640
-
#400 probáltad mirccel vagy webessel is? semelyikkel nem megy? -
#399 És hol kell beirni, hogy webes felületen tuggyak ircre menni?
-
#398 Dikri, neked az új neved micsoda? =) Felvennélek barátnak. -
Dikri #397 Nekem coulddownos még joideig a rablás :( -
#396 Mármint IRCről. Vmi más lehetőség nincs beszélgetni? Folyton börtönbe visznek, unalmas. -
#395 ja nem ,egyik sérültebb mint a másik...
Most ezt loptam, sjana 80%ra sérült:
Auburn 852 Supercharged -
#394 Most nézem, lehet az, hogy ugyanazt az autót New Yorkban drágábbért tom eladni mint más országban? -
#393 tegnap autóversenyztünk, 200km/h-s kocsimat 110km/h-ssal verte ellenfelem :p -
#392 ja oké!
jösz rabolni? kocsit hozok ha kell! -
Dikri #391 Zsolesz, nem kell progi ha nem akarsz :)
Irtam megy webes felületen is. -
#390 rosszul irtam, bocs... jártas ember jön fosztogatni?:D
am te még nem tucc egy pár szintig -
#389 megyek ha sikerül beüzemelni:D norbi-nak fognak hívni a játékban -
#388 IRC-et soha nem használtam asse tom miaz, elég nekem annyi hogychat, progim sincs hozzá, semmi.
Valaki jártas embert jön fosztogatni route66-re? -
#387 ez tetszetős ki is próbálom:P -
#386 Hogy tudok egy családhoz csatlakozni? -
#385 Én vmiért bannolva vagyok. Nem használok proxy-t mégis bannoltak proxyhasználat miatt....Mi? -
#384 Ok, csináltam egy #MagyarMaffia(jelszó:hun) szobát ircen, azt lehet oda szemetelni meg rablás/autó verseny kihivást, vagy akár kötetlen beszélgetést inditani.
gondolom egyértelmü hogy mi a jelszó a belépéshez :D :D
ok, akkor az enyém felesleges :D elfelejtem mindig hogy ez már régi játék létezik szoba :D
-
Dikri #383 No akik már régota tolják a játékot IRC-n itt érhetök el:
Server veve: irc.barafranca.com
Szoba: #neptun.cafe
Ha webes felületen akarsz csatlakozni, akkor az info ablakba ezt ird:
/join #neptun.cafe -
#382 így is előfurdulhat ,hogy kinyírnak:) bár inkább csaláok fenyegtnek meg hogy csatlakozz és ha nem jössz be nekik lepuffantanak:) Bár jó családba szintekért sok mani üti a markodat:)
jaja autózgatással és jó sokat:)
Noha emlékeim szerint majd a 4-es rablásnál már kell eyg fegyverszakértő egy sofőr (4személyes verda)1 robabntási felügyeelő:P és egy főnök meg egy ház ahová szajrét dugjátok:) -
#381 Hali,
Családot hogy tudok alapítani?Vagy mikortól? -
#380 Ha addig nem mesz be csaladba kinyirnak! :) -
Dikri #379 Na ujra itthon, valaki jön fosztogatni? -
#378 sofőrskillt autóversenyzéssel lehet, igaz? :) -
#377 eleinte a sofőr skillt fejlesszétek nagyon:)
mega célzóberendezés sem fog ártani a későbiekben:P
Igaz oda eljutni nagyon komoly játékidő után lehet csak:P -
#376 Hmm, egész jó kis verdát szereztem, legalábbis a másiknál ezerszer jobb:
Make: Lincoln
Model: KA
Country:USA
Built:1934
Seating: 2
Engine: Cylinders:12 4480CC
Horsepower: 150BHp
At: 3400RPM
Max. Speed: 94mph/150.4kmh
Length: 5421MM
Width: 1897MM -
#375 Amúgy a pia és a drog vásárlásnál mindegyikből 7 egységet lehetvenni (nekem ennyi a tárolási kapacitásom) vagy összesen annyit? -
#374 Mai világban mi nem függőség? :) Amúgy már megcsináltam én az irc-t. Már csak be kell állítanom :D -
#373 Mi ebben a fuggoseg? Akkor mesz fel,ha kivancsi vagy infokra vagy eppen csoportos rablas (route 66 stb ) megy!!! Mellesleg a forum is fuggoseg,naponta nem is tudom hanyszor nezek 3-4 forumot! DE legalabb infot szerzel hasznosat adott esetben!! -
#372 Igen olvastam, de több évebe került leszokni az irc függőségről :D Nem akarok visszaeső lenni, de ha menni kell, megyek :D -
#371 Olvasd el miert kell irc! Epp aktualis arakat 1 script segitsegevel irc-en mindig tudod figyelni?! Remelem igy ertheto! :) -
#370 Vagy msn sem rossz, az többekenek van és ott is van ilyen csoportos izé. -
#369 Ha ezzel tolod,akkor muszaj IRC! :)) -
#368 Itt -
mistermiskolcz #367 Hol lehet elérni ezt a játékot? -
Dikri #366 Na megyek, látom nem vagy gépközelben :( -
Dikri #365 Én most ott vagyok, megprobálhatjuk gyorsan, mert utána mennem kell :( -
#364 ok, visszatértem NY-be (bevásároltam hihetetlenül olcsó áron drogból Philadelphiaban) és Shooplifter rangon vagyok. Szóval majd délután ha leszek probálgathatjuk a 66-ost! :D -
#363 vágom :) és legalább nem a forumot szemeteljük tele :P (igy reggel még gondolkodás nélkül küldöm a bütüket a képernyőre.
ejj de régen voltam én már IRC buzi.. úr isten majdnem 6-7 éve annak :D most visszaszokjak ?:D) -
#362 De ott is lehet tobb csatornan lenni egyszerre amigo! :) -
#361 csak itt legalább magyar környezetben van mindenki :D annak is jó aki kevésbé tud angolul. No de az árak miatt szerintem mindenképpen felnézünk irc-re is, az kicsit megkönnyíti a dolgunk (bár a kínlódás hozzátesz az élvezethez egy lapáttal, ha túl kevesett kell izzadnunk hamar megunjuk a játékot. én legalábbis)