Omerta - Online Maffia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolesz92
rosszul irtam, bocs... jártas ember jön fosztogatni?:D
am te még nem tucc egy pár szintig

norbi56
megyek ha sikerül beüzemelni:D norbi-nak fognak hívni a játékban

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

zsolesz92
IRC-et soha nem használtam asse tom miaz, elég nekem annyi hogychat, progim sincs hozzá, semmi.

Valaki jártas embert jön fosztogatni route66-re?

norbi56
ez tetszetõs ki is próbálom:P

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

jakewyler
Hogy tudok egy családhoz csatlakozni?

Checkerboy
Én vmiért bannolva vagyok. Nem használok proxy-t mégis bannoltak proxyhasználat miatt....Mi?

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

Kmarha
Ok, csináltam egy #MagyarMaffia(jelszó:hun) szobát ircen, azt lehet oda szemetelni meg rablás/autó verseny kihivást, vagy akár kötetlen beszélgetést inditani.

gondolom egyértelmü hogy mi a jelszó a belépéshez :D :D

ok, akkor az enyém felesleges :D elfelejtem mindig hogy ez már régi játék létezik szoba :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

No akik már régota tolják a játékot IRC-n itt érhetök el:

Server veve: irc.barafranca.com
Szoba: #neptun.cafe

Ha webes felületen akarsz csatlakozni, akkor az info ablakba ezt ird:
/join #neptun.cafe
tarti19
így is elõfurdulhat ,hogy kinyírnak:) bár inkább csaláok fenyegtnek meg hogy csatlakozz és ha nem jössz be nekik lepuffantanak:) Bár jó családba szintekért sok mani üti a markodat:)
jaja autózgatással és jó sokat:)

Noha emlékeim szerint majd a 4-es rablásnál már kell eyg fegyverszakértõ egy sofõr (4személyes verda)1 robabntási felügyeelõ:P és egy fõnök meg egy ház ahová szajrét dugjátok:)

jakewyler
Hali,
Családot hogy tudok alapítani?Vagy mikortól?

Ombika
Ha addig nem mesz be csaladba kinyirnak! :)

Na ujra itthon, valaki jön fosztogatni?
Morfi
sofõrskillt autóversenyzéssel lehet, igaz? :)

tarti19
eleinte a sofõr skillt fejlesszétek nagyon:)
mega célzóberendezés sem fog ártani a késõbiekben:P
Igaz oda eljutni nagyon komoly játékidõ után lehet csak:P

Gyadi
Hmm, egész jó kis verdát szereztem, legalábbis a másiknál ezerszer jobb:
Make: Lincoln
Model: KA

Country:USA
Built:1934

Seating: 2

Engine: Cylinders:12 4480CC
Horsepower: 150BHp
At: 3400RPM
Max. Speed: 94mph/150.4kmh

Length: 5421MM
Width: 1897MM

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Morfi
Amúgy a pia és a drog vásárlásnál mindegyikbõl 7 egységet lehetvenni (nekem ennyi a tárolási kapacitásom) vagy összesen annyit?

Morfi
Mai világban mi nem függõség? :) Amúgy már megcsináltam én az irc-t. Már csak be kell állítanom :D

Ombika
Mi ebben a fuggoseg? Akkor mesz fel,ha kivancsi vagy infokra vagy eppen csoportos rablas (route 66 stb ) megy!!! Mellesleg a forum is fuggoseg,naponta nem is tudom hanyszor nezek 3-4 forumot! DE legalabb infot szerzel hasznosat adott esetben!!

Morfi
Igen olvastam, de több évebe került leszokni az irc függõségrõl :D Nem akarok visszaesõ lenni, de ha menni kell, megyek :D

Ombika
Olvasd el miert kell irc! Epp aktualis arakat 1 script segitsegevel irc-en mindig tudod figyelni?! Remelem igy ertheto! :)

Morfi
Vagy msn sem rossz, az többekenek van és ott is van ilyen csoportos izé.

Ombika
Ha ezzel tolod,akkor muszaj IRC! :))

Morfi
Hol lehet elérni ezt a játékot?

Na megyek, látom nem vagy gépközelben :(
Én most ott vagyok, megprobálhatjuk gyorsan, mert utána mennem kell :(
Kmarha
ok, visszatértem NY-be (bevásároltam hihetetlenül olcsó áron drogból Philadelphiaban) és Shooplifter rangon vagyok. Szóval majd délután ha leszek probálgathatjuk a 66-ost! :D

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
vágom :) és legalább nem a forumot szemeteljük tele :P (igy reggel még gondolkodás nélkül küldöm a bütüket a képernyõre.

ejj de régen voltam én már IRC buzi.. úr isten majdnem 6-7 éve annak :D most visszaszokjak ?:D)

Ombika
De ott is lehet tobb csatornan lenni egyszerre amigo! :)

Kmarha
csak itt legalább magyar környezetben van mindenki :D annak is jó aki kevésbé tud angolul. No de az árak miatt szerintem mindenképpen felnézünk irc-re is, az kicsit megkönnyíti a dolgunk (bár a kínlódás hozzátesz az élvezethez egy lapáttal, ha túl kevesett kell izzadnunk hamar megunjuk a játékot. én legalábbis)

Ombika
Lehet elkezdem ujra es segitek! Van route calculator stb ,majd megkeresem a konyvjelzoim kozott ,ha megvan meg! Ott van olyan oldal is ahol epp aktualis drog-pia arakat kiirja! amugy jobb lenne irc-en lenni,mert ott beirsz 1 szot es maris kiirja arakat! Nem itt kinlodni forumon! Van hivatalos szobaja!!!

tarti19
látom nagyon rákakptatok:P s eygesek hamar rájöttek mit hoyg ekll csinélni szal hajrá nyomjátok neki kajakra:)

Kmarha
na jó, megint csökkent az árfolyam. Megyek én is aludni azt hiszem! jó éjt Dikri (meg még annak aki ide-ide néz)!

2 napig elméletileg védelem alatt vagy. Addig nem bánthatnak. Utána meg utazni kell egyfolytában és akkor nehezebb bemérni :P
Kmarha
szia jó éjt!

király, van még lóvém, borom, 1 testõröm, golyó álló mellényem, pisztolyom, golyóm. Kezd beindulni az üzlet! :D kill skillem is halad felfelé, szabaduló skill is, lassan szintlépés, egészség is kibõvítve 100ra :D holnap meg zh és megbukom! :D

Morfi
Na jól van, én elmentem filmet nézni, majd reggel. Sziasztok :)

Kmarha
tanulva az esetedbõl eladtam a tankot és vettem mellényt meg gondolkodom az egy vagy kettõ testörön. Sosem korai elkezdeni a védekezést :P

Morfi
Akkor most én sem megyek vissza :D

Kmarha
azt mondod phil sokkal szabadabb város? :D lehet betámadom ugyis infó kell az ottani piacról.

ráadásul negativ csúcsot döntött most heroin ár tekintetében (Philadelphia : 15,001) Viszont a második legtöbb ember ott tanyázik.. ki tudja ki mikor puffant le. :S

Morfi
Jaja. De hogy milyen szép hely ez a NY-i börtön :D

Kmarha
hja boozi a pia, a narcotic pedig a drog mennyiség.. :D most legalább ezt is tudom

Morfi
Volt, el is adtam :D

Rangfüggö, hogy mennyit tudsz venni.
http://gamewiki.barafranca.com/index.php?title=Handy_Game_Info

A kill skillt fejlesszétek :P
Kmarha
LOL! ilyen kocsitok volt már?

Bugatti Type 32 Tank

rengetek pénzt kapnék érte.. de gyors mint az állat.. fenébe.. jó alap a droghoz, de jó alap lenne versenyhez meg gépkocsis rablásokhoz!!! :S (dilemma)

Kmarha
elöször 3.szorra sikerült megvennem és elsõre eladnom. Picc. szinten csak 5öt engedett venni.

Most 30.szorra sikerült vásárolnom. Eladás remélem simábban fog menni. de ebben a piában még nagyon nincs pénz, a drogra kéne ráutaznom, de ahoz még gyüjtögetnem kell pár napig.

Morfi
Úgy kb hnyadikra sikerült megvenned? És mennyit lehet venni egyszerre?

Kmarha
Tudom senkit nem érdekel, de végre sikerült: "Szerencsésen sült el: A sörös üveg szétrobbant, király. A célzókészséged fejlõdött, de még ne próbálj senkit kinyírni!Gyakorolj még és képes leszel fegyverrel uralni az utcákat! "

Kmarha
jó éjt!

én még várok max 40 percet hátha lesz nagyobb árfolyam. ha nem majd eladom holnap

Morfi
Jó éjt.
Gyadi felvettelek :)

zsolesz92
na srácok én mentem, sikerült eladnom a whiskeyt, holna tali :D