Omerta - Online Maffia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyadi
Komoly játék, Delivery Boy vagyok Gyadi néven. Valamelyikõtöket beírtam reg-nél promoternek, ha nem baj.

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

zsolesz92
azért köszi ;)

Kmarha
lol :d mindhárman börtönben! :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
megprobáltam :d most a szomszéd cellában csücsülök :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Morfi
Szerintem cellatársak lettünk, pedig igyekeztem :D

zsolesz92
szabadítsatok ki pls :S 5 perc még

Kmarha
csak az a baj hogy most phil és LVról nincs hir, a többi város közül viszont NY-ban a legalacsonyabbak az árak (fingon szerint) de majd hétvégén kidolgozok egy rendes statisztikát :)

lehet ki kéne nevezni a két kérdõjeles városhoz egy-egy futárt :D (még a végén kiépítek egy drog és alkohol terjesztõ hálózatot :D)

zsolesz92
én már sietek, 1 órája alukálni kéne :)

zsolesz92
whiskey felment 700 $-ral azaz 700*3=2100 $ tiszta bevétel

Kmarha
megmondtam, középértékre ugrott. Ha nem siettek akkor várjatok még fél órát magasabb árakra! (ma 6 alkalomból 2-szer pl 3400 volt a whisky)

zsolesz92
árváltozás!

Morfi
Veszélyes hely ez a NY, itt többször kaptak el eddig mint Phil-ben :D

zsolesz92
6 $ kéne hogy még 1 whiskeyt tuggyak venni. 3szor próbálok lopni, betörni, természetesen mindig sittre kerülök

Kmarha
sajnos nincs külön keretben vagy flashben.. valahogy a html kódot kéne lenézni talán. De majd keresünk egy hozzáértõt.

megj.: na végre sikerült sokadszorra bevásárolnom! :D úgy nézem 2 perc múlva árfolyam változás, bár szerintem most valami középérték következik

zsolesz92
én is ezt kérdeztem, h vki nem tudná e scripttel megoldani. meg jó lenne minden cuccal xD

Morfi
Vajon ezt a részt ide nem lehetne berakni valahogy?

Kmarha
köszike! :D

egyébbként itt a fejlécben van város szerint a heroin ára. mivel a pia drog megfelelõ arányban változtatja az árát ez alapján be lehet lõni hol érdemes hol nem vásárolni:
http://www.fingon.be/

Morfi
És csak úgy lehet megnézni hogy hol mennyi, ha oda utazol, vagy van valami menûpont ahol informálnak róla? Maximum itt egymást :)
Na ki hozott ki a börtönbõl? :D

Kmarha
de érdemes, mert ahogy nézem 60%-os arányban változik max az ár. De a városok között is van vagy 40-50%-os különbség néha. És az nagyon nagy árkülönbséget jelent ám. A legolcsóbb városban a legolcsóbb áron megveszed, és a drága városban a legdrágább hullámponton eladod.

zsolesz92
engemm most nem hoztak ki leültem 4 percet

Morfi
De akkor úgy is lehet hogy mondjuk megveszed ny-ban a cuccot és vársz vele míg felmegy az ára és ott is eladhatod, annyira nem muszáj utazgatni vele?

Kmarha
én percenként bekerülök 4 percre. Valaki mindig kihoz :D

zsolesz92
valaki szeggyen már ki, még van 3 perc :)

Kmarha
én még nem akarok utazgatni.. sok pénzbe kerül. :D Szóval egyelõre NY-ban. Aztán majd a drog pénzt is elkezdem lekönyvelni városok szerint, és azalapján fogok utazgatni. Phi.-ben a legolcsóbb ahogy néztem ott bevásárlok ha sok pénzem lesz Palermoban meg eladom :D (egyelõre igy néz ki a terv)

Morfi
Aham. Én most akartam venni 5 rumot, kaptam érte 2 percet...

zsolesz92
Én már voltam pár helyen ;) ha valahol nagyon nem tok pénzt keresni elutazok

Morfi
:D Amúgy ki hol van? Vagy utazgattok össze-vissza a kis maffia világban? Én Philadelphiában voltam a versenyig, most itt ragadtam New Yorkban.

zsolesz92
vettem 3 whiskeyt :P

Kmarha
ohh <#worship> nem baj, valamit valamiért, ha nagy leszek meghálálom a törekvésed :D

(csak 200 golyóval támadok rád nem 1000-el <#eplus2>)

Morfi
Friss fõzésû pálinkával töltöttem tele :D Passz amúgy.

zsolesz92
hogy a pöcsbe nyertél amikor az enyém 90km/h val gyorsabb?? :D:D

Morfi
Köszi :)
Zidzsit megpróbáltam kiszabadítani, hát nem lecsuktak :D

zsolesz92
grat

Morfi
:D tyúúúú, gyõztem:)

Kmarha
engem is pedig csak 5 bort akartam venni (többet nem tudok tárolni) :D de nem adom fel! :D 5*300at kereshetek rajta nem sok de igy is jó :D lenne 4ezrem akkor 2 konyak vagy whisky és az már 4000 haszon ha felmegy az ár megint :D

Morfi
K�szen�llsz a versenyre

Megszakit ?

És most ilyenkor mi van?

zsolesz92
elkaptam a kurvák :D

Morfi
Elfogadtam.

Kmarha
NY!!!!! hatalmas áresés! Most vegyen mindenki! drog vagy pia! ilyen alacsony ma még nem volt!

tévedtem, volt alacsonyabb vagy 20$-al átlagosan de még igy is jo :D

Morfi
Megyek :)

zsolesz92
TÉK :D

zsolesz92
vonattal :) utazás menüpont, és new york. nem muszáj ha nem akarsz...

Morfi
Õ akkor el kell utaznom new yorkba. Kocsival megyek vagy csak gyalog és kell vinnem kocsit?

zsolesz92
na csak el kell fogadnod

Kmarha
picc szinten legnagyobb rablásom 1000$ az ékszerüzletbõl.. na ezt már szeretem vehetek AB-s vért! :D (lassan szitává lyuggatom a lábamat)

Morfi
Amorfi néven vagyok, nem tudom hogy felvettelek-e már a barátok közé.

zsolesz92
add meg a neved, felkérlek versenyzni, te meg autóverseny menü alatt visszaigazolod h te is akarsz és kész

zsolesz92
nem kel, mondom h tét nélküli

Morfi
Van kettõ, de kocsiban nem fogadok :D

Kmarha
van kocsid? :D