640
-
#360 Lehet elkezdem ujra es segitek! Van route calculator stb ,majd megkeresem a konyvjelzoim kozott ,ha megvan meg! Ott van olyan oldal is ahol epp aktualis drog-pia arakat kiirja! amugy jobb lenne irc-en lenni,mert ott beirsz 1 szot es maris kiirja arakat! Nem itt kinlodni forumon! Van hivatalos szobaja!!! -
#359 látom nagyon rákakptatok:P s eygesek hamar rájöttek mit hoyg ekll csinélni szal hajrá nyomjátok neki kajakra:) -
#358 na jó, megint csökkent az árfolyam. Megyek én is aludni azt hiszem! jó éjt Dikri (meg még annak aki ide-ide néz)! -
Dikri #357 2 napig elméletileg védelem alatt vagy. Addig nem bánthatnak. Utána meg utazni kell egyfolytában és akkor nehezebb bemérni :P -
#356 szia jó éjt!
király, van még lóvém, borom, 1 testőröm, golyó álló mellényem, pisztolyom, golyóm. Kezd beindulni az üzlet! :D kill skillem is halad felfelé, szabaduló skill is, lassan szintlépés, egészség is kibővítve 100ra :D holnap meg zh és megbukom! :D -
#355 Na jól van, én elmentem filmet nézni, majd reggel. Sziasztok :) -
#354 tanulva az esetedből eladtam a tankot és vettem mellényt meg gondolkodom az egy vagy kettő testörön. Sosem korai elkezdeni a védekezést :P -
#353 Akkor most én sem megyek vissza :D -
#352 azt mondod phil sokkal szabadabb város? :D lehet betámadom ugyis infó kell az ottani piacról.
ráadásul negativ csúcsot döntött most heroin ár tekintetében (Philadelphia : 15,001) Viszont a második legtöbb ember ott tanyázik.. ki tudja ki mikor puffant le. :S -
#351 Jaja. De hogy milyen szép hely ez a NY-i börtön :D -
#350 hja boozi a pia, a narcotic pedig a drog mennyiség.. :D most legalább ezt is tudom -
#349 Volt, el is adtam :D -
Dikri #348 Rangfüggö, hogy mennyit tudsz venni.
http://gamewiki.barafranca.com/index.php?title=Handy_Game_Info
A kill skillt fejlesszétek :P -
#347 LOL! ilyen kocsitok volt már?
Bugatti Type 32 Tank
rengetek pénzt kapnék érte.. de gyors mint az állat.. fenébe.. jó alap a droghoz, de jó alap lenne versenyhez meg gépkocsis rablásokhoz!!! :S (dilemma) -
#346 elöször 3.szorra sikerült megvennem és elsőre eladnom. Picc. szinten csak 5öt engedett venni.
Most 30.szorra sikerült vásárolnom. Eladás remélem simábban fog menni. de ebben a piában még nagyon nincs pénz, a drogra kéne ráutaznom, de ahoz még gyüjtögetnem kell pár napig. -
#345 Úgy kb hnyadikra sikerült megvenned? És mennyit lehet venni egyszerre? -
#344 Tudom senkit nem érdekel, de végre sikerült: "Szerencsésen sült el: A sörös üveg szétrobbant, király. A célzókészséged fejlődött, de még ne próbálj senkit kinyírni!Gyakorolj még és képes leszel fegyverrel uralni az utcákat! " -
#343 jó éjt!
én még várok max 40 percet hátha lesz nagyobb árfolyam. ha nem majd eladom holnap -
#342 Jó éjt.
Gyadi felvettelek :) -
#341 na srácok én mentem, sikerült eladnom a whiskeyt, holna tali :D -
#340 Komoly játék, Delivery Boy vagyok Gyadi néven. Valamelyikőtöket beírtam reg-nél promoternek, ha nem baj. -
#339 azért köszi ;) -
#338 lol :d mindhárman börtönben! :D -
#337 megprobáltam :d most a szomszéd cellában csücsülök :D -
#336 Szerintem cellatársak lettünk, pedig igyekeztem :D -
#335 szabadítsatok ki pls :S 5 perc még -
#334 csak az a baj hogy most phil és LVról nincs hir, a többi város közül viszont NY-ban a legalacsonyabbak az árak (fingon szerint) de majd hétvégén kidolgozok egy rendes statisztikát :)
lehet ki kéne nevezni a két kérdőjeles városhoz egy-egy futárt :D (még a végén kiépítek egy drog és alkohol terjesztő hálózatot :D) -
#333 én már sietek, 1 órája alukálni kéne :) -
#332 whiskey felment 700 $-ral azaz 700*3=2100 $ tiszta bevétel -
#331 megmondtam, középértékre ugrott. Ha nem siettek akkor várjatok még fél órát magasabb árakra! (ma 6 alkalomból 2-szer pl 3400 volt a whisky) -
#330 árváltozás! -
#329 Veszélyes hely ez a NY, itt többször kaptak el eddig mint Phil-ben :D -
#328 6 $ kéne hogy még 1 whiskeyt tuggyak venni. 3szor próbálok lopni, betörni, természetesen mindig sittre kerülök -
#327 sajnos nincs külön keretben vagy flashben.. valahogy a html kódot kéne lenézni talán. De majd keresünk egy hozzáértőt.
megj.: na végre sikerült sokadszorra bevásárolnom! :D úgy nézem 2 perc múlva árfolyam változás, bár szerintem most valami középérték következik -
#326 én is ezt kérdeztem, h vki nem tudná e scripttel megoldani. meg jó lenne minden cuccal xD -
#325 Vajon ezt a részt ide nem lehetne berakni valahogy? -
#324 köszike! :D
egyébbként itt a fejlécben van város szerint a heroin ára. mivel a pia drog megfelelő arányban változtatja az árát ez alapján be lehet lőni hol érdemes hol nem vásárolni:
http://www.fingon.be/ -
#323 És csak úgy lehet megnézni hogy hol mennyi, ha oda utazol, vagy van valami menűpont ahol informálnak róla? Maximum itt egymást :)
Na ki hozott ki a börtönből? :D -
#322 de érdemes, mert ahogy nézem 60%-os arányban változik max az ár. De a városok között is van vagy 40-50%-os különbség néha. És az nagyon nagy árkülönbséget jelent ám. A legolcsóbb városban a legolcsóbb áron megveszed, és a drága városban a legdrágább hullámponton eladod. -
#321 engemm most nem hoztak ki leültem 4 percet