van 1200 dollárom 😮

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

zsolesz92
5bõl xD

zsolesz92
hmm... alig kapok pénzt, mindent elbasz a karakterem, és mindig soxor még a szaruk is elkapnak...3bõl 3szor biztos

Morfi
Kezdek félni, paranoiás leszek és mindenkire és mindenre lövök ami szerintem nem oda való 😊 Gondolom $8000 nem kell még nagyon dugdosnom.

Itt vannak a jelölések:

0 - 50.000 = Straydog
50.000 - 100.000 = Poor
100.000 - 500.00 = Nouveau Riche
500.000 - 1.000.000 = Rich
1.000.000 - 5.000.000 = Very rich
5.000.000 - 15.000.000 = Too rich to be true
> 15.000.000 = Richer than God

Kinek mennyi kpja van, és mennyi van autoban? Ebbõl lehet számolni.
Szerintem azért nem, mert ha lelössz valakit, akkor kapsz a javaibol.
Tehát érdemes végrendeletet csináltatni, és a pénzt bankban tartani.
Illetve inkább autoban 😛 Mert az öröklödik, és ha jol sejtem nem látszik a listában, bár ezt le lehet ellenörizni, mit számit bele a vagyonba.
Kmarha
nem tudom 😄 gondolom.

Morfi
És az a 70% ellen testõrökkel meg golyóálló dolgokkal lehet védekezni gondolom.

Kmarha
70% százalékban simán szórakozásból random. Felmegy valami listára rábök az egyikre aki gyenge elpusztítható azt szétlövi a fejét.

a maradék százalék az a családok közötti háború áldozatai vagy a nagyon pénzes, nagy hirnevõ mindenki szemében szálka emberkék. 😄

Morfi
Amúgy kik válnak célpontá? Mi alapján döni(k) el hogy ki haljon meg?

Checkerboy
Ez a játék isteni =D Most kezdtem, delivery boy vagyok ^^ Nevem: Christiano 😮

Kmarha
gondolom itt 4.-5. szint körül ugyis kialakulnak azok a klikkek akik összedolgoznak. Bár majd megláttjuk meddig tart ez az omerta fellángolás.

Az a gáz, hogy addig eljutni egyedül szerintem lehetetlen.
De most váltok a stratégiámon, és megveszek minden lehetséges védelmet 😛
Kmarha
kikötjük hogy csak magyar jelentkezzen. Aztán ha a kis család jól müködik lehet terjeszkedni és beengedni minden bevándorlót! 😄 a kemény mag számít úgy is a többi az csak azért kell hogy növeljék a hirnevünket és adózzanak a családnak. Szerintem.

zsolesz92
és szerintetek hányan lennének magyarok abban a családban:S:S

Kmarha
én maradok a háttérben és dobálom a kalapokat fel a tartóra 😄 meg ajtót mutatok az illetékteleneknek ("Ott az ajtó") 😄

egyébbként dikri példájából tanulva gondolom érdemes gyilkolás skill nélkül is fegyvert és golyót tartani, hátha megtámadás közbe visszalõve véletlenül eltaláljuk a szemét digót?! 😄 (piszok sok pénzbe kerül minden. Bár fegyvert olcsóbban megveszek mint egy lottó jegyet 😄)

Morfi
DE-de, az egyik kedvenc filmem amiben Silvester Stalone játszik. Akkor ki hozza az kézpénzes táskát, ki hozza az ékszeres táskát? Én tudok hozni fehérnemûset <#eplus2>

Kmarha
nem néztél Oscart? 😄 Tanúnak lenni nem kifizetõdõ ebben a szakmába. Ergo ne irj alá semmit. És aláírás nélkül nincs szerzõdés 😄 szóval marad a szóban való megegyezés. 😄

Kmarha
véletlenül úgy jelölted ki a kódot hogy mögötte az üres hely is benne maradt? nekem az volt a gond.

Morfi
írunk is róla szerzõdést vagy csak vérszerzõdés lesz? <#nezze>

Kmarha
hja egy SG család nem is hülyeség 😄 csak addig élje túl valamelyikünk 😄

Morfi
Nekem is csinálta elöször a kód miatt mert valahogy a ctrl + c nem tetszhetett neki.

mama2
Én is csináltam profilt, megkaptam az E-mailt, rákattintottam a linkre, de nem enged bejelentkezni. Pedig mindent jól adtam meg. Mi lehet a gond?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Morfi
Akkor gyúrjunk rá egy picit 😊
Meg valalki említette az online beszélgetést irc-et, lehet hogy jó lenne.

DE lehetne, csak ahhoz el kell érni egy magas rangot 😛
Morfi
És mi nem alapíthatunk családot? Mondjuk magyarmaffia néven vagy mi 😄

Attila8805
loptál egy Bentley 4.5 Litre Barker 3 Position Drophead -t 17 százalék sérüléssel
Ez milyen kocsi?
Érdemes megtartani?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Kmarha
az igen.. egyetlen egy üveggel kerestem több mint 600$-t. ha lett volna pénzem akkor 10 üveggel az 6000 😄 tetszik, látom már milyen pályán fog játszani Zidzsi 😄

szerk.: megfigyeltem, ha a drog ára növekszik, akkor nõ a pia ára is. Kb ugyanannyi százalékban.. g ondolom lusta informatikus igy programozta le. 😄

Kmarha
megnéztem az elhalálozási listát (statisztika).. hát szörnyû.. 10 perc alatt 8 ember átlagosan. Kemény világ 😄

Gondolom meg kell keresni levélben a gorét.
zsolesz92
nem tudja senki hogyan lehet jelentkezni családba?

Na ujrakezdtem zsivany néven 😊
Kmarha
egyébbként NY-ban most a drog is lement. Csomagján legalább 3 ezret lehet nyerni, pénzes szerencsések elõnyben!

majd amelyik nap a játék mellett nem tanulok akkor csinálok egy árjegyzéket, a napi legalacsonyabb, legmagasabb és közép árakon hogy kb be lehessen kalkulálni mikor érdemes venni és mikor eladni.