640
-
#440 Nem nyert :) -
#439 Másik, remélem ez nem tűnik el :
-
#438 Mostmár nekem is...Pillanat, újratöltöm. -
#437 hát nekem ez egy békára hasonlít, olyan szép sárgára :) -
Ez egészen hasznos. Mutatja, h mennyi golyó kell 1 rang megöléséhez. -
#435 Ez a hitlist mindenkinek ugyanaz, vagy változó? Csak mert már napok óta van egy pár ember a listen, és még egyik sem halt meg..Pedig 200 ezreket fizetnek értük..És még elég alacsonyak...Ez vmi trükk? -
#434 irc.barafranca.com erre a szerverre csatlakozzál és ott #neptun.cafe szobába csatlakozzál ahol a jelszó: hun. -
#433 Help pls, nem tom használni a mircet. rányomtam a connectra, beirtam nevem, nickem emailem. leokézom, loginra nyomok és kér vmi jelszót. de sehol nem adtam meg jelszót, mit kér?? -
#432 Ha nem olyan a szolgáltatód mint az enyim, akkor még választ is kaphatsz(Bár nekem visszaírtak mikor panaszkodtam). :) -
#431 Írtam egy levelet a [email protected], h mi a bajom...Remélem tudnak segíteni. Nagyon remélem =) -
#430 NAh nembirtam ki es reggeltem 4 vagy 5 ev utan ujra!
Nick:Ombika
IRc-rol stbrol nemsoka irok par dolgot,ha visszajottem jozanul persze!! :) -
Dikri #429 Rablotámadáshoz nem kell fegyvert golyot venni, hanem a menüben a vezér tudja kiválasztani. Tehát amit veszel a boltba az más....
-
#428 az viszonylag olcsó akkor :) szerintem -
#427 Baltimoreban a Local Bulletfactoryból vettem 30 bulletet, 240$ darabja. -
#426 Kaparóson nyertem. -
#425 50 golyó? :O Úristen, az legalább 25 ezer dollár :O -
#424 minket 1 órája csuktak le bankrablás közben :D Fzolee volt a sofőr, én a leader, volt 50 golyóm, elkaptak, 3 perc börtön és elfogyott minden golyó :D -
#423 Egyébként készen állok egy heist-re =) Van egy Tommy Gun-om, és 10 bulletem =D Kocsi is van, de az egy kicsit lerobbant =D -
#422 Vagy az hogy a szolgáltatód nem adott publikus ip-t talán. Az enyim is csak kérésre adta meg. -
#421 Pont ez a fura...Nem használok proxyt..Az eredeti IP címemet mutatja mint proxy..Teljesen hülye :/
-
#420 És a proxyn nem tudsz nyitni egy egy port vagy mit. Esetleg nem proxy mögül feljönni? -
#419 Éljen-éljen! Shoplifter vagyok =)
Vazz...nem tudok belépni IRCre...Pedig tök jó lenne :/ -
#418 passz, de mi lenne, ha újra belépnél? :D -
#417 és miért? -
#416 csak téged dobott ki :) -
#415 Akkor nézz meg egy családot, és azon bewlüül is mond meg pls hogy hol lehet ;) -
#414 Család
Toborzási Központ
ott lehet :) -
#413 Már én is kérdeztem, Dikri irta h valszeg levelet kell írni.
Majd vegyél fel barátnak
Név: gyilkos -
#412 #386? -
#411 titeket is dobott az irc? mi történt? -
#410 én kaparóson eddig összesen 300 golyót nyertem, meg kb 20.000 $-t, de buktam is... -
#409 kaparóson nyerjél :) nekem onnét van 50 meg ma már nyertem ott $10000 :) -
Dikri #408 Ennyibe kerül sajna. -
#407 Bulletek ilyen drágák? 1-et 500 dollárért, ez normális?
Edit: Car racenél mit kell csinálni? Mert most az ellenfelem (Zidzsi) elfogadta a versenyt, de nem történik semmi...Csak ott áll, h Accepted, egyébként semmi. Lesz vmi majd? -
#406 Nem, nem megy. Azt írja ki, h a Proxy használata tiltva van, és kiirja az IGAZI IPmet..És ezért vagyok bannolva..Ami elég gáz. Chat nem megy. -
Dikri #405 Mármint nem megy egyáltalán a chat? -
#404 Én az előbb loptam egy teljesen ép kocsit, eladtam 30 ezerért...? Vettem belőle fegyvert, meg bankba leraktam =D -
#403 Egyikkel sem megy...MSN? -
#402 HEHE, ez jó, előtt amit irtam autót azt találtam, most meg egy ugyanolya csak 40% sérüléssel :) 40.000$-t ér igy -
Dikri #401 Zsivany az uj nickem.
Webes felületen ott van a kommunikácio pontban, hogy chat.